|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
Cytat:
w ogóle jak tam na egzamin czekałam to co chwile ktoś oblany przyjeżdżał, byłam pewna że nie zdam... ale w sumie egzaminator bardzo fajny i się trochę wyluzowałam w aucie, jak zrobiłam plac to już było dobrze
|
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wyje...
|
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee watpie... Ale przeciez mozesz wziac stroj i przymierzyc stanik ![]() Lil why? |
|
|
|
|
#964 |
|
Wtajemniczenie
|
Emdz pijemy!
|
|
|
|
#965 |
|
Wtajemniczenie
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA EMDZ gratuluje !!!!!
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorzej jak mnie wywiózł gdzie były roboty drogowe to się mega zestresowałam.. ![]() ale koleś był super, najpierw pożartował i się rozluźniłam, później jak coś dobrze to kiwał głową i się uśmeichał ![]() a w ogóle.. 2 razy wyłączył mi się kierunkowskaz (miałam corsą- a tam są takie krótkie kierunkowskazy, albo długie jak się mocniej wciśnie), a ja przez przypadek te słabe włączyłam :/ no i raz przy skręcie w lewo, raz przy skręcie w prawo... i później przy parkowaniu przekręciłąm kierownicę i znów się wyłączył i prawie bez kierunku wyjechałąm ale on mi pokazał palcami tam gdzie kamerka go nei widziała!! ;d zdasz na pewno!! mi w sumie ten magnez pomógł na stres (dzięki mouse ), bo obudziłam się lajtowo bez stresu później wiadomo trochę było, ale nie trzęsły mi się jakoś strasznie nogi czy cos
|
|
|
|
|
#967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale chodzi o to,ze chcialam taki ze scisłym obwodem i taki na prawde super
|
|
|
|
|
#968 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewoje, a uczylyscie cie cos wczesniej zanim sie zapisalyscie na prawko, jakis znakow itp ??
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Lece do tz
|
|
|
|
#970 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pierwsze mysli...masakra![]() ![]() Bo cholera kazdy to mowi,ze mord krakowski to najbardziej przerabany i ludzie stad jezdza do sacza i tarnowa i wszedzie indziej,bo tutaj specjalnie udupiaja..wiekszosc to takie chamy...za kazdym razem mialam takich sluzbistów,co nawet sie nie usmiechneli...nic ![]() malo jest takich sympatycznych i w ogóle
Edytowane przez Enticing92 Czas edycji: 2010-07-02 o 16:59 |
|
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
EMdz gratyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Nie cytujcie...
Bo mam już dosyc tej rodziny tż, nie moge już patrzec na ich wieczna niefrasobliwosc, wykorzystywanie go, wpychania nosa w nieswoje sprawy. Oni maja nas za niewiadomo jakich bogaczy, rozrzutnikow kasy, rozpieszczonych ludzi... Specjalnie chca ograniczyc mu kontakt ze mna bo wiedza, ze ja ksiezniczkuje i jestem bezczelna i rozpieszczona dziewucha do granic mozliwosci. W doddatku są skompi i maja inne priorytety niż my, wolą wydawac grubą kase na telefony kom. niż na wyjazd dla dziecka, kupić sobie 3 nowe torebki zamiast dać na opiekunke... |
|
|
|
#973 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzięki
* pewnie że pijemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no też legendy aż chodzą o nich :P ale ja miałam wyjątkowe szczęście że za 1 na takeigo trafiłam ![]() to ja miałam od tygodnia taki stres... na jazdach wszystko źle robiłam przez to :/ a dzisiaj w miarę ok było, nawet nie dopuszczałam do siebie myśli że mogę zdać więc takiego ciśnienia nie czułam ![]() u nas jest takie skrzyżowanie "112" (nazywa się tak bo egzamin 112 zł a b. dużo ludzi oblewa na nim) i zazwyczaj tu każą w lewo skręcać bo z tymi skrętami jest pokopane bardzo, a mi mój kazał na tym skrzyżowaniu tylko w prawo lub prosto najgorzej było z zawracaniem na drodze bo bardzo dużo aut tam było, 3 pasmówka, zawrócisz i zaś pełno pieszych których musisz przepuścić i później zmienić pas na prawy bo od razu do prawego nie dałoby się rady, więc to było najgorsze i strasznie się bałam :/ ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- dziękuję
|
||
|
|
|
