|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Ja się nastawiłam, że mój ślub będzie za rok, bo myśleliśmy, że z kasą będzie krucho. Ale jednak jak wszystko podliczyliśmy to doszliśmy do wniosku, że dało by radę wcześniej. Po co zwlekać jak chcemy być razem? :P I ślub odbędzie się 18 września 2010r., za niecałe 3 miesiące. Jeszcze się nie mogę przyzwyczaić do tej myśli, ale w USC już termin załatwiony i sala weselna też. Dziwiliśmy się, że akurat ten termin co chcieliśmy był wolny. Mieliśmy szczęście, bo narzeczony urodził się 19 września, to 18 nam pasował, łatwo zapamiętamy tą datę. Teraz latanie i załatwianie wszystkiego, obrączki już kupione. Przygotowania idą pełną parą
Skończyłam roczną szkołę policealną na kierunku STYLIZACJA i WIZAŻ, a teraz studiuję filologię angielską. SZUKAM PRACY! ![]() Waga: 50kg Wzrost: 1,73cm 88-68-90 ;P Zaręczyny: 21.02.2010r Ślub: 18 wrzesień 2010r Blog mojego RUS kotka :3 http://korel-bluecat.bloog.pl |
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Hej dziewczyny
![]() wróciłam padnięta z maratonu po sklepach i nic nie kupiłyśmy z mamą Teraz na szybko obiadek jakiś zmontowałam i biore sie za nauke na jutro chociaz najchetniej to poszłabym spać strasznie jest gorąco, ale wole gorąco niż deszcz może zajrzę później, a narazie zmykam do książek Alicja1985 Witam
|
|
|
|
#1713 |
|
Wtajemniczenie
|
i wszytko jasne
off topic, moze nacie stornki, gdzie można obejrzeć filmy bez limitu? ![]() moze byc na priva info, z góry dziekuję
|
#1714 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj polozylismy jeszcze dwie warstwy bialej farby, bo pod ta tapeta byly wsciekle rozowe sciany, a dzis polecielismy takim golebim kolorkiem i tez juz posprzatalismy, upralismy dywany i jeszcze raz pomalujemy sciany, a potem na bialo listwy i luzik
|
|
|
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Super Cytat:
|
|
|
|
|
#1716 |
|
Wtajemniczenie
|
a co tu dzisiaj takie pustki na wizazu?
my wrócilismy z lekcji tańca, zmieniliśmy trochę choreografię i teraz jest super
|
|
|
|
#1717 |
|
BAN stały
|
Hej
![]() Dzisiaj cały dzień na nogach ,oczywiście sprawy ślubno-weselne ![]() 1. Byłam w Urzędzie po akt urodzenia ( okazało się,że moja koleżanka pracuje tam w sekretariacie ) 2. Byłam u siebie w Kancelarii Parafialnej po akt chrztu z adnotacją o bierzmowaniu.Uff,przezyła m spotkanie z Proboszczem ( glenda,kóry lubił sprawiać problemy ) Myślałam,że będzie coś ględził,że ślub w innej Parafi niż moja,ale nic a nic nie powiedział. Jedynie zapytał kiedy i gdzie mamy ślub ![]() 3. Kupiłam sobie dzisiaj śliczną sukienke na poprawiny ![]() A jutro jedziemy po odbiór wódki noi wkońcu jutro jade w poszukiwaniu sukni ślubnej. A tż jutro wyciąga swój akt urodzenia ![]() Teraz Was nadrobie
|
|
|
|
#1718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pokaz koniecznie sukienke My wczoraj zamowilismy na allegro , dekoracje na samochod
|
|
#1719 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pokaże jak tylko zrobie fotke i jakoś ją wrzuce na kompa.Mój brat ma taki sam aparat,więc pożycze od niego jutro ( jak nie zapomne ) To rownież gratuluje zakupu. A jaka to dekoracja?? ![]() Jutro też pewno zakupimy tż-towi koszule ( bo jedną kupiliśmy,a musi mieć dwie ) Noi bielizne do garniaka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To szkoda,że nie udało nic kupić. ![]() Cytat:
No,ale to wiecie ![]() No to super,że zmieniliście chereografie i jest super. A co do rozluźnienia tż-ta,niech sobie przed golnie male co nie co ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-29 o 23:08 |
|||||
|
|
|
#1720 | |||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
No to teraz bądz/cie grzeczni. ![]() Cytat:
to fajno,że obrączki się podobają,noi mamy identyczne jak wasze.Nie może być inaczej-siostro ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Będzie,dobrze. Jeśli nie,to wtedy zaśpiewasz widziałam orłaaaa cień. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zostawliliście ją sobie na lepsze czasy ![]() Cytat:
