ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha. - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-03, 11:10   #1021
Caroline1920
Zakorzenienie

Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.

ktoras z Was pytala jak wyglada obrona (chyba Gwiazdeczka)
u nas wygladalo to tak, ze byly 3 osoby w komisji, po wejsciu losowalam pytanie z tych 30, do tego promotor dal mi 3 pytania z pracy... mialam jakies 10 min na przygotowanie, moglam sobie spisac odpowiedzi na kartce... po uplywie tych 10, poszlam odpowiadac... najpierw musialam powiedzic jaki jest cel i zakres pracy, co jest w poszczegolnych rozdzialach, nastepnie odpowiadalam na to wylowowane pytanie (promotor zadal mi odnoscnie tego pytania jeszcze kilka pytan), no a pozniej odpowiadalam na te 3 pytania do pracy, ale tak sie rozgadalam, ze promotor musial mi przerwac

ogolnie luzik, mila atmosfera, komisja usmiechnieta
pozniej kazdy z komisji dostal od nas po bukiecie kwiatow, a promotor jeszcze Johnnego Walkera

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Pur Blanka milej nauki

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

no a teraz widze, ze jeszcze sweet ma bana... chyba na 7 dni z tego co czytam...

sweet
pozdrawiam
Stary 2010-07-03, 11:12   #1022
marcia1003
Zakorzenienie

GG do marcia1003

cześć
niedawno wstałam..
zjadłam śniadanie a tŻ poszedł na miasto po zakupy na obiad

Paprif udanego wyjazdu

Koszka, PurBlanka owocnej nauki

marcia1003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 11:23   #1023
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Dziewczyny, ale mam kaca! Niby jakoś strasznie dużo nie wypiłam, a dziś umieram. Wyszłam chyba z wprawy. Ale było bardzo fajnie, co prawda było lekkie spięcie z TŻ, no aleeee. Jakoś w miarę sensownie się wytłumaczył, więc już się nie czepiałam. Dziś taki piękny dzień a idzie na zmarnowanie niestety. W takim stanie jak jestem nie da sie funkcjonować normalnie.
Widzę, że nie tylko ja pobalowałam .
Stary 2010-07-03, 11:52   #1024
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

hej
widze ze pobawily dziewczynki ciekawie wczoraj
Red. Kac to jest najgorsze co moze byc wtedy jestem zupelnie nie do zycia i zawsze musze myc samochod Mama zawsze kaze mi go myc kiedy na kacu jestem.
Sweet dla ciebie

A ja we fryzurce juz o 3 msza i potem bawimy wesele dzis
Najchetniej to bym poszla spac wstalam o 9 poszlam o 22.30 polozylabym sie i zasnela tak z godzinke... ale nie bo potem bede nie dobita
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 11:55   #1025
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Cytat:
Napisane przez mmalinowa Pokaż wiadomość
haha jak przyjadę to się do Ciebie zgłoszę na "świderka"

Cholerko
, widzisz, ja bym Ci zostawiła trochę chociaż jedną babeczkę a nie tak zeżarła wszystkie weź mnie albo chociaż mnie adoptujcie
Zapraszam na świderka <lodzik od Purblanki> Rozwieszę transparent, może zapoznam jakiegoś chętnego na lodzika

Cholerka, następnym razem podziel się posiłkiem z nami a nie ze swoim żarłocznym Tżtem

KochajMnie widzę Cię Co u Ciebie Słonko ??

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
hej
widze ze pobawily dziewczynki ciekawie wczoraj
Red. Kac to jest najgorsze co moze byc wtedy jestem zupelnie nie do zycia i zawsze musze myc samochod Mama zawsze kaze mi go myc kiedy na kacu jestem.
Sweet dla ciebie

A ja we fryzurce juz o 3 msza i potem bawimy wesele dzis
Najchetniej to bym poszla spac wstalam o 9 poszlam o 22.30 polozylabym sie i zasnela tak z godzinke... ale nie bo potem bede nie dobita
Pochwal się fryzurką paskudo Ino już !!
PurBlanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 11:56   #1026
Janis_
Zadomowienie

