|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
zrobiłam sobie na fb test "jakim potworem jesteś" i mi wyszedł Ciasteczkowy potwór ![]() Madzik
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-30 o 19:29 |
|
|
|
|
#2012 | |||||
|
BAN stały
|
Chyba narobiłem Wam smaka na historię o "stylu boho", a ona ani długa nie jest, ani śmieszna
) pół dnia na lataniu po sklepach, z kumpelą-maniaczką-shoppingu Podówczas szukała odzienia w tymże stylu właśnie, i po pięćdziesiątym ósmym sklepie z kolei dostałem głupawki, komentując wszystko jak leci "to nie jest boho/coś jakby boho/te frędzle jak najbardziej w stylu boho/nie widzę tu nic boho/boho ta torebka/może w tym sklepie mają boho/ale boho-wzorek/zobacz, boho-buty/nieee, w tym mieście nie ma nic naprawdę boho..." Jaaa? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
Jasssneee Ja do takich sklepów nie chadzam![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2014 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W temacie kredytów zabrakło nam 7 tys wkładu własnego Nie wiem skąd mamy to wytrzasnąć bo cała moja rodzina kompletnie spłukana, jego matka robi fochy chociaż kasę ma a ojca coś boi się spytać. Ja może dostanę kredyt pracowniczy ale nie wiem na kiedy, ewentualnie jakiś zwykły kredyt z banku... Narazie siedzę załamana i kombinuję czy sprzedać swoje podstarzałe wdzięki czy jakieś flakony...
|
|||
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-06-30 o 19:41 |
|
|
|
|
#2016 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zroibłam tezt na potwora-jestem śmierdzącym outsajderem
![]() zaraz bede mieć sushi ![]()
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi do trumny włoża płytę "Highway to Hell" świetne są te quizy
|
|
#2018 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Też mi wyszedł Oscar
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2019 | |
|
BAN stały
|
Ja też nie, żeby nie było
![]() Cytat:
) ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
Jurek przyprowadził siostrę
właśnie wcina pierś z kuraka, mam już dwa dochodzące zwierzątkaCzy ktoś wie, czy jeże można odpchlic i ewentualnie jak , bo byki takie po nich skaczą brrr ale piwa by się napiła
|
|
#2021 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
przeczytałam: czy jeże można opylić i ewentualnie jak? a ja mam dzis rocznicę ślubu
|
|
|
#2022 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
I do tego ma jeszcze zapędy sadystyczne
![]() w tej kwestii przykładu nie wezmę-w dupkę nie dostaniesz ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Najlepszego Ja mam 10 lipca może się upiję,ale nie wiem jeszcze czy z radości,czy z rozpaczy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2023 | ||
|
BAN stały
|
A jak na to wpadłaś?!
![]() Cytat:
Coś czuję, że się będzie działo dzisiaj ![]() Cytat:
Nie to nie, prosił się nie będę |
||
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - Wszystkiego Najlepszego dla Was
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2025 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A co,wolisz dostać w któryś ogonek?Albo w myszkę?
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, gratuluję
|
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
Polly z ogonkiem - sto lat razem!!!!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-30 o 20:44 |
|
|
|
#2028 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Gryx świntuchu-widze ze wyobraźnia już pracuje ![]() dzięki wszystkim za życzenia
|
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i najlepszego z okazji rocznicy ale na siostrę, czy pifko
|
|
|
#2031 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Sprzedam nerkę!Ogonku, sto lat z jednym chłopem! Oglądam debatę i nie-mój-kandydat dzisiaj mnie przekonał Ale i tak zagłosuję na tego-drugiego.
|
|
|
|
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Pin...
Dzięki wielkie Uffffffffff, już po wszystkim ![]() Wet wydaje mi się całkiem do rzeczy, przeprowadził szczegółowy wywiad, zbadał ją dokładnie, dogłębnie i zajrzał w każdy otwór ( ) Diagnoza taka, jakiej się spodziewałam: podejrzenie alergii krzyżowej (pokarmowa + być może jakiś alergen wziewny) Kota pada z łap po zastrzyku, skracaniu pazurów i czyszczeniu uszu Dostaliśmy antybiotyk (Synergal), steryd (Encorton) ( ), jakiś tajemniczy różowy roztwór do przemywania świeżych ranek, tajemniczą rzadką maść do smarowania ranek przyschniętych i probiotyk osłonowy. Mamy wrócić do hypoalergicznego, sojowego Royal Canina, jeść tylko to i na razie nie kombinować z innymi karmami. Acha, wypytałam o możliwość zastosowania jakichś śr. przeciwhistaminowych - zostałam poinformowana, że w przypadku kotów środki te nie sprawdzają się w dostatecznym stopniu, więc nie ma sensu ich stosować i obciążać organizm kolejnym lekiem. Zobaczymy co będzie, w sobotę wizyta kontrolna Wypraszam sobie ![]() Dla mnie to abstrakcja, żeby dokonywać korekty facjaty poprzez nieskrępowane wklepywanie sobie fluidu (czy czego tam jeszcze) na widoku publicznym Dla mnie też, dla mnie też! A Ty pokarzesz nam myszkę? ![]() Poka myszkę, poka! Cytat:
![]() -------------- Ogoniasta Polly, winszuję!
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-06-30 o 21:17 |
|
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, a ile już lat jesteś z tym jednym chłopem?
![]() to stuknijmy się! (a jutro rano posiedzenie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-30 o 21:18 |
|
|
|
#2034 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dzięki
, tak tylko wspomniałam a tu tyle życzen z chłopem jestem po ślubie 9 lat a w ogóle 15
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
Róźik to się ze wszystkimi stuka, widzę
![]() Słucham sobie właśnie tego i humor mi mocno zwyżkuje ![]() http://www.youtube.com/watch?v=e2XP5...eature=related
|
|
|
#2036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to tyle można... z jednym????
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dziś piękna burza była Łapią mnie takie skurcze w łydkach,że chyba nie zasnę. Idę po kolejny magnez, potas i wodę. A potem spać
|
#2038 |
|
grozi wypollizowaniem
|
najdziwniejsze jest to ze jest między nami coraz lepiej
|
|
#2039 |
|
Zadomowienie
|
Oj, dawno mnie tu nie było
Polly, gratulacje )
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
Escritora...
Gdzie byłaś jak Cię nie było? Gratuluję |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

) pół dnia na lataniu po sklepach, z kumpelą-maniaczką-shoppingu
Podówczas szukała odzienia w tymże stylu właśnie, i po pięćdziesiątym ósmym sklepie z kolei dostałem głupawki, komentując wszystko jak leci "to nie jest boho/coś jakby boho/te frędzle jak najbardziej w stylu boho/nie widzę tu nic boho/boho ta torebka/może w tym sklepie mają boho/ale boho-wzorek/zobacz, boho-buty/nieee, w tym mieście nie ma nic naprawdę boho..." 

) 

Sprzedam nerkę!
Jakieś sprawozdanie będzie, co?
Dostaliśmy antybiotyk (Synergal), steryd (Encorton) (