Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-01, 21:49   #2401
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
My rolet nie mamy i raczej nie planujemy, więc takie rozwiązanie odpada, z resztą widzę, że mamy inny gust

Dziękuję

Noo to już coś jak jest pozytywna odpowiedź. Trzymam kciuki.

Chyba się wstrzymam z tą firanką do kuchni, a zażyczę sobie na prezent tą firanę do gościnnego, tą ze złotą nitką, a do kuchni jeszcze coś pomyślę, pochodzę po sklepach i może mnie coś natchnie jeszcze

Ostatnio mamy jakieś spięcia z mężem, jakoś tak zgrzyta między nami, w ogóle łatwo mnie wkurzyć a on jeszcze dodaje te swoje ironiczne teksty, jak ja tego nie cierpieee
dzieki
Ja w ogole nie lubie firan wiec Ci nie pomoge u nas w domu beda roletki

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 22:04   #2402
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
...

Zamiast budyniowej zachorowałam na STAT-a
http://inspiracje.leroymerlin.pl/kuc...,27,18026.html
Fajniutka kuchnia

Daysy85 co za... eh

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
wlasnie sobie ogladalam fajna kwatera i bliziutko morza musze tez zaczac dzwonic i szukac to szkoda bo ja dopiero 30.07 mam zamiar jechac
No zanim znalazłam tę kwaterę to wydaliśmy na telefon 70zł, fajnie nie? w ogóle były problemy z terminem...

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Dziewczyny dacie namiar bo ja tez szukam kwatery
pw

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
A gdzie sie wybieracie?

Ja nie lubie Mielna zawsze jezdzilam obok do takiej malutkiej miejscowosci: Mielenko

...
Ja w małej miejscowości byłam 3 razy, zresztą sama mieszkam w domku, wiec teraz dla odmiany potrzebuję trochę rozrywki i hałasu...

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Ja nie przepadam za MIelnem, strasznie dużo tam karków i ich panienek
Ale widzę że te okolice popularne są tzn Ty Kliwia to stąd pochodzisz, tak?
My siedzimy w Gąskach i jak dla mnie tu jest cudnie ludzi jest sporo, ale mamy z pola wyjście prosto na plaże, rzeczy można zostawić na plaży i nic nie zginie. Tu gdzie my jesteśmy mają też pokoje.
Dzisiaj byliśmy w Sarbinowie na piechotę plażą, jakieś 30min drogi. Jutro do Chłopów jedziemy do portu, a pojutrze do Mielna do bankomatu

...
Byłam tam 3 razy, raz było bosko, bo mieliśmy ogródek z furtką na plażę... to było piękne

Cytat:
...

Dziewczynki, mam dylemat z firankami. Rodzice chcą nam kupić firanki do któregoś pokoju albo kuchni tak żebyśmy mieli za tydzień już na parapetówce, ale nie wiem na co się zdecydować. Tzn do gościnnego chcę konkretny materiał na firanę do podłogi ze złotą nitką
http://allegro.pl/item1091156276_woa...nki_salon.html

W sypialni chcę gładki woal też do podłogi, natomiast mam dylemat co z kuchnią... Chciałam coś upiętego z gładkiego woalu z elementami brązu, ale nie wiem jak to w moje kuchni będzie wyglądać. Kiedyś chciałam rzymskie rolety, ale mi się odwidziało. Chcę coś bardziej eleganckiego. Doradźcie mi...czy te upięcia są w ogóle ładne i by pasowały do mojej kuchni? Aaa i od razu możecie zobaczyć parapet w nowej wersji Pomalowaliśmy go lakierobejcą.
Aniu to Ci się na pewno przyda http://firany.webm.pl/firany-do-kuchni a tu coś co znalazłam i w jakiś tam sposób mnie natchnęło
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 22:28   #2403
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

w rocznicę za miesiąc
faaajnie macie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
hmmmm no wlasnie nie wiem napewno nie braz i zadne mega ciemne
moze jakis niebieski , fioletowy zielony?