#974 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wlasnie zaczelam sie pierwszy raz od zapisania denerwowac...cholera ![]() . ..strasznie się czuje...jak znow zarabie ,to nie wiem co zrobie...wrrrr;/;/
|
|
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedz, że chodzi o to głupie rondo, tam, koło dawnej kręgielni... Chyba Aleja Wolności...
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-07-02 o 17:19 |
|
|
|
#976 |
|
Wtajemniczenie
|
lily - wiesz , mi sie wydaje ze ty i tak do konca nie znasz sytuacji rodzicow tż, skad wiesz na co wola kase wydac, a na co nie itp ? przeciez tego nawet twoj tż moze nie widziec
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
EMdz graty
Kredek na mózg Ci pada
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, ale oni naprawde maja sporo kasy,ojciec ma emeryture i sobie dorabia (ł) matka tez u prywaciaza za ladą stoi za niemala kase... Z reszta, ja bym sie juz tej kasy nie czepiala gdyby nie to, ze oni go zmuszaja do ciezkiej pracy fizycznej, a on w zamian ma gowno, jak prosi o 10 zł na pizze to mu nie chca dac.
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
emo dziecoo gratki
bylam z Małym w parku i na lodach i ja jadlam jakiegos..caly ryj pobrudzilam, idzie jakis koles... i gapi sie tak perfidnie na mnie, ja juz mowie co jest ****a, pytam chlopca czy jestem brudna a ten sie ze mnie smieje ![]() ![]() w ogole tutaj sa faceci tacy brzydcy..maja takka specyficzna urode moze dlatego mowia ze niemki sa brzydkie haha;dale chce juz do polski...bo czajcie, kupilam konia jakos w poniedzialek a juz pojechalam od niego
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Sa tam blondyni o niebieskich oczach? Tacy paskudni? Rasa aryjska... Bleeee...
Wgl to w jakim mieście jesteś? |
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
jest taak gorąco ze nie ma jak wyjść na dwór -.-
a w domu gowno do roboty :p
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blondyni o niebieskich oczach są całkiem fajni, ale nie tutaj haha![]() Jestem w Norymbergii, tzn Nurnberg po niemiecku :P;]]
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Doszlo do tego, ze gadam na czaterii z jakimiś typkami
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- No wiem, przeciez moj jest blondynem o błekitnych oczach, ale wiem, ze niemcy sa wlasnie wyjatkowo paskudni! |
|
|
|
#984 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już po fakcie ale ja bym napisała 'co chciałęś wczoraj jak dzwoniłeś' hyhy;d Cytat:
![]() daaaj! DCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
EMdz!!! GRATY! stawiasz flache każdej ![]() ![]() kurnaaa no wymyślcie mi cos za ten zakład nooo;( help!!
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Emodziecko - graty!!!!
![]() Ent - dasz radę, zobaczysz, bydzie dobrze ![]() Kredzia - daj mi też filmik ![]() Toria - byłaś kiedyś w Amboseli? bo jutro jade tam na 18stkę do znajomej. Edytowane przez colds Czas edycji: 2010-07-02 o 18:00 |
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wam stroju nie pokaże bo nie mam żadnego od paru lat
|
|
#987 |
|
Zadomowienie
|
i mi i mi
;D Enticing92 ostr'y to moja big loff oczy mnie pieką coś się źle zmalowałam ;/ a zaraz wybywam do koleżanki a moi idą na imprezę i pewnie bd musiała byc wcześniej w domu bo mama bd się denerwować wrrrrrrr spaliłam sobie plecy ;/ opalałam się z 4 h i nie widać szit(oprócz pleców).jutro też idę . myślę że nadrobie was dupeczki jak przyjdę. a wgl to stęskniłyście się za mną? ![]()
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
nie
żarcik ![]() lasityyyy: http://fajerwerkaa.wrzuta.pl/audio/0..._-_kiedy_bylem
|
|
|
|
#989 |
|
Zadomowienie
|
emdz gratuluje!
teraz moja kolei ![]() kredzia tez chce! |
|
|
|
#990 |
|
Zadomowienie
|
Heelooo lachony
![]() ![]() dawno mnie tu nie było..... ponieważ uczyłam sie do egzaminu. i dzis: EGZAMIN POZYTYWNY!!!!!! ![]() ale sie ciesze w końcu za drugim podejściem mi się udało
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

?!

..buuu

co byście zrobiły??