Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII. - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-30, 22:37   #2611
itakasia
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII

ja na wizyty wydalam jakies 1200zl a do tego badania ok 300zl
Stary 2010-06-30, 22:38   #2612
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Dobranoc dziewczyny
śpij dobrze!
AGAMARCIO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 22:39   #2613
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, bardzo Was proszę, dajcie spokój. Jak będzie naprawdę bardzo źle to napiszę.
No jak uważasz, ale pamiętaj, że możesz na nas liczyć i to nie jest czcze gadanie.

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
wiem ze nie mialas na mysli tego by dziewczyny wyskakiwaly ze zrzutka, ale wiedz ze w razie "w" i na mnie mozesz liczyc ..
a tak wogóle to te pieniadze sa g...warte o !!!
Zdrowie najwazniejsze
G...może i warte, ale bez nich to jeszcze większe g... i zdrowia za darmo też nie wyhodujesz :/.
Ale to święta prawda.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 22:44   #2614
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość

G...może i warte, ale bez nich to jeszcze większe g... i zdrowia za darmo też nie wyhodujesz :/.
Ale to święta prawda.
zgadzam się
Stary 2010-06-30, 22:47   #2615
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
.. jak teraz czytam ile wam poszlo na wizyty to buzie otwieram...
no miałabym wymarzony wózek

anoxa ja wiem ze na nfz idzie na dobrych lekarzy trafic,ale ja przyszłam od jednego z nfz własnie, nie dosc ze byl malo delikatny, robił mi wypalanke nadzerki w wieku 18 lat a powinien mrozic ...poza tym przepisal mi tabsy hormonalne na tradzik nie badajac poziomu hormonów, potem musialam miec wywolywaną @ zastrzykami ...
wkurzyłam się i po dwóch latach zmieniłam lekarza(poleciła mi kolezanka) to ten obecny tylko za głowe sie złapał...dowiedziałam sie ze mam cyste na jajniku która mogłam miec równie dobrze od zawsze ale przynajmniej wiedziałam ...stary gin nie raczyl tego sprawdzic..poza tym ten nowy zmienil mi tabletki, i wogole konkretny gosc , jak wykryłam guzka na piersi , dal mi zaraz namiary do swojego kolegi specjalisty i kazal dzwonic do siebie czy wszystko ok w końcu jak miałam to zagrożenie na samym początku tez bardzo fajnie się zachował....po prostu póki co jestem z niego zadowolona....

a ta baba to naprawde jakas niewydarzona ja wiem ze w ciazy jest przykurcz szarych komórek ale zeby az tak

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
zmywam sie kobiety bo jakies mam male skurczybyki, ale bezbolesne tylko brzuch mi sie stawia, no i mysle ze juz dosc tego kompa na dzis. jutro tez jest dzien i gierki na fb dalej beda

milej nocki
bye bye bye bye... ha ha
no gierki beda
bye bye anoxa

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Dobranoc dziewczyny
kolorowych ....

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-06-30 o 22:46
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 22:54   #2616
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

ja też zmykam mam dość tego dnia... tylko jak tu spać jak tak gorąco....
życzę wszystkim dobrej i spokojnej nocki pa laseczki do jutra!
Stary 2010-06-30, 23:08   #2617
itakasia
Zakorzenienie

dobranoc
Stary 2010-06-30, 23:09   #2618
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziorek026 Pokaż wiadomość
Ona mi powiedziała że obudziła się bo miała bóle i poszła pod prysznic a potem ( najpierw zadzwoniła po tą karetkę) i jak jej się siku chciało to na kibelku jej wody odeszły i chlusnęło a potem miała jeden party skurcz i mały dosłownie wypadł. Powiedziała że jak baba z karetki weszła do domu to ona trzymała synka jedną ręką i mówi żeby coś zrobili bo ona już niema sił a baba do niej "niech się pani uspokoi i nie panikuje" Ja bym ją chyba tam.No ale wszystko się dobrze skończyło.
z jednej strony pozazdrościć takiego porodu... a z drugiej chyba bym spanikowała
dzis spotkalam koleżankę z LO z wozkiem - mowi, ze ledwo zdazyli do Szpitala z mezem, od czasu wejscia do szpitala do zobaczenia Mlodego na świecie zajelo im to 15 minut
maz nawet butow nie zdazyl zmienic hehe