Cytat:

Dziewczynki, mam dylemat z firankami. Rodzice chcą nam kupić firanki do któregoś pokoju albo kuchni tak żebyśmy mieli za tydzień już na parapetówce, ale nie wiem na co się zdecydować. Tzn do gościnnego chcę konkretny materiał na firanę do podłogi ze złotą nitką
http://allegro.pl/item1091156276_woa...nki_salon.html

W sypialni chcę gładki woal też do podłogi, natomiast mam dylemat co z kuchnią... Chciałam coś upiętego z gładkiego woalu z elementami brązu, ale nie wiem jak to w moje kuchni będzie wyglądać. Kiedyś chciałam rzymskie rolety, ale mi się odwidziało. Chcę coś bardziej eleganckiego. Doradźcie mi...czy te upięcia są w ogóle ładne i by pasowały do mojej kuchni? Aaa i od razu możecie zobaczyć parapet w nowej wersji Pomalowaliśmy go lakierobejcą.
wydaje mi sie ze takie upiecia bardziej pasuja do salonu niz do kuchni

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 22:38   #2404
Daysy85
Zakorzenienie

Co do lekarza to jest z przychodni i on się chyba wkurza , że te zwolnienia to za darmo musi wypisywać a jego koledzy za to po 100 zł biorą a on se nie dorabia.
Martucha pisałaś o warunkach pracy, ja też cały czas miałam kontakt z chorymi i nosicielami różnych chorób ... matki dzieci, które chorują na ospę odrę i różyczkę, na szkarlatynę...
Dodatkowo możliwość zacięcia się żyletką przy pedicure ... chorobami skóry itp.
dodatkowo oczywiście praca w chemikaliach... ale jak to mój lekarz powiedział... "dziewczyny w szpitalach pracują do końca ciąży i więcej mają sterylizacji i dezynfekcji"

Firanki
Jak tylko zawieszę swoje od razu Wam wkleję ... i jutro idę z mamą po firanki do dużego pokoju

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2010-07-01 o 22:40
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 23:32   #2405
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba się wstrzymam z tą firanką do kuchni, a zażyczę sobie na prezent tą firanę do gościnnego, tą ze złotą nitką, a do kuchni jeszcze coś pomyślę, pochodzę po sklepach i może mnie coś natchnie jeszcze

Ostatnio mamy jakieś spięcia z mężem, jakoś tak zgrzyta między nami, w ogóle łatwo mnie wkurzyć a on jeszcze dodaje te swoje ironiczne teksty, jak ja tego nie cierpieee
Masz racje, lepiej pooglądaj i na pewno coś Ci przypadnie do gustu.

Kochana, ja od jakiegoś czasu chodzę tak nabuzowana, że mój tżet, jeszcze nie zdąży wejść do domu, a ja już krzyczę - masakra.

Wczoraj pogadaliśmy i powiedział, że mogę "szaleć" do obrony, ale wraz z wyjściem egzaminu chce mnie mieć normalną Zobaczymy co się da zrobić.

A propos, dostałam zagadnienia na obronę. Muszę przeczytać 2 książki. jedną na szczęście mam, ale druga jest nie dostępna, jak mi się jej jutro nie uda dostać to będzie mały problem. Będę opowiadać o kulturze rycerzy w średniowieczu i urzędach dworskich, także loos. Żeby tylko ta książka była!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 07:48   #2406
kliwia
Zakorzenienie

anula ja bym dala rolete rzymska z woalu
albo zazdrostki tylko.
daysy a to ginekolog czy rodzinny taki madry? Sam niech sobie idzie 2-4 tygodnie wczesniej na zwolnienie. a potem sie szybciej skonczy macierzynski i co? na bezplatny wychowawczy? matol. Powinien Ci bez gadania wystawic zwolnienie do terminu porodu z karty ciazy.

