|
|
#1981 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
Cytat:
![]() nawet taki socjofob i telefonofob jak ja wytrzymał kilka miesięcy ![]() Cytat:
choć mi nie przeszło ![]() Była kiedyś taka książka "Czarne stopy" - to już wiadomo o kim pisali...
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Betty, ale że niby co, hę...?
![]() Red Ja bym najchętniej zamkneła się w lodówce na 3 miesiące i nie wychodziła... Miciel, dzięki
|
|
|
|
#1983 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1984 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zapomniałam napisać że przeprowadzki to zuo - jutro w połowie dnia zaczynamy pracową przeprowadzkę a już od początku tygodnia panuje chaos i szał sprzątaniowo-pakowawczy. I jeszcze w sobotę będę musiała przyjść i się rozpaczać.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1985 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja a propos wesela to chciałam zapytac-jak to nie proszą do tanca samotnych kobiet? ze przychodzą wszyscy w parach to ok-ale przeciez chyba nie tancza tylko z partnerkami
![]() Wesele to oficjalna impreza i chyba podstawowe normy dobrego wychowania na nim obowiązują-a do norm tych tak samo należy mówienie dzień dobry, nie dłubanie w zębach, jak i proszenie do tanca kobiet siedzących przy wspólnym stole
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-06-30 o 14:26 |
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nerwa, bo mi się laptop rozpadł ![]() a teraz idę gotowac zupę truskawkową
|
|
|
#1987 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Znowu mi dokuczasz?
Takiego obcego nie ma nikt w Barze Schudłam 3 kg Chciałam pocieszyć Cbr,ale widzę,że sobie nieźle radzi ![]() edit-jestem chętna na jeden Ogródek Nilowy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie to atmosfera była do
Mobbing ze strony szefowej i kijowy trener (chłopaczek młodszy ode mnie parę lat), który za np. materiały, które mi miały niby pracę ułatwić, przesłane na prywatnego maila składał mi niemoralne propozycje, jak mu się miałabym za to odwdzięczać. Doszło do tego, że chcieli mnie zakwaterować z nim w jednym pokoju w hotelu na szkoleniu - żałuję że tego nie zgłosiłam, bo za takie coś kary dowalają. Cytat:
|
|
#1989 | ||
|
Zakorzenienie
|
normalnie mutant jakiś ![]() Wolę o tym nie myślec, bo moja wyobraźnia galpouje... Cytat:
![]() cały dział spakował się w 1 dzień ![]() Cytat:
A wczesniej się siedzi jak 5 koło u wozu za stołem ![]() Choć z tym tańczeniem różnie bywa - jak tańczyłam z jednym kolesiem, bo mnie poprosił to potem koleżanka na mnie z japą wyjechała, żebym się od niego odwaliła i nie podrywała i takie tam...
|
|
#1990 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale wiecie co-cos kurde pomieszałam-z tymi małżanstwami-teraz doczytałąm ze jednak nie powinno sie rozdzielać -moze to w jakims innym kraju było
a w ogóle to mam kaca i byc moze jeszcz troche belakotam
|
|
#1991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ciekawe skąd![]() zazdroszczę schuścia, współczuję zaparc
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-06-30 o 15:01 |
|
|
|
|
#1992 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1993 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ja juz planuje co bede w Wiedniu robic
|
|
#1994 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Dużo pij, dbaj o florę i jedz błonnik. ![]() Kurcze, mnie też niestety to dopadło Cytat:
Mam nadzieję, że doczytałyście, że wysyłka 12 lipca. Jak tak, to klikam, a rozliczyć się możemy jak dojdzie. Przesyłkę od sprzedającej biorę na siebie. (tzn. koszt też )Cytat:
![]() Za zupę truskawkową ![]() Chociaż jak wpadnie Truskawa i przeczyta, że się zupę z niej dziś robi, to nie będzie sie chciała ze mną spotkać
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2010-06-30 o 14:59 |
||
|
|
|
#1995 |
|
grozi wypollizowaniem
|
na zaparcia najlepsza kawa fusiasta
i podobno woda z miodem, no i otręby tylko trza duzo pic bo skutem moze byc odwrotny...
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Wedle protokołu jest tak, że w zależności od stołu (nie pamiętam który to francuski, a który angielski) gospodarze siadają na przeciwko siebie po środku dłuższych boków albo przy krótszych bokach. Gość honorowy siada po prawej stronie gospodyni, małżonka gościa po prawej stronie gospodarza. Następnie po lewej stronie gospodyni siada facet, jego żona po lewej stronie gospodarza i tak dalej na zmianę, żeby siedział facet - kobieta. Czyli małżeństwa nie siadają razem. Sprawa komplikuje się przy bardziej rozbudowanych stołach i przy kilku/kilkunastu stolikach (tutaj gość honorowy zajmuje stolik na prawo od gospodarza, druga osoba na lewo i tak dalej, zależnie od precedencji. Przy samych stolikach też obowiązuje zasada prawej strony. I w samochodach też
![]() Tyle co pamiętam z protokołu... Betty, współczuję... Ja mam szkolenie 9-dniowe w firmie, kończy się egzaminem, nie odbywa się nic mailowo... Ludzie też się wydali ok... Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2010-06-30 o 14:57 |
|
|
|
#1998 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo walnęła solidnego klina jak to co? pić! Cytat:
Cytat:
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2000 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kurde no to w sumie cos mi dobrze świtało ![]() a pic to juz nie zamierzam na razie , pogadałam wczoraj z tygryskami i mam dosc
|
|
|
#2001 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
u nas są miliardy teczek i segregatorów i góra śmieci trzymana od nastu lat, np. dzienniki ustaw, wydawnictwa oficjalne, różne ciekawe dowody..
na szczęście nie ja muszę sie tym wszystkim martwić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz wystarczy mi jogurcik naturalny bądź kefirek z otrębami granulowanymi przez parę dni i wszystko wraca do normy ![]() Chociaż ten specyfik nie wygląda wcale strasznie. ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Warunki nie pasują? ![]() Moim zdaniem solidarnie i sprawiedliwie będzie jak każdy zapłaci za przesyłkę 1 raz. W końcu chodzi o to żeby nie przepłacać i było korzystnie dla wszystkich, a ja i tak zobowiązałam się zakupić ON dla kogoś więc koszt przesyłki i tak bym poniosła (tzn kolega)
|
|
#2003 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
rada nr 2. Powrót z działki do domu odnawia dziecięcy zachwyt faktem posiadania bieżącej wody, sedesu, itp.
|
|
#2004 | |
|
gamma Orionis
|
Cytat:
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - co i czy kupuje się w ramach prezentu na wieczór panieński? W życiu nie byłam na takiej imprezie i nie mam zielonego pojęcia i pomysłu na prezent. Czy w ogóle się go daje?
---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Chyba pójdę na podforum ślubne. No tam to mnie jeszcze nie widzieli
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- majtki myszkę dla niej - majtki diabeł dla niego - pejczyk - kajdanki obleczne różowym futerkiem , ale to było 10 lat temu, może trendy się zmieniły
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-06-30 o 18:49 |
|
|
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koleżanka jest osobą jakby to ująć... dosyć pruderyjną. Z tego zestawu kajdanki by uszły nawet, nawet Chodzi mi o coś zawadiackiego, śmiesznego ale nie jakiś "hardkor"
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2008 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- kurde a mnie alergia zaatakowała po raz drugi
|
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

?? to bardzo dobre klimaty - a zimna fala na lato w sam raz 

.
normalnie mutant jakiś