|
|
#691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
ej jaka teraz piosenka często leci w radio
i tam w tekście jest xoxo ? |
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
zawirowana nienawidzę wdowy!!! ;d
---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- ejj przy wyjeżdżaniu ze strefy np. do 30 ustępuje się wszystkim pierwszeństwa tak jak przy wyjeżdżaniu ze strefy zamieszkania jak nie ma znaków? |
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
ja pie*dole ale sie wku*wiłam... (zaraz Was nadrobie..) umowilam sie na dzisiaj ze znajomymi nad jeziorko, i zaproponowałam to też tż, to on mi napisał że dojedzie bo musi coś tam pozałatwiać. no spoko. przyjechał, weszliśmy razem do wody (15 min), poleżeliśmy (10 min) i dzwoni jego telefon... i słyszę, co on gada 'no nie wiem, ale dzisiaj? teraz jestem na Miedwiu z ... (moje imie)'. 'no dobra, to zaraz oddzwonie, narazie'. i sie pytam 'no i o co chodzi? ' a on 'S (byly chlopak mojej sis, jego bdb kumpel) dzwonil i sie pytal czy jade z nim i jego tata nad morze do jego mamy (bo ona tam pracuje)' a ja 'no aha.' a on ' i co moge? a ja 'rob co chcesz... wolałabym żebyś został, wiadomo..' a on 'no ok to zostaje z Toba'. leżymy tak dalej(5 min) dzwoni telefon drugi raz. teraz slysze 'nie, to nie o to chodzi (pewnie sie S. pytal czy może przypadkiem ja mu nie pozwalam..) 'ty no dobra'. i on do mnie, że jedzie :/ a ja 'a, ok, to wracacie w takim razie jutro, tak?' a on 'no tak, co jutro robisz? jak wrocimy jakos wczesniej to sie spotkamy' a ja 'nie wiem, żyję chwilą.'. No i mu jeszcze powiedziałam, że skoro on sam jedzie z kolega na noc nad morze, to żeby nie robił mi problemu jak ja z samymi dziewczynami pojade. A on, że to całkiem co innego, bo oni jadą do S. mamy i w ogole. A ja 'nie, to nie jest cos innego, pamietaj że wszystko idzie w dwie strony...' No i się wkurzyłam, bo:a) umówił się ze mną, byliśmy razem aż 25 minut a zadzwonił kolega to leci z nimb) po co jedzie nad morze? opalac sie? skoro oni tam dotarli pewnie kolo 17-18 no to super... c) on spędza z tym S. więcej czasu niż ze mną... . mam wrażenie, że on ma dwie dziewczyny- mnie i S. :/ przesada jakaś :/ ale ja sie ku*wa zemszcze na prawde. jutro sie z nim spotkam, posiedze 30 minut, powiem zeby moja sis zadzwonila i zapytala sie czy ide z nia na balety i sie zgodze, i pojade od niego i niech zobaczy jakie to uczucie... a nad to morze z dziewczynami też pojade, nie bedzie na pewno tak, że on sobie jeździ z kolegami a ja nie moge? pf... :/
Edytowane przez yes Czas edycji: 2010-07-01 o 18:32 |
|
|
|
#694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie uważam sibie za grubasa, ale tluszczu za duzo mam
|
|
#695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz może troszczkę mniej bo przerzuciłam sie na trance i piosenki takie aktualniejsze. nie mam na nic siły!
