|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
ktoras z Was pytala jak wyglada obrona (chyba Gwiazdeczka
)u nas wygladalo to tak, ze byly 3 osoby w komisji, po wejsciu losowalam pytanie z tych 30, do tego promotor dal mi 3 pytania z pracy... mialam jakies 10 min na przygotowanie, moglam sobie spisac odpowiedzi na kartce... po uplywie tych 10, poszlam odpowiadac... najpierw musialam powiedzic jaki jest cel i zakres pracy, co jest w poszczegolnych rozdzialach, nastepnie odpowiadalam na to wylowowane pytanie (promotor zadal mi odnoscnie tego pytania jeszcze kilka pytan), no a pozniej odpowiadalam na te 3 pytania do pracy, ale tak sie rozgadalam, ze promotor musial mi przerwac ![]() ogolnie luzik, mila atmosfera, komisja usmiechnieta ![]() pozniej kazdy z komisji dostal od nas po bukiecie kwiatow, a promotor jeszcze Johnnego Walkera ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Pur Blanka milej nauki ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- no a teraz widze, ze jeszcze sweet ma bana... chyba na 7 dni z tego co czytam... sweet pozdrawiam
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() niedawno wstałam.. zjadłam śniadanie a tŻ poszedł na miasto po zakupy na obiad ![]() Paprif udanego wyjazdu Koszka, PurBlanka owocnej nauki
|
|
|
|
#1023 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ale mam kaca!
Niby jakoś strasznie dużo nie wypiłam, a dziś umieram. Wyszłam chyba z wprawy . Ale było bardzo fajnie, co prawda było lekkie spięcie z TŻ, no aleeee . Jakoś w miarę sensownie się wytłumaczył, więc już się nie czepiałam. Dziś taki piękny dzień a idzie na zmarnowanie niestety. W takim stanie jak jestem nie da sie funkcjonować normalnie.Widzę, że nie tylko ja pobalowałam .
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
hej
widze ze pobawily dziewczynki ciekawie wczoraj Red. Kac to jest najgorsze co moze byc ![]() Sweet A ja we fryzurce juz wesele dzis ![]() Najchetniej to bym poszla spac wstalam o 9 poszlam o 22.30
|
|
|
|
#1025 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cholerka, następnym razem podziel się posiłkiem z nami a nie ze swoim żarłocznym Tżtem KochajMnie widzę Cię Co u Ciebie Słonko ??---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
Ino już !!
|
||
|
|
|
#1026 |
|
Zadomowienie
|
Ledwo, ledwo, ale wstałaaaam
Bolą mnie nogi strasznie, prawie cały czas tańczyłam, główka też mnie trochę boli (nie wiem, czemu zupełnie ). Obcokrajowców, jak zwykle, było bardzo dużo i to właśnie oni głównie podchodzili, choć z kilkoma Polakami też tańczyłam (ale żaden nie zrobił na mnie wrażenia :P).Gdybym tylko nie spotkała eksa... Co do zdjęcia - miałam zrobić, ale koleżanka przyszła dużo wcześniej, więc nie było jak Wyglądałam chyba ładnie w tej sukience, bo na brak zainteresowania nie mogłam narzekać
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedzialam ze sie wyda ze tak o mnie myslisz juz juz |
|
|
|
|
#1028 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ważne, że się dobrze bawiłaś Jakiś numer wzięty, podany, całus skradnięty, i takie różne inne.. ?? ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- A pewnie, że paskuda I to jaka Fryzurka ok, choć ja bym upięła bardziej do góry Poza tym, na zdjęciach na pewno nie ma efektu jaki jest na żywo..do tego sukienka, delikatny makijaż Dawno mnie nie było to nic nie wiem ![]() A ja zrobiłam sobie krótką przerwę w nauce Młody non stop podbiega znienacka i mnie ślini.. |
|
