|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
Ej, Kredzia, ale Cie wysiudali...
A ja pisze z tym gostkiem, chce się jutro ze mna zobaczyc, ale mu naklamalam, ze juro wyjezdzam, no to sie uczepił na niedziele... I tak go spławie. Moge z nim poflirtowac, ale bez spotkań... Nie chce ranic mojego tż... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-07-02 o 23:34 |
|
|
|
#1052 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaraz mnie szlak jasny trafi...
|
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
Wyluzuj
![]() Masz ładny kawałek: http://www.youtube.com/watch?v=KMOOr7GEkj8&NR=1 |
|
|
|
#1054 |
|
Rozeznanie
|
dalam dzisiaj tż prezent.. niestety nie bedize go w domu 18 lipca... bo wyjeżdza... i juz sie z nim nie zobacze... i sie ucieszył.. od jego brata wzięłam zdjecia jego z dziecinstwa i w antyrame wywołałam
![]() powiedział ze trafiłam w jego najgłębrzy punkt. we wspomnienia...
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
A ja slucham tego kawałka Rihanny i wyć mi sie chce...
|
|
|
|
#1056 |
|
Zadomowienie
|
Lily why? a w ogóle nie sądzisz że gdyby twój tż się dowiedział że flirtujesz tez by był urażony? No chyba że go to nie rusza....
Co dałaś swojemu tż? Mój ma 11lipca a ja wtedy cały tydzien bede w pracy oprócz wtorku wiec jego brat zrobi tort na zimno (mój tz goo uwielbia) i zrobimy kawe urodzinowa w gronie domowników, chciałam mu kupic łańcuszek grubszy niż ma teraz no ale taki ładny 500zł a mniejszy 270zł no ale jubiler powiedział że w poniedziałek beda nowe wiec pojde zobaczyc we wtorek rano a jak nie to dostanie później:P
|
#1057 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Lil
![]() Kuźwa........ ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1058 |
|
Zadomowienie
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy chce flitrowac z tym gostkiem, narazie pisze z nim, np. o zwierzątkach domowych... Co jest, Mała? ![]()
|
|
|
|
|
#1060 |
|
Zadomowienie
|
Enticing92 kochana ja mam sposob na rownoległe na prostopadle i skosne nie ma filozofii wiec ci nie pwoim jak ja to robie bo z tym problemow nie mialam.... ja luk inaczej robiłam wiec ci tez napisze.
Równoległe - np. masz zaparkowac po lewej stronie równolegle jak nie ma samochodow to latwizna jak sa to np. bierzesz sobie jeden przed tym miejscem co masz zaparkowac i stajesz rownolegle do niego cofasz na polowe jego samochodu i okrecasz sobie kierownice na maxa (i kurde tu jest problem bo jak nie siedze w samochodzie to mi sie myli:P wiec albo w lewo albo w prawo) tak żeby samochod skrecajac cały czas na wstecznym ustawił sie skośnie to np. kraweżnika po prawej stronie jesli tak jest obracasz kierownice na raz az do jedziesz swiatlem do jego dupy i wtedy jeszcze raz obracasz kierownice i prakujesz:P tu jest dobrze ze mozesz korekte zrobic typu jak troche krzywo by ci sie samochod ustawił.... łuk - jedziezs porsto w koperte potem wsteczny i kiedy twoje prawe lusterko minie 2 pacholek obracasz kierownice o 360stopni, jedziesz po woli do tylu i jak w prawym lusteru widzisz pachołki od koperty z ktorej ruszalas szybko krecisz kierownica w druga strone no i potem sobie krecisz lekko w prawo w lewo zebys wjechala do koperty, ja osobiscie nie patrzylam w tylna szybe bo mi latwiej bylo w lusterka i z tego co mi wiadomo egzaminator nie moze ci narzucac w co masz patrzec bo jedno i drugie jest dozwolone poprostu jednym latwiej tak drugim tak.
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
Ok lachonki, ide spać. Ciumkam Was wszystkie
![]() ![]()
|
|
|
|
#1062 | ||
|
Wtajemniczenie
|
aaaa pisalam wczesniej...tz mnie wkurzyl
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja akurat z parkowaniem problemow nie mam itp,ale zawsze dobrze dostac rady jakbym sie zagmatwala ze stresu to lepiej je sobie przypomniec ![]() a z tym lukiem mam nadzieje,że podolam Tak chcialabym zdac...o masakra! ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- Dobranoc |
||
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie wstalam.
|
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dalej pewnie też by się coś znalazło... chyba że nie chcecie ryzykować w ciemno.My z rodzicami kiedyś zawsze tak jeździliśmy i ten + że widzisz wsio na żywo, możesz się ugadać na żywo co do ceny itd. ja też :/ nie mogłam coś spać. |
|
|
|
|
#1065 |
|
Rozeznanie
|
ja codziennie wstaje 7-8 gdzie w roku szkonym moglam spac do 10
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie budzik ustawiłam na 9 żeby znów nie stracić połowy dnia;p
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet fajny klub ;]jezu jak mi sie nie chce nic xDa taki burdel w domu;d a w ogole to biegalam wczoraj ;p
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
Toria i jak Ci idzie to bieganie?