ja dzis z rana jak osa. nakrzyczalam na meza ze chodzi za mna z syropem jak za malym dzieckiem tylko nie takimi slowami Przyszly moje getry ciazowe, ale dopiero dzis je odbierzemy
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 07:57   #2407
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

ja dzis z rana jak osa. nakrzyczalam na meza ze chodzi za mna z syropem jak za malym dzieckiem tylko nie takimi slowami Przyszly moje getry ciazowe, ale dopiero dzis je odbierzemy
a ja jestem dzis spiaca ze szok ale dobrze ze dzis piątek

ja teraz choruje na sukienki ciazowe bo getrów troche nakupilam tylko tunik do nich malo mam...

no i choruje na ta dluga sukienke na wesele tylko boje sie czy mi krawcowa tak ja uszyje, narazie mysle nad materialem i zastanawiuam sie czy gore zminienic na porsta zeby latwiej bylo uszyc i jednoczesnie zeby trudniej byla "zepsuć" przez krawcowa

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2010-07-02 o 08:02
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 08:02   #2408
kliwia
Zakorzenienie

ja dzis wstalam po piatej, bo sie zdrzemnelam po 17stej i potem na chwile po 19 ale podrzemalam do 6 i pierwsze co sie meza spytalam gdy zadzownil jego budzik - ' dzis jest sobota co nie? '

a to dzis piaaatek. porazka. tez spac mi sie chce. chyba sobie mala kawe zaraz strzele. a ze mam dzis twixa do pracy to bedzie okazja by sie napic

myszka a jak tam na stazu? >

anula swietna ta zaslonka do sypialni, do mojej tez by pasowala ta ze zlotem. achhh
do tego upatrzylam sobie posciel do ktorej by pasowala
http://allegro.pl/item1089135405_pos..._zakladka.html
moze za 3 miesiace kupie

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-07-02 o 08:06
Stary 2010-07-02, 08:15   #2409
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć
Wstawię Wam tu taką aranżację okna , która mi się bardzo podoba ale nie za bardzo pasuje do mojego wnętrza więc akurat takiej nie będę miała.
Myślę , że na dniach będę miała zawieszoną firankę w małym pokoju to Wam wstawię co wymyśliłyśmy z mamą
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 08:19   #2410
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 08:40   #2411
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
i wróci jako legalna PM 2010
Stary 2010-07-02, 08:56   #2412
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 08:58   #2413
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ja sie od paru dni zastanawiam co sie z nią dzieje...

heloł

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 09:01   #2414
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cześć
Wstałam godz. temu, zjadłam śniadanie i przyszłam Was nadrobić. Dzisiaj mam trochę pracy, bo muszę porządki zrobić i wyprać ostatnie ubranka dla dzidziusia. Jedziemy dzisiaj po komodę, żeby potem gdzieś te ubranka pomieścić. Wczoraj mąż poskładał łóżeczko, ale jeszcze nie ma w nim pościeli, bo by się zakurzyła. Trzeba się wziąć za jakieś sprzątanie, a tak mi się nie chce, przez te upały mam takiego lenia, że szok.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 09:02   #2415
kliwia
Zakorzenienie

anika kiedy mialas okres?

kwiatuszek to nie fajna pogoda na porzadki macie komode upatrzona? ja hcyb szafe kupie. bo ze swoimi ciuchami u siebie sie nei mieszcze
Stary 2010-07-02, 09:07   #2416
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
kwiatuszek to nie fajna pogoda na porzadki macie komode upatrzona? ja hcyb szafe kupie. bo ze swoimi ciuchami u siebie sie nei mieszcze
No nie fajna pogoda, ale niestety muszę, bo jak kupimy tą komodę to trzeba ją będzie gdzieś postawić, a ja narazie mam pełno kartonów z ciuszkami więc muszę troszkę porządku zrobić Tak mamy upatrzoną komodę tyle nam wystarczy. Nie mam aż tylu ubranek dla dzidziusia, a to z czego będzie wyrastał będę wynosiła i starczy miejsca. Jak znajdziemy większe mieszkanie to potem kupimy więcej mebli A komoda jest z bodzio o taka http://www.bodzio.pl/Kredens-barkowy...1,pr,lang.html
Stary 2010-07-02, 09:12   #2417
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki, mam dylemat z firankami.
Doradźcie mi...czy te upięcia są w ogóle ładne i by pasowały do mojej kuchni?
też nie lubię takich upięć fantazyjnych, a tym bardziej kolorowych wzorków, wyszywane i innych upiększeń na firankach najlepiej jak są zwykłe białe lub ecru w konkretny wzór lub gładkie i wiszą prosto

