|
|
#991 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
Cytat:
![]() teoria czy praktyka? |
|
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie kończę jesć 'kolację' ^^ nudyy
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
nudy!?- nie dość ze masz wakacje to jeszcze jest piątek!
![]() ide zaraz na ala balety haha ![]() chyba coś bardziej dzisaij przyfazuje:d
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-07-02 o 19:21 |
|
|
|
#994 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbuj się opanować, pomyśl że jak nie teraz to następnym razem Cytat:
2 razy tylko przez tory przejeżdżałam i akurat były puste Za to z autobusami miałam prze***ne bo akurat 2 razy przede mną 2 długie jechały :/ a jak są 2 długie to nie mieszczą się na przystanku i wystają grrto skrzyżowanie 112 jest niedaleko WORDu, ale nie wiem czy będziesz wiedziała.. to jest zawodzie, koło tego rynku dużego co jest we wtorki czy środy, o nim na pewno słyszałaś ![]() Cytat:
/QUOTE]Dziękuje, kochane jesteście ;* Kredzia mi też coś wyślij! ;d Kongo moooże powiedz że ma dla was zorganizować jakiś zaj***ty dzień ![]() Cytat:
jutro jeszcze tylko Ent zda i będziemy wszystkkie happy ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- a ja powinnam opijać prawko a wszscy idą do takiego dziadowego klubu którego nie lubię ii zostanę chyba na chacie ;/ bo jakbym poszła to nie dość że tam lipa to do samego rana musiałąbym siedzieć ;/ |
||||
|
|
|
#995 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nom postaram się ,najbardziej to bez kitu boje się łuku w tył,mam do niego uraz i to jego psuje...miasto to dla mnie nic w porownaniu do tego luku;/ wrrr |
|
|
|
|
#996 |
|
Zadomowienie
|
gratu że zdałaś prawko
![]() A masz racje ulewaja jak im sie podoba:/ Byłam dzisiaj w Poznaniu, poszłam u mnie na targ ale stroje kompielowe szalu nie robiły, a jak mi sie podobal to gatki były ogromnie wielkie a stanik mi pasował:/ No wiec z siorą zdecydowałam że jedziemy do Poznania.... pociąg miałyśmy oo 11:50 wiec wróciłyśmy do domu po kase itp i na pociag... dochodzi 11:40 a tu sie okazuje że pociąg ma 60min opóźnienia!! No koszmar jakiś no coś czekamy dalej ale po jakiś 10min znowu ze pociąg z Łodzi Kaliskiej do Poznania ma opóźnienia 120min.... nie mogłam uwierzyć No ale kupiłam strój... Stanik XXL a majtki L... dobrze że u babki można było zabrać majtki od innego rozmiaru:P no i stwierdziałam ze ubezpieczam cycki:p
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to jak masz jeszcze kilka dni to kup sobie ten magnez, naprawdę pomaga ![]() A jakim sposobem robisz łuk? |
|
|
|
|
#998 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- hehe o to samo zapytałam:P
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Kredzia ja tez chce :P
Emdz gratulacje
|
#1000 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a Wy? |
||
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
Ent a nie uczyli Cię z obrotem? ja mam banalny sposób, cofasz do tyłu i jak ten 2 słupek jest w połowie szyby to robisz obrót kierownicą 360 stopni, tak powoli w zakręt i jak widzisz w lusterkach że jest prosto to prostujesz szybko kierownicę.
Ten sposób jest banalny, no ale jak Cię tego nie uczyli to pewnie nie zrobisz tak z opisu :/ |
|
|
|
#1002 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmmm..nie wiem jak ja robie:P kiedy skręcam;p
musze pocwiczyc przed egzaminem łuk... |
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
a będziesz miała przed egzaminem jakąś godzinę jeszcze jazd?
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- aa w ogóle jakie u was w miastach są auta?
