|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Dopiero Jurek saszetki w sosie, a siostra dzisiaj nic, ale oddałam jej swój kotlecik jeszcze surowy![]() obfociłam, ale mam tylko 4 akumulatorki, jest aparat nie ma myszki nie ma myszki nie wrzucę jeżyka, jutro, obiecujębez szans niestety , jak sobie przypomnę ile można zarobic, to aż do pracy bym poszła
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
Florens - będę czekać
Idę spać - choć nie wiem jak to będzie, bo z tego gorąca mnie szlag chyba trafi
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2074 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
w zyciu nawet nie slyszałam tych nazw..no kabaret to słyszałam...ale fajnie pitolą no i histeryczny wokal jest
|
|
|
#2075 | ||||
|
BAN stały
|
Wcale nie
![]() Się trochę nie zrozumieliśmy - z posta wynikało, jakoby siostra Jerza miała ochotę na piwko ![]() To już nierząd jest lepszym pomysłem, zdecydowanie! Cytat:
![]() Cytat:
A obcy to już zupełnie inna sprawa ![]() Cytat:
U mnie w końcu popadało trochę wieczorem, jakie powietrze od razu I również wszystkiego najlepszego! Cytat:
Na pewno znajdziesz coś fajnego niebawem ![]() A w sumie to nie mam pojęcia ![]() Kogo? ![]() --- Pamiętacie Bulinkę? Miała dwa kociaki, jednego udało się nam złapać jakieś 2 tyg. temu, a drugiego odłowiłem dopiero dzisiaj. Poszedł/poszła do swojego brata (lub też siostry), w dobre ręce, ale mimo wszystko tak jakoś smutno, gdy się rozdziela matkę z dziećmi
|
||||
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Generalnie bierze się to stąd, że jak dotąd funkcje dyplomatyczne (szefostwo misji czy personel dyplomatyczny) pełnili przeważnie mężczyźni. Obecnie oczywiście sytuacja ulega zmianie i kobieta też może być honorowa
![]() A w ogóle to dzień dobry Ewuś, ![]() Trzym się! |
|
|
|
#2077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam tylko na dwa słowa i zasuwam do Kameleona....
Gryxiu, jeśli karą za niedostateczny rozwój duchowy jest zatwardzenie, to co ze sraczką? ![]() Porzeczki, kochana, dobry wieczór- mimo, że znów znikłaś... Sabb, a mnie konweniuje z twoją nutellą pomnik z czekolady- jak u dra Dollittle ![]() a wibrator może mógłby śpiewać "Ciemno już, zgasły wszystkie światła" Peji?
|
#2079 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja myslałam ze ta laska w teledysku thr clash to kamena
|
|
#2080 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
żondzom, zgadzam się
![]() Cytat:
ja średnio mobilna jestem więc Lbn raczej odpada.. Cytat:
Cytat:
Z nieco podobnych klimatów możesz spróbować jeszcze np. Alien Sex Fiend ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2081 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ta co sie pojawia w 34 sekundzie-normalnie sie przestraszyłam
|
|
|
#2082 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ale w którym teledysku
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2083 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Kameno, no to pewnie na pyłki ma alergię. Biorezonansem machali i nazywają to odczulaniem
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-06-30 o 23:59 |
|
|
|
|
#2084 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
A tak szczerze mówiąc (i kończąc już temat), myślałem, że to celowo zastosowana forma bezosobowa (dotycząca Ciebie), a mianowicie "Piwa by się napiła" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A Kamena taka straszna jest?! ![]() --- Jeszcze 3 minuty czerwca, więc zapodaję Wam Gałczyńskiego (radio mi o nim przed chwilą przypomniało): Ja jestem noc czerwcowa, królowa jaśminowa, zapatrzcie się w moje ręce, wsłuchajcie się w śpiewny chód. Oczy wam snami dotknę, napoje dam zawrotne i niebo przed wami rozwinę jak rulon srebrnych nut. Oplącze was to niebo, klarnet uczynię z niego i będzie buczał i huczał, i na manowce wiódł. Ja jestem noc czerwcowa, jaśminowa królowa, znaki moje są: szmaragd i rubin, i pieśń moja silniejsza niż głód. |
||||
|
|
|
#2085 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę spać ![]() w moim mieszkaniu o tej porze coś podejrzanie chłodno jest jak na codzienne upały węszę podstęp ![]() pa |
|
|
|
|
#2087 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2088 | |
|
|
Cytat:
![]() Popróbujcie jednak ją obłaskawić i schwytac, nie będzie problemu z szukaniem domu dla kolejnych kociaczków
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapytam jeszcze, gdzie jest rachell wyjechała gdzieś
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
Rzucam kawałek na pożarcie
![]() Załącznik 3224264
|
#2091 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Malujesz tak, jak obiecałaś, z palcem w... nosie?
|
|
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - Gratuluję Rocznicy
http://www.youtube.com/watch?v=tWpA5iY2V1I ![]() Escritoro - Tobie również gratuluję, miło Cię widzieć Ewusiu, Justyno Kameleon będzie super, cieszę się, że jednak nie został skonsumowany
|
#2093 |
|
Raczkowanie
|
podczytuję Was sobie ostatnio cichaczem... dobrze mi robicie na samopoczucie ![]() Przepraszam, że tak się wcinam w wątek, ale tych futerek mi szkoda więc napiszę co wiem, może akurat się przyda... Florens tutaj znajdziesz dużo informacji o jeżach, można też napisać maila albo zadzwonić z pytaniami: http://naszejeze.org/poradnik.html A co do tej biednej koty i odczulania biorezonansem to mogę potwierdzić, że to działa wiecznie zasmarkanym i 'zapłakanym'. I dużym plusem było to, że można szybko, łatwo i bezboleśnie sprawdzić bardzo dużo alergenów (czy delikwent jest uczulony).To idę i już nie przeszkadzam ![]() Dobranoc |
|
|
|
#2094 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale ostrzegam, Bar uzależnia ![]() w ogóle to dzień dobry
|
||||
|
|
|
#2095 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() (jeszcze nie na razie się trzeba zadowolic wystepem w gaciach, który znalazłam kiedyś, ku uciesze barowej gawiedzi )Cytat:
ja też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a może zatrudnisz ją w swoich filmach xxx? Ruda Wiedźma i koleś z 2 pałami i myszką zgadnij... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wpadaj i udzielaj się częsciej
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-01 o 08:31 |
|||||||||
|
|
|
#2096 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
jak miło mieć wolne, spontanicznie jeden dzień ale zawsze. Piję kawkę i zastanawiam się co dziś mam do załatwienia. Marzy mi się już plażowanie. Poluję na all na fajne stroje, gorzej jak wyjdę w nich na plażę, ale co tam, zawsze się znajdzie jakaś większa foczka, która mi poprawi samopoczucie Cytat:
Cytat:
|
|
#2097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja siedzę nad czerwoną herbatą i jestem głodna a jak głodna, to zła ![]() Cytat:
Kejmena wspomniałą o swojej piosence, co zmieniła jej poglądy muzyczne, to mi się przypomniały moje kawałki, które mi wywróciły gust ![]() Pierwszym było "No Leaf Clover" Metalliki - moje pierwsze zetknięcie z cięzkim graniem, miałam z 13-14 lat i nie miałam pojęcia, że tak można grać i do dzisiaj padam, jak to słyszę![]() A drugim kawałkiem (miałam już ze 20 lat i dopiero sięgałam po mocne brzmienia, po romansach z techno i popem ) było "Chop Suey" SOAD. Ja nie wiem, co ta piosenka ma w sobie, ale tak ryje psychę, ze po niej nic już nie jest takie samo i to nie tylko ja tak mam ![]() A z kolejnym kamieni milowych - radiowe piosenki Evanescence i Within Temptation, czyli gotyk wkracza na arenę ![]() I Finntroll - moje wielkie odkrycie folkmetalu i blacka
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-01 o 09:01 |
||
|
|
|
#2098 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
cze, Scentusie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie rozrózniałam wtedy jeszcze gotyku, metali symfonicznych, jakiś dark wave itp... kazdy od czegoś zaczynał, co nie?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-01 o 09:46 |
|
|
|
|
#2100 | ||||
|
Nindżopesz
|
Dziękuję
![]() Mam nadzieję, że nie znikniesz ponownie? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie przełomem była szeroko pojęta Nirvana ale darcie japy szybko mi się znudziło, potem zachwyciło mnie smętne My Dying Bride i dalej już samo poszło z tym wiolonczelowym pitoleniem. A, no i ojciec "katował" mnie muzyką klasyczną i stary rockiem. |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

. Dopiero Jurek saszetki w sosie, a siostra dzisiaj nic, ale oddałam jej swój kotlecik jeszcze surowy
nie ma myszki nie wrzucę jeżyka, jutro, obiecuję
Sprzedam nerkę!
Dla mnie to abstrakcja, żeby dokonywać korekty facjaty poprzez nieskrępowane wklepywanie sobie fluidu (czy czego tam jeszcze) na widoku publicznym 
i zaś za miesiąc na bezrobocie 

na razie się trzeba zadowolic wystepem w gaciach, który znalazłam kiedyś, ku uciesze barowej gawiedzi