|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
mam sporo jeszcze
traumiszcza mojego
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Bo mi się nie chce
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
chyba nie zdążę i padnę
![]() Jeszcze się dowiedziałam, ze wesele koleżanki będzie za rok nie w październiku, tylko w sierpniu nienawidzę wesel Znów nie będę miała z kim iść
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
wygrałaś
no dobra, jeszcze proszę odpowiedzic na pytanie: za co Flo chce zabic Małża? podpowiedź: zazwyczaj na swoim kompie c i c z ogonkem u góry Flo ma
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Skarbiątko jeszcze przytulam bo wcześniej nie doczytałam ze też zdołowana podejrzane ![]() łeb mnie boli |
|
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wreszcie się ze wszystkim ogarnęłam i idę spać (choć już od 21 mi się oczy klejąA za 6 godzin pobudka
|
|
#1929 |
|
grozi wypollizowaniem
|
cbr-
![]() wróciłam ze spotkania,nic sie nie dowiedziałam a \w wiadomej sprawie.ciut sie wstawiłam ide spać....chyab ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- tak jak myslalam belakotam niestety ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- nie czaje po co koniecznie na wesele tzreba isc z kims..przeciez moze lepiej isc samemu i kogos posmac
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
choraś
![]() Cytat:
![]() i przestań panikowac, masz rok, zakochasz się i sama nie pójdziesz
|
|
|
#1931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście jest ryzyko, że większość będzie w parach ale warto zaryzykować Nigdy nic nie wiadomo. Mnie czeka właśnie wesele, na które idę sama. Może i wolałabym mieć przynajmniej partnera do potańczenia, ale chęć pojechania na imprezę do najlepszego kumpla z pracy, przewyższa wszelkie braki i minusy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1932 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A bełkotanie już wielu na Alkohol Barze zdarzało ![]() Cytat:
Wszyscy chodzą z kimś. faceci single na weselu to zwykle jakieś pierdoły albo sieroty. Zresztą laski niekiedy też (np. ja )Byłam 2 razy sama i wcale wesoło nie było, jak się zaczyna muzyka na wiejskim weselu, pary lecą tańczyć, a ja sama za stołem od czasu do czasu można się co najwyżej do jakiegoś kółka dołączyć i tyle Cytat:
No nic - będę się martwić za rok, jak by tu się wywinąć a może nie będzie takie huczne i mnie nie będa prosić...![]() Do-bra-noc!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-29 o 23:39 |
|||
|
|
|
#1933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
a nuż to wesele będzie inne niż poprzednie
|
|||
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że byłoby mi raźniej z kimś, ale przecież nie będę szukać na siłę. Zaproponowałam jednemu znajomemu, ale odmówił. Potem sobie pomyślałam, że nie daj Boże, będzie czuł się nieswojo, skrępowany a ja będę się całą imprezę stresować jego samopoczuciem. Po co mi to?Nawet jeśli przez większość impry czeka mnie siedzenie za stołem ( z czym się liczę) to po prostu chcę być na tym weselu - z czystej sympatii do pary
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-06-29 o 23:41 |
|
|
|
#1936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze akurat kogoś poznasz przypadkiem zupełnie Cytat:
![]() dobranoc |
||
|
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
i licze na lepszy dzien
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
spac idę, dobranoc
|
|
#1941 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ja nie, wciąż próbuję nadrobić zaległosci... Trzeba by wątek spotkaniowy odkopać, co?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1943 | |
|
BAN stały
|
A tego to (chyba) nie znaju
![]() Parostatkiem? Ależ ja Ci zazdroszczę! Jaaa? ![]() 6 godzin snu to nawet i za dużo Ja mam tak, że albo śpię 12, albo 3 - 4, bo zalecana średnia typu "8 godz." na mnie nie działa i chodzę niewyspany Ostatnio po 2,5 godz. funkcjonowałem jak ta lala ![]() Cytat:
--- Cbr, albo się otrząśnie i doceni, co mógłby stracić, albo naprawdę nie warto (wiem, wiem... łatwo się mówi, ale zbyt wiele przykładów takiej "pobłażliwości" znam, które zaszły za daleko i nieodwracalnie zniszczyły komuś życie) Nie zasługujesz na takie traktowanie, to tyle Nie ma to, jak pić z kimś, kto daje kasę na alkohol, a potem siedzi cały wieczór przy drinku zrobionym z naparstka wódki i litra coli |
|
|
|
|
#1944 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę chyba spać......dobranoc wszystkim nocnym niedobitkom
|
|
#1945 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Ello
![]() Pelna zapalu witam nowy dzien
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
Jakis powalony dzień się szykuje. Nie mogę od 5 rano spać. No i pół nicy nie przespałam bo miałam uczucie jakby mi jakiś dusiołek na klatce siadł. Jakieś nocne schizy ma czy co? Psycholog/psychiatra pilnie poszukiwany (albo lepiej od razu obaj). Powalenia cześć dalsza właśnie zmyłam podłogi, nastawiłam pranie przetarłam kurze zamiast położyć sie spać.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-06-30 o 07:03 |
|
|
|
#1948 |
|
Nindżopesz
|
Weź mnie, lubię najadać się za darmochę!
![]() Osobiście na weselach czy to sama czy w parze i tak nie tańcuję tylko wlewam w siebie alkohol i zakąszam tortem. Gdyby nie fatalna muzyka w tle nazwałabym to sielanką Ale ja miałam do tej pory farta i zawsze trafiałam na ekipę samotnych dziewczyn (nastolatek raczej) albo braci ciotecznych, wujków, z którymi dobrze się piło...
|
|
|
|
#1949 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co w tygodniu niemożliwe Za to zimą śpię jeszcze więcej, potrafiłam z piątku na sobote odsypiać tydzień 11 godzin ![]() Cytat:
![]() U mnie się kiedyś fajnie bawiło ze starymi znajomymi z podstawówki, ale teraz wszyscy już żonaci, dzieciaci albo zaręczeni...
|
|
#1950 | |||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
)---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

, asolutnie do łóżka nie gonię

(choć już od 21 mi się oczy kleją

)

Ja mam tak, że albo śpię 12, albo 3 - 4, bo zalecana średnia typu "8 godz." na mnie nie działa i chodzę niewyspany