|
|
#631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
dalej mam z***anego kompa... ;(
Dziewczyny! Jaka jestem brązowa! od niedzieli do dzisiaj leżałam na słońcu po 1.5h i widać meeega efekty
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Tego lata jeszcze nie skorzystalam ze slonca ;] Musze poczekac az mi siniaak zejdzie i strupki z rany bo nie chce miec biales szramy;]
|
|
|
|
#633 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no dosłownie. mój tż też. przecież para zostalismy kiedy to on był juz nieco wstawiony i mnie objął, a kolega do niego 'to wy jestescie razem?!' a on do niego, ze tak. na trzezwo by tego raczej nie zrobil ![]() w ogole to ja co rano dzownie do tz o 5.15 i budze go do pracy, a on o 6.12 ma autobus. i od 7 do 17 pracuje, i nie ma czasu podczas przerwy zeby cos sobie kupic do jedzenia, a rano nie zawsze zdazy sobie kanapki zrobic. wczoraj zjadl kumpla kanapke, i ja z przyjacilka bylysmy akurat obok to mu kielbase i bulki kupilysmy, dzis mu kebaba zanioslam, a jutro nie bedzie mnie w miescie, wiec rano, jak zadzwonie do niego, to wstane tez, zrobie mu kanapki i zaniose na przystanek. cudowna jestem, nie? Patuś, a jaka masz karnacje? i w jakich godzinach w ciągu dnia leżałaś? i używałaś czegoś?
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#635 |
|
Zadomowienie
|
Linka: mam jasną karnację, ale szybko się opalam i od razu na brązowo. Przeważnie kładłam się o 11.30 tak do 13. Tak, używałam - wody w spryskiwaczu
![]() A opalałam się na czarnym dachu więc nie trudno było o przyciąganie słońca
Edytowane przez xpatusx Czas edycji: 2010-07-01 o 14:06 |
|
|
|
#636 |
|
Zadomowienie
|
Zwariowana ja dała heartbeat <3333333333333
muszę was nadrobić dupki! |
|
|
|
#637 |
|
Zadomowienie
|
Jeeeezu dzisiaj dostanę okres... Wszystko mnie boli
Idę zająć się tż bo nie widziałam się z nim od niedzieli! Udanego dnia ;* |
|
|
|
#638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak to fest spoko jest w sobote bede znowu z nim pić;d
|
|
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juhuu zrobiłam 16 zaproszeń własnoręcznie
|
|
|
#640 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
o u mnie było podobnie. Jak bylam na biwaku klasowym to ciągle gadalismy przez telefon i dziewczyny sie zapytały z kim ja tak gadam i ja do niego "w zasadzie kim ty dla mnie jesteś" i on powiedział, że moim chłopakiem. ale to był jaki początek później poszliśmy na imprezę plenerową i on się trochę wciął i mnie przytulał i mówił jaka to ja wspaniała jestem. i jak podeszliśmy do jego znajomych to jakis kolega sie zapytal kim ja jestem a on że jego dziewczyną.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
||
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Nanusiaaa zaproszenia na 18?
|
#642 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ostatnio miałam pianie jak moi koledzy stwierdzili ze dziewczyna bedzie do konca zycia z tym z którym straciła dziewictwo, bo ma do niego sentyment Cytat:
Cytat:
a co do twoich strojów to 1 i 3 zarąąbisty! ![]() Cytat:
![]() wiecie co przez to ze byłąm wieczną singielką nie potrafie powiedziec mamie ze kogoś mam jak dzieciak ;p kurde przedstawiłam i powiedziałam jej tylko o jednym chłopaku i to jeszcze z 3 lata temu i wtedy nie sprawiło mi to problemu, a teraz
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-07-01 o 14:46 |
||||||
|
|
|
#643 |
|
Zadomowienie
|
znowu kręcę z byłym
tragedyjjaaaaaaa |
|
|
|
#644 |
|
Rozeznanie
|
ja jak byłam z tz na małance (nasza zabawa sylwestrowa), to on mówi do mnie (a nie bylismy wtedy jeszcze para, tylko mocno krecilismy) 'chodz ze mna wypic do moich znajomych nowych'. a ja sie pytam ze jako kto ja tam niby ide, a on nie patrzac na mnie tylko mnkąc przez parkiet 'jako moja znajoma...dziewczyna'
a potem takl sie zachowywalismy, ze oni wszyscy mysleli, ze my para jestesmy ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- rozmowa z siostra na temat mego zagubionego portfela -i., zgubilam portfel, nie wiedzialas go? -nie. -moze jest w twojej torebce? -nie ma. -ale moze jest (szperam, szperam) -nie ma go! no to huj, nie to nie. dzis znowu szukam, zajrzalam do jej torebki i co? jest-.- bo ja pare dni temu pozyczalam od niej torebke i w kieszonce ukrytej z przodu byl. na obiad mialam frytki, gyros (kupione gotowe) i salatke. pyyyszka. pierwszy raz w zyciu jadlam gyros, ale dupy nie urywa w sumie. ej, bede pisac do firm kosmetycznych o free samples. napisze do dax, mincera i do ziaji, choc kiedys mi ziaja odp ze nie wysyla. cos jeszcze z firm polecacie?