Cytat:
Moje słowa nie miały takiej intencji i nawet o tym nie myślcie.
Poradzę sobie.
Przede mną całe życie, w którym będę sobie musiała radzić.
Chciałam się tylko pożalić i wyrzucić to z siebie, bo z rodzicami nie zaczynam nawet takich tematów, bo jakbym zwróciła uwagę to mogłoby być nieprzyjemnie.
No nic, będzie dobrze, musi być.
Ja tez jestem ZA tym, aby pomoc!
Lazurka, dzis my pomozemy Tobie, a kiedys Ty w przyszlosci komus innemu - to normalne przeciez

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
moja przyjaciółka dwa lata temu w 33tc urodziła przez cc swojego synka, źle ulokowała uczucia, nie miała wsparcia w rodzinie i jeszcze nawet jednej rzeczy z wyprawki. Została sama z malym dzieckiem w inkubatorze, masa problemow i brakiem pieniędzy. Kolezanki z forum zorganizowały zbiórke i kupily najpotrzebniejsze rzeczy - część w aukcjach używanych, może nie markowe ale dostala wszystko co było jej potrzebne. I tego nie można traktowac jako jałomóżnę, tylko dar z dobroci serca.
no wlasnie

Cytat:
Dziewczyny dajcie spokój. Bardzo Wam dziękuję ale naprawdę jakoś sobie poradzę. Jest mi teraz wręcz głupio, że o tym napisałam...
niech Ci nie będzie głupio - nie masz powodu!!
tak jak napisalam wczesniej - dzis my Tobie, a jutro Ty komuś - takie jest życie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Słuchaj, nie ma być Ci głupio. Wiesz- może to wredne porównanie, ale ja wolę dać komuś, kto wiem, że spożytkuje to tak, jak zakłada się na początku, niż komuś, kto przechleje....

Zrób dokładną listę rzeczy, które potrzebujesz- najlepiej z linkami, możliwie u jednego sprzedawcy i może razem z dziewczynami w miarę naszych możliwości podeklarujemy która na co może Ci przelać kasiorkę (bo bez sensu, żebyśmy wszystkie płaciły za przesyłkę- sama zamówisz, a my po prostu damy Ci na to środki).

Chyba, że któraś ma lepszy pomysł?

Ale nie wybieraj rzeczy najtańszych, bo Ci głupio, tylko te, które są przyzwoite jakościowo przede wszystkim.
Dzidzia, albo tak:
u jednego sprzedawcy - Lazurka podaj linki do tego co Ci brakuje, kazda cos kupi i napiszemy do sprzedającego zeby wysłał wszystko w jednej paczce na Twoj adres
jesli chcesz mozesz zaplacic za wysyłkę wszystkiego do siebie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
wogole wam dziewczyny nie pisalam jaka mam prostaczke w pokoju...
normalnie MASAKRA.... rece opadają i dzieciatka ktore urodzi szkoda......

Cytat:
Dziewczyny, bardzo Was proszę, dajcie spokój. Jak będzie naprawdę bardzo źle to napiszę.
Lazurka, jak uwazasz, ale moim zdaniem prześpij się jeszcze z naszą propozycją.
Zobaczysz od rodziców jeszcze i tak sporo kaski będziesz potrzebowała, bo maleństwo rośnie, pieluchy zużywa, szczepić je trzeba itp....

Cytat:
tak tak lazurka dzidzia super to wymyslila jesli naprawde nie bedziesz miala jak to koniecznie tak zrob a my ci pomozemy!!!!!!!!!!!!!!!!! i ma ci nie byc glupio poza tym zrobimy to dla twojej corci bedzie miala pamiatke po wizazowych ciotkach
no wlasnie - tyle nas jest, że razem zaradzimy kazdemu problemowi
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 23:11   #2619
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość

niezawsze fajnie, ze wyniki ok. A Ty kiedy chcesz rodzic?
Mi to juz wszystko jedno, chcialam przenosic do 23 lipca, ale teraz juz chyba nie chce bo z tym same klopoty no i mala jest dosc duza i wole aby nie byla za duza

Cytat:
a mnie znowu na krew dzisiaj zabrali znowu mnie beda po dloniach kuli bo nie bedzie gdzie dla odmiany pobrali mi 4 strzykawki
matko biedna, umarlabym...

Cytat:
Napisane przez kasienka2607 Pokaż wiadomość

Wczoraj byłam u diabetyka - i od dzisiaj będę na insulinie
wspolczuje, mam nadzieje, ze po ciazy juz bedziesz miala dobre wyniki.

