|
|
#2311 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
My za tydzień mamy 6-stą
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2312 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż miałam fazę na rudość... już to przemyślałam i raz kozie śmierć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a dziękuję nawet gotować umi to się przyda myślę baw się dobrze Cytat:
współczuję i Madziczce też.... miałam to samo przez 20 lat dopóki nie spakowałam manatków teraz już nie mam o co kłócić się z rodzicami wiem ze to nie jest proste ale wyprowadzka jest najlepszym rozwiązaniem... samemu ciężko, ale w kilka osób składając się na opłaty już jakoś się przeżyje Cytat:
Cytat:
sprzątam jak jest brudno i jak mam wenę ![]() Cytat:
i wszystkiego najlepszego dla Gucia idę, bo imprezę dziś robię i trza coś przyszykować ( )
|
|||||||
|
|
|
#2313 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Przyjemności ![]() Cytat:
Jak mi ktoś z samego rana ciśnienie podniesie, to w 99% mam fatalny dzień ![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Witam z rana |
||||
|
|
|
#2314 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Zasady wszelkie znam, na diecie białkowej (ale nie dukana) + mnóstwo ćwiczeń też byłam i już mi się chce.Cytat:
|
||
|
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak zakładałam konto na Wizażu to wtedy właśnie byłam ruda
|
|
|
|
|
#2317 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ale nie powiem, wtedy się wczułam na maksa i nawet jakieś efekty były tzn. mięśnie się zaczynały rysować. Ale już mi się tak nieee chceee. |
|
|
|
|
#2318 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli nie może być gorzej to zawsze może być lepiej. Brzmi głupio ale tak jest. Powodzenia co byś szybko wyszedł na prostą, jakbyś chciał się wygadać to PW.-------- Na pociechę kiepskiego samopoczucia wylicytowałam właśnie sławną euphorię ![]() nigdy jej nie miałam, tylko testowałam i nawet mi się podobała. nie wiem co mi jest ale muszę się położyć. Nie mam nospy i chyba już nigdzie się dziś nie ruszam.
|
|
#2319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie po białkowej tak mi zostało![]() Cytat:
. Trudno, chce się schudnąc to trzeba pocierpiec tym bardziej, że na siłownię zaczynam chadzac i białko niezbędne![]() poza tym jest za*****cie, właśnie przyjechał teściunio i zostaje na dłużej :1ws ciekly idę się powiesicJustyna najlepsze życzenia dla Was i Gucia
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-07-03 o 14:06 |
||
|
|
|
#2320 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
to dla dietujących zostawiam ciasto z jabłkami
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2321 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mnie wkurza, że mam robotę niepewną - mam umowę na zastępstwo i jak koleżanka wróci z macierzyńskiego, to mogą mnie wywalić - ciezko cos wynajmowac, jak mam w planie pracę tylko do jesieni a potem nie wiadomo... ![]() Cytat:
![]() kto? ja??? (co najwyżej moi młodzi i piękni metalowi absztyfikanci mogą spalić z rozpaczy kościół w dniu mojego pogrzebu )Cytat:
(to projekt gościa z Graveland? Zabawne, Wardrunę stworzyli jeszcze gorsi szataniści z Gorgoroth, brr...Ile to się brzydkiego i pięknego naraz w człowieku zmieści?... )Cytat:
i żeby szybko wyjechał ![]() a ja mam z porzeczkami ![]() A tak w ogóle, to starzy pojechali na jakąś wystawe rolniczą, to się bezczelnie wyleguję z książką na dworze (po picie tylko wskoczyłam i wracam )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-03 o 15:47 |
|||||
|
|
|
#2322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jeśli się "sprawdzasz", przełożeni nie mają zastrzeżeń, to masz bardzo dużą szansę na pozostanie w pracy![]() najlepiej jeszcze dzisiaj, ale znając życie to dopiero za jakieś 4-5 dni, po solidnej awanturze, bo ja dłużej nie wytrzymuję
|
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko zaczęłam się zastanawiać czy niedługo nie będę "za stara" na kredyt... Ufff, tysiąc wątpliwości, rozterek Póki co moje dietowanie trafił szlag - zjadłam już lody, wypiłam piwo
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i z zaciśniętymi zębami pracowałam, zarabiałam, odkładałam, żeby samotny start wypadł jak najmniej boleśnie. Do startu nie doszło![]()
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Baaardzo dziękuję za życzenia- ja i Gucio!!!!
|
#2326 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
a mąż nie dziękuje?