Ledwo, ledwo, ale wstałaaaam
Bolą mnie nogi strasznie, prawie cały czas tańczyłam, główka też mnie trochę boli (nie wiem, czemu zupełnie ). Obcokrajowców, jak zwykle, było bardzo dużo i to właśnie oni głównie podchodzili, choć z kilkoma Polakami też tańczyłam (ale żaden nie zrobił na mnie wrażenia :P).
Gdybym tylko nie spotkała eksa... Po tym, jak go zobaczyłam zaczęłam o nim myśleć CAŁY czas, na szczęście później mi przeszło. Szłyśmy sobie z koleżanką, byłyśmy już blisko rynku... popatrzyłam się na prawo i zobaczyłam ją (choć znam ją tylko ze zdjęć, to od razu ją rozpoznałam - po różowych włosach i takich niegrzecznych emociuszkach -.-) Trwało to może 2 sekundy, odwróciłam głowę natychmiast, usłyszałam jeszcze tylko głos D., który siedział obok niej na krawężniku. To takie dziwne, że akurat siedzieli na tym chodniku w momencie, gdy przechodziłam. Koleżanka skwitowała: "nooo świetną mają imprezę na tej ulicy, D. taki przymulony siedzi". Może mu się kiedyś przypomni, jak zawsze wspaniale bawiliśmy się idąc w miasto :P
Co do zdjęcia - miałam zrobić, ale koleżanka przyszła dużo wcześniej, więc nie było jak Wyglądałam chyba ładnie w tej sukience, bo na brak zainteresowania nie mogłam narzekać
z zimna drżę
Janis_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 12:06   #1027
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez PurBlanka Pokaż wiadomość
Zapraszam na świderka <lodzik od Purblanki> Rozwieszę transparent, może zapoznam jakiegoś chętnego na lodzika

Cholerka, następnym razem podziel się posiłkiem z nami a nie ze swoim żarłocznym Tżtem

KochajMnie widzę Cię Co u Ciebie Słonko ??

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Pochwal się fryzurką paskudo Ino już !!
pasukda wiedzialam ze sie wyda ze tak o mnie myslisz
juz juz
Stary 2010-07-03, 12:12   #1028
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Cytat:
Napisane przez Janis_ Pokaż wiadomość
Ledwo, ledwo, ale wstałaaaam
Bolą mnie nogi strasznie, prawie cały czas tańczyłam, główka też mnie trochę boli (nie wiem, czemu zupełnie ). Obcokrajowców, jak zwykle, było bardzo dużo i to właśnie oni głównie podchodzili, choć z kilkoma Polakami też tańczyłam (ale żaden nie zrobił na mnie wrażenia :P).
Gdybym tylko nie spotkała eksa... Po tym, jak go zobaczyłam zaczęłam o nim myśleć CAŁY czas, na szczęście później mi przeszło. Szłyśmy sobie z koleżanką, byłyśmy już blisko rynku... popatrzyłam się na prawo i zobaczyłam ją (choć znam ją tylko ze zdjęć, to od razu ją rozpoznałam - po różowych włosach i takich niegrzecznych emociuszkach -.-) Trwało to może 2 sekundy, odwróciłam głowę natychmiast, usłyszałam jeszcze tylko głos D., który siedział obok niej na krawężniku. To takie dziwne, że akurat siedzieli na tym chodniku w momencie, gdy przechodziłam. Koleżanka skwitowała: "nooo świetną mają imprezę na tej ulicy, D. taki przymulony siedzi". Może mu się kiedyś przypomni, jak zawsze wspaniale bawiliśmy się idąc w miasto :P
Co do zdjęcia - miałam zrobić, ale koleżanka przyszła dużo wcześniej, więc nie było jak Wyglądałam chyba ładnie w tej sukience, bo na brak zainteresowania nie mogłam narzekać
Że tak powiem, bardzo grzecznie oczywiście, niech spada na szczaw, tam gdzie jego miejsce, razem z jego różową podróbką Toli z Blog 27
Ważne, że się dobrze bawiłaś Jakiś numer wzięty, podany, całus skradnięty, i takie różne inne.. ??

