|
|
#391 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
Ja nie umiem nie jeść piersi z kurczaka:P
Ja mam przepisy na sałatki jak by któras chciała:P U mnie duszno ogolnie jest ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Hmm a ja jem starte jabłko.... ehh przed chwila ogolnie skonczyłam czytac książke "ps. kocham cie" co jakis czas zla mi poleci po policzku, bo wiem co bohaterka czuje i dzisiaj oprzytomniałam i uświadomiłam sobie że mojego kuzyna nie ma juz 3 lata, że odszedl a ja nadl jak jestem na cmentarzu to płacze.... czas leczy rany ale ile tego czasu potrzeba:/
|
#392 |
|
Rozeznanie
|
pierś kurczaka- kocham
ja ostatnio u przyjaciółki jadłam pyyycha sałatkę z ryżem, groszkiem, kukurydzą, marchewką, majonezem i była zaje bista a ja nie lubię sałatek z majonezem, czaicie? albo uwielbiam z serem feta <3 i lubię tez taką na szybko, czyli kapusta pekińska, ogórki, pomidory i sos koperkowo-ziołowy knorra ![]() mouse- to dawaj mi przepisy
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
a ja byłam na basenie znowu
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
sałatka na szybko:
pomidory koktajlowe, ser mozarella, oliwa z oliwek, ocet, bazylia pycha |
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
a ja od jutra piję tylko wodę i jem warzywa i owooce ew/jogurt naturalny
ważę 62 k. o 10 za duzo Słodyczy nie jem od pazdziernika ( od jakiegos czasu tylko od niedawna zjem raz na jakis czas cukierka owocowego)gorzej z lodami. Ale koniec tez i z lodami A wiec pije duzo wody,pije zielona herbatke koniec ze WSZYTSKIMI słodyczami Ktoras ze mna?
|
#396 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja się boję o plac właśnie, bo wcześniej mi wsio idealnie wychodziło, normalnie łuk ZAWSZE wychodził, a teraz czasem mi auto zgaśnie, czasem za późno wyprostuję ;// albo parkowanie, wcześniej zaj***śie prościutko wychodziło, a teraz albo krzywo albo przypieprzę w krawężnik :/ czasem też zrobię jakiś taki banalny błąd, którego normalnie bym w życiu nie zrobiła i wszystko przez ten stres więc co dopeiro będzie na egzaminie ![]() Cytat:
i te ząbki ja jestem w połowie wybielania, jeszcze 8 dni ![]() Cytat:
moja mama też kiedyś takie jazdy miała... A jak ona w ogóle się zachowuje? ciągle po tobie jedzie? wygadaj się... ja próbowałam ją robić tyyyyyle razy i nigdy się zebrać nie mogę ;p |
||||
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
EM ona się do mnie nie odzywa, robi obiady dla rodziny wyłączając mnie
ale w sumie nie chodzi nawet o to, bo mnie to po prostu wali co jej się umyślało chodzi o ojca.. wczoraj już nie mogłam znieść tego wszystkiego, zajrzałam do lodówki a tam nic do jedzenia żeby sobie samemu zrobić i się w****iłam i rzuciłam 3 jajka na podłoge.. jak to ojciec zobaczył.. jeszcze takiego w****ionego go nie widziałam, odłączył mi neta i potem zaczął mnie szarpać. Zacz ęliśmy się wyzywać, on mnie bił za każde wulgarne słowo jakie wypowiedziałam. Kazał mi wypierdalać z domu.. wyprowadzić się do tego który mnie przeleciał i znaleźć sobie prace. mówie Wam że takiej masakry w domu jeszcze nie miałam |
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
solo no to prze***ne :/ jak sobie z tym radzisz?
|
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
sieeema;D
jaa byłam taka szczescliwa patrze tylko dwie strony do nadrobienia jak skonczyłam to dopiero zczaiłam ze nowy wątek:O tego to za ch.uja nie nadrobie;d nie mam czasu nawet zeby sie po dupiiie podrapać ;p nawet nie mam czasu na jedzenie. wstaje wychodze przychodze na godzine wykapać sie po basenie- ide dalej przychodze ide spać;dprzerąbane mieć tż ![]() w każdym bądz razie co do tż to na drugi dzien(trzeci bo na nast. nie miałam czasu) po tym incydencie przywitalismy sie 'siema' haha a potem jakos tak wyszło ze jak leżelismy na plazy to sie tam za rece łapalismy i potem tak szlismy![]() poza tym zjarałam sie na indianke wieczorem postaram sie czesc nadrobić
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie radze
![]() za kilka godzin wyjeżdżam do Gdyni na open'era, więc odpoczniemy od siebie |
|
|
|
#401 |
|
Zadomowienie
|
MAMO SOL POZDRAWIAMY, TAKICH LUDZI JAK PANI I PANI MĄŻ POWINNO SIĘ KASTROWAĆ ALBO PRZEPROWADZAĆ EUTANAZJĘ PRZY PORODZIE.