|
|
#696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yeska- też bym się wkurzyła. Zrób to samo co on. Byłam nad Wisłą dziś opalać dupe trochę mnie złapało, jutro znów pojadę : )
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki, i tak zrobie... czaicie no bo powiedziałam mu, żeby robił co chce... no ale chyba sam powinien wiedzieć jak sie zachowuje człowiek w związku ![]()
|
|
#699 |
|
Zadomowienie
|
ale klimacik w tej piosence http://www.youtube.com/watch?v=-H2UF...eature=channel chce mi się iść na jakaś dyskotekę potańczyć itd a tu dupa nie ma a jak jest w takim jedym klubie (bo jest tylko 1 )to pytają o dowodzik -.-
|
#700 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#701 |
|
Zadomowienie
|
ja tam wgl waszych strojów ni wiedzę ani waszych zdjęci o dupa
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więcej mam na mp 4 ale rozładowała się bo dawno jej nie odświeżałam i nie ładowałam-gdzieś rok temu ;p (nie mam czasu na wgrywanie zgrywanie) tu kilka linków Ci dam: http://www.youtube.com/watch?v=OpKIOZPzwWw&feature=fvw http://www.youtube.com/watch?v=pfcE4...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=DHSdK...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=XYbNl...x=0&playnext=1 http://www.youtube.com/watch?v=GAxL1lKT7mA Armand van Helden feat. Nicole Roux - Je T'Aime Armin van Buuren feat. Racoon - Love You More (Vocal Mix) Armin van Buuren - The Sound Of Goodbye Armin van Buuren feat. Nadia Ali - Who is Watching Armin van Buuren feat. Susana - If You Should Go (Inpetto vs. Duderstad) Armin van Buuren vs. Rank 1 feat. Kush - This World Is Watching Me (Cosmic Gate Mix) Arno Cost & Arias vs. Robin S - Show Me Magenta (Axwell Re-Edit) Atrocite feat. Mque - Only You Axwell - I Found You (Tocadisco Remix) Axwell feat. Steve Edwards - Watch The Sunrise (Vocal Dub Mix) Cass & Slide - Perception (New Vocal Mix) Cass Fox - Touch Me (Spencer and Hill Full Length Mix) Cezar Cunningham - Keep On (Spencer & Hill Reggaelectro Mix) Chris Kaeser & Rita Campbell - U Must Feel Something (Dim Chris Remix) Cicada - The Things You Say (Dirty South Remix) C-Mos feat. Kathy Brown - Turn Me One Million Ways (Nizzero Whitelabel Mix) Cosmic Gate feat. Jan Johnston - I Feel Wonderful Cressida - 6Am (Kyau & Albert Remix) Cressida - Lovely Lies (Original Vocal Mix) Dan Marciano & Michael Kaiser - Insanity (Dim Chris Remix) David Kane - Club Sound (Krafft Remix) David Vendetta feat. Rachael Starr - Bleeding Heart Deadmau5 - Not Exactly (Original Mix) Delerium Feat. Leigh Nash - Innocente (DJ Tiesto Remix) Delirium feat. Sarah McLachlan - Silence (Tiesto Remix) Delta Goodrem - Believe Again (Tommy Trash Remix ) Diego Donati vs. F & A Factor - The Way I Like (Original Extended Mix) Dim Chris - No Sucker Dirty South - Let It Go (Axwell Remix) DJ Antoine - This Time (Klaas Remix) DJ Jean - Relaunched (Johnny Crockett Mix) DJ Jose vs. G-Spott - Acces (Vocal Remix) DJ Shog feat. Einar & Lemon K - (Feel Me) Through The Radio (Duderstadt Uplifting Remix) DJ Tatana feat. Joanna - If I Could (Ronski Speed Remix) Dobenbeck - Please Don't Go (Chris Reece Remix) i (Shawn Mitiska Remix) DT8 Project - Hold Me Till The End (Fonzerelli Remix) Duderstadt feat. Anita Kelsey - Smile (Duende Vocal Mix) Duderstadt feat. Anita Kelsey vs. Above & Beyond - Can't smile (Daniel Kandi Mashup Mix) Duderstadt feat. Kirsty Hawksahw - Beatitude (Duderstadt Uplifting Mashup) Ernesto vs. Bastian - Darkside Of The