,moja przyszła teściowa je robi ![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobitki
![]() Nie bardzi mam czas na nadrabianie ale poczytałam to i owo Dziś obrona, uczyłam się niewiele bo właściwie zaczęłam wczoraj popołudniem W ogóle to promotorka przedwczoraj zmieniła nam godzine obrony z 13 na 10.30 ale to może i lepiej bo szybciej będzie z głowy Proszę o kciuki ![]() Zafarbowałam wczoraj włosy W końcu pozbyłam sie odrostów ale wyszedł ślicznie ten poprzedni był zbyt czerwony a osttani zbyt mdły i do tego szybko sie zmywał tera jest idealnei i na pewno będe ten kolorek robić na ślub ![]() To uciekam cos tam powtórzyć Jakoś dziwnie sie czuje, bo nie odczuwam stresu w ogóle ale z pewnością mój stres się skumuluje po wejściu na uczelnie, a po wejściu do komisji będe ledwo na nogach stała ;D Miłego, słonecznego dnia ![]() Mad! Powodzenia w szukaniu sukienki
|
|
|
|
#1722 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale teraz mocno za ciebie
|
|
#1723 |
|
BAN stały
|
hej
![]() Ja tylko na chwile,bo musze zjeść śniadanko i jedziemy dalej załatwiać sprawy ślubno-weselne o kórych pisalam wczoraj ![]() Wczoraj zapomniałam Wam napisać,że jak wczoraj byłam u Księdza to nie sama,bo z tż-tem noi moja mamcia się z nami zabrał ( gdyż potem szliśmy na zakupy ) Noi Proboszcz wypisuje ( XXI wiek,a moja Parafia komputera nie ma,a Parafia jest spora To u tż o wiele mniejszy Kościoł i komputer mają. A mój Proboszcz wypisywał piórem akt chrztu z ad bierzmowaniu ) Noi Proboszcz wypisuje ten dokument,moja mama weszła ( w sumie specjalnie,aby nie plumkał bo moją mame zna ) i Proboszcz sobie zażartował,że mama przyszła/weszła,żebym nie uciekła. ![]() acelinko,życze powodzenia i trzymam kciuki. ![]() A i dziękuje za powodzenia Zaraz jade własnie ![]() Zmykam
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-30 o 08:45 |
|
|
|
#1724 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no ja też się cieszę bo dużo ładniej to wygląda ![]() Cytat:
Acelinko trzymam kciuki, dobrze, że się nie stresujesz, ja też sie nie stresowałam do czasu wejścia na salę ale wszystko poszło pięknie
|
|||
|
|
|
#1725 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Mad idziesz jak burza ale dużo załatwiliście ja na miejscu tyle nei załatwiam hehehe my do księdza mamy przyjść 17 lipca więc na razie jest spokój z załatwianiem acelinka trzymam kciuki ![]() Alicja witamy
|
#1726 |
|
Raczkowanie
|
Hej Laseczki,ale naskrobalyscie przez te 3dni jak mnie nie bylo
robie kawke i biore sie za czytanie
|
#1727 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
dobrze, że juz sroda
|
#1728 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki, mam pytanie
Jutro ślub i nie wiem czy ubrać na nogi rajstopy??? sukienka sięga połowy ud... |
|
|
|
#1729 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I też - jako świadkowa - na ślub siostry w sierpniu założę rajstopy. Dla mnie jest tak bardziej elegancko. Oczywiście to tylko moje zdanie ![]() I ja ponawiam pytanie do Ciebie Ellin - gdzie dobierałaś soczewki? |
|
|
|
|
#1730 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Umówiłam się na spotkanie z kontaktologiem w Renomie we Wrocławiu bo tam mam najbliżej i po badaniu dostałam próbne soczewki. Później była wizyta kontrolna. a teraz juz noszę normalnie
|
|
|
|
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
|
|
|
|
|
#1732 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam zdjęcia, chyba wkleiłaś na innym wątku. Bardzo ładnaCytat:
Na Twoje tez czekamy ![]() Cytat:
acelinka trzymamy mocno kciuki za obronę
|
|
#1733 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1734 |
|
Rozeznanie
|
tez tak myślałam...ale jakbym kupiła takie super cienkie? 20 den czy coś...bo w sumie wtedy skóra wygląda na taką bardziej jednolitą. Nie wiem już sama...
