|
|
#2221 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Łaaaaa....
Ja cem ![]() Cytat:
Cytat:
Ja cem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2222 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale ja nie mam takiej funkcji piekarnika Cytat:
wydaje mi sie ze indukcja wychodzi drozej..chociaz gaz ciągle drozeje...ale prąd tez więc ![]() wiem jedno-ze na nowej gazowej wychodzi taniej niz na 20 letniej gazowej
|
|
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
Gryxiu: Kociaczki są słodziuchne
Skarb: No niestety żre to prąd, mniej niż tradycyjne płyty elektryczne bo krócej gotuje, ale gazowe wychodzą o wiele taniej. Co do energooszczędności to ja mam w planach zmiany w instalacji i zrobienie sobie w pomieszczeniach 1W punktów. Mam na razie takie w sypialniach, jeszcze planuje w salonie i łazience. Polly_: Ja też nie mam. Tylko niektóre piekarniki taką mają. Ja to mam emaliowane powłoki i je normalnie szoruję. Ja akurat mam takie mleczko z Amwaya ktore wyżre kazdy piekarnikowy brud.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-07-02 o 13:13 |
|
|
|
#2225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli tak to, w dłuższej perspektywie, kuchenka indukcyjna jest imho rozsądniejszym wyborem, choćby ze względu na czas gotowania. |
|
|
|
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (a Ani Dabrowskiej nie trawię, łeeeh) Fajny masz ten podpis, niestety się z Tobą na princessę nie pomieniam, bo nie mam ![]() A nawet jakbym miała, to już bym zjadła ![]() (co najwyżej mam dużą kolekcję zdjęć ciach na dysku
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-02 o 13:16 |
|
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, w Lidlu są jakieś fajne środki do piekarników.
Ale musisz sobie poszukać opinii, chyba chodziło o tą serię W5. heheh... ale mam tylko zdjęcie w sztucznym świetle, w nocy robione... ![]() w słońcu to nieźle dają po oczach...
|
#2228 | ||
|
Zakorzenienie
|
to już wszystko wiem....kuchenki indukcyjnej nie chcę....
jeszcze została lodówka..odłozyliśmy temat na jutro bo zdązyliśmy się już prawie pokłócić o durną lodówkę ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Betty super Ci w takim kolorze
|
|
#2229 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Lodówkę mam Polara (jest ok tylko siorbie i mlaska.....na początku wydawało mi sie ze tam jakiś potwór mieszka) Pralke mam Amica-wybrana ze względy na design...nie zeby jakas wybitna,ale nie znosze popisanych pralek-niestety po roku zacząła skakac-trza ja rozkręcac i mocowac stabilizator ![]() Pozatym jestem siwa (przed godzina to stwierdziłam) i słucham Sex Gang Children i jak dla mnie to to jest punk taki pierwszofalowy...i podoba mi sie
|
|
|
#2231 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jesli chodzi o lodówke to bym brała A+, szklane półki, zadnych bajerów i jak najtańsza
|
|
#2232 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Sama robiłaś czy u fryzjera? |
|||
|
|
|
#2233 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2234 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#2235 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja pralę mam szajsunga...ale póki co spisuje się na medal,ze 4 lata ją mamy...
ja słucham od samego rana wiercenia i kręcenia bo ocieplają bloki obok mnie-więcej dźwięków chyba nie zniosę ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
![]() a są takie co biorą 280 kWh i jest to klasa A+ tańsze są ..nie kumam tego wszystkiego
|
|
#2236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Soczyście co jakiś czas mi odbija z takimi kolorami ![]() Zmywalny szampon... ja nie umiem sobie sama farby nałożyć... ![]() I mam lęk przed odrostami. ![]() Cytat:
![]() A ja do słuchania dostałam wieżę na lotnisku w USA i mam słuchać Nic nie rozumiem co tam gadają
|
|
#2237 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczna jesteś... i ten kolor! Cytat:
Cytat:
ja do niedawna umierałam bez snickersa do kawy i pączka z bita śmietaną oblanego czekolada i posypanego orzechami ![]() Ale mi cholerstwo poszło 4 kilo w tluszczyk No to teraz nie jem... i umieram z Tobą zawsze! (z ciachami też )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-02 o 13:39 |
|||
|
|
|