Moon Fragma - Deeper (Duderstadt Uplifting Vocal Mix) Francesco Diaz and Young Rebels - Ibiza (Wawa Club Mix) Gabriel & Dresden feat. Kristine W - Save My Soul (Gabriel & Dresden Mix) Gianluca Motta feat. Molly - Not Alone (Deadmau5 Remix) Glenn Morrisen & Lange - Songless Contact (Mr Fla Mashup) G-Spott - Sadness Headstrong feat. Tiff Lacey - Close Your Eyes (Matt Darey Mix ) Headstrong feat. Tiff Lacey - The Truth (David West Progressive Mix) Henrik B feat. Terri B - Soul Heaven (Fonzerelli Remix) Herd & Fitz feat. Abigail Bailey - I Just Can't Get Enough (DJ Antoine vs Mad Mark Remix) Hybrid - Finished Symphony (Deadmau5 remix) IIO - Kiss You (George Acosta Remix) IIO - Rapture (Undone Remix 2007) Jase Fos feat. Claire Sky - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix) Jerry Ropero - The Storm i w wersji z wokalem Jerry Ropero feat. Cozi - The Storm (Long Version) Jes - Ghost (Phynn Remix) John Dahlback - Blink (Electro) Jonas Steur feat. Jennifer Rene - Fall To Pieces (Original Mix) Jose Amnesia feat. Jennifer Rene - Louder (Blake Jarrell's Remix) Jose Amnesia feat. Jennifer Rene - Wouldn't Change A Thing Karen Overton - Your Loving Arms Keenan & Anderson feat. Tiff Lacey - Runaway (Whitenite Vocal Mix) Kirsty Hawkshaw meets Tenishia - Reasons To Forgive (The Blizzard) Kleerup Robyn - With Every Heartbeat (Corenell Remix) Kyau & Albert - Are You Fine (Original Mix) Kyau & Albert - Velvet Morning Kyau & Albert feat. Julie - Not With You (Ronski Speed Vocal Mix) Lange feat. Sarah Howells - Out Of The Sky (Aly & Fila Remix) Laurent Delkiet - Night Lights (Chris Kaeser Remix) Leonid Rudenko - Summerfish (Vocal Edit) Lucid - I Can't Help Myself Luminary - Amsterdam (Super8 & Tab Remix) Luminary - Believe Marc Et Claude feat. Maria Nayler - Free Spirit (Marc Van Linden Remix) Marcel Woods - New Feeling Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream Markus Schulz feat. Carrie Skipper - Never Be The Same Again Matt Cerf feat. Jaren - Let Me Breathe (Bissen Remix) Moby - Disco Lies (Spencer & Hill Radio Mix) Morgan Page feat. Lissie - Longest Road (Deadmau5 Remix) Motorcycle - As The Rush Comes (Gabriel & Dresden Sweeping Strings Remix) Oceanlab feat. Justine Suissa - Sirens Of The Sea ( Kyau vs. Albert Vocal Mix) Phynn - Starfire At Night (Original Mix) Poker Pets feat. Nate James - Lovin You (Raul Rincon Remix) R.I.O - R.I.O (Sandh Project Remix) Rachael Starr - Crash Rachael Starr - To Forever (Moonbeam Remix) Rachel Starr - Till There Was You (Gabriel & Dresden 12 Step Remix) Rank 1 vs. Jochen Miller - And Then (Original Mix) Reflect - Need To Requiem (Kathree Mushup Silver Edith) Richard Durand feat. Cass Fox - Hump Me In The Morning (Armin van Buuren Mashup) Robbie Rivera - Back To Zero (Fonzerelli Mix) Robbie Rivera feat. Justine Suissa - Float Away (Fonzerelli Mix) Robin S vs. Angello Laidback Luke - Show Me Love vs. Be (Hardwell Remix) Ronald van Gelderen - Dirty Rocker (High Contast Recordings) Ronski Speed vs. Oceanlab - E.O.S Satellite Roy Gates - Come Alive (Original Mix) Sandy Vee - Sunrise (Vocal Mix) Sarah Mcleod - He Doesn't Love You (Hook N Sling Vocal Mix) Shawn Mitiska feat. Jaren - Silently (Original mix) Sia - The Girl You Lost To Cocaine (Sander van Doorn Remix) Snow Patrol - Chasing Cars (Topher Jones & Blake Jarrell Intro Magix Remix) Spit - Falling (Daddy's Groove Vocal Mix) Sunfreakz feat. Andrea Britton - Counting Down The Days (Fonzerelli Mix) The