|
|
|
|
#1004 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
toyota yaris a u Was? |
|
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie opel corsa i nissan micra
hm to może zapytaj gościa o inny sposób z łukiem? ja Ci mogę ten mój dokładnie wytłumaczyć i spróbujesz, może Ci podpasuje ;p |
|
|
|
#1006 |
|
Zadomowienie
|
ja mam podobne ja jak mijam 2 słupek szybko obród kierownica o 360stopni poliku wolno i jak widze pacholki od koperty w lusterku szybko kierownice prostuje i potem mierze czy prosto wjade:P mnie uczono ze jak wiem ze dotkne pacholka to mam stanac bo wtedy poprawie luk a tak to jzu dupa
u mnie jest clio 3
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jest jeszcze corsa nowa i stara, więc w sumie 3 auta możliwe do wylosowania na egz
|
|
|
|
#1008 |
|
Zadomowienie
|
no w poznaniu jest tylko clio:P ale L po poznaniu jezdza różne nawet bmw cabrio:P
![]() jestem u tz wiec papa pedalki
|
#1009 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
tzn jemu kupuja drogie ciuchy ale jak cos to nie dadza i nie ma na mnie,ale trudno ![]() A co do prawka,to ja nie robie a miałam ur w styczniu ;p moj tz 18 lipca ma 18 a od 19 idzie na kurs przyspieszony ![]() ![]() mam nadzieje ze zda i kupi sobie autko za 5k i bedzie git
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
elegance kurs przecież można 3 miechy wcześniej zacząć ;>
|
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie renault clio chyba
ja muszę powoli zacząć o tym myśleć, właściwie to w lipcu chyba się miałam zapisać , ale gdyby nie presja otoczenia, że każdy z rocznika idzie to nie poszła bym
|
|
#1012 |
|
Rozeznanie
|
wiem ale on nie miał czasu,.bo miał treningi i zawody. teraz jedzie na obóz strzelecki... to wiesz tak bez sensu. jak wróci to zrobi
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
w sumie to cały kurs to fajne przeżycie (mimo niektórych incydentów ;d), ja miałam w szkółce na teorii fajnych ludzi, super prowadzący, wyglądał jak danny devito
. później instruktorzy tacy śmieszni zawsze ![]() egzaminator też fajny mi się trafił, a jest jeszcze jeden taki egzaminator którego widziałam kilka razy i się zawsze do mnie uśmiechał szeroko a ja do niego ![]() aż trochę żal że już po wszystkim, ale może kiedyś A zrobię ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
![]() u mnie teoria trwała tydzień, 1.5 tyg po urodzinach zdałam więc szybko poszło |
|
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
emdz- gratulacje
a ja dziś długo z tż leżałam... ja taka skacowana a on przy mnie trwał ![]() tak fajnie mi z Nim... ![]() ![]() ![]()
|
#1015 |
|
Rozeznanie
|
nie no ja juz nie strzelam. zrezygnowalam tydzień temu.ale jutro jade na jego konkurencje... ;p którą ma o 8.... ^^bede wczesniej zeby mu buziaka dac
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*i jak zrobiłaś mu coś w ramach zemsty czy odpuściłaś? ;d czemu zrezygnowalas? |
|
|
|
|
#1017 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę że wystarczy bo i tak był zły że tak melanżuje bez niego albo mam zdjecia z kolegami ![]() ![]() a dzisiaj tez ide na baleciwo (on nie idzie bo idzie na melo z kolegami )
|
|
#1019 |
|
Rozeznanie
|
bo już mi się nie chciało trenować od dłuższego czasu:P
będę chodzić do nich na zawody i ich wspierać
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
to tak, do przodu pewnie nie masz problemu
dojeżdżasz do koperty, zatrzymujesz się i do tyłu.Jedziesz wolniutko i po prawej twojej stronie masz 2 słupki obok siebie. Odmierzasz tak żeby ten drugi był w połowie twojej szyby i robisz bardzo szybko obrót kierownicą w prawo o 360 stopni, czyli 1 pełne koło. Jedziesz wolno wolno i patrzysz ciągle lusterka prawe-lewe-prawe-lewe, kiedy widzisz już proste linie w lusterkach bardzo szybko prostujesz kierownicę, ewentualnie jeszcze wyrównujesz jak po jednej stronie jest więcej miejsca trzymasz ciągle prosto i zaczynasz patrzeć w tylną szybę, no i już tylko się zatrzymujesz żeby nie uderzyć w pachołek ![]() Najlepiej patrzeć w szybę a nie w lusterko wsteczne, bo ono trochę oszukuję, z resztą podobno niektórzy egzaminatorzy wymagają patrzenia za siebie ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- na parkowanie mam też fajny sposób żeby było równo ![]() prostopadłe- patrzysz na auto za którym chcesz stanąć i zatrzymujesz się tak żeby twoja klamka(w środku auta) była równo z jego zewnętrznym bokiem (tym koło którego chcesz stanąć). Zatrzymujesz się wtedy, i ruszasz bardzo wolno i kręcisz na maxa kierownicą. Jak przód auta się wyprostuje to bardzo szybko prostujesz kierownicę i stop ![]() skośne- to samo co poprzednio, tylko twoje lusterko(nie klamka) musi być równo z bokiem auta za którym parkujesz. Kręcisz, prostujesz jak będzie równo z parkingiem i stop
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.