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
My w tym roku nie mamy wakacji,ale za to kupujemy mieszkanie
Dzis dostalismy wstepna odpowiedz z pierwszego banku i jest na tak
Mieli dzis dzwonic do pracy i sprawdzac nasze zatrudnienie,ciekawa jestem jak oni sie dogadali
no to trzymam mocno kciuki
ja dzisiaj dzwonię do pośredniczki z info że pieniadze powinny już być na koncie i umówić się po odbiór kluczy
Czy zwrócic na coś uwagę przy odbiorze? Czy od razu wymieniałyście zamki? I kiedy iść do spółdzielni- już teraz czy po wpisie do KW? i kiedy można sie meldowac w nowym mieszkaniu?

Cytat:
Przyszly moje getry ciazowe, ale dopiero dzis je odbierzemy
getry? w taki upał

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 09:18   #2418
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

myszka a jak tam na stazu? >
a dobrze dobrze... tylko lenia mam, mecze sie strasznie ale jeszcze musze dac rade a ty??

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
No nie fajna pogoda, ale niestety muszę, bo jak kupimy tą komodę to trzeba ją będzie gdzieś postawić, a ja narazie mam pełno kartonów z ciuszkami więc muszę troszkę porządku zrobić Tak mamy upatrzoną komodę tyle nam wystarczy. Nie mam aż tylu ubranek dla dzidziusia, a to z czego będzie wyrastał będę wynosiła i starczy miejsca. Jak znajdziemy większe mieszkanie to potem kupimy więcej mebli A komoda jest z bodzio o taka http://www.bodzio.pl/Kredens-barkowy...1,pr,lang.html
fajna, tez mamy komody z tego systemu... my po wakacjach zaczynamy kupowac mebelki dla dzidizusia i wozek i reszte wyprawki, moze powiecie ze troche wczesnie ale jak bedą pieniazki to chcemy na bieżaco kupowac bo odlozyc to trudno bo zawsze sie na cos wyciągnie i kasa sie rozpływa

Nasz Skarb
Stary 2010-07-02, 09:22   #2419
kasiaher
Wtajemniczenie

hej laseczki
u mnie znowu fajna pogoda jejku czuje że żyje jak tak moge z moim dzidkiem wyjśc z domku

daysy ja też wiecznie miałam problem z tym zwolnieniem, ja się nie zgodziłam na taki wcześniejszy urlop macierzyński , bo kurcze dlaczego mam tracić dni wolne które mogę spędzić z dzieckiem , tylko dlatego że lekarz nie chce wypisać zwolnienia, no ale podobno nie można nie wiem dlaczego dlatego poszłam do lekarza pierwszego kontaktu , powiedziałam że chyba mnie bierze przeziębienie , że się źle czuje bo pracuje z ludźmi chorymi troszkę się boje i chciałabym zwolnienie , bez problemu tylko trzeba dopilnować żeby zaznaczyła odpowiedni symbol żebyś miała zapłacone 100 %- to jest B czyli zwolnienie w okresie ciąży , i tyle bo jak napiszę inny symbol to wtedy płatne 80% , także przypilnuj, lekarz nie powinien robić problemów, powiedz najwyżej nie nie chcesz już pracować bo już lada dzień poród a nie chcesz korzystać z urlopu macierzyńskiego wcześniej bo chcesz go spędzić z dzieckiem , mówię o lekarzu pierwszego kontaktu, najlepiej znajomy lekarz

dziewczyny używała któraś jedwabiu do włosów , fryzjerka mi powiedziała żebym używała, i nie wiem który taki dobry jest

