|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Krzywe nogi
Cytat:
![]() Nie ma sensu, żebyś kisila się w dlugich spodniach, ladnie wyglądasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Raczkowanie
|
vika92 co ty zrobilas ?operacje czy cwiczenia ci pomogly ?jestem na tym forum od niedawna wiec nie wiem,widze bardzo duza zmiane ,a raczej nic nie widze a w tej sukience to super wygladasz .piszesz ze zmienilas sposob chodzenia ale to chyba nie od tego tylko,calkowicie ukrylas wade a pokazalas fajne nogi
|
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() tak sobie buszowalam po necie w poszukiwaniu informacji o szpotawosci i znalazlam sandaly, ktore niby koryguja wade, hmm ale ja w to raczej nie wierze.. tutaj link: http://www.jshoppers.com/newwindow.a...47406stb_1.jpg koszt i opis: http://www.jshoppers.com/shohin.asp?...Shocd=NB947406 |
![]() ![]() |
![]() |
#4894 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz bardzo ladne nogi, wiele bym dala zeby takie miec. dzieki temu, ze sa szczuple i lydki nie sa wygiete, nie rzuca sie w oczy niewielka szpotawosc. sa swietne, smigaj w krotkich spodenkach i sukienkach! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Raczkowanie
|
REFLEKS czy ty sie moze orientujesz czy w przypadku osteotomii plytka stabilizujaca umieszczana jest na cale zycie? czy po jakims czasie jest usuwana? ja myslalam caly czas ze ona tylko tam jest do czasu zrosniecia kosci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Raczkowanie
|
Napiontek w ogole nie stosuje plytki.dlatego nie wolno stawac na nogi ale przez to masz mniej blizn,bo nie robia kolejnych naciec do usuniecia plytki.To dosc istotne,ze nie zostaje zaden metal w nodze,bo moj kolega po wypadku mial srubami nogi skrecane i zostaly mu na cale zycie.Poszedl na basen i sruby zaczely go sciagac na dno.Wszyscy mysleli,ze sie wyglupia a on nie mial sily przezwyciezyc grawitacji
Napiontek uzywa drutow do usztywnienia kosci.Potem wyciaga ten drut bez znieczulenia,bo komorki wokol juz sa obumarłe i podobno ma to nie bolec Edytowane przez refleks Czas edycji: 2010-06-29 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4898 |
Przyczajenie
|
Vika 92 jak zrobiłaś że masz takie ładne nózki?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Vika mam już odp ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Raczkowanie
|
ja sie musze przyznac,ze Vika wywarla na moja psychike pewien wplyw... skoro ona moze ,to czemu ja nie??? wczoraj po raz pierwszy przeszlam w spodniach za kolana przez glowna ulice w miescie.I wcale nie myslalam o tym czy ktos widzi moja wade czy nie? nawet sie kuzyna co chwile pytalam czy widac krzywizne.do spodnicy sie nie przekonam raczej dlugo.
Acha,ktos tu kiedys wspominal ze ma plaskodupie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Raczkowanie
|
joszua a ja wierze ze te sandaly raczej pomoga bo one pobudzaja te wewnetrzne miesnie do pracy i te uwypuklenie w wkladce jest co przy chodzeniu nie pozwala koslawic nog,kurde musze je zdobyc tylko ze ten link co podalas jest po japonsku ,znalazlas moze cos wiecej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4902 |
Raczkowanie
|
jest tam opcja zmainy na jezyk angielski ale nie moge znalezc tych butow.Ciekawe,czy skoro od wew strony buta nie ma zadnej zabudowy noga nie zeslizguje sie na dol powodujac skrecenie kostki?? w Polsce tez robia podobne buty ortop na miare ale z tego co wiem wszystkie z zabudowana stopa
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Raczkowanie
|
sluszna uwaga refleks ,powinny byc raczej zabudowane ,mam w domu gumowe klapki z profilowana podeszwa i gdy je zaloze na odwrot to efekt podobny do tych sandalow tylko ze glupio tak chodzic ,chcialam kupic wkladki ale sa na zamowienie i zadna firma mi nie odpisala ,wierze w te wkladki i mysle ze po dluzszym czasie by to cos pomoglo
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny u nas w uk tez upal wiec chcac nie chcac w spodniach sie nie wytrzyma w niedziele bylam w mini na miescie i nikt nic przykrego mi nie powiedzial ![]() ![]() refleks czy ty nadal jestes zdecydowana na operacje czy na te implanty?? aha dziewczyny co do tych butow z chin to badzcie ostrozne raczej skonsultowalambym to lekarzem bo moze to tez byc zle wyprofilowany bubel (aby sobie nie poglebic wady ).Wiem ,ze w sklepach ortopedycznych kupicie buciki z atestem lub odpowiednie wkladki ![]()
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4906 |
Raczkowanie
|
moja wada jest dosc znaczna,wiec implanty to byloby raczej rozwiazanie dosc krotkotrwale.Potem i tak bym musiala poddac sie operacji pewnie.Nie jestem z natury bardzo rozrzutna osoba,wiec nie chce placic dwa razy za nogi.Decyduje sie raczej na operacje.Za kilak lat problem i tak mi sie poglebi a implant tylko wizualnie skoryguje wade.Jakby sie okazalo ,ze powinnam wyjac do operacji implant to skora na nodze bedzie wisiec jak flak,Nie chce tak
|
![]() ![]() |
![]() |
#4907 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No i chce jechac na konsultacje to klinkiki ,ktora wykonuje zabiegi implanotw lydek juz wybralam w Warszawie . ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
czy ty gdzies wstawialas tutaj zdjecia swoich nog ?????????