Creeps - Get On The Dancefloor (Vandalism Vocal Mix) The Matrix - Protect The Innocent (Talk To Me) The Roc Project feat. Tina Arena - Never (Filterheadz Luv Tina Remix) The Thrillseekers feat. Aruna - Waiting Here For You Utah Saints - Something Good (Ian Carey Mix) DJ Shah feat. Aruna - Now Or Never Double Agents feat. Aruna - Electrified (Global Warming Remix) George Acosta feat. Aruna - Fallin Backwards (Original Mix) Ronski Speed feat. Aruna - All The Way The Thrillseekers & Aruna - Waiting Here For You (Breakfast Remix) lasgo-gone tutaj może być wymieszne trochę mocniejsze brzmienie i lżejsze polecam posłuchać club life dj tiesto
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
zawirowana no pezet ostry i eldo taaa, ale wdowy jakoś nie mogę strawić ;d
kiedy masz urodziny? |
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Wrociłam z roweru. Ku*a mać przebiła mi sie opona i jechalam 3 km na flaku myslalam ze zdechne.. Z powrotem msuialam wracac na starym skaldaku haha
wczesniej jeszcze skakalam to moje 20 min na tenj trampolinie ale myslalam ze padne bo mam problemy z sercem i nie powinnam sie przemeczac:/ i komary mnie u****ly chyba wszedzie gdzie sie da a klotnia z Tżtem trwa:/ ale mi sie zrymowalo :dco do wagi to przy 170 waze 62 kg:/
Edytowane przez hoe Czas edycji: 2010-07-01 o 20:09 |
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to daj, ale rozważ opcję, że związki się często kończą bez powodu;ppp
|
|
|
#708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam takie fazy nie słucham hh przerzucam się na trance a póxniej odwrotnie -no idealny przykład na to że kobieta zmienną jest! hehe urodziny mam 18.08.
|
|
#709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi nei smakuje,kuzynka mi przywiozła z USA takie prawdzie słone orzechowe i mi nie smakowało :P Cytat:
a mnie tez tz wkurzył .... Bo ciagle sie spoznia nawet po 40 min i nigdy nie pisze ze sie spozni, i dzisiaj go olałam, on przyszedł a mnie nie było bo ile mozna czekac. POsiedziałam w domu itd i poszłam grac w kosza. Patrze tz stoi, a ja nic gram dalej. Podeszłam po 10 min a ten mi dał taka wieeeeeeeeelka róze i zaczał mnie przepraszac. I tak sie nie odzywałam ale juz mi przeszło |
||
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
zawirowanaaa dziekuje Ci ślicznieee, będzie czego słuchaaać:P
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Yesk zrob mu to samo. Powiedz, ze wrocisz jutro i jak wczesnie to sie zobaczycie a jak nie to nie ![]() A ja dzisiaj pojechalam do tz po 17 Posiedzielismy troche i stwierdzilismy, ze bierzemy materac i jedziemy poplywac nad jeziorkiem Wiec pojechalismy, napompowalismy materac i lezelismy na srodku jeziora w sloneczku na materacu Nawet przysnelismy, wtlueni razem Babciaaa mi robi blok czekoladowy !!! Uwieeeelbiaaaaam !!!!! Hooj ze czekolada ale noooo raz na rok to jem i ... o jezuuu nie moge sie doczekac az tego posmakuje znooow |
|
|
|
|
#712 |
|
Zadomowienie
|
hehe
proszę bardzo,a ty czego słuchasz?ulubione piosenki itd?
|
#713 |
|
Wtajemniczenie
|
o i poszedł tż.
![]() a ja siedze w domu. eehh. kupilam sobbie buty koturna ponad 10 cwm a ja nadaj jestem niższza od tż.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
Asiek, mój też się ciągle spóźnia i o tym nie informuje. Jaa.. ale słodko zrobił
![]() co do wagi to przy 163 ważę 46,5 o jaa ale mój tż ma faze na ciągłe widzenie się
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Wy chudzinyyy !!!!
