|
|
#751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
Cytat:
ja mam 155 cm hahaha;d |
|
|
|
|
#752 |
|
Wtajemniczenie
|
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Ej nie mam drugiej pary koturn pewnie sa w piwnicy ...
Zaraz wam wkleje te co kupilam rok temu
|
|
|
|
#754 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pewnie dlatogo bo dośc niziutka jestes<3 ale nam jest w nie ktoych kwestiach nie wygodnie jak nie mam obcasów.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#755 |
|
Zadomowienie
|
nikt mnie nie wpisał na pierwszej stronie z urodzinkami,fooch :P
Kredzia ale wstaw tak żebym widziała bo ja nie widzę twoich strojów bububu
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
to moj nowy nabytek ;p rok maja;p
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
Btw. mialam je 2x na nodze ;]
|
|
|
|
#758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w szkole to sie zawsze śmieją, że mnie nigdy nie widać i szukają mnie pod ławkami haha już przywykłam do takich żartów i sama się z nich śmieje ale plusem jest to, że zawsze się wszędzie wcisnę![]() a co do obcasów to chciałabym nosić, ale jakoś tak czuje sie jeszcze za młoda na to wydaje mi się, że w obcasach wyglądam jaka stara panienka
|
|
|
|
|
#759 |
|
Wtajemniczenie
|
a to moje.
sorrki za jakos ale telefonem robiłam. ouu ja już od roku nosze obcasy nie nie czuje sie stro. no tak jedem plus masz.ja chodziła do klasy kiedys z taka niziutka.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png Edytowane przez Lolja Czas edycji: 2010-07-01 o 22:23 |
|
|
|
#760 |
|
Rozeznanie
|
nie lubie butow na koturnie.
jakos mi sie nie wkrecaja. ja *******e, jak mnie matka w****ila. nie dosc ze znowu tylko 2 godz z tż, bo on o 18 konczy prace, od 18.30 widzimy sie i oczywiscie ja musze byc w domu 0 20.30, to jeszcze jak do mnie przychodzi to do 22 moze byc, zaraz stara do mnie dzowni i z cieczką w głosie pyta "która godzina?! no która?!' ****a szmata jedna. niech w ****u spierdala. ****a zeby dziewczyna z maturalnej klasie musiala byc w domu o 20.30 w wakacje?! przeciez to jest smiech na sali. ****a jedna. i niech ****a to przeczyta.****a, tak mi cisnienie podnosi . nienawidze jej, po prostu jej nienawidze. ja na prawqde nie moge sie doczekac az wyjade na studia na swoja stancje. i ****a wolna bede. co do rozmowy, to nie, nie gadalam z nia. nie mam ochoty, wiem czym to sie skonczy. opierdalaniem mnie o huj wie co, tym ze jestem smarkiem (nie uzywa slowa smarkula), ze ona za mnie wycierpiala, kryla przed ojcem. ****a. i skonczy sie tym, ze w ogole nie bede mogla nigdzie wychodzic. jak jej argument jak do mnie dzowni jak jestem te ***ane 2 godz na miescie 'może byś tak w domu troche posiedziala' no ****a i co? patrzyla na nią czy na telewizor?! rozumiem, ze wieczorem dzowni ojciec, i moze nie byc zadowolony, ze jestem na miescie wieczorem, sraty taty, i dupa w kraty no ale jak jestem w domu, z tz no to ****a o co jej chodzi. seksu nie bede uprawiac z nia pod podłoga pietro niżej. ****a no, jak ja ją bym chciala *******nąć. jestem w permamentnym stanie znienawidzania jej. krok po kroku, dzien po dniu, slowo po slowie, jej widok nawet tak na mnie dziala.
|
|
#761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale Ty masz te nogi chude ,a moje jak chodze to tez wedlug mnie się trzęsą i chce zaczac na rolkach jezdzic
|
|
|
|
|
#762 |
|
Wtajemniczenie
|
linka to Twoja matka czyta wizaż?
jeju ja Ci wspołczuje ale może z nia porozmawiasz, przecież wie , ze z chłopakiem jesteś to nic ci sie zlego nie stanie.
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Linka ale bym jej wygarnela. Wygarnelabym jej prosto w twarz. Ze nie mam 16 lat tylko 18. Powiedzialabym zeby spojrzala na matki moich kolezanek jak one sa przez nie traktowane. Ze niech sie pogodzi z tym ze nie jestem juz jej malutka coreczka. nawet powiedzialabym jej to ze wspolzylam z tz. i niech juz sie ogarnie. powiedzialabym ze mam wakacje. ze caly rok zapierdalalam nad ksiazkami, siedzialam w domu. Ale do cholery teraz mam wakacje po to by odpoczac, wyjechac gdziec, wyjsc do ludzi. Zapytalabym sie jej co jej daje to ze siedze w domu. Ze siedze z nimi w pokoju i patrze w tv, co z tego maja? na twoim miejscu nie wytrzymalabym juz napiecia i wygarnelabym jej wszystko... |
|
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
ej ja tez mam jakies 155 niecałe
|
|
|
|
#765 |
|
Wtajemniczenie
|
HAHAHHAHAHA
HAHHAHAHA JAAHAHHAHA PATRZCIE!!!!!!! W mojej galeri umiescilam zdjecie,ktore jak bylismy w nowym targu to koles mial za szybą BMW:P hahahah |
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe e;p na democie kiedys podobne widzialam
tylko bylo dluzszej tresci ;p
|
|
|
|
#767 |
|
Wtajemniczenie
|
musiałaś
![]() foch ![]() ja mam 164 i ważę 62 ;/ wg dzisiaj się wydarłam na szefa, bo mnie w****ił jestem boskai na koniec dnia dostał ode mnie 1zł utargu Boże nic mi się nie chce. Idę spać, bo jutro też muszę wstać po 7 ;/ Kredzia ja też mam coś takiego w środku, ale nie byłam u gina, bo z nikim nie współżyje i jakoś mi to tam nie przeszkadza, ale okresy mam bardzo obfite i bolesne ;/ Co powiecie o tej sukience? Kupiona w lumpie za 1,5zł i przerobiona przez mamę
|
#768 |
|
Wtajemniczenie
|
a gdzie Ty pracujesz?
|
|
|
#769 |
|
Wtajemniczenie
|
We Władku. robię tatoo henną i dojeżdżam ok 50km w jedną stronę codziennie
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Noir slicznie
Tak idziesz na wesele ?No wlasnie ja tez mialam obfite okresy strasznie i bolesne cholernie ... Ale kilka miesiecy temu mam mniej obfite 5-7 dni. bolesne mam ale nie az tak ze musze polykac 3 apapy i 2 nospy (tak jak kiedys) ... ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Ja Ciee znalazlam takie stare swoje zdjecie ... jejciuu |
|
|
|
#771 |
|
Zadomowienie
|
wy tu o okresie ja ostatnio miałam 2x w 1 miesiący z przerwa 16 dni
dzis widziałam takie ładne buty,rozmiar 37 za male 38 za duże -.- super linka ja też tak mam jak ty-.- tylko że u mnie max to do 21 ,żal jakl byłam do 2230 to była obrażona.żal żal żal nie jesteś sama
|
#772 |
|
Zadomowienie
|
jak ja patrzę jakie wy macie jazdy ze starymi to ja nie wiem co z moimi jest nie tak, ja czasem zapominam, że ich mam : o
|
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
Ona jest swietnaaa
press- wszystko co chcesz dziewczyno ten refreeeeeen !!! http://jap0n.wrzuta.pl/audio/7czPESy...esz_dziewczyno |
|
|
|
#774 |
|
Rozeznanie
|
nie, nie mam ochoty z nia gadac.
na pytanie co jej daje to ze siedze w domu odpowie - gowno. znam ją, ona nie uzywa racjonalnych argumentow jak czlowiek na poziomie. jewj argumenty to: bo tak bo ja tak mowie bo gowno bo nie masz 18 lat (a jak bede miala 18 to i tak nic sie nie zmieni, mam starsze siosrty to wiem) bo jestem smarkula bo pyskujesz bo chce ci na zlosc zrobic bo ja tak chce bo ja tak mowie nie bo nie aaaaaaaaj poszła mi już, na gore, juz , nie chce cie widziec wypierdalaj mi na gore wypierdalaj bo mnie szlag trafi bo jak podejde i zajade w tę mordę to są jej odzywki kiedy ja chce z nia pogadac, ona sie wkuriwa ze ja o cos zwracam uwage, i nie ma normalnej dyskusji bez emocji, z nia sie nie da. ona jest tego typu czlowiekiem. a jakbym jej powiedziala o tym, ze nie jestem juz dziewica to by mi chyba leb odciela widelcem. boze, chyba zartujecie. nie ma nawet takiej mowy. a jakby jeszcze spytala gdzie, i bym powiedziala ze u przyjacioki na weekendzie majowym, to by mnie za*******ila ze o ****a. ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- aaa, nie nie ona nie czyta wizazu. ona bby sie nie polapala nawet tu co i jak. za tempa jest-.-
|
|
#775 |
|
Wtajemniczenie
|
heh no ja zawsze myślałam, że mam najgorzej z rodzicami, ale widzę, że jednak nie..
rozłoży mi któraś łóżko? bo chce mi się spać, a nie chce mi sie go rozkładać
|
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
jvlka900 doszły piosenki?
ja mam około 159 Cytat:
do tego 10cm szpilki i jechana ogólnie, jutro w końcu zajaram sobie . było małe spięcie przez to z K. ale mniejsza . hahah.ogólnie chodzi o to, że K. załatwia zioło. no i wczoraj jak jarali to tylko raz mi się spytał, że chce nic więcej... i dzisiaj kumpel chciał aby K. mu załatwił, a że nie ma Jego nr i pieniędzy na koncie to pisałam ja do Niego.. i Go sk*rwił. tzn. powiedział, że nie przeze mnie, sratatata.. więc pewnie gdyby się wydało, że to dla mnie to miałabym niemały gnój... |
|
|
|
|
#777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chciałam zrobić sobie takie tatoo henna. ale podobno drogo.
|
|
|
|
#778 |
|
Zadomowienie
|
colds nie boisz się że sie uzależnisz? co jarasz?
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
blablabla;d
Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2010-07-01 o 23:50 |
|
|
|
#780 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przypomnialas mi o niej i teraz mam ciągle w głowie: no chodź, chodź ze mną do łóżka ![]() zdasz, wierzę w Ciebie ![]() Cytat:
JJeezu jak wczesnie : oCytat:
też tak myślę o obcasach chodze w nich tylko, kiedy muszę. [zak/rozp roku szkolnego; jakas impreza; wesele..] a tak to no fucking way ![]() Cytat:
Cytat:
jak ona sie do ciebie odzywa?! zero szacunku. Do mnei mama jeszcze NIGDY nie powiedziala "wypierdalaj"; "bo gówno" oj, ktoś tu cię nie szanuje... ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

w szkole to sie zawsze śmieją, że mnie nigdy nie widać i szukają mnie pod ławkami haha
wydaje mi się, że w obcasach wyglądam jaka stara panienka

JJeezu jak wczesnie : o