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Raczkowanie
|
joanna00111 - szczerze to ja nie rozumiem czego Ty chcesz od swoich nóg!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4910 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to pewnie ja wspominalam o tym plaskodupiu ![]() a ja po raz kolejny rozpoczelam cwiczenia, dzisiaj juz 2 dzien ![]() a wczoraj w krotkich spodenkach opalalam sie na balkonie ![]()
![]() |
#4911 |
Raczkowanie
|
ja wstawialam,teraz kolejne moge zalaczyc.Tylko buty męża zalozylam,zeby bylo sportowo.Co do Viki to ja jednak widze lekka krzywizne ale wyglad nog zmienil sie o 180 stopni.Naprawde trzeba odciagac uwage jakimis drobnymi szczegolami,ktore raczej pokaza nas seksapil
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Napisz list do NHS,jak chcesz to przysle dokladny adres potem z prosba o dokument E112(dotyczy planowanego leczenia w Polsce),masz tam zaznaczony czas w jakim masz czas na poddanie sie operacji za ktora zaplaci Ci ubezpieczyciel angielski! ![]() Edytowane przez refleks Czas edycji: 2010-06-30 o 14:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Przyczajenie
|
![]()
a co myslicie o moich nogach .sama uwaza m ze sa krzywe
Edytowane przez kwiatuszek0906 Czas edycji: 2010-07-01 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4914 |
Rozeznanie
|
Kwiatuszek, skąd wzięłaś pomysł, że masz krzywe nogi?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Wtajemniczenie
|
To nie ten watek... zajrzyj lepiej do tego ''pokaz nogi''. Radzilabym nie odpisywac na takie 'glupie' posty, przeciez to oczywiste ze dziewczyna ma proste nogi. I nie wiem, chyba sobie z nas zarty robi? Ja chyba niedlugo przestane tu zagladac, to juz naprawde nie jest mile kiedy osoby z NAPRAWDE ZGRABNYMI nogami tu wchodza i wrzucaja swoje zdjecia. I chyba tylko po to zeby inni powiedzieli ze 'o jakie ty masz ladne nogi' a i tak same o tym dobrze wiedza
#4916 |
Raczkowanie
|
Agaciok przestan,nie widzisz jakie dziewczyna ma paskudne kolana?bylas kwiatuszku z nimi u ortopedy?? zalecalabym...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Wtajemniczenie
|
haha
![]() aha, i zapomnialam wspomniec ze bardzo ladnie wygladasz w tych spodniach refleks, nie widac krzywizny, czas przekonac sie do spodnic ![]()
#4918 |
Raczkowanie
|
kwiatuszek zmien lekarza bo ten cie oszukuje !!!jaja sobie robisz ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Raczkowanie
|
Refleks, ja uważam że będziesz super wyglądać w spódnicze tuż za kolana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Rozeznanie
|
Popieram, Refleks, dobrze Ci w tych spodniach, nawet nie zauważyłabym krzywizny, gdybym o niej nie wiedziała
![]() Vika, naprawdę nieźle sobie wyprostowałaś nogi! Robiłaś jakieś ćwiczenia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.