![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
Cytat:
![]() Tyle że do tych plecaczków biedronki czy neitoperza nawet jego kubek z piciem nie wejdzie ![]() Taka Sobie ja wolę kamienie niż piasek ![]() ![]() ![]() no Iga jaka ładna fryzurka ![]() ![]() więcej nie pamiętam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
witam
ja dziś wykamana na maksa wczoraj tak na szybkiego zrobiliśmy ognisko przyszli bracia i siora z mężem no i posiedzieliśmy dość długo //poszłam spać o 4 ![]() ![]() ja dalej dumam nad tym plecakiem leleth pokaż jaki kupiłaś plecaczek Igusia super ma fryzurkę a z tą kitka wygląda bąbowo ![]() leonko ślicznie wyglądacie Lili wygląda jak księżniczka i moim zdaniem to ona cała do ciebie podobna co do smoczków to ja też raczej nie daję w dzień ale wiadomo zawsze są wyjątki zawsze mam awaryjnie w torebce i i jak mam awaryjną sytuację to mu daję np. w samochodzie jak ma mi wyć to go zatkam smokiem i przynajmniej mogę się skupić na drodze albo w sklepie jak już mu braknie cierpliwości i robi sie zmierzły to też dam dziś właśnie myślałam nad odsmoczkowaniem całkowitym i chyba wieczorem dam go spać bez smoczka zobaczymy jaki będzie efekt |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
gdzie wy się podziewacie
![]() ja umyłam maliny i czekam aż Iga zaraz wstanie. mam nadzieję,że skubnie w ramach deseru. potem znów łażenie, małż będzie dziś pewnie dopiero koło 19 :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
baby kochane, wpadłam się pożegnać
![]() ![]() ![]() ![]() u mnie od rana szaleństwo, pół chaty na podłodze - znaczy się pakowanie w toku ![]() ![]() ![]() tęsknijcie za mną, bo ja za wami będę bardzo ![]() ![]() dobra, lecę bo dziecina się obudziła ![]() buziaki kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
paaaaaaaa, baw się dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Mała baw się dobrze i wypoczywaj ile się da
a na ile jedziecie ??? Ktoś kiedyś wklejał linka z takimi opalaczkami dla dzieci //nie wiem jak to nazwać czy kupiliście to dzieciakom na chorwackie plaże |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Siostro
![]() ![]() ![]() A ja kupiłam dziś taką pchankę ![]() ![]() ![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1092446135
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
ohoho ale Igunia ma fryz...śłiczna....
Maja lele tez dzisiaj czeka sciecie ale przeze mnie....i chyba nie tak drastycznie bo marze o tym aby miała długie włosy.....Tym bardziej ze jej nie sa jakies tragiczne...... Robiłam te gołąbki bez zawijania....ale syfff.........nie wiem kompletnie co w tym podobnego do gołabków nawet w smaku inne za to mojemu ojcu smakowało ![]() wziełam sie dopiero teraz za porzadki bo jakos czasu wczesniej nie było....drugie pranie sie robi i wkraczam do łazienki.... Mała miłej podróży zycze...... A i co do smoczków....poprostu kazde dziecie jest inne i jedno sie da szybciej oduczyc niz inne... ja juz chyba pociełam z 5 smoczków....nic to nie dało...usiłowalam przed spaniem nie dac....ale nie chciala sie uspokoic....Chyba musze poczytac o sposobach odzwyczajania dzieci od smoczka |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Moj Piter znów gorączkuje, pod 39 stopni ma, szlag mnie zaraz trafi
lato, a moje dziecko wiecznie chore ![]() juz nie ma apetytu, lekko zwymiotował zupe, wiec go pewnie napierdziela gardlo, zas angina jak ta lala bedzie ![]() ![]()
#70 |
Zakorzenienie
|
oj Anisia, znowu
![]() ![]() super fryzurka !!!! Igusia prawdziwa dama. Ja sie juz 2 miesiące wybieram z Wiki, ale raczej nie będę skaracac , tym bardziej ze sie przekonała do gumek i nosi spięte. Ma na wszystkie strony jak rozpuszczone wiec nie ma co scinac, tylko grzyweczka dziewczyny zawaliłam ![]()
#71 |
Zakorzenienie
|
si werstusiowa to ten Gość zza oceanu
![]() ![]() ![]() wygląda normalnie nastolatkowo, bez zbytniego udorosłowienia ![]() no i najważniejsze coś tam kuma po polsku, powiedziała nawet że Miki taki duży " dość wyraźnie może nie taki diabeł straszny ![]() ![]() ![]() o chyba zaczynają mi się podobać dziewuszki, lubię małe dziewczynki jak mają takie ładnie podcięte włoski Igusiowa ![]() ![]() ![]() dziś byłam na szybkim podcięciu końcówek, to pytałam się babki co począć z wrzeszczącym bobasem podczas obcinania a ona , przyprowadzić do fryzjera, a wrzask mija testowała na swoim wnuczku i musiała go prowadzać do salonu i tyle , bo w domu masakra ![]() Kasiulkowa wiesz że my z dobroci serca o tym smoku ![]() ![]() Miki też mało teraz zjada, przez upał i aktywny tryb życia skoro świt ![]() ![]() przed spacerem serek, lub dwa choco-choco (ulubiona przekąska ) lub jogurt potem przychodzimy ze spaceru koło południa parę łyżek zupy, albo miseczka jak jest rosół i zgłodniał na maksa po spaniu cos tam pogrzebie w drugim daniu, jednego dnia wybierze same ogórki, drugiego samo mięsko, a trzeciego tylko makaron czerwony ![]() na kolację dwie kanapki : chlebek plus jakieś smarowidło ( twarożek, serek, pasta łosiosiowa itp) garść oliwek, mleko 60 ml na śniadanie rozkazuje robić jajko, ale go wcale nie zjada, co mnie wkurza mamy niejadków to chyba mocno znerwicowane są ![]() a nie zjada ostatnio żadnych kinderków, parę zostało i tak leży leży chyba zbieleją za to uwielbia lody jak wersta ![]() znaczy zjadamy na spółkę, ale mi to nie pasi bo muszę na początku capnąć duży kawał ![]() ![]() baleriny zakupiłam ![]() bo pokładam w nich taką nadzieję ![]() ![]() ![]() szału nie ma ale do biegania z Mikim wystarczą ![]() http://www.allegro.pl/item1093498558...39_butvip.html Takuśna nie mam pojęcia co to takiego nawet , więc nie pomogę Anisia, kurcze no to nieciekawie z tą gorączką w taki upał, miejmy nadzieję że to jakaś chwilówka nie angina, może zębiska się następne klują, trzymam kciuki żeby było lepiej ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-07-01 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Kasiu taka zabawka u nas w domu od roku
![]() ![]() ![]() biedny Piotruś ![]() Małej nie będzie pewnie minimum 2 tygodnie ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Aniu butki jak to w Ecco, bez udziwnień ale na pewno wygodne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/listing.php/se...&change_view=1
tk to wygląda ![]()
#74 |
Zakorzenienie
|
si Takuśna
juz widziałam ,ale w realu mi się takie coś na oczy nie napatoczyło, więc i tak nie pomogę może sobie wyguglaj, to może coś znajdziej w swojej mieścinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kristi to jest ten sam plecaczek co na zdjeciach z PL ... poszukaj sobie w klubie.... taki niebieski z malpka... tutaj jest na stronie : http://www.amazon.com/Fisher-Price-P.../dp/B003LTK5WK
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
no i ma zaś anginę
![]()
#77 |
Zakorzenienie
|
Anisiu lekarz już był? jejuś biedny Piterek a i Tobie współczuję serdecznie
![]() ![]() Takuśna boskie te lampioniki ![]() Dziewczyny jak się wnerwiłam!!! Dziś Wam o smokach pisałam i miałam taką to sytuację: Jedna sąsiadka wylazła ze swoim wnuczkiem i ona tak ma że przyłazi do nas pod okno i woła Olę ostatnio mnie wnerwiła bo się śpieszyłam, ale dziś i tak byłyśmy na podwórku. No i tak łazimy i wychyla się jeszcze sąsiad z okna i do Oli, że ma smoczek i że pół buzi jej zakrywa itp. na co sąsiadka "Ola wyrzuć smoczek, zobacz jakiego masz tam wielkiego robaka" moje dziecko szok i smoczka z paszczy wyjęło co by na niego spojrzeć zobaczyła że nie ma robaka i z powrotem do buzi (sąsiadka mnie wnerwiła już bo sobie myślę co mi babo dziecko straszysz) a sąsiad do mnie takim podniesionym głosem cytuję " to są mądre sposoby, trzeba się uczyć, bo ja już mówiłem o tym smoczku", na co sąsiadka " tak bo potem dzieci mają wady zgryzu i aparaty noszą, ja mojego wnusia tak oduczyłam, że mu nie dałam bo nie chciał i już nie ma"... i tak sobie zaczęli dyskutować. Baby jak mnie krew zalala!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! może i dla sąsiada ja jestem gówniara, ale jakby nie patrzeć mam już prawie 28 wiosen, to jest moje dziecko a ten z mordą do mnie o smoczek Oli ![]() ![]() ![]()
#78 |
Zakorzenienie
|
a co Ty Kasiulka tak dajesz sobą dyrygować?
![]() ![]() dla pocieszenia: ja nie używałam smoka, z butelki przestałam pić tuż po 1szych urodz. i tadaaam! noszę aparat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Kasiu tak to już jest
![]() ![]() po prostu trzeba olać i się nie denerwować. ja się nie denerwuję, słucham w spokoju. czasem nawet zapytam o radę ![]() ![]() może znacie kogoś kto lubi Midnight Poison? nie mogę się go pozbyć ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
faken złote rady ![]()
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
aaa Cestia,
doszły do mnie dziś te 2 tuniki. bardzo ładne ale już nie tak długie,i nie rozszerzane a'la sukienka jak tamte 3 poprzednie. ale do spodenek super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
ale miałaś kazanie Kasiulkowa
![]() i jak się w nasze dysputy wstrzelili Twoi sąsiedzi ![]() ![]() ![]() bardzo słusznie zauważyłaś, że to mama musi się przygotować do odcyckowania, odsmoczkowania mi tam zwisa groźba krzywego zgryzu itp. uważam tylko że duże dzieciaki mają inne ciekawsze zajęcia niż smoczki i tyle ![]() dygresja : mojego tż siostra była bardzo duża bo sama sobie kupowała smoczki w kiosku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Dzięki babeczki, pisałam smsa do mamy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#84 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka OMG
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do smoka, to zrobisz i tak jak uwazasz, i sie nie martw, wszak Olcia nie jedyny eksbobas wątkowy ze smokiem ![]() TZ przytargał dzis trampolinę dla Wiki ![]() ![]() ![]() ![]()
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Kurcze taka byłam glodna, że nawciągałam się laysów ![]()
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
to z zazdrości
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
ja tak mam z czekoladą, wchłaniam dosłownie. Tłumacze sobie ze lepsza czekolada niz chipsy bo przynajmniej magnez ma
![]()
#90 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie kupuję z tych samych względów Jowiszku
jak nie ma to się nie zje i tyle mimo ze mam kilka sklepików pod nosem, to nie biegam za jakimiś zachciewajkami na szczęście, bo bym się chyba w drzwi nie zmieściła ![]() ![]() ![]() a chipsy z twarożkowym dipem mniamniuśne ![]() ale nie ma i już z przekąsek to kupuję Błonnik w wielkim pudle takie granulko-glisty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.