masz samozaparcie? mnie by się nie chciało pewnie...
|
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nii, jedziemy ze znajomymi, a ze nas wiecej to wolimy nie ryzykowac :P w tamtym roku na mazury w ciemno pojechalismy ;p ja tak samo .... poszlam spac po 1 a wstalam po 7. Masakra jakas;/ Jade zaraz z tz nad jezioro |
|
|
|
|
#1070 |
|
Rozeznanie
|
a ja codziennie jezdze na rowerze
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nadrobię was pozniej ![]() ej kuzwa porwali mnie wczoraj na ognisko
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
ja myślałam że wszędzie są 2 różne auta w WORDach
|
|
|
|
#1073 |
|
Zadomowienie
|
wy jestescie pomylone :O nie bylo mnie 5 dni i 40 stron mam nadrabiac hahaha ale zart
![]() wr ![]() chce mi ktos w skrocie opisac co tu sie działo ?!bo ja sie wygrzewalam na sloneczku 5 dni i wrocilam czekoladka i tyle
|
|
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
tellme nie ma streszczania! nadrabiaj!
![]() Ty byłaś w Gdańsku teraz?
|
|
|
|
#1075 |
|
Rozeznanie
|
laskyyyyyy, do galerii dodalam zdjecia "sukienki" tzn. moja mama sobie kupila bluzke ;p a ja tak po prostu zalozylam no i w sumie no nie wiem spodobalo mi sie jako sukienka
obczajcie czy sie nadaje czy nie, bo z boku tego stanika troche widac no ale w sumie on a jest cala taka luzna jak myślicie?
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
emii ciemne zdjęcie i słońce mi wali przez okno więc średnio widzę, ale z tego co widzę to fajnie
|
|
|
|
#1077 |
|
Zadomowienie
|
Emdz nie oszukali mnie
!!nie bylam w gdansku tak jak mi mowili tylko w miasteczku miedzy gdanskiej a krynica morska na koncu mierzeji wislanej ![]() ale fajnie bylo mimo ze na poczatku myslalam ze ich zatłuke za to ze karza mi jechac ale tu nie bylo pogody i i tak sie nic nie dzialo a tak to przynajmniej byczylam sie 5 dni i pilam piwo z rodzicami <3
|
|
|
|
#1078 |
|
Zadomowienie
|
A ja poszłam spać ok 3...a wastalam o 10. Dzisiaj ide do pracy na 13 do .... jutro na 12 niby do 22 ale sie okaże, w poniedziałek ie do pracy nie wiem na ktora w wtorek mam wolne i od srody do niedzieli znowu do pracy... kurde jeden plus sobie zarobie za to zero opalania!! no jakasmasakra:P
a wczoraj bylam na targu z siostra (wspominalam wam) no i chcialam sobie zobaczyc jak wygladam w takich kapeluszach na plaże zakladam siostra kwiczy ze smiechu a ja na to "no co wygladam jak ta w dlugich blond kreconych wlosach" no ale ona nie zajarzyla a ja nie moglam sobie przypomniec imienia wiec odpuscilam... potem jak wpadlsymy na pomysl z poznaniem mama po nas przyjechala no i siostra (zanim przyjechala po nas) stanela w cieniu a ja w słoncu zeby zobaczyc czy mama jedzie no i mi to nazwisko sie przypomnialo i mowie "teraz jak bym miala ten kapelusz to bym przynajmniej wygladala jak Jolanta Willas" moja siostra czerwona i nagle wybuch smiechu a do mnie dotarlo ze nie Jolanta tylko Wioletta
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
haha tellme to nieźle
mnie też rodzice rok temu oszukali, powiedzieli że jedizemy ze znajomymi którzy mają super dieci rozrywkowe, a okazało się że te dzieci to takie cioty haha ale też było spoko bo mój brat cioteczny z żoną i znajomymi przyjechali pytam o Gdańsk bo ja chyba pojadę na kilka dni do cioci do GD właśnie
|
|
|
|
#1080 |
|
Zadomowienie
|
ja ide dziewczyny do Chłapowa w ciemno, moj kuzyn stwierdzil ze tak bedzie ok bo nie wiadomo jak z pogoda a nad morzem jednak trzeba cos wplacic i dupa jak bedzie brak pogody:P
A jak w ciemno to trzeba troche wcześniej wyjechac i tyle... Nie wiem w jaki dokladzie Kredzia chcecie jechac miejsce ale np. w Ustroniu Morskim jest takie "osiedle" letniskowe Alibaba... jak chłopacy pojda i dobrze ja zakręcą to opuści wam sporo na cenie:P No i ma te domki trapezy i mozecie jeden caly wyporzyczyc dla siebie tam sa 4 pokoje... jeden jest 3albo 4osob. drugi 4 trzeci 2 i czwarty 4lub5 do tego mala kuchnia łazienka i taras... do morza bardzo blisko
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

Nie jest to leba ani wladyslawowo. Jakies zadupie. Nie wiem ile km do miasta ale do morza blisko ;p 25zl za dobe od os. uf...
ale dalej pewnie też by się coś znalazło... chyba że nie chcecie ryzykować w ciemno.
mnie by się nie chciało pewnie...