|
|
|
|
#1735 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ew pończochy![]() sama sie wybieram na ślub w lipcu i tez zakładam no i czesać mnie będzie ten sam fryzjer co na ślub , ale makijaż juz sama sobie uczynięa ja marzne, w biurze mam klimę naturalną i temp jest stała - ok 21-22 st C
|
|
#1736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() będziesz elegancko ubrana także wypada mieć ![]() kupisz jakieś najcieńsze i gra nie będzie źle chce być się pięknym to musisz wytrzymać :P ja w sierpniu nawet pod suknie ślubną ubiorę rajstopy bądź tez pończochy
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1738 | |||||
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
chyba jestem tu jedyna,ktorej sie podoba twilight dzis ide na trzecia czesc![]() Cytat:
Powodzenia w przygotowaniach i odzywaj sie do nas![]() Cytat:
![]() Powodzni ea w szukaniu wymarzonej sukni![]() Cytat:
![]() Cytat:
W Ondalandzie bylo super,odpoczelismy sobie w koncu na lezakach bylo duzo ludzi,ale park jest wielki ,wiec nikt na siebie nie wpadal no i fajnie sie opalilismy![]() U nas jak na razie zastoj,nie liczac tego,ze dzielnie rozdajemy zaproszenia,znajomi sie wzruszaja Czekamy jeszcze dwa dni az zostana 3 miesiace mam nadziej,ze sie spodoba mojemu TZ
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.— Phil Bosmans Edytowane przez silvyetta Czas edycji: 2010-06-30 o 12:09 |
|||||
|
|
|
#1739 |
|
Zadomowienie
|
Cześć kobietki.wpadam do was opowiedzieć co u mnie.otóż sala weselna pod woda była i nic z tego nie będzie nie da się tam zrobić wesela
więc wczoraj mój Tż wrócił z niemiec i wzięliśmy telefon i dzwonilismy w poszukiwaniu sali.znaleźliśmy tylko jedną salę 40 km od domu na termin 31 lipca i jutro jedziemy dać zadatek.cena też ok sala po remoncie proszę mnie tam wpisać w kalendarz na inny dzień krawcówa już wie o zmianach z księdzem mamy okropne problemy kamerzyste też udało się naszego załatwić.teraz zespołu szukamy ale jesteśmy dobrej myśli.pozdrowionka
|
#1740 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Cytat:
)Cytat:
Cytat:
za załatwione sprawypowodzenia w szukaniu sukni ![]() ![]() Cytat:
![]() Dynia niestety dziś nadal mnie boli... już 3 dzień z rzędu... nie wiem czy to ze stresu czy przez ten upał TŻcik wczoraj jak wrócił z pracy i otworzył lodówkę to był bardzo szczęśliwy jak zobaczył piankę Znów mi się niespodzianka udała
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

Teraz na szybko obiadek jakiś zmontowałam i biore sie za nauke na jutro
strasznie jest gorąco, ale wole gorąco niż deszcz 

,oczywiście sprawy ślubno-weselne 

To szkoda,że nie udało nic kupić.
boję się jakichkolwiek występów przed publicznością, to samo tyczy się pierwszego tańca
,moja przyszła teściowa je robi 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)