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
linka z ziaji mi przysłali i z mincera dzis
Ziaja mi tez odpisala ze nie wysylaja ale potem chyba wypelnilam jakis formularz i wyslali.
|
#646 |
|
Rozeznanie
|
hoe, a jakie firmy jeszcze polecasz?
ja kiedys dostalam z dax, i z mincera.
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
czemu tragedia;d skoro chcesz?
![]() Cytat:
u mnie akurat było tak ze wszyscy twierdzili ze my parą jestemy, tylko my mówilismy inaczej wszyscy do mnie tylko 'gdzie masz męża' hah kurde dalej nie wierze w to, ze ja kogos mam-jaa wieczna singielka:O która zawsze sie tak wypierała w ogóle to moje pojecie ze związek to prze.je.ba.na sprawa. a z nim mi naprawde jest dobrze. czuje sie swobodnie moge sie powygłupiać, pogadać poważnie itd;d (co do wygłupiania to ostatnio gralismy w klasy )aahh no sie rozpisałam na temat takich głupot
|
|
|
#648 |
|
Rozeznanie
|
a ja nauczyłam tż robic dziubek
![]() bo zawsze jak chcialam go cmoknąć w usta, a np lezałam na kolanach jego, to robiłam dziubek i zbliżałam się do niego, i któregoś razu tak leżę i chciałam to zrobić a on do mnie -jak n. robi dziubek to nie ma huja we wsi i sie smialam z niego i wymusilam na nim zeby tez zrobil i teraz wystarczy ze powiem zrob dziubek! i od razu robi albo jak powiem 'pieczarki' to od razu robi taką slodka minke ze bleeee pieczarki są
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam pojecia bo dopiero zaczelam sie w to bawic:P Wyslalam chyba jeszcze do bielendy,daxa wlasnie YR chyba;P NA stronie iwostinu sie zarejestruj tez podobno wysylaja;P
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle dzisaij chciałam zrobić tak ze sie ubiore na elegansik itd ;d czarna mini bluzka w panterke, na to czarna kamizelka czarne baleriny. bo on mnie nigdy tak nie widział bo ja zawsze na spotrowo etc.;d ale zastanawiam sie czy to dobry pomysl bo my zawsze wybierzemy sobie takie miejsca z taka drogą ze meksyk i nie wiem czy baleriny podołaja
i w ogóle czy mnie szmaty nie obetrą;/---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#651 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
masz szczęście że na takiego cierpliwego i w ogóle trafiłaś ;p daj nam jakąś waszą fotę współną jak bdziesz miała ;d Cytat:
ja tak samooo, mam obleśne nogi ;/ |
|||
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Ktora sie masturbowala? kiedykolwiek?
|
|
|
|
#653 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rak też ![]() Cytat:
w sumie sie nie dziwie, ja tez sobie nie wyobrażam powiedziec mamo, mam chłopaka albo ze umówiłam sie z chłopakiem tylko zawsze wkrecam ze z koleżankąCytat:
Cytat:
ja niedawno poszłam w szarych spodniach i balerinach na takie skałki i całe upier***one
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Eee niby nie przesadzaj. Na raka jestes bardziej podatna opalajac sie pod lampami a nie pod sloncem. Poza tym uzywa sie olejkow z filtrami ktore chronia skore
|
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
no nie mówie, ze jak sie raz wyjdzie w południe to sie raka bedzie miało :p ale ogólnie powinno sie unikać słonca w południe, bo jest najbardziej szkodliwe, a żaden krem nie chroni w 100%, juz nie mówiąc o olejkach które mają niskie spf
|
#656 |
|
Zadomowienie
|
kongo, boja z nim nie będę na stałe, a niech on sobie nie myśli,że jak mi się chce seksu to za nim polecę
|
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
co ja mam zrobić żeby K. wreszcie ze mną porozmawiał? ;//.
już mnie to wk*rwia.. bo ja chciałam przez smsy, żeby szybciej było, skoro nigdy nie mamy kiedy pogadać w cztery oczy... ;///... ale nie, wielki cwaniak chce pogadać na żywo... ;////. jak się wkurze to: albo ze mną porozmawia i podejmiemy wspolnie decyje (nie musimy byc od razu razem) albo koniec k*rwa tego dobrego ;///. i będę miała w p*pie to że On za mną szaleje... ;////. okres mam
|
|
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiekszy procent zachorowan na raka skroy a nawet smierci spowodowany jest lampami w solariach ;]
|
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Kredzia zboczencu
ej ale jak to co to sie pisze o te próbki? |
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

I co teraz pojde bez szelek