Ja przy 173 waze 56. Wolalabym 52 ![]() Moov masz jakies ciekawe polskie piosenki ;p albo jakies fajne myslovitz ;p na razie jestem zakochana w "z twarza marylin monroe" |
|
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo sierpień dopiero to sobie nie potańczysz a nie możesz jakoś przerobić legity? ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Kredzia ty taka wysoka jesteś? :O Mi się wydawało że jesteś sporo niższa ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Lolja poka koturny ;d |
|
|
|
|
#717 |
|
Zadomowienie
|
ej dziewczynki pisać,pisać coś zastopowałyście już mi się to nie podoba..
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaaaa Mooov !!! look na ta piosenkeeee http://dany5538.wrzuta.pl/audio/3132...-_raissa_tekst ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- No chodź, chodź ze mną do łóżka Ja będę w tobie, a ty będziesz we mnie No chodź, chodź ze mną do łóżka Poczujemy się wzajemnie No chodź, chodź ze mną do łóżka Boski tekst |
|
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
ja slucham roznych rzeczy;p w sumie trance od niedawna..;p mam pare kawalkow arneja, armin van buurena, dash berlin, atb, 4 strings..;p a reszta to pojedyncze kawalki roznych wykonawców
no i przewaza u mnie vocal trance..
|
|
#720 |
|
Zadomowienie
|
czym cie wkurzył?
kurde a faceci chyba wszyscy nie rozumieja ze my bysmy chcialy zeby troszke przystopowali z kolegami, wknocu maja nas... ja nie mowie zeby caly czas z nami byc no ale to co twoj tz odwalil to mi przypomnial mojego z kilu lat do tylu.... na poczatku naszego chodzenia przebywal ze mna rzadko a jak wieczor przychodzil to przyjezdzali jego koledzy i wkonuc mowie do niego ze chciala bym zeby zostal ze mna a on to im to powiedz no to mowie do nich ze maciej zostaje dzisiaj a oni a moze on zdecyduje bo my chcemy zeby jechal i wsiadl i pojechal, a ja ze lzami w oczach patrzylam jak odjezdza a po chwili sms "przepraszam ale widzisz ze z nimi sie nie przejdzie" a po jakims czasie dzownil i mowil jak on sie strasznie nudzi i chcial by byc ze mna.. no heloł to cos jest nie tak... ale rok pozniej juz bylo inaczej
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

' a on 'S (byly chlopak mojej sis, jego bdb kumpel) dzwonil i sie pytal czy jade z nim i jego tata nad morze do jego mamy (bo ona tam pracuje)' a ja 'no aha.' a on ' i co moge? a ja 'rob co chcesz... wolałabym żebyś został, wiadomo..' a on 'no ok to zostaje z Toba'. leżymy tak dalej(5 min) dzwoni telefon drugi raz. teraz slysze 'nie, to nie o to chodzi (pewnie sie S. pytal czy może przypadkiem ja mu nie pozwalam..) 'ty no dobra'. i on do mnie, że jedzie :/ a ja 'a, ok, to wracacie w takim razie jutro, tak?' a on 'no tak, co jutro robisz? jak wrocimy jakos wczesniej to sie spotkamy' a ja 'nie wiem, żyję chwilą.'. No i mu jeszcze powiedziałam, że skoro on sam jedzie z kolega na noc nad morze, to żeby nie robił mi problemu jak ja z samymi dziewczynami pojade. A on, że to całkiem co innego, bo oni jadą do S. mamy i w ogole. A ja 'nie, to nie jest cos innego, pamietaj że wszystko idzie w dwie strony...' No i się wkurzyłam, bo:
a zadzwonił kolega to leci z nim

Biedaczka może się przestraszyła że cos jeszcze powiem..
nie uważam sibie za grubasa, ale tluszczu za duzo mam