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sukienka jak na komersie, makijaz sama robie delikatny bo nie chce sie rozmazac potem a na wesele ide... z bylym ![]() pobawimy troszke
|
|
|
|
|
#1030 |
|
Zadomowienie
|
jejku tak mnie wzięło na tą Holandię, że coś strasznego
słucham viva hollandia Kamila pewnie się denerwuje, dzisiaj Niemcy walczą o półfinał ![]() a potem mój kolejny faworyt, Hiszpania marzy mi się finał Hiszpania - Holandia oczywiście Mistrzami mają zostać pomarańczowi ![]() ![]()
|
|
#1031 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Numeru żadnego nie wzięłam, bo to ode mnie chcieli brać Z tym, że tylko raz podałam prawidłowy - Francuzom Reszta niestety nie zasłużyła Skradnięty całus? hmmm hmmm ![]()
|
|
|
#1032 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Yyy z tym byłym No to faktycznie widzę, żyjecie w dobrych kontaktach Ja w sumie nie chciałabym być opcją numer 4, bo 4 pozostałe odmówiły..no ale za darmo się pobawisz, najesz O piciu nie mówię bo masz zakaz od zazdrośnic ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]() Ważne, że podałaś chociaż im Fajni jacyś ![]() Całus chyba był, to pisz z kim Francuski pocałunek ?? |
||
|
|
|
#1033 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie znasz zasady 3? jak facet mówi że 3 to albo jedna albo żadna
|
|
|
#1034 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kontakty mamy swietne. Nie raz przychodzil do mnie, uczylismy sie albo zasypial. Badz dzwonil i 'moge wpasc bo sie strasznie stesknilem?' Spalam u niego jak bylam zmeczona, jemy u siebie. Ogolem taka mega przyjazn. Wiem ze moge mu ufac, polegac na nim itd.. A co do opcji 4... nie dziwie mu sie na jego miejscu tez bym tak zrobila. Badz co badz jestem ex. I szukal po innych panienkach zeby ktoras z nim poszla. A ze odmowily no to powiedzial zebym z nim poszla. tez bym szukala po innych facetach a dopiero jego jako ostateczna decyzje
|
|
|
|
|
#1036 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Generalnie nie wierzę w przyjaźń między facetem a kobietą, a tym bardziej między byłymi Także cokolwiek nie powiesz, to ja i tak będę na nie
|
|
|
|
|
#1037 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Francuzi - super, było ich hmm chyba z 5. Wszyscy ok 25-26 lat, pracują w Krakowie, ale po polsku prawie wcale nie mówią. Z uwagi na to, że jestem wręcz zakochana we Francji, naprawdę miałam z nimi o czym rozmawiać. Szczególnie z jednym Zobaczymy teraz, czy w ogóle się odezwą![]() Właśnie odkryłam olbrzymiego siniaka na nodze. Okoliczności powstania nie kojarzę
osłoń mnie zielenią jestem jesienne nagie drzewo z zimna drżę Edytowane przez Janis_ Czas edycji: 2010-07-03 o 12:46 |
|
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz juz nie moj obecny? Na wesele nic nie moze powiedziec Co do tej przyjazni jest czasem zly.. widzial nas ostatnio.. mnie przyjaciolka podleciala i zaczela tulic... on podszedl a ze moj przyjaciel i jej to objal nas wszystkie i zaczelismy wyznawac sobie ze sie kochamy jak rodzenstwo A co do picia! Bede grzeczna
|
|
|
|
|
#1039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() Wewnętrzny zdałam ![]() W środę zaczynam jeździć [L] ![]() Tak dziwnie mi było.. Jak byłabym z TŻtem, to po wyjściu stamtąd napisałabym mu smsa "Kochanie zdalam egzamin, już będę wracać do domu, Kocham Cię" ![]() Wczoraj jak robiłam w telefonie porządki, znalazłam nagranie od niego, które kiedyś wysłał mi mmsem.. Z wyznaniem miłosnym. Smutno mi się zrobiło, jak usłyszałam jego głos. Bo już go nie pamiętam..
czasem mniej znaczy więcej, taka szczypta ironii. Edytowane przez oh Mandy Czas edycji: 2010-07-03 o 12:59 |
||
|
|
|
#1040 | |
|
Zadomowienie
|
zasada 3 - u kobiety mnożysz razy 3, u faceta dzielisz
takie machowskie zapędy mają ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
|
|
|
#1041 |
|
BAN stały
|
Kochane ja zmykam po TŻ, będę chyba dopiero wieczorem albo późnym wieczorem
I może pójdziemy na rowerki wodne Jupiii wreszcie go zobacze Buziaki |
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1043 |
|
Zadomowienie
|
Witam kobietki
U Was tez tak goraco? ![]() Dla mnie to masakra bo ja nienawidze upałów Z tż wszystko b. dobrze (tfu,tfu zeby nie zapeszac )Jutro jade z nim na ostatni egzamin i ma waaaakacje i odbije sobie za te wszystkie weekendy kiedy go nie bylo. Rzucił mi dzisiaj tekstem ze chcialby sie spotkac z kolezanka ![]() Chyba zart ![]() Oczywiscie tego mu nie powiedzialam Tak na powaznie to spoko ma faceta, kiedys sie dobrze kumplowali, znam ja itp. (wiec tym bardziej moge isc z nimi prawda? )
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Mandy gratuluje
![]() ja czekam na TZta dzis przyjedzie jednak wczesniej i jedziemy do jego kumpla ![]() milego dnia
|
#1045 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Okoliczności powstania to my jedynie możemy sobie wyobrazić Cytat:
Postaw się na miejscu Twojego Tżta ![]() Mandy, cholerka jasna..kto powiedział, że będzie łatwo..ja, Janis a wcześniej też inne dziewczyny...miałyśmy ten sam problem..ciężko jest tak po prostu pozbyć się miłości..nie da się zapomnieć od razu od tak..ale na pewno trzeba tego chcieć..Ty musisz po prostu przestać o nim myśleć..nie zastanawiać się co robi, czy napisze, i takie tam..sama sobie powodujesz ból serducha a nie potrzebne Ci to wcale !! |
||
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, że u Was jest fajnie.
Nie wiem, czy wolno mi więcej napisać żeby nikogo nie urazić i nie dostać punktów. W ogóle to chrzanić konfitury Nie mam humoru. Nie mam humoru. Nie mam humoru.
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejny dzien nauki i znowu mam dola. Chyba cos sie ze mna nie tak dzieje bo czy mozna az tak sie podlamywac? siedze ciagle sama i to chyba dlatego bo jestem strasznie towarzyska osoba. A Tz zamiast dzis popoludnie ze mna posiedziec to woli oczywiscie spiewac bo we wtorek ma lekcje,a wieczorem idzie po ten dyplom. Za to jutro przyjdzie jego kolega z zespolu i beda nagrywac demo. I powiedzial mi zebym najlepiej sobie poszla do gory do ciotki,to nie beda mi przeszkadzac.
Chyba wogole czuje sie odrzucona na drugi plan szatanku moj humor tez nie w sosie,ciagle mi sie chce plakac.. Za to wczoraj o 2 w nocy na fb napisal do mnie kolega z uczelni co jeszcze robie o tej porze..a ja mu na to ze czekam na faceta bo jeszcze nie wrocil. A on na to ze taka kobiete to trzeba poslubic i sie mnie spytal kiedys slub bo jak moj facet sie nie zdeklaruje to on mnie poprosi o reke. Haha usmialam sie..mile to bylo. |
|
|
|
#1048 |
|
Zadomowienie
|
Francuz się odezwał
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1050 |
|
Zadomowienie
|
Po francusku to my się wczoraj porozumiewaliśmy
![]() ![]() Ooo wysłał mi jeszcze zaproszenie na facebooku
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

)

Niby jakoś strasznie dużo nie wypiłam, a dziś umieram. Wyszłam chyba z wprawy
. Ale było bardzo fajnie, co prawda było lekkie spięcie z TŻ, no aleeee
. Jakoś w miarę sensownie się wytłumaczył, więc już się nie czepiałam. Dziś taki piękny dzień a idzie na zmarnowanie niestety. W takim stanie jak jestem nie da sie funkcjonować normalnie.

Co u Ciebie Słonko ??
Ino już !!
wiedzialam ze sie wyda ze tak o mnie myslisz 

Fajni jacyś