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
pasukda wiedzialam ze sie wyda ze tak o mnie myslisz
juz juz
A pewnie, że paskuda I to jaka
Fryzurka ok, choć ja bym upięła bardziej do góry Poza tym, na zdjęciach na pewno nie ma efektu jaki jest na żywo..do tego sukienka, delikatny makijaż Przypomnij mi, idziesz z kimś na to wesele ??
Dawno mnie nie było to nic nie wiem
A ja zrobiłam sobie krótką przerwę w nauce
Młody non stop podbiega znienacka i mnie ślini.. Chciałam mu zrobić zdjęcie, bo pił wodę i wisiał mu wielki glut śliny, myślałam że padnę ze śmiechu
Stary 2010-07-03, 12:17   #1029
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Że tak powiem, bardzo grzecznie oczywiście, niech spada na szczaw, tam gdzie jego miejsce, razem z jego różową podróbką Toli z Blog 27
Ważne, że się dobrze bawiłaś Jakiś numer wzięty, podany, całus skradnięty, i takie różne inne.. ??

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

A pewnie, że paskuda I to jaka
Fryzurka ok, choć ja bym upięła bardziej do góry Poza tym, na zdjęciach na pewno nie ma efektu jaki jest na żywo..do tego sukienka, delikatny makijaż Przypomnij mi, idziesz z kimś na to wesele ??
Dawno mnie nie było to nic nie wiem
A ja zrobiłam sobie krótką przerwę w nauce
Młody non stop podbiega znienacka i mnie ślini.. Chciałam mu zrobić zdjęcie, bo pił wodę i wisiał mu wielki glut śliny, myślałam że padnę ze śmiechu
ja chcialam nizej bo ostatnio mi upiela za wysoko
sukienka jak na komersie, makijaz sama robie delikatny bo nie chce sie rozmazac potem a na wesele ide... z bylym Jako ze 3 panienki mu sie zmyly i odmowily powiedzial ze nie mam wyboru musze z nim isc
pobawimy troszke
Stary 2010-07-03, 12:19   #1030
mmalinowa
Zadomowienie

jejku tak mnie wzięło na tą Holandię, że coś strasznego słucham viva hollandia
Kamila pewnie się denerwuje, dzisiaj Niemcy walczą o półfinał
a potem mój kolejny faworyt, Hiszpania marzy mi się finał Hiszpania - Holandia oczywiście Mistrzami mają zostać pomarańczowi

I dare you to let me be your, your one and only,
Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
So come on and give me a chance.
mmalinowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 12:20   #1031
Janis_
Zadomowienie

Cytat:
Hahahahaha Porównanie idealne!

Numeru żadnego nie wzięłam, bo to ode mnie chcieli brać Z tym, że tylko raz podałam prawidłowy - Francuzom Reszta niestety nie zasłużyła Skradnięty całus? hmmm hmmm
z zimna drżę
Stary 2010-07-03, 12:31   #1032
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Cytat:
ja chcialam nizej bo ostatnio mi upiela za wysoko
sukienka jak na komersie, makijaz sama robie delikatny bo nie chce sie rozmazac potem a na wesele ide... z bylym Jako ze 3 panienki mu sie zmyly i odmowily powiedzial ze nie mam wyboru musze z nim isc
pobawimy troszke
Sukienki nie pamiętam, ale pamiętam zdjęcie na którym mi się podobałaś
Yyy z tym byłym Heheh No to faktycznie widzę, żyjecie w dobrych kontaktach Ja w sumie nie chciałabym być opcją numer 4, bo 4 pozostałe odmówiły..no ale za darmo się pobawisz, najesz O piciu nie mówię bo masz zakaz od zazdrośnic Wyrwij coś fajnego i baw się dobrze

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Hahahahaha Porównanie idealne!

Numeru żadnego nie wzięłam, bo to ode mnie chcieli brać Z tym, że tylko raz podałam prawidłowy - Francuzom Reszta niestety nie zasłużyła Skradnięty całus? hmmm hmmm

Ważne, że podałaś chociaż im Fajni jacyś
Całus chyba był, to pisz z kim
Francuski pocałunek ??
Stary 2010-07-03, 12:32   #1033
mmalinowa
Zadomowienie

Cytat:
Yyy z tym byłym Heheh No to faktycznie widzę, żyjecie w dobrych kontaktach Ja w sumie nie chciałabym być opcją numer 4, bo 4 pozostałe odmówiły..no ale za darmo się pobawisz, najesz O piciu nie mówię bo masz zakaz od zazdrośnic Wyrwij coś fajnego i baw się dobrze