![]() idę się na chwilę położyć,bo głowa mnie b.boli
|
|
|
#2327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (a w praktyce jak wpada "anioł śmierci" z hr i każe komuś pakować manatki, to bezpośredni szef nie ma nic do powiedzenia )Cytat:
![]() Winteria się ciastem chwaliła, to ja tez, o! ![]() Zapraszam, jakby ktoś był w pobliżu na słodko-kwaśne ciacho z porzeczkami
|
|
#2328 |
|
Rozeznanie
|
właśnie moje "piękno " zycia do mnie dotarło.....dziecko ma 38*boli go ciałko.i mu się fasolki:jedno pomnejszyło a drugie powiększyło(8latek jesienią).tak mu się biedakowi wydaje.....ja mam 43 lata mauż 42. i mieszkając w tym samym budynku osobne mieszkanie ale wspólne wejście....dalej przezywa się wtrącanie rodziców.we wszystko......
w bałągam wpiwnicy lub nie, w to co na obiad..o sposób spędzania czasu...mnie moja matka zawsze straszyła że ja to w życiu pożałuje.........pięknozy cia też mi dokopało rano bo starsze dziecko pojechało we wtorek na kilka dni do teściowej.....jedyna wnuczka, 3 wnuków.i tam dostałą od babci słowną niespodziankę że: WYGLĄDA JAK STARA BABA wdzinsach.bo nie chciałą ubrać się wspódnicę zgodnie z planem babci...popłakałą sie, zwinęła plecak, powiedziała do widzenia....a i na rolkach wróciła do domu...zapłakana....a babcia zadzwoniła do synka amojego męza że moje dziecko wyjechało od niej i nic nie powiedziało...o braku delikatności nie raczyła wspomniec....wniosek: dziecko nie ma ochoty na wakacje u babci, dodam że babcia nie rozpieszcza jej ani mojego drugiego małego....czasem wrzuca coś z ciucholandu.ale rzadko są drobne prezenty na urodziny gwiazdkę.ale nic poza tym...jest wdową i każde z nas rozumie że jest sama...i ciężko finansowo.ale tym razem K*****a mnie strzeliła...pierwsza ocena mojego męża ze dziecko zrobiło coś nie tak ze odjechało od babci bez pozwolenia..mała zdałą do 6 klasy....będzie miała12 lat.jesienia....jest grzeczna., jedyny problem to ten ze ma bałagan wpokoju....ja natomiast cieszę się że dziecko wproblemie uciekło do domu.do nas.a nie szukało gdzieś poza domem..jest w wieku gdzie zaczyna zwracac się uwagę na wygląd.porównuje się zinnymi koleżankami.a tu kop od babci...najbardziej boli od bliskich. k***a
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Envy tesciowa przegięla, no...
kończe sprzątac i lece się kapąć zaraz. Koleżanka zmieniał plany i zamaist grilla u siebie robi imprezę w skierach i będziemy sie po pubach na gościnnych występach rozbijać 25. urodziny ma, to trzeba oblać Nocleg na miejscu (oby nie w parku
|
#2330 |
|
Rozeznanie
|
Poza tym powiedziałą to dziecku kilka razy i po prostu w dzieciaku przelało się...