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Bo mam sobie sutki wyciagac do karmienia
jak strzykawka? toz ona ma maly otworek to jak chcesz zassac? chyba laktatorem lepiej.

Misiulka1
no bezczelna, jak moze Cie prosic w ogole o cos takiego w termin Twojego porodu no brak slow, pies, swinka morska i corka...ehhh

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
czy Wasze psiaki tez przesypiają całe dni w te upały?
lezy jak skora z diable goraco mu to normalne

Cytat:
Jak będzie aż tak źle to napiszę.
I dziękuję, że można na Was liczyć
Nie ma sie czego wstydzic pisz wiec jak bedzie zle mozesz na nas liczyc
Cytat:
kurde to my na lekarzy nic nie wydalismy (tylko 280 zl na 4D ale to nie byla koniecznosc) na badania tez ani zlotowki. jedynie to na nospe ktorej zezarlam duuuzo od stycznia no i teraz pod koniec na leki ale one nie byly drogie... jak teraz czytam ile wam poszlo na wizyty to buzie otwieram...
tez nie wydalam zlotowki na nic oprocz usg 3d 250zl i jakies centrum materna, nospa, zastrzyki. Koszmar z tymi wizytami :/

Tez dzis bylam w kinie na zmierzchu

Kupilam jeszcze przepiekne 2 rampersy jutro wkleje fotki, dawno nic nie wklejalyscie

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 23:15   #2620
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Ola ja tam nadal sprzątam, odkurzam, tylko nie nosze bardzo ciężkich rzeczy. Nie martw się Tż faceci są przewrażliwieni.
ale dziewczyny... chłop chciał dobrze a mu się tu dostanie
To dobrze, że dba o Ciebie i sie martwi. On nie wie jak sie czujesz i ma wrażenie, że lepiej abyś się nie przemęczała. Świadczy to tylko o jego empatii.
Ola - brawo dla M kla ski:

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Napisane przez kociamborek Pokaż wiadomość
jutro mam pelny 35tydz. no ja tez mam nadzieje, ze wytrzymam jak najdluzej. Mąż jest jeszcze w Holandii, mial przyjechac 10-ego lipca, ale po tych wiadomosciach przyjezdza juz w ten piatek. Bo do 10-ego jeszcze roznie moze byc
dasz radę jeszcze troszeczkę ...

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 23:18   #2621
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dziewczynki.. któreś z Was używają masełka kakaowego z Ziaji? Vette ... takiego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...wa-formula.htm czy tego w słoiczku? Bo byłam dziś w Tesco i kupiłam to "butelkowe" bo było 2zł tańsze
I nie wiem jakie są zalecenia co do stosowania.. też bym chciała nieco ozłocić ciało.. to mazidło samo w sobie nieco brązuje?

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg

Edytowane przez Siala_Bala
Czas edycji: 2010-06-30 o 23:29
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 23:21   #2622
hd2005
Zakorzenienie

Lazurka - popieram dziewczyny

Stary 2010-06-30, 23:26   #2623
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Lazurka - popieram dziewczyny
ja rowniez
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 23:37   #2624
niezawsze
Zakorzenienie

Anoxa straszna laska wspolczuje normalnie tempa i egoistka w dodatku

Kupilam dzis krem perfecta mam na rozstepy(pachnie najpiekniej na swiecie!!), bo stwierdzilam, ze nie bede kolejnej stowy wydawac na vichy na 2 tyg ciazy i troche po a mustele i vichy mam juz na wyczerpaniu to bede na zmiane stosowala i mam nadzieje, ze nic mi nie wyskoczy bo posepilam

Siostra tz nadal u nas i do niedzieli na bank bedzie, wiec w ciagu dnia malo mam czasu dla was, ale nie pisalyscie dzis zbyt wiele

U mnie dzis zadnych boli, skurczy twardznienia i tylkko pije herbatke z lisci malin i sie nia delektuje pychota!!!