acha i jak myślicie mogę iść na basen skoro dostałam wczoraj okresu? ja używam tamponów ale nie wiem czy to dobry pomysł tym bardziej że to dopiero drugi dzień
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 09:26   #2420
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
fajna, tez mamy komody z tego systemu... my po wakacjach zaczynamy kupowac mebelki dla dzidizusia i wozek i reszte wyprawki, moze powiecie ze troche wczesnie ale jak bedą pieniazki to chcemy na bieżaco kupowac bo odlozyc to trudno bo zawsze sie na cos wyciągnie i kasa sie rozpływa
My póki co ze swoich kupiliśmy tylko łóżeczko. Na wózek i pościel poskładali się moi i męża rodzice. No i teraz tą komodę też ze swoich kupujemy. Wanienke mamy po moich siostrzenicach siedzonko do auta też więc teraz to tylko takie kosmetyczne rzeczy, bo ubranka już mam i będę teraz tylko na bieżąco kupowała jak z czegoś wyrośnie Ale to nie jest zły pomysł, żeby co miesiąc coś kupić, a nie potem tyle kasy naraz trzeba udać.
Stary 2010-07-02, 09:27   #2421
AgatkaL
Wtajemniczenie

Hejka

Właśnie co z Mają???...hmmm...też mnie to zastanawiało...
Kasiaher...ja używam jedwabiu do włosów z Biosilka...świetny jest !!! - polecam jak najbardziej.
Ja dziś trochę później do pracy przyjechałam, wychodzę wcześniej, wieczorem mam koncert...zapowiada się hmmmm...miły weekend

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 09:30   #2422
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej laseczki
u mnie znowu fajna pogoda jejku czuje że żyje jak tak moge z moim dzidkiem wyjśc z domku

daysy ja też wiecznie miałam problem z tym zwolnieniem, ja się nie zgodziłam na taki wcześniejszy urlop macierzyński , bo kurcze dlaczego mam tracić dni wolne które mogę spędzić z dzieckiem , tylko dlatego że lekarz nie chce wypisać zwolnienia, no ale podobno nie można nie wiem dlaczego dlatego poszłam do lekarza pierwszego kontaktu , powiedziałam że chyba mnie bierze przeziębienie , że się źle czuje bo pracuje z ludźmi chorymi troszkę się boje i chciałabym zwolnienie , bez problemu tylko trzeba dopilnować żeby zaznaczyła odpowiedni symbol żebyś miała zapłacone 100 %- to jest B czyli zwolnienie w okresie ciąży , i tyle bo jak napiszę inny symbol to wtedy płatne 80% , także przypilnuj, lekarz nie powinien robić problemów, powiedz najwyżej nie nie chcesz już pracować bo już lada dzień poród a nie chcesz korzystać z urlopu macierzyńskiego wcześniej bo chcesz go spędzić z dzieckiem , mówię o lekarzu pierwszego kontaktu, najlepiej znajomy lekarz

dziewczyny używała któraś jedwabiu do włosów , fryzjerka mi powiedziała żebym używała, i nie wiem który taki dobry jest

acha i jak myślicie mogę iść na basen skoro dostałam wczoraj okresu? ja używam tamponów ale nie wiem czy to dobry pomysł tym bardziej że to dopiero drugi dzień
moj lekarz nie widzi problemu w zwolnieniu

co do jedwabiu ja uzywalam, jest super tylko uzywaj tylko odrobinki bo jak weźmiesz a duzo to wlosy wygladaja jak tłuste ja używałam takich http://www.allegro.pl/item1087726761..._chi_15ml.html
http://www.allegro.pl/item1089345176..._promocja.html
i chyba sobie teraz tez go zamowie bo jest swietny a juz dawno mi sie konczyl i staracza naprawde na dlugo

a co do basenu... ja bym sie krępowała

Nasz Skarb
Stary 2010-07-02, 09:32   #2423
kliwia
Zakorzenienie

gold fish ano getry, w spodnicy mi sie uda obcieraja. a wgetrach nie jest az tak goraco na inne spodnie mnie nie stac na razie.

kasiaher ja kiedys stosowalam, ale mi obciazalo za bardzo wlosy, bo mam przetluszczajace sie. Ale fajne sa po nim wlosy gladkie takie
a co do basenu, zalezy jak obfite masz miesiaczki.

Do tego mialam kolege, ktory pracowal w hurtowni z artykulami fryzjerskimi, i wiecie co on mi powiedzial? ze babki kupuja te najwieksze butle z jedwabiem i uzywaja jako balsamu do ciala

myszka ja wlasnie chce isc na basen, o ile ginka mi pozwoli. bo ja sie boje isc do chlorowanej wody w ciazy. a ozonowanej u nas nie ma

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-07-02 o 09:34
Stary 2010-07-02, 09:32   #2424
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
anika kiedy mialas okres?

slońce cóż to za pytanie??

Stary 2010-07-02, 09:33   #2425
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tam na basenie nawet w tamponie bym się źle czuła.
Stary 2010-07-02, 09:33   #2426
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
My póki co ze swoich kupiliśmy tylko łóżeczko. Na wózek i pościel poskładali się moi i męża rodzice. No i teraz tą komodę też ze swoich kupujemy. Wanienke mamy po moich siostrzenicach siedzonko do auta też więc teraz to tylko takie kosmetyczne rzeczy, bo ubranka już mam i będę teraz tylko na bieżąco kupowała jak z czegoś wyrośnie Ale to nie jest zły pomysł, żeby co miesiąc coś kupić, a nie potem tyle kasy naraz trzeba udać.
jaki wozeczek i lozeczko kupiliście? jesli juz pisalas to przepraszam ale przeoczyłam

mas zracje kupowac na biezaco latwiej bo sie kupi i jest a tak odlozy sie kase cos zawsze wyskoczy i kase sie wyciaga a tak bedzie kupione i juz

Nasz Skarb
Stary 2010-07-02, 09:33   #2427
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
moj lekarz nie widzi problemu w zwolnieniu

co do jedwabiu ja uzywalam, jest super tylko uzywaj tylko odrobinki bo jak weźmiesz a duzo to wlosy wygladaja jak tłuste ja używałam takich http://www.allegro.pl/item1087726761..._chi_15ml.html
http://www.allegro.pl/item1089345176..._promocja.html
i chyba sobie teraz tez go zamowie bo jest swietny a juz dawno mi sie konczyl i staracza naprawde na dlugo

a co do basenu... ja bym sie krępowała
Ja właśnie używam tego drugiego...jest the best !!! i pięknie pachnie Faktycznie kropelka wystarczy na moje długie włosy, pięknie się potem rozczesują i są takie mięciutkie i pachnące. Mała buteleczka jest mega wydajna. Trzeba wstrząsnąc buteleczką, nalać kroplę w zagłębienie dłonie, rozetrzeć w rękach żeby się ogrzał i nanieść na włosy...efekt gwarantowany
O tym z CHI moja fryzjerka mówiła, że ma dodatek jakiegoś zboża czy coś i na rozjaśnianych włosach daje żółty efekt. Nie wiem ile w tym prawdy.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 09:35   #2428
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
hej laseczki

ja mam jedwab z wax-a i nakładam go na mokre jeszcze włosy

bo jak daje na suche to mam potem takie jakby tłuste i jest mi z nimi zle...

Stary 2010-07-02, 09:36   #2429
kliwia
Zakorzenienie

anika no zakrecona jestes, placzliwa to sie zastanawiam tylko glosno
Stary 2010-07-02, 09:37   #2430
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
jaki wozeczek i lozeczko kupiliście? jesli juz pisalas to przepraszam ale przeoczyłam

mas zracje kupowac na biezaco latwiej bo sie kupi i jest a tak odlozy sie kase cos zawsze wyskoczy i kase sie wyciaga a tak bedzie kupione i juz
Tak już pokazywałam, ale nic nie szkodzi wstawie jeszcze raz
http://allegro.pl/item1053556091_pol...s_bogus_7.html kolor nr 10
a to łóżeczko http://allegro.pl/item1040972591_loz...uper_cena.html
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości