|
|
#661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
taak ;p
Cytat:
pójde o 18 na piwo ;p mam nadzieję, że znów nie będzie tak jak wczoraj ;p Noir kiedyś coś wspominała ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
Piszesz im mejla ze np.
Witam.Chciałabym przetestowac panstwa kosmetyki.Jesli bylaby moliwosc prosilabym o przeslanie damrowych probek na adres: i tu podajesz adres
|
#664 |
|
Wtajemniczenie
|
o nie za 3 dni mam dostac okres
i jutro ide sie na prawko zapisac
|
#665 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba w siebie wierzyć![]() no bez kitu ;p w sumie i tak dziwne ze nie dał sobie spokoju przez te dwa miechy ![]() Cytat:
ja sie nie boje ze bede brudna tylko ze nogi mi odpadną w tych balerinach ![]() hahaa ostatnio ubrałam spodnie za kolana z szerokim krokiem (wtedy jak grałam z nim w klasy) i tak skoczyłam, ze mi je.b.ły w kroku Cytat:
Cytat:
a co do okresu- widać
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedys wam pisalam ze bylam u gina publicznie. I okazalo sie ze mam rozrosnieta blone dziewicza (przez to nie widac wejscia do pochwy). Tylko zastanawiam sie jak moge miec rozrosnieta blone dziewicza skoro ja nie jestem dziewica? to jest jeden problem.
Druga jest taki ze. Kiedy zauwazylam, ze cos jest nie tak z ta (teraz juz wiem)blona, to najpierw sama chcialam zobaczyc jak to wszystko wyglada od srodka. i wsadzilam palec. no okej. tylko ze jak wsadzilam palec troche dalej to poczulam cos sporego tzn moze nie AZ tak sporego ale wydawalo mi sie, ze jest to wielkosci pileczki do ping-ponga i moglam zataczac "kolka" w okol tego. No i poszlam do tego ginekologa w sumie z tympierwszym problemem. Ale stwierdzilam, ze jak baba mi to zbada to zbada mnie tez od srodka, ale tego nie zrobila. A ja kompletnie zapomnialam o tym drugim problemie ... No i tak z tym wszystkim zylam do teraz w sumie. Bo zauwazylam, ze kiedy kocham sie z tz klasycznie i wejdzie we mnie gleboko to sprawia mi to bol (a kiedys tak nie bylo). To samo pozycja na pieska. Teraz nie moge jej uprawiac bo mnie boli. Czasem jest tez tak (kiedy mam pelny pecherz) to przewaznie jak nie mam gdzie sie zalatwic to spokojnie wytrzymywalam z godzine, dwie... A teraz kiedy mam pelny pecherz i np leze na lozko i chce sie podniesc, albo przekrecic na bok no cokolwiek, to czuje ukłucia w jajnikach. Bardziej w lewym. i w sumie poszlabym do gina. Ale za miesiac jade nad morze i sie boje, ze to bedzie wymagalo leczenia i w ogole. i pokrzyzuje mi to wszystkie plany ... |
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
|
#668 |
|
Wtajemniczenie
|
Kredzia - lepiej idz, dowiesz sie co i jak i np leczenie podejmiesz jak przyjedziesz, albo moze nie bedzie wymagalo to jakis wiekszych poswiecen z twojej strony
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
Kredzia sio do lekarza!
|
|
|
|
#670 |
|
Rozeznanie
|
kredzia,to jesli nie umierasz z niepokoju, a nie chcesz sobie psuc planow, i wiesz, ze spokojnie przeczekasz nie siedzac wciaz i zastanawiajac sie 'umieram czy nie umieram' to mozesz spokojnie odlozyc te wizyte.
skoro przezylas z tym do teraz, to ten miesiac czy ile tam mysle ze Cie nie zbawi
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i niedlugo okres jeszcze dostane bo cycki mnie bola jak nie wiem;] po okresie moze juz pojde ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- no tylko ze wkurzylam sie troche jakby nie patrzec. bo myslalam ze ta sucz gin zbada juz mi wszystko i jajniki i to ... a ona tylko zbadala to co mnie zaniepokoilo ... ;/ a nie mam kasy na prywatnych. Mysle, ze to jest jakis miesniak czy cos ktorego trzeba bedzie wylyzeczkowac czy jakos wyciac. dlatego nie chcialabym teraz przechodzic przez to. Wolalabym juz po wakacjach, po weselu jakos w spierpniu ... Moze sa jakies tabletki ktore to zmniejszaja nie wiem ... Musze z tym isc ale wolalabym juz ominac z daleka ta gin co mnie badala. A w mojej przychodni jest tylko ona i facet. Wiec bede musiala pojsc do faceta;] |
|
|
|
|
#672 |
|
Rozeznanie
|
bylam u gin raz w zyciu.
