![]() |
#691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z Sagi Zmierzch część II :D
oglądałyście "Twój na zawsze" ??? ![]() [/QUOTE] Oglądałam - polecam. Troche początek jak dla mnie za długi ale sama fabuła super. A zakończenie - brak słów - łzy ciekną same. Rob super ! Polecam. ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
Jest na chomiku. ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- No i jeszcze jeden mój ukochany ukochany moment. I bardzo bardzo szkoda że prawdopodobnie nie bedzie go w filmie..... - Nie zabiję cię teraz tylko dlatego, że Bella wpadłaby w rozpacz. - W rozpacz? - zdziwiłam się. Zerknął na mnie z uśmiechem i pogłaskał mnie po policzku. - Może nie dziś - powiedział - ale jutro rano... Znów zwrócił się do Jacoba. - Ale jeśli jeszcze kiedykolwiek dostarczysz ją do domu kontuzjowaną - i wszystko mi jedno, czyja to będzie wina: czy po prostu się potknie, czy spadnie na nią meteoryt - jeśli jeszcze raz przywieziesz ją w gorszym stanie niż ten, w jakim do ciebie pojechała, to przyrzekam, że już następnego dnia będziesz biegał po lesie na trzech łapach. Rozumiesz mnie, kundlu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ach ten stanowczy Edzio ![]() ![]() koniec filmu jest POWALAJĄCY... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no brak mi słów po prostu ![]() a ten uśmiech Roba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kochaam Czas edycji: 2010-06-23 o 15:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Raczkowanie
|
- No i masz babo placek - skwitował cicho. - Obudziłaś Charliego.
![]() |
#694 |
Wtajemniczenie
|
"Byłam taka zajęta udając zajętą!"
ja uwielbiam ten :P no ale lecimy dalej bo nam sie cos forum zastojało :P jakim cudem przeczytałyście sagę?? ![]() kto was namawiał?? co było najpierw film czy książka?? ![]() to chyba powinno być 1 pytanie ale....XD ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Zakorzenienie
|
U mnie zaczęło się dziwnie. Uważałam fascynację sagą za chorobę nastolatków- wariactwo. Nigdy zresztą nie czytałam fantastycznych książek ( o ile takimim mozna nazwać te o wampirach). Zawsze sensacje.
Nie przeglądałam artykułów na temat sagi nie ogladałam zwiastunów poprostu nic. DO ksiażek namówiła mnie kolezanka z pracy. Wziełam zniesmaczona i pewna że nic z tego nie będzie. Ksiazki przeleżały prawie dwa tygodnie... Koleżanka pytała ja coś kombinowałam ... Wreszcie którejś soboty dręczona wyżutami i pewna że w poniedziałek znowu będzie pytała - zaczęłam... i mam wrażenie że obudziłam się następnej soboty jak skonczyłam ostatnia czesć. Byłam w amoku, nie jadłam, prawie nie spałam - czytałam. No i wpadłam. Zakochałam się w powieści. Zdecdowanie wole książki ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- ...Jeśli ma się do dyspozycji całą wieczność, można przeszukać cały stóg siana poszukując tej jednej igły... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Raczkowanie
|
Ja też właśnie uważałam, że to jest nudne i co w tym takiego ciekawego?No i pewnego dnia kuzynka kazała mi obejrzeć film (ona go już widziała). Film był zarąbisty dopóki nie przeczytałam książki, wtedy obejrzałam 2 x i bardzo się zawiodłam, no ale cóż :p Tak więc namówiła mnie kuzynka, a pierwszy był film
![]()
![]() |
#697 |
Zakorzenienie
|
Nikt mnie nie namawiał, sama wziełam z ciekawości po tym jak obejrzałam film
![]() wiecie że moja koleżanka nie wie co to Saga Zmierzch ; o .
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Raczkowanie
|
kurczę obejrzałam Remember Me i też się wzruszyłam
![]() ![]()
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
Ja nie ogladalam ,,Twoj na zawsze"
![]()
![]() |
![]() |
#700 |
Raczkowanie
|
Ja również nie oglądałam 'Twój na zawsze' . Też zastanawiałam się czy nie kupić sb na dvd ^^
![]() |
#701 |
Wtajemniczenie
|
to teraz ja opowiem przygodę ze Zmierzchem
![]() raz przyjaciółka przyszła do sql i zaczęła mi opowiadać ze oglądała zaj** film ( ona uwielbia horrory) i mówiła mi że to o wampirach i druga kol przyszła i to samo zaczeła.. i pamiętam jak mi opowiadały jak Edward wysysał jad z Belli( ![]() i zaczęły mnie przekonywać, że to niby jest horror ale nie jet...i że to jest takie romantyczne i wgl... ![]() no dosłownie zaczęły się rozpływać jak o tym gadały ![]() a ta jedna już zdarzyła 2 części sagi przeczytać i zaczęła opowiadać co będzie w drugiej.... ja obejrzałam film i zakochałam się z miejsca... ![]() nie tylko w filmie ale i wsoundtrack'u ![]() i tak to się zaczęło ... ![]() zaraz od kol pożyczałam 1 cześć i się zaczęło ![]() a największa moja gafa na początku to to ze Jaspera pomyliłam z Jacobem... ![]() ale to na samym początku jeszcze jak nie zaczęłam czytać :P (wina mojej koleżanki bo tak mi opowiadała xD) a Twój na zawsze to jest BOSKI ![]() POLECAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Raczkowanie
|
– A niech cię – warknął, przesuwając łapczywie wargami wzdłuż krawędzi mojej żuchwy.
– Mamy masę czasu, żeby nad tym popracować – przypomniałam mu. – Całą wieczność – mruknął. – Hm, to mi pasuje. A potem zajęliśmy się już rozkosznym przeżywaniem tego drobnego, acz idealnego fragmentu naszej wspólnej wieczności.
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
oj dziewczyny,dziewczyny juz w srode premiera
![]() <mi sie juz dzis snilo ze ogladalam 3 czesc ale uwaga uwaga w TV o.0 XD> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Raczkowanie
|
kochaam - przeczytałam Twój new rozdział na twilightseries.fora.pl, genialny, bardzo się uśmiałam czytając ;D Szkoda, że taki krótki.
![]()
![]() |
#705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też bym tak chciała ;d. do środy <3. ![]()
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
30-06-2010 - 18.30 Premiera
![]() 02-07-2010 - 22.00 Złote Tarasy - MARATON !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() matko nawet nie wiecie jak mi takie słowa dodają otuchy ![]() no i wiem że mam dla kogo pisać ![]() dzięki ![]() a co do premiery to ja też mam zamiar jechać do wawy na film z bratową ale nie wiem jak to wyjdzie jeszcze ![]() mam nadzieje że uda mi sie pojechać ... ![]() ja jakoś nie mogłabym tak w TV oglądać to nie to samo co w kinie :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Zakorzenienie
|
w sumie nie pamietam czy byl fajny czy nie xD moj dramat tego snu polegal na tym ze musialam wyjsc cos zalatwic i obejrzalam tylko do polowy a pozniej nie moglam juz nigdzie go znalezc zeby dokonczyc obejrzec xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Wtajemniczenie
|
witam nową osóbkę w naszym gronie...
![]() to w sumie zły sen bo najciekawszego nie zobaczyłaś xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
a witam
![]() a ze snami to wiecie jak jest.. niby obejrzalam polowe filmu ale i tak nie wiem co w nim bylo xd dobrze ze chociaz jutro sie przekonam. (a na http://www.twilightseries.fora.p l tez wchodze i wlasnie rozkminiam tekst o robstenie ;p - zeby jeszcze tylko tak z angielskim bym hop do przodu ;/) Edytowane przez pingwinek=] Czas edycji: 2010-06-29 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Wtajemniczenie
|
masz konto na twilightseries.pl??
![]() ja też pojade na film do kina tylko w następnym tygodniu... no ale mam nadzieje ze warto czekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Wtajemniczenie
|
fajnie
![]() w takim razie zapraszam do przeczytania mojegoo ff ![]() nie ma to jak reklama xD ale trzeba rzucić temat do przedyskutowania...;0 a wgl to gdzie sie podziewa moja Lazurrowaa?? ;> jak myślice czym nas zaskoczy ta cześć?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
kochaam -
![]() ![]() ![]() moim zdaniem czymś negatywnym. tak jestem zawsze i to jest pewne. Tak a propo tematu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak nie wiedziałaś to już wiesz ![]() dostałam wiadomość i zaraz odpisze ![]() a ja myślę, że właśnie ta część zaskoczy nas ![]() bo ten reżyser odwalił kawał dobrej roboty i na pewno film będzie lepszy niż NM ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o! jest ;] . już czytam ![]() oglądała już któraś? ja nie byłam. jeszcze. ale to się jeszzcze da nadrobić ![]() no ciekawe . ciekawe. ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Raczkowanie
|
jejq...ten film był megaa ;D, byłam na 11.55 ; ) z kuznką i ona też powiedziała że najlepsza część
![]()
![]() |
#718 |
Wtajemniczenie
|
mówiłam że to najlepsza część bedzie, znaczy sie najlepiej nakręcona!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ja po niedzieli mykam na film mam nadzieje, że nie wybuchne do tego czasu :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Raczkowanie
|
Ja byłam dziś na 15.00 i też według mnie, NAJLEPSZA ekranizacja z tej sagi do tej pory ^^
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
REWELACJA !!!
Własnie jestem po, zgadzam sie że David odwalił kawał dobrej roboty. Najlepsza ekranizacja ze wszystkich - narazie. Warto było czekać. Poprostu SUPER !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.