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Francuski pocałunek ??

nie znasz zasady 3? jak facet mówi że 3 to albo jedna albo żadna

Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
Stary 2010-07-03, 12:35   #1034
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Cytat:
nie znasz zasady 3? jak facet mówi że 3 to albo jedna albo żadna
Chyba nie znam
Stary 2010-07-03, 12:40   #1035
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:

Francuski pocałunek ??
tak z tym bylym
kontakty mamy swietne. Nie raz przychodzil do mnie, uczylismy sie albo zasypial. Badz dzwonil i 'moge wpasc bo sie strasznie stesknilem?' Spalam u niego jak bylam zmeczona, jemy u siebie.
Ogolem taka mega przyjazn. Wiem ze moge mu ufac, polegac na nim itd..
A co do opcji 4...
nie dziwie mu sie
na jego miejscu tez bym tak zrobila.
Badz co badz jestem ex. I szukal po innych panienkach zeby ktoras z nim poszla. A ze odmowily no to powiedzial zebym z nim poszla.
tez bym szukala po innych facetach a dopiero jego jako ostateczna decyzje
Stary 2010-07-03, 12:42   #1036
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Cytat:
tak z tym bylym
kontakty mamy swietne. Nie raz przychodzil do mnie, uczylismy sie albo zasypial. Badz dzwonil i 'moge wpasc bo sie strasznie stesknilem?' Spalam u niego jak bylam zmeczona, jemy u siebie.
Ogolem taka mega przyjazn. Wiem ze moge mu ufac, polegac na nim itd..
A co do opcji 4...
nie dziwie mu sie
na jego miejscu tez bym tak zrobila.
Badz co badz jestem ex. I szukal po innych panienkach zeby ktoras z nim poszla. A ze odmowily no to powiedzial zebym z nim poszla.
tez bym szukala po innych facetach a dopiero jego jako ostateczna decyzje
A co na to obecny
Generalnie nie wierzę w przyjaźń między facetem a kobietą, a tym bardziej między byłymi Także cokolwiek nie powiesz, to ja i tak będę na nie
Stary 2010-07-03, 12:45   #1037
Janis_
Zadomowienie

Cytat:

Francuski pocałunek ??
French kiss
Francuzi - super, było ich hmm chyba z 5. Wszyscy ok 25-26 lat, pracują w Krakowie, ale po polsku prawie wcale nie mówią. Z uwagi na to, że jestem wręcz zakochana we Francji, naprawdę miałam z nimi o czym rozmawiać. Szczególnie z jednym Zobaczymy teraz, czy w ogóle się odezwą
Właśnie odkryłam olbrzymiego siniaka na nodze. Okoliczności powstania nie kojarzę
z zimna drżę

Edytowane przez Janis_
Czas edycji: 2010-07-03 o 12:46
Stary 2010-07-03, 12:47   #1038
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
A co na to obecny
Generalnie nie wierzę w przyjaźń między facetem a kobietą, a tym bardziej między byłymi Także cokolwiek nie powiesz, to ja i tak będę na nie
jeszcze byly buziaki przed tem ale teraz juz nie
moj obecny? Na wesele nic nie moze powiedziec zostalam zaproszona wczesniej wiec nie ma ale.
Co do tej przyjazni jest czasem zly.. widzial nas ostatnio..
mnie przyjaciolka podleciala i zaczela tulic... on podszedl a ze moj przyjaciel i jej to objal nas wszystkie i zaczelismy wyznawac sobie ze sie kochamy jak rodzenstwo buziak w policzek tez byl. A obecny patrzyl. troche mu bylo w niesmak ale powiedzial zebym robila co chce bo to moje zycie.

A co do picia! Bede grzeczna
Stary 2010-07-03, 12:54   #1039
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

dzisiaj dalsza nauka a Tz idzie odebrac dyplom na uczelnie wraz z poczestunkiem wiec kolejny wieczor bede siedziala sama.

oh mandy znasz wloski?

