|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- i tak trzymac
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
Escritora!
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, jesteś hardkorem! No so, mam niedobór ![]() Hejhej |
|
|
|
#2044 |
|
Zadomowienie
|
no kurcze, tęskniłam
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wszystkiego naj to jeszcze! i jeszcze!! I jeszcze!!! Dziś ostatni dzień przed dietą, więc objadłam się jak dzika świnia (a żeby się dobić słodkościami...oblukałam znow vretha )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-30 o 21:53 |
|
|
|
|
#2047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja się dziś dowiedziałam że mi nie przedłużą umowy w pracy... w sumie się spodziewałam, ale jak już się wie na 100% to jakoś tak dziwnie i zaś za miesiąc na bezrobocie |
||
|
|
|
#2048 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Cytat:
![]() Taki detal nie jest w stanie mnie odwieść od spotkania ![]() Cytat:
Są takie ![]() ![]() Szczęściara Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego!!!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#2049 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Na życzenie Tró: trochę kwadratowej muzyki
![]() The Cure, The Walk Miguel and the Living Dead, Graveyard Love Song Scary Bitches, Lesbian Vampires from Outer Space Zombina and the Skeletones, Nobody Likes You when You're Dead Cinema Strange, Laughing Bloody Murder Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() oooo, właśnie, chyba dlatego założyłam konto na fb w takim razie należą Ci się życzenia wspaniałych stu lat z tym samym ogonkiem ![]() Cytat:
Moja dalej się drapie, na szczęście po kołnierzyku, ranki się goją więc, hmm, spróbuję jutro pogadać o badaniach. Jak nie będą chcieli współpracować pojadę jeszcze gdzie indziej, mam na oku lecznicę, gdzie robią badania laboratoryjne z krwi (tzn. sami nie robią - wysyłają do Niemiec - czego nie rozumiem, czy to znaczy że w Polsce nie da się tego zrobić????) oraz badania magiczne (tzn. biorezonans).
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-06-30 o 22:17 |
||||
|
|
|
#2050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lecę kąpąć i spać
|
|
#2051 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Wszystkiego naj
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2052 | |
|
Nindżopesz
|
Balladę o dziurze?
O witaj! ![]() Przeczytałam "wzwodu" To przez te Majowe avatary.Cytat:
To mało pocieszające ale pomyśl o bezproblemowym urlopie...
|
|
|
|
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ludzie , czy ktos z was miał ustawiany kręgosłup ????
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-06-30 o 22:24 |
|
|
|
|
#2054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezły![]() Cytat:
spokojnie dasz radę, na bezrobociu nie jest tak źle![]() ![]() ![]() Ale może spróbowac z jakąś minimalną ilością środka dla kotów np. , bo one takie malutkie, mniejsze od dłoni, a pchły giganty, meserszmity dosłownie
|
|
|
#2055 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
zapomniałam zapodać ten kawałek - Sebastiane, Sex Gang Children - to był mój drugi utwór odsłuchany na last.fm i odmienił moje życie (muzyczne) - wczesniej nie wiedziałam że tak można grać
|
|
|
|
#2056 | ||
|
|
Cytat:
Myślałaś, że nie znam The Cure? Miguel i Cinema Strange na CP grali, fajnie było ![]() Cytat:
Wysyłają do Niemiec bo tam jest duża firma, która sie specjalizuje w badaniach laboratoryjnych, a sami pewnie nie potrafią. No i tak bardziej pro brzmi. A co oni tam chca badać to ja nie wiem Mam katalog tej firmy i nie maja nic co by się naprawdę przydało. Ewentualnie leukogram można by zrobic, ale to nie trzeba aż do Niemiec wysyłac Ktoś w końcu powinien jej zaordynować dietę prowokacyjną z prawdziwego zdarzenia plus testy alergiczne. Z tego co zrozumiałam to na widok koty ogłaszano, że to alergia pokarmowa i dawali hipoalergiczną dietę leczniczą i wsjo? Jakieś zeskrobiny, posiewy i inne cuda niet?Twoja kota po mądrej lekturze to mi wygląda na podręcznikowy przypadek atopii. Ile miała jak się zaczęło? Miedzy 0,5 roku a 2 lata? Flo, chyba bałabym się eksperymentowac. Jakby miały u Ciebie mieszkac to coś by się kombinowało, ale tak
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-06-30 o 22:36 |
||
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2058 |
|
Zadomowienie
|
Na razie jeszcze powolutku, tylko odrobinę, ale kto wie
![]() dziękować, dziękować Red, piękne zdjęcia, boskie wakacje zazdroszczę...Ale teraz już tak
|
#2059 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dziękuje wszystkim
sushi pożarte..ale było orgazmiczne to co jadłam ostatnio to sie moze schować ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- kameno-kurde flak ja przez Ciebie to zmienie upodobania muzyczne jaki to jest w ogóle jest gatunek-ten Sebastian?
|
|
#2060 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() tam pierś z kuraka, jeże SZALEJĄ za suchą karmą dla kotów
|
|
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
oj tak, z urlopem to teraz problemu nie będzie muszę jeszcze w lipcu wybrać zaległa 2 tygodnie ![]() na bezrobociu byłam już i wcale mi się nie podobało ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Florens - wrzucisz jakieś zdjęcie jeżyków?
|
|
|
|
#2063 |
|
grozi wypollizowaniem
|
na tvp kultura leci właśnie Maleńczuk z 92 r
|
|
#2065 |
|
grozi wypollizowaniem
|
na bezrobocie chętnie bym poszła gdyby mi płącili tyle co teraz
![]()
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi się jak byłam na stażu, na którym nie robiłam praktycznie nic (bo rzadko kiedy było coś do zrobienia konkretnego). I stwierdziłam, że jakby mi płacili 5 tys na rękę to bym w życiu takiej roboty nie wzięła na stałe
|
|
|
#2068 | ||||||
|
Wiedźma
|
Ja też. Nie bywam, ale tęsknię.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Można. Ale nie bez przerwy. Cytat:
Anyway, fakt, że to trwa nie jest moją zasługą. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2069 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a poza tym Kjury kojarzą się głownie ze smęęęęętami więc jak jest okazja to zapodaję ich wczesne granie.Cytat:
Cytat:
A testy jakie - skórne? Cytat:
Cytat:
Strasznie Ci dziękuję ![]() tagi na last.fm podają: deathrock, batcave, post-punk, gothic rock - ale dla mnie osobiście to zaczątki punk kabaretu / dark kabaretu
|
|||||
|
|
|
#2070 | |
|
|
Cytat:
Kameno, Scary Bitches żondzom ![]() Testy śródskórne A to odczulanie to ruszczkom było robione czy zastrzykami?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-06-30 o 23:17 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

może się upiję,ale nie wiem jeszcze czy z radości,czy z rozpaczy 

)

To mało pocieszające ale pomyśl o bezproblemowym urlopie...
muszę jeszcze w lipcu wybrać zaległa 2 tygodnie