sol ![]() ja bym wyprowadziła się na kilka dni. co ich obchodzi z kim uprawiasz seks? jakby mnie mieli bić za każdego bluzga chyba bym już nie żyła
|
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie najgorsze jest to, że nie mam z kim nawet o tym pogadać.
dzięki dziewczyny
|
|
|
|
#403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nieźler on nieśmiały weź sama jakoś go czule przywitaj jutro, a nie 'siema' haha ;DCytat:
ale żeby wszystko całkiem do normalności wróciło to pewnie sporo czasu minie
|
||
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie masz racje EM
dobra laski, ja się idę spakować, do zobaczenia za kilka dni
|
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
udanej zabawy
|
|
|
|
#406 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() morze robi swoje ![]() ![]() Cytat:
ehh moim zdaniem bez sensu że twoja matka Cie podczytywaa... to chore... nie wyobrazam sobie takiego naurszenia prywatności ![]() Cytat:
noo skoro on nieśmiały to Ty musisz przełamać 'lody' haha mi tez bylo dziwnie na poczatku z tż, ale już jest OKkupilam sobie to wymarzone bikini z trolla za 50 zł! - galeria! i wczoraj (dzisiaj) mnie tż zirytował baaardzo... czasem wolalabym wrocic do starych czasów i być singielką...
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
Yeeees jak mogłas !!!!!
![]() Jestes w nim piękna Kongooo, jak to jest na indianke?
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
fajne jes, cycki ci urosły?
|
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Powie mi ktos ile sie czeka na ta przesyłke z veet?
|
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnieee, bo mi juz tydzien chyba mija..;p
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
oni to wysyłają seriami i czeka się długo
|
|
|
|
#412 |
|
Wtajemniczenie
|
coo tam>?
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
lolja jak tam twój związek?
|
|
|
|
#414 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() można się dołączyć?
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.sklep.house.pl/odziez-dam...s/pcreateddate
laski co sadzicie o tym stroju? yeska - twoj super
♥ ♥ ♥ Aparatka ![]() góra: 23.03.12 dół : 28.06.12 Edytowane przez jvlka900 Czas edycji: 2010-06-30 o 21:21 |
|
|
|
#416 |
|
Rozeznanie
|
ja nie wiem o co mojej matce zapierdala.
mowie, ze ide do tż i bede o 21 w domu (bo i tak wiedziałąm, ze dłużej nie bede mogła) -a która jest godzina? -18.30 -to o 20.30 masz byc w domu. kur wa, co ją te ***a ne pół godziny zbawi?! ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- julka- przepraszam ale jak dla mnie tandetny. te cekiny sa takie jakieś bleee.
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaz cycki ! ![]() ej dajcie jakis dobry cytat z hh |
|
|
|
|
#418 |
|
Rozeznanie
|
może jakbym jej powiedziala, ze juz niew jestem nienadgryzionym jabluszkiem to by sobie dala na luz z tym wszystkim.
nie no , joke. to by mnie chyba zabila wtedyyyy... ja pierd ola. jak mi sie marzy juz stancja na studiach, blisko tż, bo nie chce z nim chyba mieszkac, bo bysmy jeszcze zgubili sens bycia razem, a tak to duuuuuzo czasu dla siebie, ale nie ciagle ciagle i tp. a poza tym rodzice by mi nie pozwolili z nim zamieszkac-.- zaraz ciaza i te sprawy u matki, wiec by mnie zabila, a u mojego ojca to juz w ogole... ****aaaaaaaaaaaaaaa.
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
Siema zawirowana
świetny av ![]() I pokaż cycki jak chcesz byc przyjęta ;p
|
#420 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz jestem z tym chłopakiem co wam kiedyś opowiadałam , ze miał wypadek na motorze. bo tamten powiedział ze związek na odległość nie ma sensu.
Ale ciesze sie , że tak wyszło bo teraz jestem naprawde szcześliwa a mój skarbek już dawno do mnie zarywał.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png Edytowane przez Lolja Czas edycji: 2010-06-30 o 21:39 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

Ktoras ze mna?

nawet nie mam czasu na jedzenie. wstaje wychodze przychodze na godzine wykapać sie po basenie- ide dalej przychodze ide spać;d