Tz wczoraj wrocil jakos po 2. Do 2 na niego czekalam a potem mnie rozbolala glowa i mi sie zasnelo wiec nie wiem dokladnie o ktorej wrocil. Po probach pewnie poszli sobie na piwko. A teraz jeszcze spi ale sniadania mu do lozka nie zaniose.
znam podstawy, bo mam włoski w szkole

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Cóż za wielokulturowy wieczór dla naszych singielek

Mandy, mam nadzieję, że Ci się udało wstać

TŻ mi zeżarł wszystkie babeczki zanim zdążyłam zrobić zdjęcie! zostawił mi pół obgryzionej..
Wstałam bez problemu, ale nogi mnie bolą.

Wewnętrzny zdałam Ciekawe, czy EX zapyta, jak mi poszło
W środę zaczynam jeździć [L]

Tak dziwnie mi było.. Jak byłabym z TŻtem, to po wyjściu stamtąd napisałabym mu smsa "Kochanie zdalam egzamin, już będę wracać do domu, Kocham Cię"
Wczoraj jak robiłam w telefonie porządki, znalazłam nagranie od niego, które kiedyś wysłał mi mmsem.. Z wyznaniem miłosnym. Smutno mi się zrobiło, jak usłyszałam jego głos. Bo już go nie pamiętam..

Edytowane przez oh Mandy
Czas edycji: 2010-07-03 o 12:59
oh Mandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 13:26   #1040
mmalinowa
Zadomowienie

Cytat:
Chyba nie znam
zasada 3 - u kobiety mnożysz razy 3, u faceta dzielisz takie machowskie zapędy mają

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Wewnętrzny zdałam Ciekawe, czy EX zapyta, jak mi poszło
W środę zaczynam jeździć [L]

Tak dziwnie mi było.. Jak byłabym z TŻtem, to po wyjściu stamtąd napisałabym mu smsa "Kochanie zdalam egzamin, już będę wracać do domu, Kocham Cię"
Wczoraj jak robiłam w telefonie porządki, znalazłam nagranie od niego, które kiedyś wysłał mi mmsem.. Z wyznaniem miłosnym. Smutno mi się zrobiło, jak usłyszałam jego głos. Bo już go nie pamiętam..
Mandy, pomyśl sobie że teraz nie musisz się nikomu meldować, a dostałaś szansę na spotkanie na prawdę fajnego, wartościowego faceta, który zamiast wyznań miłosnych mmsem będzie Ci każdego dnia udowadniał tym co robi, że Cię kocha, a nie tylko wypowiadał puste słowa

Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
Stary 2010-07-03, 13:26   #1041
MadameButterfly6
BAN stały

Kochane ja zmykam po TŻ, będę chyba dopiero wieczorem albo późnym wieczorem I może pójdziemy na rowerki wodne Jupiii wreszcie go zobacze

Buziaki
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 13:32   #1042
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
zasada 3 - u kobiety mnożysz razy 3, u faceta dzielisz takie machowskie zapędy mają

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Mandy, pomyśl sobie że teraz nie musisz się nikomu meldować, a dostałaś szansę na spotkanie na prawdę fajnego, wartościowego faceta, który zamiast wyznań miłosnych mmsem będzie Ci każdego dnia udowadniał tym co robi, że Cię kocha, a nie tylko wypowiadał puste słowa
Wiem Słońce.. Tylko, żeby to było takie proste... zeby można było przestać kogoś kochać i zapomnieć o nim
Stary 2010-07-03, 13:34   #1043
*wanilia*
Zadomowienie

Witam kobietki

U Was tez tak goraco?
Dla mnie to masakra bo ja nienawidze upałów

Z tż wszystko b. dobrze (tfu,tfu zeby nie zapeszac )
Jutro jade z nim na ostatni egzamin i ma waaaakacje i odbije sobie za te wszystkie weekendy kiedy go nie bylo.

Rzucił mi dzisiaj tekstem ze chcialby sie spotkac z kolezanka
Chyba zart pojde z nimi
Oczywiscie tego mu nie powiedzialam

Tak na powaznie to spoko ma faceta, kiedys sie dobrze kumplowali, znam ja itp. (wiec tym bardziej moge isc z nimi prawda? )

"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek..
Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.."

http://s4.suwaczek.com/200608254438.png

*wanilia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 13:43   #1044
Caroline1920
Zakorzenienie

Mandy gratuluje

ja czekam na TZta dzis przyjedzie jednak wczesniej i jedziemy do jego kumpla

milego dnia
Stary 2010-07-03, 13:50   #1045
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Cytat:
French kiss
Francuzi - super, było ich hmm chyba z 5. Wszyscy ok 25-26 lat, pracują w Krakowie, ale po polsku prawie wcale nie mówią. Z uwagi na to, że jestem wręcz zakochana we Francji, naprawdę miałam z nimi o czym rozmawiać. Szczególnie z jednym Zobaczymy teraz, czy w ogóle się odezwą
Właśnie odkryłam olbrzymiego siniaka na nodze. Okoliczności powstania nie kojarzę
Yyy czyli coś było Okoliczności powstania to my jedynie możemy sobie wyobrazić Oby się odezwali, może jeden z nich okaże się francuskim princem i porwie Cię do Francji

Cytat:
jeszcze byly buziaki przed tem ale teraz juz nie
moj obecny? Na wesele nic nie moze powiedziec zostalam zaproszona wczesniej wiec nie ma ale.
Co do tej przyjazni jest czasem zly.. widzial nas ostatnio..
mnie przyjaciolka podleciala i zaczela tulic... on podszedl a ze moj przyjaciel i jej to objal nas wszystkie i zaczelismy wyznawac sobie ze sie kochamy jak rodzenstwo buziak w policzek tez byl. A obecny patrzyl. troche mu bylo w niesmak ale powiedzial zebym robila co chce bo to moje zycie.

A co do picia! Bede grzeczna
Oj jak się dowiem, a na pewno się przyznasz Że wypiłaś za dużo, to ojjj Tylko nie szalej z exem Postaw się na miejscu Twojego Tżta

Cytat:
Wiem Słońce.. Tylko, żeby to było takie proste... zeby można było przestać kogoś kochać i zapomnieć o nim
Mandy, cholerka jasna..kto powiedział, że będzie łatwo..ja, Janis a wcześniej też inne dziewczyny...miałyśmy ten sam problem..ciężko jest tak po prostu pozbyć się miłości..nie da się zapomnieć od razu od tak..ale na pewno trzeba tego chcieć..Ty musisz po prostu przestać o nim myśleć..nie zastanawiać się co robi, czy napisze, i takie tam..sama sobie powodujesz ból serducha a nie potrzebne Ci to wcale !!
Stary 2010-07-03, 14:26   #1046
szatanica1989
Zakorzenienie

Fajnie, że u Was jest fajnie.

Nie wiem, czy wolno mi więcej napisać żeby nikogo nie urazić i nie dostać punktów.

W ogóle to chrzanić konfitury

Nie mam humoru.
Nie mam humoru.
Nie mam humoru.

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 14:31   #1047
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Kolejny dzien nauki i znowu mam dola. Chyba cos sie ze mna nie tak dzieje bo czy mozna az tak sie podlamywac? siedze ciagle sama i to chyba dlatego bo jestem strasznie towarzyska osoba. A Tz zamiast dzis popoludnie ze mna posiedziec to woli oczywiscie spiewac bo we wtorek ma lekcje,a wieczorem idzie po ten dyplom. Za to jutro przyjdzie jego kolega z zespolu i beda nagrywac demo. I powiedzial mi zebym najlepiej sobie poszla do gory do ciotki,to nie beda mi przeszkadzac.
Chyba wogole czuje sie odrzucona na drugi plan

szatanku moj humor tez nie w sosie,ciagle mi sie chce plakac..

Za to wczoraj o 2 w nocy na fb napisal do mnie kolega z uczelni co jeszcze robie o tej porze..a ja mu na to ze czekam na faceta bo jeszcze nie wrocil. A on na to ze taka kobiete to trzeba poslubic i sie mnie spytal kiedys slub bo jak moj facet sie nie zdeklaruje to on mnie poprosi o reke. Haha usmialam sie..mile to bylo.

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 14:52   #1048
Janis_
Zadomowienie

Francuz się odezwał
z zimna drżę
Stary 2010-07-03, 14:55   #1049
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Francuz się odezwał
Po francuskuu?
Stary 2010-07-03, 15:05   #1050
Janis_
Zadomowienie

Cytat:
Po francuskuu?
Po francusku to my się wczoraj porozumiewaliśmy
Ooo wysłał mi jeszcze zaproszenie na facebooku
z zimna drżę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości