|
|
#2251 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
musiałam, wiesz kosmetyczka, zakupy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratulacje ![]() ![]() znowu poodbcinało mi cytowanie ![]() wróciłam jako Flo Ledwożywa, durny pomysł z wyjazdami do trójmiasta w piątek, gdy wraca się ze wszystkimi mieszczuchami, walącymi stadnie nad jeziora ![]() ![]() Połowie albo i 2/3 kierowców zabrałabym prawo jazdy
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-07-02 o 20:43 |
|||
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzieście som?
![]() Wiecie co? Chyba się będę odchudzać... Głupi pomysł ale chyba nie mam wyjścia
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie porażka perfumeryjna- zapach wymarzony kupiłam w wersji Golden Edition, myślałam, że to kwestia flakonu, a on jest złotym płynem, daje ślady jak po sprayu do graffitti. Przyjaciółka życzliwie poradziła, żeby nim potraktować nogi...od fotela. Szlag by to trafił
Może jest jakiś sposób, żeby to psikało bez złotka? Wy wszystko wiecie...Zapach to Agent Provocateur Maitresse.
|
#2254 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja trzymam za to samo u Twojego TŻ-a ... albo żeby lepiej nie trzeba było szukać... Cytat:
![]() Cytat:
Gryxiu, a gdzie Twój lokalny-europejski patriotyzm ? ![]() ja tam się cieszę że dla odmiany wygrała Holandia ![]() Cytat:
![]() Chuop się wprowadza. Na razie kompa montuje (najważniejsza część wprowadzki ) a ja mecz oglądam
|
||||
|
|
|
#2255 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
może to trza po ciele z duzej odległości..tzn ręce nogi...zeby taka mgiełka była....kiedys cos takiego było modne...nie wiem czy teraz tez jest ..ale to powinno dawać taki efekt jak meteoryty na ciele a nie jak spray-moze to kwestia odległości z jakiej psikasz..Maja-powiedz gdzie Ty to odsłuchujesz muze tak po katalogach? ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- ewusia-a ty sie z chłopem rozstałaś? chyab przeoczyłam...
|
|
|
#2256 |
|
Wpisz tu zomzing
|
cze, Rude Baraki
z nierudych to jezd: Flo, skarb, Tru, gryx, Roz-ter-ka i Justyna? czy ktuś się jeszcze nierudy ostał? Justyny kameleoś też rudy ![]() aaa, Redziuś, wąchałaś olibanum Profumumskie?
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-07-02 o 22:17 |
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
a broń boże
tylko on wcześniej w akademiku mieszkał a teraz dla odmiany będzie mieszkał ze mną
|
|
|
|
#2258 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() W Krainie Bez Wiatru zresztą też kumpel kolegi się udzielał. Ale on się przecież do Ewusi wprowadza, a nie wyprowadza
|
|
#2259 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ze swojego dysku ![]() strasznie dużo roboty z katalogowaniem, ale potem mam wszystko cacy gatunkami poukładane ![]() Cytat:
![]() edit: perunwita tez już znam - niczego sobie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-02 o 22:53 |
|||
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Zycie lubi zaskakiwać i to bardzo.
Uwaga koszmarne chwalenie się ale poprostu musze gdzies dac upust moim emocjom. Byłam dziś na zakupach. Wpadłam do Croppa (na szczęście byłam z P.) przywitałam sie i powiedziałam z jakiej sprawie to miła Pani kazała mi sobie wybierać. No to prze buszowałam cały sklepik i przy kasie mnie wmurowało bo sie okazało ze na nbazwiskjo B... był nie 1 a 2 kupony Czyli moj P. tez wygrał.Sumarycznie obkupiliśmy sie w Croppie na 4 stówki. No i kupiłam sobie pierwszy raz w życiu dresik. No może nie pierwszy ale pierwszy taki zwykły bo wogóle pierwszy pierwszy był ciążowy. Nawiedziłam tez dziś L'occitane i znalazłam zapach który kiedyś wyczułam na ulicy i mnie męczył 3 miesiece. No i za nabyłam sobie żel pod prysznic Werbenę oraz 2 tubki kremu do buzi SPF30 (był w promocji 50% off wiec w sumie 2 w cenie 1). Normalnie ciesze się jak dzika norka. ------------- No i się wyentuzjazmowałam. A teraz pora iść spać bo zaczyna mnie usypiać wypite 3 szklanki łiskacza.
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Wysmarowałam sobie buzię kwasami, zasmarowałam łokrutnie śmierdzącym serum na blizny i idę spać
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2262 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
szok! w życiu nie miałam krościwno i sobie wydedukowałam , że od tabsów
|
|
#2263 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, jak akademikowy to sie będzie dobrze chował Cytat:
aaaa..to fajnie masz....przydałyby mię sie takie katalogi
|
|
|
#2264 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ja ponownie odkryłam Vanessę Mae Toccata i fuga na skrzypcach rządzą.I jeszcze okazało się, że koleżanki z roboty lubią Apocalypticę, no proszę. A jedna zachwyciła się dzisiaj Rock Crystal, chce sobie kupić kościelne kadzidło i palić w mieszkaniu, no koniec świata (ale w niej coś ostatnio diabeł siedzi i na robocie nie potrafi się skupić). Cytat:
Ale który Redziuś? Bo jak ja to wąchałam - takie akuratne więc czegoś mi w nim zabrakło.Od 21 znowu zaliczam piątkowy zgon. Idę spać dalej... |
||
|
|
|
#2265 | ||
|
Zakorzenienie
|
aaaaa z nierudych to jeszcze rachell ,Corii,edytapa, Polly -chyba
Eenax,Maja,kamena,Vesenka ,hecate -chyba ,agnes,Pin Up,anastazjaaa, Fav, no i nie wiem....ale sporo jest nie rudych ![]() i Sabbath-na bank
|
|
#2266 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() (właściwie kasztanowo-mysia, bo mię farba nieco zlazła ze łba)
|
|
|
#2267 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja ruda pos światło jestem
..szukam jakiegos szamponu koloryzującego w kolorze ciemny popielaty blont....i ni ma..wszystkie takie rudawe ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- ludzie poweidzcie co jest w stylu Sabastiane Sex Gang? zeby było w takim własnie tempie ,histerycznym wokalu i klimacie?
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-07-02 o 23:50 |
|
|
|
#2268 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kamuflujesz się zasuwaj do Tró Klubu i pokazuj co masz
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ze złotą szyją poszłam na spacer z psami, zrezygnowałam z palenia w skórzanej pomarańczowej rękawiczce skórzanej, ale kapelusik na głowie miałam. Już się przechodniami nie przejmuję
![]() Maitresse sprzedam- bo i tak Wojtkowi śmierdzi ("obiecałaś, że nie będziesz mi już czegoś takiego robić") więc mi nie żal- jaka tam ze mnie metresa, pożal się Boże
|
#2270 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Następnym razem jak będę u fryzjera to też się urudzę, już za długo chyba jestem blondi Cytat:
![]() Coś miałam napisać, ale po powrocie z roboty wypiłam pół piwa i nie pamiętam co
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#2271 | ||||||
|
BAN stały
|
Spałem od 18 do 22, wstałem łogupjały
![]() Cytat:
![]() To może chociaż "dupa jak szalupa"? Cytat:
Cytat:
![]() Aaa, to zmienia postać rzeczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A łiskacza zazdraszczam, bo wieczór piątkowy w najlepsze, a ja o suchym pysku siedzę, jak jakiś kameduł bosy, albo inny asceta ![]() Czerwona z żeńszeniem się nie liczy
|
||||||
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie!!!!!!! Właśnie zobaczyłam Wojtka w horrorze "Lubię nietoperze"- stał w klatce po kolana w morzu, ufarbowany na rudo, z dolepionymi rudymi brwiami i chichrał się jak głupi- robił za zboczeńca trzymanego do badań nad mózgami szaleńców
Normalnie scena stulecia
|
#2273 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Ja chcę to zobaczyć
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2274 | ||
|
Zakorzenienie
|
na prawie 2300 niezwykle elokwentnych wypowiedzi w SB wypociłam zaledwie 100 średnio ęteligętnych....
staczam się intelektualnie![]() na swoje usprawiedliwienie napiszę że piję pifo, bo chłodniej jest....
|
|
#2275 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Wróciłam właśnie z roboty
![]() Ale za to jutro nie muszę przyłazić, rozlokowałyśmy się już w pokoju na amen. Nowe biuro jest brzydkie. Zaprojektowane koszmarnie. Wszystko od d..y strony. I ma syfiaste nieodnowione łazienki w których obrzydzenie człowieka bierze - w poprzednich można było nawet i jeść.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Chuopa gratuluję, jak akademikowy to będzie z niego pożytek ![]() Cytat:
szybko przyszło szybko poszło - nie do uwierzenia jaki u Ciebie przerób flaszek..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#2276 |
|
grozi wypollizowaniem
|
niech mi ktos pomoże-nie moge przecież w kółko słuchać jednej piosenki
![]() kurde..mnie to sie zawsze jakas muza rzuci na mózg..kiedyś miałam faze na Temple of love...mogłam na cd dac granie w kółko i tak słuchac cały dzien...a jak dostałam faze na" śpij kochany śpij" to TZ sie zalamał
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-07-02 o 23:59 |
|
|
|
#2278 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no jak nie
to co ja teraz zrobie? nie pomaga-w głowie mi sie odtwarza
|
|
#2279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Polly to wyobraź sobie co się działo u mnie jak na okrętkę słuchałam tego:
http://www.youtube.com/watch?v=WWOF0sC_DjI
|
|
#2280 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ta piosenka kojarzy mi sie z pewnym kolegą artystą, który mieszkał w dziwnym domku i zajmował sie wytwarzaniem instalacji z artykułów znalezionych na wysypisku np. lalek bez oczu i protez nogi
..niemal widze oczami wyobraźni jak w tym jego domku pomiędzy tymi dziełami sztuki powinna byc impreza przy tej muzie
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.

za to samo u Twojego TŻ-a ... albo żeby lepiej nie trzeba było szukać... 

) 

szok! w życiu nie miałam krościw

Na pewno jest w pytę