Hasło sobota to dzień do sprzatania..jest chyba okrutne...moja mama miałą ten wzorzec, ja go przejęłam na jakiś czas jako jedyny słusznu itp.ale chyba jednak nie będzie moim jedynym i słusznym. Poganiania do roboty .też znam...zaczęła m buntować się dwa lata temu....że nie chcę spędzać lataw kuchni na sporządzaniu przetworów..piwnica pełna już miałąm dość .bo potem"trzeba zjeść żeby się nie zmarnowało", . nawet teraz kilka dni temu święte oburzenie że nie będę robić truskawek (tak dobrze to nie ma..usłyszałam.)...zgroza ze jest kot, to ze jest drugi: wy sobie sprawy nie zdajecie z tego co to znaczy zwierzę w domu....mamy oboje "choroby komputerowe" z mężem..oni nigdy nie nosili pracy zawodowej do domu..hm nauczyciel to również prace wkomisjach, pisanie znich protokołów, wklepywanie danych do kompa.analizy wykresy drukowanie wdomu.pisani różnorakich planów i aneksy potem do nich i poprawy i plany naprawcze., sprawozdania.....itp. osobna rzecz to praca na rzecz dzieci i pisemne na rzecz szkoły..wiecznie leżące papaery wdomu dokumenty, biuro wdomu ![]() ![]() jak jest koniec roku to kongo niemal. Mieszkanie z rodzicami to zuo ![]() ![]() pomimo że pracuję od 19 roku życia.najpierw bez magistra zaraz po maturze w szkole...to potem zaocznie studiosa.odkładanie na czesne.itp.bez pomocy finansowej rodziców nigdy nie dorobiłabym się nawet własnej kawalerki... i tu kurcze jest cały gwóźdź sytuacji...podświadoma wdzieczność nieustająca za pomoc finansowa...ojcowizna itp. piekło dobrymi chęciami brukowane...
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
no i fantastycznie
, teśc zniknął sobie na godzinkę i właśnie wrócił ostro podcięty uwielbiam to kuźwa
|
|
#2332 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Wściekły jestem, ten rok miał zupełnie inaczej wyglądać, a z wielkich nadziei g**no wyszło Na dodatek wyglądam jak Ryszard Kalisz Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A jeszcze rano było tak fajnie... Cytat:
![]() Siostra ze szwagrem idą do znajomych na działkę, więc kupię se flaszkę i sam sie sponiewieram - to mój chytry plan na dzisiejszy wieczór |
||||
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2335 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2336 | ||
|
Zakorzenienie
|
envy07
Cytat:
nawet dwóch bogów tv i flaszka ![]() Cytat:
![]() jadę jutro na plaże , nawet kostium przymierzyłam, wchodzę
|
|
|
#2337 | |||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|||
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
W kwestii futbolu jestem laikiem, ale gdzieś mi się obiły o uszy opinie, że Argentyna to "taaaaaka ekstra" grupa i ciężki przeciwnik. A tu takie cuś. Na mecz zaczęłam zerkać jak było 2:0 a potem to już mi adrenalina skakała.
Świat się kończy - Madzik ogląda mecze
|
|
|
#2339 | ||
|
BAN stały
|
Nie chciałem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Dobra, lecę się szykować, bo Polo mi zamkną (a tam najtańsze wyroby alkoholowe mam) ![]() Łinterio Zua - widokiem mego ciała humor poprawić zamierzasz?! ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-07-03 o 18:51 |
||
|
|
|
#2340 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wolałabym raczej jak kanoe... Cytat:
Można, można, ja kiedyś na okrągło torturowałam siebie i otoczenie tym: http://www.youtube.com/watch?v=XlLXurpOiVs ![]() Cytat:
Taaaaaaaaa... Nie fanzol mi tu gupot, bo zara pała pójdzie w ruch ![]()
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

Eenax,Maja,kamena,Vesenka ,hecate -chyba
staczam się intelektualnie
nawet gotować umi to się przyda myślę

Mam nadzieję,że ja taka nie będę za ileś tam lat
)

Jeśli nie może być gorzej to zawsze może być lepiej. Brzmi głupio ale tak jest. Powodzenia co byś szybko wyszedł na prostą, jakbyś chciał się wygadać to PW.
żeby szybko wyjechał 

przymierzyłam, wchodzę