#2238 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bo wszystko to pic na wode fotomontaz ..czasem trza zachowac zimną krew i wybrac po swojemu-ja zawsze mysle co mi potrzebne a co mi po ciul....a marke staram sie wybrać taką pośrednią..nie jakieś Beko..czy cus..ale ma byc w miare tanie. Jak urządałam chate to po pierwsze ustaliłam cene-wszystko ma byc do tysiaca i wszystko udało mi sie znaleźc takie jakie chciałam i wszystko mam za 999 ....ale zmywry nigdy nie mialam i nie wiem czego sie spodziewac ![]() poza tym jedno powiedzmy sobie szczerze-teraz kupiona pralka czy lodówka nie przetrwa tyle co ta wyprodukowana w latach 70 czy 80....nie bedzie dzialala 30 lat..ale miejmy na uwadze ze ta pralka teraz kosztuje pół pensji a nie 10 ...
|
|
|
#2239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez MichailK Czas edycji: 2010-07-02 o 13:45 |
|
|
|
|
#2240 | |||
|
Zakorzenienie
|
Masz rację Polly ,też tak uważam,jeno jak to wytłumaczyć chuopu...
![]() wczoraj kupiliśmy lampeczki nocne..fajne ,fikuśne i niedrogie ,ustawiłam je na szafkach no i ....pasują jak kij do w Obi kupione a tam to wszystko z łaską wymieniają...no ale nic chuopa poślę-jemu tam wszystko wymienią...albo nie wymienić i się wkurzać że są... ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
i wiecie co......kolor myślałam ze umrę...On chce taki kolor żeby pasował do reszty sprzętu...tzn ja wiem,że nie biała ale to szaro-srebrzyste są różne niektóre takie grafitowe a inna : srebrzanka jak w mordę strzelił
|
|
#2241 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co do lampek-ja bym wysłała chłopa-zawsze wysyłam mojego i zawsze każe mu mówiec w sklepie ze go żona zatłucze-i zawsze tak mowi i wszystko mu przyjmują..nawet do zwrotu co do LG to mialam monitor komp i sie sfajcył a znajomi mieli telewizor-tez nie za długo.... nie wydaje mi sie zeby była jakas faktyczna różnica-tak naprawde to jest tak jak podsłuchałam w autobusie od fachmana gadającego przez tel-albo sie ma fart i sie wybierze dobry model i dobrą sztuke i bedzie git albo nie i bedzie ch..j edit- zreszta ja LG nie kupuje...nie toleruje kłaniania sie pracodawcy ,ani zasadzania kopa w d..pracownikom...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-07-02 o 14:12 |
|
|
|
|
#2242 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jak tu dzisiaj jest spowiedź kuchenno-łazienkowa to ja się dołączę i napiszę,że lodówkę mam Indesita KLIK a pralkę,płytę indukcyjną i piekarnik Amica ![]() I zjadłam właśnie Magnuma,dzisiaj diety nie ma
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A ja się przekopuję przez folder z polskimi folkmetalami ![]() Parę kapel nawet nieźle gra Ale reszta... tekstowo i wokalnie kiepściuchno muzycznie zresztą też różnie
|
#2244 | |||
|
BAN stały
|
Zjadłaś już dzisiaj słodycz, tj. Princessę Orzechową
![]() Poza tym jakaś nie teges mi wyszła ![]() Cytat:
![]() Firma FM (sic!) ma całą gamę produktów domowo-kuchenno-łazienkowych, min. "psik-psik" do czyszczenia piekarników ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- 2:1 dla Holandii Pier**lę takie Miszczostfa |
|||
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Robaczki
![]() Gryksiu - kociaki przesłooooodkie Tylko smutne, że kocica za nimi tęskni![]() Betty - wyglądasz.......Matko, brak mi słów! CUDNIE! Ja ciem krencem Witaj w klubie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-02 o 18:32 |
|
|
|
#2247 |
|
Nindżopesz
|
Betty, wooow ale Ty jesteś śliczna
Dostałam dziś komplement: "jesteś tak chuda, że Cię nie zauważyłam" Jednak czarne rajstopy rzondzom.
|
|
|
|
#2248 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Czyli tak do schrupania
![]() ![]() Cytat:
Dlatego ja musiałam zrezygnować z porannej drożdżówki z makiem Cytat:
Cytat:
No so, orzechy są znakomitym źródłem witamin i składników mineralnych oraz obniżają poziom cholesterolu we krwi ![]() P.S. Zapewniam, to nie jest kryptoreklama ![]() Cytat:
Na pewno jest w pytę ![]() Cytat:
![]() Hej Pchełko
|
|||||
|
|
|
#2249 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2250 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() choć śmiem przypuszczać, że moje ciacha są inne niż Twoje: wprost z piekarnika - jeszcze ciepłe... ![]() Ale dzięki temu poznałam parę fajnych zespołów ![]() Na przykład Krainę Bez Wiatru ![]() Red, co Ty na to? Zapowiadają się ciekawie... ![]() http://grimfather.wrzuta.pl/audio/6X...atru_-_otchlan
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-02 o 20:47 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

Ja cem 
Albo odkurzanie, albo piekarnik, albo pranie 

co z suszeniem mięty

)
myślałam ze umrę...On chce taki kolor żeby pasował do reszty sprzętu...tzn ja wiem,że nie biała ale to szaro-srebrzyste są różne niektóre takie grafitowe a inna : srebrzanka jak w