|
|
#2161 |
|
never say no to panda
|
Dot.: Scent Bar XVI
nie-lateksy i nie-welury
![]() a na serio - w tym roku jakoś wyjątkowo rzuca mi się w oczka styl steampunkowy i wiktoriański tak, ale nie w takim samym stroju... w zeszlym roku (chyba... albo 2 lata temu) była nieco lepiej ubrana, w lateksy, ale czerwone eeeej, to Red nie jedzie na ciastla, że każe focić?
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam u dermatologa. Nie pamiętam nazwy, ale to coś zakaźnego, dlatego powstają mi nowe, więc muszę się wycierać ręcznikamiu papierowymi a nie zwykłym, zero makijażu, więc kwarantanna. Na szczęście szkolenie zaczynam nie jutro a 12, więc mam dłuższe wakacje. Z dwoma antybiotykami.
A niedawno oglądałam Gnijącą Pannę Młodą... Cóż za zbieg okoliczności... |
|
|
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Ello
![]() Witam Wszystkich wogole nie czuje,ze dzisiaj czwartek mialam podobne przesuniecie jak Madziczka Widze,ze temat CP rozwinal sie na max'a-super poczytac ![]() Cytat:
Powalil mnie tekst"wirujacy seks"
|
|
#2164 |
|
never say no to panda
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2167 |
|
never say no to panda
|
no... wygląda nieciekawie, ale za to dość szybko przechodzi
(częste - podobno - u dzieci)tylko nie dziabaj nic przy twarzy, bo się łatwo roznosi
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-07-01 o 20:34 |
|
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obiecuję, że nie będę się dotykać Maju Dobra, tymczasem wracam na prowincję, gdzie czasowo nie mam neta, więc trzymajcie się wszyscy kupy! Do następnego razu, byeeee...! Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2010-07-01 o 20:50 |
|
|
|
|
#2170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie kusi, bo od jakiegoś czasu dokucza mi część szyjna. Ale boję się jak jasny gwint. Cytat:
|
|
#2171 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Opiłam się coli i nie chce mi się spać.
Chodzą mi po głowie chciejstwa Alien i Angel.
|
#2172 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Wróciłam od weta.
Kota została obejrzana - rozlizanie na ramieniu wywołało zdziwienie, że jakieś nietypowe, w nietypowym miejscu - pan dr coś o płytce eozynofilowej pomruczał, w każdym razie na tę chwilę żadnych leków nie dostałam, pobrali kocie krew (przy okazji wszystkie podstawowe też będą, i dobrze, czas najwyższy) no i mam przyjść w sobotę albo w poniedziałek na kontrolę, po wynikach, wtedy zadecydujemy co dalej. Pytałam też o te testy skórne, pan dr powiedział że u kotów są one niemiarodajne bo dostępne zestawy są przygotowane dla psów, dla kotów nie ma. Ogólnie myśl była taka że niemożliwe jest zbadanie w 100% dlaczego są te zmiany skórne i świąd i dlaczego nawracają ale da się to blokować lekami, wydłużać odstępy pomiędzy jednym nawrotem a drugim. Nie powiem żebym była zachwycona, niby czytałam już o tym, ale co innego czytać a co innego usłyszeć prosto w oczy że niestety nie jest to rzecz do wyleczenia tylko do blokowania. Jedno mnie cieszy - kota się już absolutnie mniej stresuje (łapaniem, wizytami, kaftanikiem) - a zatem i ja się mniej stresuję. zobaczymy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-07-01 o 22:00 |
||
|
|
|
#2173 | |
|
Nindżopesz
|
Tak trzymaj
![]() Cytat:
![]() Ano ja nie jadę. Będę z Wami duchem ![]() BTW i ktoś idzie na Apocalipticę? Do października kupa czasu więc liczę, że stówka wpadnie mi w łapy Ciekawe kto zagra jako support, nie znalazłam w necie żadnego info. Może źle szukałam.Ufarbowałam się dziś, umalowałam paznokcie i jestem piękna jak młoda bogini
|
|
|
|
|
#2175 |
|
Nindżopesz
|
Ale ja nie umieeem robić autoportretów
W każdym razie cofam - wyglądam idiotycznie bo przetrzymałam farbę za długo i czubek mam rudy a resztę spłowiałą. Ale co tam, zrówna się.Z wrażenia zapomniałam się podzielić linkiem, może jeszcze ktoś nie zna: http://wybierz-wieksze-zlo.pl/ FHTAGN!
|
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
posłuchałam sobie And One. No ujdzie... Ale wolę gothic metal ![]() Dobranoc
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-01 o 23:11 |
|
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
cicho tu dzisiaj, spokojnie, a ja się boję iśc spac
![]()
|
|
#2178 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie wiecie czy jest w Wiedniu jakies miejsce z flaszkami których u nas nie ma?
|
|
#2179 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja pytanie mam...a raczej o poradę proszę w sprawie lodówki... byliśmy dziś z zamiarem kupienia lodówy ale mnie się podobają ascetyczne w środku i z klasą energetyczną co najmniej A+ a moja menczizna wybiera LG i ok że LG ale takie tandetne niebieskie plastiki w środku że strach ,a on ma w nosie plastiki bo jest no frost ,fresh zone ,antybakteryjne szkło ,alarm drzwiowy i wyświetlacz a klasa energetyczna tylko A i toto zużywa prawie 380 kWh No i jaką lodówkę radzicie ? coby dobra była i nie miała popeerelowskiego sznytu
|
|
#2180 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Na stażu się ze mnie śmieją, że tak połykam wszystko o dermatologii, a zwłaszcza o kotach Mamy na leczeniu psa atopowca, u którego świąd znosi 1,25 mg Encortonu na całego pięciokilogramowego psa i to co drugi dzień! Może kota też tak dobrze zareaguje?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#2181 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mię sie taka podoba: http://www.gorenje.pl/kuchnia/chlodn...ojace?c=228839 w ogóle lodów jest całe mnostffffoooo edit-a to ma byc stojaca czy do zabudowy?...fajoskie są takie 2-drzwiowe z bajerami...ale moze niekoniecznie do bloku...
|
|
|
#2182 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
Klasa A+ - nie ma o czym gadać, podstawa. Aha, zwróć jeszcze uwagę na proporcje zamrażalnika w stosunku do komory chłodzącej - ja np. potrzebowałam dużej ilości miejsca mrożącego (lubię żarcia zrobić na zapas i hurtowo zamrozić) *edit - aj, oczywiście też kolor kolor jest bardzo ważny do wnętrza ![]() ja mam taką - https://www.electroworld.pl/zobacz,1...msung-rl24fcas ale potrzebowałam na określoną wysokość zakupić (co prawda, jak już postawiliśmy lodówkę na miejscu, okazało się, że nie trza było brać pod uwagę wysokości, ale kij - taka jest, chłodzi rewelacyjnie i w dodatku ciuchutka. Boki okresowo grzeją, więc od strony ściany przykleiłam na lodówce 3 wieszaczki i pełnią rolę suszarki ściereczek
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-07-02 o 00:16 |
|
|
|
|
#2183 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do lodówki jeszcze-jak dla mnie wazne zeby zamrazalnik był na dole a nie u góry-no pieprze schylac sie codziennie po zarcie
a widziałam ze jest sporo takich modeli
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
Właściwie to prawie koniec, ale pewnie w tle coś zmienię i oczy.
Załącznik 3226831 Wiecie, że kupiłam sobie tę koszmarną główkę Anny Sui- może też wpływ Lukundu?
|
#2185 | ||
|
never say no to panda
|
Cytat:
na szczęście już coraz mniej lodówek ma to "genialne" rozwiązanie w postaci górnego za(m)rażalnika ![]() Cytat:
![]() a jakiejś upadłej pandy z wielkim bambusem przypadkem kiedyś nie popełniłaś (albo popełnić nie zamierzasz)?
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-07-02 o 08:43 |
||
|
|
|
#2186 | ||||
|
BAN stały
|
Łeee... i tak jest grubsza od Anji
![]() Cytat:
![]() Btw - tak jakoś olej ten przypomniał mi się o najdłuższym eksperymencie naukowym w dziejach ![]() Nie przeszło ![]() Cytat:
![]() U mnie norma to było przeziębienie na wiosnę, więc żem teraz zgłupiał ![]() Dżuma? Trąd? Gruźlica skóry? Cytat:
Cytat:
Btw - też rozważam wyjazd na prowincję, wielkopolską prowincję ![]() "Bo Ty się boisz sama spać, nie wiem dlaczego..."
|
||||
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam tylko powiedzieć ze picie w czwartek po pracy jest złem
(bo więcej nas jest takich którym umowy nie przedłużono, więc jak na bezrobotne przystało poszłyśmy się dziś z pracową ekipą urżnąć )dziękuję za kciuki Idę spać dalej |
|
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ludzie nie wiedziałam ,że człowiek ma tyle kości ![]() A poza tym mam zapalenie mięsnia
|
|
#2189 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Maaało ![]() Mężczyźni mają o jedną więcej, ale nie pamiętam, którą ![]() Ale tam kości nie mamy Cytat:
|
||
|
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

(częste - podobno - u dzieci)

a klasa energetyczna tylko A i toto zużywa prawie 380 kWh