Maciuś

Edytowane przez niezawsze
Czas edycji: 2010-06-30 o 23:39
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 23:40   #2625
ola_k11
Zadomowienie

lazurek nie gniewaj się, chodzi o to że możesz na nas liczyć jak jesteś w sytuacji bez wyjścia! grosz do grosza i uzbierałaby się sakiewka

kociamborek no to trzymam kciuki a Ty zaciskaj nogi

bajka super że na wizycie wsio ok

anoxa współczuję współlokatorki

Mój dzidziul tak się właśnie rusza, że zastanawiam się czy z brzucha nie chce wyskoczyć

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Kupilam dzis krem perfecta mam na rozstepy, bo stwierdzilam, ze nie bede kolejnej stowy wydawac na vichy na 2 tyg ciazy i troche po a mustele i vichy mam juz na wyczerpaniu to bede na zmiane stosowala i mam nadzieje, ze nic mi nie wyskoczy bo posepilam
ja go uzywam całą ciążę i nei mam nawet jednego rozstępu
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 23:41   #2626
hd2005
Zakorzenienie

Chyba czas do łóżka
Nogi mam tak spuchnięte, że zaraz wybuchną

Czy Wam pomaga wapno na opuchliznę???
Co robicie aby nie mieć tak spuchniętych nóg?

Stary 2010-06-30, 23:46   #2627
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
ale dziewczyny... chłop chciał dobrze a mu się tu dostanie
To dobrze, że dba o Ciebie i sie martwi. On nie wie jak sie czujesz i ma wrażenie, że lepiej abyś się nie przemęczała. Świadczy to tylko o jego empatii.
Ola - brawo dla M kla ski:
No wiem wiem
Ale tak na mnie naskoczył jakbym była ułomna i samochodem nie mogla jechać. Jego zdaniem moge się ruszyć tylko naspacer z psem i to tez tylko kolo domu. Na zakupy to sie nie ważyć samej, bo nie daj Boże będę dziwigać litr mleka :/ W domu to powinnam tylko leżeć i odpoczywać a ja czuję, że tracę czas w tedn sposób. No i się zdenerwowałam.
Na złość Mu zrobiłam (wiem że to dziecinne) i posprzątalam całą chałupę jak wrócilam z tej Biedronki. Jedynie co to tych zakupów nie wniosłam, bo były bardzo ciężkie (siata jedzenia, arbuz, proszek do prania 6kg) i On wnosił po powrocie z pracy.
Oczywiście jak tylko przyszedł, to sie tulil jak odtrącony szczeniak i łasił i mówil, że On się tylko martwi i że chce żebym ja i dzidzia były zdrowe...
No i wybaczyłam
Stary 2010-06-30, 23:47   #2628
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Kupilam dzis krem perfecta mam na rozstepy(pachnie najpiekniej na swiecie!!), bo stwierdzilam, ze nie bede kolejnej stowy wydawac na vichy na 2 tyg ciazy i troche po a mustele i vichy mam juz na wyczerpaniu to bede na zmiane stosowala i mam nadzieje, ze nic mi nie wyskoczy bo posepilam

Siostra tz nadal u nas i do niedzieli na bank bedzie, wiec w ciagu dnia malo mam czasu dla was, ale nie pisalyscie dzis zbyt wiele
Cytat:
ja go uzywam całą ciążę i nei mam nawet jednego rozstępu
Ja go używałam razem z ziajką i oliwką z rossmana i doopa - rozstępy mam jakby mnie kto batem wysmagał :/
Po fissanie lekko bledną ale wnerwia mnie lepienie się do wszystkiego i sporadycznie stosuję.

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 23:48   #2629
ola_k11
Zadomowienie

Ide spać Dobranoc!

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Ja go używałam razem z ziajką i oliwką z rossmana i doopa - rozstępy mam jakby mnie kto batem wysmagał :/
Po fissanie lekko bledną ale wnerwia mnie lepienie się do wszystkiego i sporadycznie stosuję.
Może to kwestia genów, skory... nie wiem
Stary 2010-06-30, 23:54   #2630
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:

Może to kwestia genów, skory... nie wiem
napewno..wlasnie ogldalam swoj brzuch w lusterku i po prostu odczucia mam jak siala...juz pol brzucha mam w prazki i boli
a smarowalam 2 x dzien w dzien..nadal smaruje i teraz tez tym na splycenie

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 23:58   #2631
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba czas do łóżka
Nogi mam tak spuchnięte, że zaraz wybuchną

Czy Wam pomaga wapno na opuchliznę???
Co robicie aby nie mieć tak spuchniętych nóg?
Co prawda nogi mi nie puchną, ale mam ciężkie i za namową dziewczyn kupiłam krem- tyle, że perfecta Mama na opuchnięte i obolałe nogi i działa

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 03:33   #2632
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
ja obecnie mam granat na stopach... ale jakoś średnio mi pasuje
A ja uwielbiam granat i turkus na pazurach

anoxa współczuję towarzystwa tej dziewczyny na sali -.- Swoją drogą biedny ten jej dzieciaczek będzie jeśli będzie go traktowała jak wszystkich wokół Chyba, że to hormony i po porodzie jej przejdzie...

