|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
Cytat:
...ale jutro to będzie Argentyna musi wygrać i Niemcy baj baj Mam nadzieje, że odpadną...
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, ze pecha. Dlatego karne lubie tylko w meczach, w ktorych nie mam faworyta. Jakby np Holandia czy Anglia strzelaly karne to denerwowalabym sie bardziej niz przy Polsce! |
|
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Ja stawiałam na Urugwaj i cieszę się, że wygrali.
|
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście słodziutki całus
Kudłatych
|
|
|
|
#996 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, widziałyście jak pięknie moja Holandia awansowała do półfinałów?
![]() ![]() ![]() ![]() jestem z nich mega dumna ![]() ![]() ![]() a Ghany mi szkoda... najbardziej Guana, jak on płakał na końcu... ten karny mu się nie udał w ogóle ze taką obronę ręką jak zrobił Suarez to
Promise I'm worth it, To hold in your arms, So come on and give me a chance. Edytowane przez mmalinowa Czas edycji: 2010-07-03 o 11:04 Powód: literówka ;) |
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w sumie nikomu nie kibicowałam, ale ten widok i ogólnie, ta sytuacja była niefajna. ![]() a Holandia mnie zaskoczyła, bardzo pozytywnie! |
|
|
|
|
#998 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To ja zapraszam, będę mieć 1 znajomego Kolorowych snów
|
|
|
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mialam super swieta! a w wakacje kazdy pupke grzeje nad wlasnym morzem ![]() a ja tam nikomu nie kibicuje..marny ze mnie kibic
|
|
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak mój brat ogląda mecz, to zawsze też spojrzę i jestem mniej wiecej na bieżąco.
|
|
|
|
|
#1001 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziękuję Wam za miłe słowa Mandy - super kiecka, mam nadzieję że się dobrze bawisz a tak btw mamy podobną figurę jak patrzę na tych zdjęciach ![]() mi strasznie było szkoda chłopaków z Ghany, oni się tak cudownie cieszyli z każdego gola co prawda taktyka słabizna, ale Urugwaj nie lepszy, no i ten karny taki mi niesmak pozostał po tym meczu;z resztą, Brazylia się nie popisała, w dodatku nie umieją przegrywać, to co robili po 2 golu Holandii to poniżej krytyki ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
|
|
|
#1002 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() TŻ wsunął cały wielki talerz racuszków na raz Ale udało mi się zrobić zdjęcia wcześniej, na bloga Się poczęstuj ![]()
|
|
|
|
|
#1003 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Cuciola, uczyc sie o tej porze to grzech
![]() Moje male spa dobieglo konca - żem gotowa na weekend z TZ na wsi Wracam do Was w niedziele wieczorem, chyba ze TZ mnie wczesniej pogoni ![]() Dobranoc ![]() A! Na wybory isc koniecznie!!
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2010-07-03 o 01:10 |
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już wróciłam, było super, gadałam z kolesiami po włosku i angielsku. ;D Smutno mi się zrobiło, jak leciały wolne pieśni, chciałam się przytulać do exa.
nigdzie go nie spotkałam, ani jego przyjaciółeczki Grubaśki. Jestem trochę wstawiona , jutro mam pobudkę o 8 rano, bo czeka mnie egzamin wewnętrzny. Trzymajcie kciuki.
|
#1006 |
|
Zadomowienie
|
Cześć! Idę właśnie spać
Trochę poszalałam, zupełnie tracąc przy tym poczucie czasu Najpierw poznałam fajnego Kanadyjczyka, później kilku Turków, następnie wypiłam drinka z Anglikami, a na końcu poznałam świetnych Francuzów! Mam nadzieję, że niedługo się z nimi zobaczę, wymieniliśmy się numerami telefonów i wzięli ode mnie maila i facebooka Aaaa jak na złość spotkałam na rynku eksa z tą nową... Zmykam, bo oczka mi się zamykają
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() EJ, widzę, że podglądasz nas tu- pozdrowionka dla Ciebie
|
|
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o spotkanie z eks to podziwiam Cię, jak wstaniesz opowiedz czy coś gadał, jak to spotkanie wyglądało? ![]() Tak w ogóle to dziewczyny.. Polaków nie było w tych klubach? Ja bym wolała Polaków, sto razy.
|
|
|
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
siemka
nadrobilam co dzis w planach macie? ja hmm...no trzeba wykorzystac tą piekną pogode. o 11 jade z tż na basen i mamy zamiar siedziec do 17 ;d nie obejrze wiec meczyku z bolem serca bede jednak szczera ze nie daje dzis niemcom zbytniej szansy wiec chyba wole tego nie widzieca wieczorem jakies piwko ![]() pozdrawiam wszystkie milego dnia ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
o tak przetanczylam cale wesele, smigam na uczelnie po kilka h, prowadze auto- buty cudowne i w cale nie sa niewygodne
|
|
#1010 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Poważne naruszenie regulaminu; zapraszam do zapoznania się z nim.
Aby mieć pewność, że znajdziesz czas na jego lekturę 7 dni banicji. Kolejne odwarknięcie moderatorowi skończy się pożegnaniem na zawsze. |
|
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)/wypad na piwko/może na zakupy, bo upatrzyłam sobie śliczny strój kąpielowy. ![]() O ten: |
|
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Czesć wszystkim, ja wyjeżdżam, wracam jutro to nadrobię Was papa
|
#1013 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam znowu ambitne plany na dziś: nauka
Pewnie spotkam się z Tżtem później, może razem mecz obejrzymy, zobaczymy. Na razie muszę się uczyć, później będę myśleć o przyjemnościach. Miłego dnia
|
#1014 |
|
Wtajemniczenie
|
Co się dzieje Dla Ciebie Kochana Ja lecę do nauki też..idę na dwór, do młodego, mam nadzieje, że nie oślini mnie za mocno Przyjemne z pożytecznym, opalę pośladeczki i nauczę się czegoś może ![]() Rodzice zaraz zmykają do Ustki, a ja muszę tu kwitnąć..ale odbiję sobie po obronie, bo może będę kręcić lody w Ustce Jeśli chodzi o "mój układ" z M., to faktycznie się trochę posypał..ale w obie strony..bo oboje zaczynamy inaczej na to patrzeć..oboje jesteśmy zazdrośni, tęsknimy..po obronie jadę do niego na kilka dni..postanowiliśmy, że wtedy zadecydujemy co dalej.. To tak, jakby ktoś chciał wiedzieć co u mnie ![]() A Wy, jakie plany na dziś?? PS Wrzucę do klubu zdjęcie z panem nie z tego kraju I mi się przypomniał ![]() Btw, co niektóre miały wstawić fotki i pokazać nam jak się wypindrzyły, hmm ?? Oj będą baty, będą
Edytowane przez PurBlanka Czas edycji: 2010-07-03 o 10:11 |
|
|
|
#1015 |
|
Wtajemniczenie
|
Wpadłam sie tylko przywitać :P Za niedługo jade do TŻ
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
dzisiaj dalsza nauka a Tz idzie odebrac dyplom na uczelnie wraz z poczestunkiem wiec kolejny wieczor bede siedziala sama. oh mandy znasz wloski? ![]() Tz wczoraj wrocil jakos po 2. Do 2 na niego czekalam a potem mnie rozbolala glowa i mi sie zasnelo wiec nie wiem dokladnie o ktorej wrocil. Po probach pewnie poszli sobie na piwko. A teraz jeszcze spi ale sniadania mu do lozka nie zaniose. |
|
|
|
#1017 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
Mandy, mam nadzieję, że Ci się udało wstać TŻ mi zeżarł wszystkie babeczki zanim zdążyłam zrobić zdjęcie! |
||
|
|
|
#1018 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Co do planów ja jadę o 14 TŻta z dworca odebrać, a później aż do wieczora cały czas razem Jejku nie widziałam go ponad tydzień, nie pamiętam kiedy ostatni raz mieliśmy taką "przerwę". Stęskniłam się strasznie. TŻ teraz ma jakieś zaliczenie, musiał rano wstać, a wczoraj poszedł późno spać, więc obawiam się, że pewnie albo w ciągu dnia albo wieczorem go sen złoży... I pewnie tyle wyjdzie z naszego cudownego popołudnia razem
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje Wam wszystkim za gratulacje
![]() TZ wlasnie ode mnie pojechal... ale wroci wieczorkiem ![]() ja mam zamiar caly dzien leniuchowac ![]() hmmm w poniedzialek mam imieniny i juz widze, ze TZ cos kombinuje niczego przede mna nie da sie ukryc
|
#1020 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cholerko, widzisz, ja bym Ci zostawiła trochę chociaż jedną babeczkę a nie tak zeżarła wszystkie weź mnie ![]() ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.

Liczyłam na nich, ale emocje były nieziemskie 

), co nie strzelił tego karnego w dogrywce. Pecha mięli chłopaki.

w ogóle ze taką obronę ręką jak zrobił Suarez to

, jutro mam pobudkę o 8 rano, bo czeka mnie egzamin wewnętrzny. Trzymajcie kciuki.
Ja bym wolała Polaków, sto razy.