nie bylo to prywatnie. i byl to facet. i nie bylo strasznie. kolezanki mi taaakich glupot naopowiadaly. a facet byl starszy, bardzo mily
|
|
#673 |
|
Wtajemniczenie
|
faceci nie sa zli
wiesz ale przynajmije dowiesz sie co i jak, jakbys miala jakis zabieg no to go przesuniesz i tyle, prosto z fotela nie wezma cie na operacje a lepiej juz byc spokojnym
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mum dzisiaj powiem, ze jade. Nie lubie przed nia nic ukrywac. i tak musi dac mi kase na bilet bo bez kasy jestem... |
|
|
|
|
#675 |
|
Zadomowienie
|
cóż raz się żyje;D
lubię palić ,ale jak nie zapalę to się nic nie dzieje.nie mam czegoś takiego jak nie mogę wytrzymać bez ![]() miałam się opalać a efekt tak że byłam z koleżanką u ginekologa połaziłyśmy pomieście,molo a opalać się nie byłyśmy bo pogoda się zchrzaniła;/,dopiero po 13 wyszło słońce,ale jutro może pójdę na tą plażę bo niezły białas ze mnie.byłam tylko raz się opalać i efektów ni widać.ale jestem wykończona tak się nachodziłam.bożee wiecie co? po reddsie boli mnie głowa,nie wiem czemu ostatnio tak miałam,wypiłam jedno i takie ładne słoneczko wtedy było,wzięłam cytrynowego wróciłam do domu i za jakas 1h rozbolała mnie głowa. ;/
So take a dirty picture for me Edytowane przez zawirowana Czas edycji: 2010-07-01 o 16:46 |
|
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i kumpela ostatnio zapytała czy jesteśmy razem, żadne z nas nie odpowiedziało... ja czekałam na Jego reakcje, bo w końcu On to wszystko zaczął. gdy nic nie odpowiedział to powiedziałam, że wypadałoby na ten temat porozmawiać. i rozmawiamy, tyle, że k*rwa 2tyg. a ja już nie chcę zaczynać, że musimy pogadać, bo w końcu ile można.. Edytowane przez colds Czas edycji: 2010-07-01 o 16:43 |
|
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Colds ja bym zrobila mu niezapowiedziana wizyte w domu;]
|
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
teraz dostałam od Niego smsa:
'chcę Cię tulić, całować, być przy Tobie Patrzeć na Ciebie i podziwiać 'i mi k*rwa przykro. odpisałabym Mu, ale nic innego mi nie przychodzić do głowy jak Go sk*rwić. ;///. ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- co by ona dała? |
|
|
|
#679 | |
|
Zadomowienie
|
no dobrze że TY znasz ,przynajmniej nie robisz lipy że nie znasz tej piosenki hehe
ale polecam ją bo jest megaa ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Kredzia plany planami, ale jeśli chodzi o zdrowie to ono jest ważniejsze od wakacyjnej przygody z facetem
|
|
#681 |
|
Rozeznanie
|
nanu, za***isty avatar
![]() cudny jest ![]() a ja zrobiłam masełko czosnkowe, zaraz będe smarować chleb (nie mam bagietki ) i do piekarnika
|
|
#682 |
|
Zadomowienie
|
jak się je robi?
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odmówiłam dziś dwa razy słodyczy
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Nanu jest masło orzechowe w polsce ;p tylko ze słodzone najczesciej, trzeba szukac takiego bez dodatków ;p i na diete tez dobre bo to niskonasycone kwasy tłuszczowe
![]() A Ty Linka spadaj z bagietkami i masłem bo my mamy schudnąc :p
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
widziałaś w jakimś konkretnym markecie? ale orzechy sa kaloryczne ;p
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
praktycznie w każdym większym jest np, real, tesco
ale to słodzone, a to bez cukru jest chyba w carrefourze o ile dobrze pamietam, ale u mnie nie ma tego sklepu ![]() sa kaloryczne, ale troche można zjesc bez chleba, bo zdrowe tłuszcze spalają tłuszcz z organizmu
|
#688 |
|
Rozeznanie
|
a ja wlasnie nie widzialam nigdzie takiego slodkiego masla orzechowego, ale takiego prawdziwego, a nie z biedronki z jakas wiewiorka na opakowaniu.
a widzialam slone, siostra mi przywiozla kiedys z wawy, chyba firmy ojciec felix, a moze mi sie pomerdalo. a maslo czosnkowe, to sie robi tak, ze bierze sie pol kostki masla (ale musi byc w pokojowej temp), dwie glowki czosnku, i okolo 10 dag sera. no i sie wyciska czosnek do masla, dodaje starty ser, miesza. tym sie smaruje pokrojoną na kawalki grubosci okolo 3cm bagietkę i daje do peikarnika. piecze sie wg uznania
|
|
#689 |
|
Wtajemniczenie
|
Smutn0 miii
![]() Niby wszystko super,idealnie z TŻ ,ale przykro mi,ze wystarczy mu się tak rzadko widywac...a w wakacje mielismy czesciej...
|
|
|
|
#690 | |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki tak się odchudzacie a macie jakieś nadmiary kg?
ja przy wzroście 162 ważę 48/49 kg. ale obiecuje sobie żeby zrzucić brzuszek nie bd jadła słodyczy;D (robię to ze względu na cerę ale ten powód mało na mnie działa więc trzeba yło znaleźć cos innego :P) ejj fajnie tu z Wami tak pogadać hehehejesteśmy zayebisteee <3 'wgryzłam się' w Was a wy we mnie! hahaha ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
rozmowa dużo daję-mówcie o swoich emocjach/odczuciach otwarcie. taka mała dygresja Ja na ogól jestem otwarta i mowie każdemu co myślę i nie obgaduje dupy za plecami u innych,w****ia mnie takie coś że gada ktoś ze mna usmiecha sie a potem slysze jak mnie obgaduje.ja mowie zawsze to co mysle-czasami dobrze czasami inni (Ci którzy mnie nie znają)odbieraja to że ja się z nimi kłóce co juz jest mega w****iające-bo ja tylko mówie to co myślę i przechodzę do porządku dziennego a niektorzy to mysla ze jak ja im powiem coś w twarz to że zaraz bd fochy nie nie nie,własnie moja'przyjaciółka' się chyba na mnie obraziła bo powiexdziałam jej co myślę i się do mnie nie odzywa mimo iż do niej dzwoniłam po tym incydencie-widocznie to co napisałam jej bylo prawdą,cóż a prawda zawsze boli Biedaczka może się przestraszyła że cos jeszcze powiem..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

i jutro ide sie na prawko zapisac 

) i do piekarnika
Biedaczka może się przestraszyła że cos jeszcze powiem..