Jak czytam ile was wychodzą prywatni ginekolodzy i badania to mi słabo Strasznie duże te kwoty A gdzie jeszcze witaminy, czy lekarstwa

Ps. Niech mnie ktoś zastrzeli ---> zupełnie nie jestem śpiąca W dodatku mnie mdli (w sumie lepsze to niż zgaga z wczoraj...)
Stary 2010-07-01, 07:06   #2633
alutka78
Rozeznanie

Dzien dobry!!!
Co do rozstepow to na dzien dzisiejszy mam wokol pepka, ale licze sie z tym, ze jeszcze moga wyjsc.
Uzywalam kremu z Daxa, Palmersa i teraz mam juz drugie opakowanie z Rossmana. Co ma byc to bedzie.
Lazurowa dziewczyny maja racje, trzeba sobie pomagac. Nie wiadomo kiedy my bedziemy potrzebowac pomocy.
Stary 2010-07-01, 07:12   #2634
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

anoxa - fajna masz lokatorke
bajka - fajnie ze bedziesz miec duza dzidzie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
Nio ja jakos podobnie

Witam, u mnie noc ciezko minela, moje biodra sie odezwaly i nie moge lezec bo tak bola, mala nadoatek tak sie przeciaga ze juz naprawde chyba miejsca nie ma i mnie wszystko boli...jestem dzis odrana juz zmeczona...
Tz pojechal do pracy wiec znow sama...jak te biodra tak dalej beda dkuczac to juz wogole nie znajde miejsca....

Na sniadanie zjem sobie owocki
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 07:28   #2635
mini 12
Raczkowanie

GG do mini 12

witam Was SERDECZNIE WCZORAJ miałam do was wejsc chwile ale nie miałam siły odebrałam wczoraj wyniki wieć tak z posiewu nic nie wykryto i żółtaczki typu C też nie mam wiec sie ciesze za tydzień w poniedziałek tj 12.07 ide na usg zobaczymy jak mala urosła

powiem wam że wczoraj sie strasznie wkurzyłam chodze od samego początku do jednego lekarza fajny jest miły dowcipny i przede wszystki delikatny kiedy mu coś nie pasuje zawsze wysyła na dodatkowe badania do szpitala a jak byłam 3 razy w szpitalu to zawsze mnie odwiedzał pytał sie jak sie czuje i wogóle wszytsko ok. moja bratowa też zaszła w ciąże i zaczeła do niego chodzić jest teraz w 20 tc i zaczeła mi gadać same o nim złe rzeczy wyssane z palca nagle jej sie nie spodobał bo odebrała wynik z toksoplazmozy i wyszło dodtani i jej powiedział że ma uwarzać myc owoce i wogóle i ta moja bratowa oczywiście powiedziała wszytskim że on ją straszy powiedziała to mojej mamie i cały czas gada na niego źle ale wiecie jak mnie to wkurza to po co do niego chodziła skoro jej nie pasuje wkurza mnie to wiem że to bzdura ale jakoś mnie to zdenerwowało

Lazurowa --- dziewczyny maja racje z miła chęcia Ci pomożemy
mini 12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 07:38   #2636
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Dziewczynki.. któreś z Was używają masełka kakaowego z Ziaji? Vette ... takiego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...wa-formula.htm czy tego w słoiczku? Bo byłam dziś w Tesco i kupiłam to "butelkowe" bo było 2zł tańsze
I nie wiem jakie są zalecenia co do stosowania.. też bym chciała nieco ozłocić ciało.. to mazidło samo w sobie nieco brązuje?
Ja mam takie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...ka-formula.htm niby do twarzy ale ma wielkie opakowanie i uzywam go na cialo, troche wysusza Wczesniej mialam te w butelce https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...leum-cacao.htm i jest super, tylko ma mocny zapach ale to akurat wg mnie na plus
Cytat:
caprica
zapamietam. moze u was bardziej zmoczy bo w Toruniu zazwyczaj malo opadow
Wypadalo sie po drodze bo u mnie ani kropelki deszczu
Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
O turkus super! Ja mam teraz fuksje.
Tez mam fuksje na lapach A na nogach cielisty kryjacy
Cytat:
Ja co miesiec 80zł, teraz bedzie co 2 tyg a pozniej co tydzien czyli jakies 1000zł

Musze sie pozalic bo zrobilam badania i okazalo sie ze liczne bakterie w moczu i leukocyty 15-25wpw, a nic nie czulam zeby z pecherzem bylo cos nie tak Do tego spadla mi z nowu HGB do 10, HCT 33 Reszta na szczescie w porzadku.

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 07:55   #2637
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mini 12 Pokaż wiadomość
witam Was SERDECZNIE WCZORAJ miałam do was wejsc chwile ale nie miałam siły odebrałam wczoraj wyniki wieć tak z posiewu nic nie wykryto i żółtaczki typu C też nie mam wiec sie ciesze za tydzień w poniedziałek tj 12.07 ide na usg zobaczymy jak mala urosła

powiem wam że wczoraj sie strasznie wkurzyłam chodze od samego początku do jednego lekarza fajny jest miły dowcipny i przede wszystki delikatny kiedy mu coś nie pasuje zawsze wysyła na dodatkowe badania do szpitala a jak byłam 3 razy w szpitalu to zawsze mnie odwiedzał pytał sie jak sie czuje i wogóle wszytsko ok. moja bratowa też zaszła w ciąże i zaczeła do niego chodzić jest teraz w 20 tc i zaczeła mi gadać same o nim złe rzeczy wyssane z palca nagle jej sie nie spodobał bo odebrała wynik z toksoplazmozy i wyszło dodtani i jej powiedział że ma uwarzać myc owoce i wogóle i ta moja bratowa oczywiście powiedziała wszytskim że on ją straszy powiedziała to mojej mamie i cały czas gada na niego źle ale wiecie jak mnie to wkurza to po co do niego chodziła skoro jej nie pasuje wkurza mnie to wiem że to bzdura ale jakoś mnie to zdenerwowało

Lazurowa --- dziewczyny maja racje z miła chęcia Ci pomożemy
Moja gin budzi wiele kontrowersji, wiekszosc dziewczyn boi sie do niej chodzic...czuja respekt Choc ma duzo pacjetek to tyle samo jest opini
Choc za pierwszym razem mogla mnie przyjac wczesniej, to nigdy nie wiadomo co i jak by bylo Ale opiekuje sie mna dobrze, teraz chodze co 2tyg...place za kazda wizyte 100zl z USG lub bez....plus badania ktore musze robic Po za tym jest ordynatorem wiec zawsze wiecie latwiej na oddziale i wogole wystarczy telefon...choc gdybym sluchala opini o kazdym lekarzu to nie poszlabym nigdzie...

Stary 2010-07-01, 08:20   #2638
caprica6
Wtajemniczenie

Dorwalam w koncu miarke i z 97cm w brzuchu (mierzone 2 tyg temu) zrobilo sie.... 105cm!!

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 08:23   #2639
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

mini 12 super, że wyniki wporządku, a bratową sie nie martw, skor nie docenia porad lekarza, który ją przestrzeaga co ma zrobić żeby sie nie zaraziła tokso to chyba ma żle poukąłdane w głowie, jakby jej nic nie powiedział i zaraziła sie tą chorobą to by też na niego psioczyła, że co to za lekarz, który jej nie ostrzegł, co kolwiek gin zrobi, powie jej i tak bedzie źle no cóż taki już typ człaowieka z tej twojej bratowej.
Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Musze sie pozalic bo zrobilam badania i okazalo sie ze liczne bakterie w moczu i leukocyty 15-25wpw, a nic nie czulam zeby z pecherzem bylo cos nie tak Do tego spadla mi z nowu HGB do 10, HCT 33 Reszta na szczescie w porzadku.
niestety infekcje zwłaszcza teraz w ciąży nas sie imaja nic się nie martw bedzie dobrze

Dzień dobry mamuśki. Ja oczywiście spać nie mogę, wstałąm o 6.45, dzisiaj 1 lipca więc niedługo powinnyśmy sie zacząć rozpakowywać, wczoraj przekonałam M do seksu i co narazie nie działa zobaczymy dalej. Na śniadanko dzisiaj pasta z makreli - pyszności, a na obiad zupa pomidorowa i zrobię jakieś danie z ciasta francuskiego bo wczoraj w lidlu kupiłam.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 08:26   #2640
karolcia228
Zakorzenienie

Misiulka - no dzis 1 lipca wiec chyba zaczyna sie czas dla nas normalnie az ciezko uwierzyc ze to juz

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości