|
|
#361 |
|
StrongHeart25
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
"Wierzę, że moja bezsenność będzie twoja..."
"kto włożył kamienie do Waszych ust." "Ogrzać się w twym cieple, proszę pozwól mi. Nie daj mi zapomnieć najpiękniejszych chwil." [ Odział Zamknięty. ] W Twoich oczach mienią się najpiękniejsze barwy świata. W Twych oczach mogłabym utonąć. No spójrz mi w oczy ! i powiedz co widzisz... Bo kocham z Tobą rozmawiać . Jestem uzależniona od Ciebie . "Spytaj ją co czuje gdy szminkę zmywa kroplą łzy. Spytaj ją czy o czymś śni. "
|
#362 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To Mnie jest miło Nieważne czym i jak się starałam. Nie mogłam zdobyć Jego miłości. To nic wielkiego, a dla niej wszystko. To tylko zwykłe miejsce, a dla niej coś wyjątkowego, gdzie chciałaby być. Chyba Cię przedawkowałam i chyba już się z tego nie wyleczę. A w sumie nawet nie chcę. Ludzie nazywali ją dziwną. Pisała pamiętnik, była zakochana, często płakała. Dla innych było to dzikie. Zastanawiali się, jak można nie chodzić na imprezy. Nie wiedzieli, że ona też pije alkohol, ale preferuje wino, czerwone. Takie same jakie pijała z nim. Kupowała dwie butelki tego cudownego trunku, paczkę lm'ów link'ów, czekoladę i zamykała na klucz swój pokój. Wtedy śmiała się. oglądała setki zdjęć. Wakacje, urodziny, imprezy. Odbiegała od rutyny dnia. Takie wieczory były rzadkie, ale szczęśliwe. Czuła jego obecność, tęskniła. Ale tylko dzięki tym wieczorom żyła.
|
|
#363 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja również witam w nowej części
![]() inquring, Kamma1507, m4dziar4, ruda wiewiora, xxgroszek07xx, itstoolatex3, bajkowa, agatte, BananowaBrazylijka (wreszcie wróciłaś
Jesteście mega.! ![]() _________________________ _________________________ ____________ No I'm not staring at your butt. I'm admiring your back jeans pockets. Nie, nie gapię się na twój tyłek. Podziwiam tylne kieszenie twoich jeansów. If you are going to be bad, invite me. Jeżeli masz zamiar być zły, zaproś mnie. I've burned my tongue. Spaliłam sobie język. But for that one second when we share a hug, my mind becomes empty, like I'm on a drug. Ale przez tą jedną sekundę kiedy się przytuliliśmy mój umysł stał się pusty, jak bym była naćpana. Rain is the most healing medicine that I can take. Deszcz to najlepiej gojące lekarstwo, które mogę wziąć. With every single hi and every single bye, I feel your love inside. Z każdym kolejnym cześć i każdym kolejnym pa, czuję Twoją miłość w środku mnie. Kłamstwa jesz na śniadanie. Tam płoną mosty palone przez nasze słowa. |
|
|
|
#365 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję, za pochwały, bo kilka mi mignęło ;* Suche usta, czarna kawa, niedopalony papieros i zepsute serce. Tak. Tego wieczora samotność plątała się między nogami.______ Kiedyś marzyłam, by ściany w moim pokoju miały kolor pierwszego śniegu. Chciałam zapełnić je Twoimi słowami, naszymi wspólnymi chwilami. Dziś wiem, że wystarczyłaby mała kartka papieru... Wielokrotnie rozpaczałam nad zbitym kubkiem i rozlaną herbatą przeświadczona o tym, że nigdy nie zmyję plamy z dywanu. Zmyłam. Kubka, jak serca: nie posklejałam. Nie rozumiałam, dlaczego płaczę w dniu, który był moim dniem. Goście patrzyli z ukosa, jak solenizantka wyciera łzy schowana w garderobie. Wykręcając chusteczkę doznałam olśnienia. No tak, Ty nie przyszedłeś... I nagle zdałam sobie sprawę, że jestem jak zwykła skorupka słonecznika. Twarda, spalona i całkowicie pusta w środku. |
|
|
|
#366 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
oczywiście kradnęA teraz kilka cytatów: Każde głębsze uczucie prowadzi do cierpienia. Miłość bez cierpienia nie jest miłością. Czy istnieje coś gorszego niż miłość brzydkiej kobiety? Owszem - przyjaźń pięknej kobiety. Rechot należy do żab, uśmieszek - do małp, śmiech - do ludzi. A więc - wystarcza słuchać i obserwować. Radość oczu jest początkiem miłości. |
|
|
|
|
#367 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkie opisy moje.... mam nadzieję, że się spodobają.
Miłość miałeś mi dać, a nie chronić mnie przed nią. Wiesz.. a jak kiedyś spytają o nas to nie powiem jak było naprawdę. Tylko tak jak byłoby lepiej. Nie wolno ludziom odbierać Wiary w miłość. Nic się nie zmieniło. Piję, palę, ćpam i ze łzami w oczach wpierdalam nutelle. Codzienność. Nie oddam więcej razy serca, w ręce frajera... Sięgam po alko bez zastanowienia, wiedząc, że na trzeźwo rady sobie nie dam. Znasz to uczucie ? Kiedy boisz się zasnąć bo czujesz że następnego dnia kiedy się obudzisz może już go nie być ? I pijesz kawę za kawą paląc kolejnego papierosa, umierając ze strachu.
Znasz to uczucie ? Kiedy boisz się zasnąć bo czujesz że następnego dnia kiedy się obudzisz może już go nie być ? I pijesz kawę za kawą paląc kolejnego papierosa, umierając ze strachu. by me. Edytowane przez naiwnie_ Czas edycji: 2010-07-03 o 15:10 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#368 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję! ; * Cytat:
podkradam ; * ________________ 'I’m gonna breakout, let the party start, gonna break some hearts!' Mam zamiar uciec, zacząć imprezę, chcę złamać kilka serc! 'I’m gonna dance, till the dance floor falls apart.' Mam zamiar tańczyć dopóki parkiet od tańca nie zapadnie się.
|
|
|
#369 |
|
Zadomowienie
|
'nie mam pomysłu na to, jak się czuć'.
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
` czy to normalne, że nawet 48 godzin po naszym spotkaniu,
wciąż czuję twój zapach. który rozpoznałabym nawet wśród tysięcy innych ? to musi być miłość ..` |
|
|
|
#371 |
|
Raczkowanie
|
= , jeśli myslisz że ucieszy mnie teraz twój dwukropek z gwiazdką albo znak mniejszości z trójką obok , to się bardzo ale to bardzo mylisz skur.wielu . , =
![]() = , optymista, to taki człowiek, który znalazłszy się po uszy w gównie nie upada na duchu, tylko wesoło i zadziornie bulgocze. , = ![]() = , a co byś zrobiła jeślibym powiedział że cię kocham . ? - najpierw bym cię wyśmiała , a potem powiedziała ' szczerze to teraz możesz spier.dalać , =
|
|
#372 |
|
Raczkowanie
|
;************************ *
nie chce dalej życ bez ciebie, wróć proszę. jesteś mi potrzebny do przetrwania. chcę do ciebie.. teraz, w tej chwili. Wpatrzona w białą ścianę Zadaję sobie pytanie Dlaczego właśnie ja? Zamykam oczy i zasypiam Okryta osłoną nadziei Na lepsze jutro.. te z piosenek .. Sumptuastic <3 iż ponieważ dziś jadę na koncert " Ja bez Ciebie jak na pustyni kwiat, stoję sama w deszczu u nieba bram. gdzie jestes? " " Kiedy tylko zechcesz to zatrzymam czas Złoże u Twych stóp kolorowy świat By zrozumieć jak bardzo kocham Cię Przerosnę nawet siebie Pokonam własny lęk " " Ty odkryłeś we mnie dobro I dałeś memu życiu sens Kiedy topie się w twych oczach To widze najpiękniejszy cel " " Czy istnieje coś ponadto? Czy coś ważniejszego jest? Ja już nie mam wątpliwości Odnalazłam szczęście swe. " a ten wymyslony kiedyś..dawno temu : co to jest miłość . ?! ..częste pytanie..to uczucie jakim osoba darzy drugą ukochaną osobę.. w sumie miłość nie daje i nigdy nie dawała szczęścia..Miłość to uczucie , które nieistnieje..to bzdura ! istnieje tylko w filmach i lekturach. ;( Niektórzy ludzie uważają , że miłość istnieje , że jest piękna , i że daje szczęście milionom ludzi.. może i tak ! ale niektórzy ludzie bardzi cierpią..czasem niezdajemy sobie sprawy z tego co miłość robi z ludzi.. Przez miłość do drugiej osoby ludzie popełniają samobójstwa ! Dlaczego.?!` bo kochają..kochają bez wzajemności..czasem może i z wzajemnośią.. lecz o tym nie wiedzą..(?!) głupia miłość ! jest ona tyylko ciierpieniem.. jest to najbardziej bolesne uczucie na świecie. Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-07-03 o 16:14 |
|
|
|
#373 |
|
Wtajemniczenie
|
Najpiękniejsze są chwilę kiedy leżę naga w Twoich ramionach, całkowicie pozbawiona wstydu. Zapominam w jak bardzo okrutnym świecie żyjemy i jakie wyśmienite maski potrafi przybrać ludzka dusza. Jestem tylko ja i Ty, a świat topi się jak lód w jabłkowym martini.
Lubię jego wystające obojczyki oświetlone światłem nocnego miasta wlewającym się przez okno. Lubię jego półprzymknięte powieki kiedy całuję jego szyję. Lubię jego pieprzyk pod lewym ramieniem i wyciągnięte w uśmiechu usta, gdy wpatruje się w moje oczy. Całe to lubienie po dodaniu do siebie tworzy silne uczucie zwane miłością. W tamtej chwili czułam jak cała artyleria uczuć ogarnia moje serce. Nie, nie chodzi o to, że w tamtej chwili go pokochałam. Po prostu zrozumiałam, że ma zadatki na mężczyznę mojego życia.
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym potrafić latać, byłabym niezależna, na stąpających.
choć nigdy nie chciałam być sama, w tamtym momencie zapragnęłam, aby nikogo przy mnie nie było. chciałam schować się do ciemnej nory i tam poukładać sobie myśli. bez przyjaciół, bez wrogów, bez kogokolwiek, z papierosami w dłoni. nie kłamał, że zostanie na zawsze. bo zostanie, w moim sercu. |
|
|
|
#375 |
|
Raczkowanie
|
http://www.formspring.me/LoveYourEyes - pytać! <3
Jestem tylko kobietą. W genach mam zapisaną wiarę w szczęśliwe zakończenia . spojrzała na Niego ujmująco jak królewna śnieżka, tyle że jadąca na kokainie. - aż tak jej na mnie zależało ? - aż tak.
|
|
#376 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A to bardzo ładne... Ojej słodzisz kochanie, słodzisz Mi...LovCiam ![]() ![]() Cytat:
Słodki ____Takie bzdury moje____ Zasypiając ze słuchawkami w uszach, mam nadzieję, że budząc się, będę już bez serca, które wciąż cię kocha i bez podświadomości, która wciąż mi o tobie przypomina. czasami myślę, że może jednak Ty czujesz coś do mnie na swój zje..bany sposób. I jeszcze pytanko do was: Co jest gorsze? Dostać sms-a: `koniec z nami` czy dostać po chwili drugiego: `to nie do Ciebie` ?
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
you're gone from here. soon you will disappear.
odchodzisz stąd. wkrótce będziesz niewidoczny. spróbuj zrozumieć, że staram się zrobić jakiś ruch tylko po to, by zostać w grze.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. . .
Szukam Cię wzrokiem, a gdy już Cię dostrzegę, udaję, że Cię nie widzę. ' tak często się gubię, i wypuszczam z rąk szczęście ' nie wierzę, że będzie dobrze przyzwyczaiłam się do bólu i moich niepowodzeń.
|
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ! najpierw zabrał jej serce, później rozum,
na końcu wziął sobie jeszcze jej sens życia. |
|
|
|
|
#380 |
|
Zadomowienie
|
nadrobiłaaaaam
.Naughty_ Guziki xD - kwiatuszki ![]() nieliczylamwcalesie papergirl ![]() ______________ ''W pasjansie chwil król i dama kier.'' Volver - Volveremos. tonę w czekoladzie twoich oczu. bo jeśli nie Ty, to kto mnie pokocha?
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-07-03 o 16:51 |
|
|
|
#381 |
|
Przyczajenie
|
' usiądź . podaj mi dłoń .opowiem Ci o przyszłości . '
' tak trudno jest przyznać się do miłości . ' ' pokaż mi miłość . ' dzień dobry trochę ode mnie . dziękuję do widzenia |
|
|
|
#382 |
|
Rozeznanie
|
myszka23101 – niunia <3
zuzka0 – dziękuję : ) i okradłam ! CaMa – jesteś nieprawdopodobnie niesamowita ! Szczęście ulotne niczym kolorowy motyl w dłoni dziecka... Był taki czas, że moje krytyczne, cyniczne oraz sceptyczne podejście do życia uświadamiało mi, że może być tylko gorzej.. A więc zrezygnowana, zdruzgotana i dobita życiem poddałam się. Ale nie na długo, bo są osoby, które wytrwale podnosiły mnie na duchu. Było mi to bardzo, bardzo potrzebne, ponieważ nie dużo brakowało, żeby zabrakło mnie. Teraz, hym, jest coraz lepiej, wiem, ze kocham i jestem kochaną a to jest w życiu najważniejsze. Wiele osób podchodzi do życia, do świata zbyt poważnie....Albo w gorszym wypadku po chamsku. Ale tak to już jest... Życiem trzeba się bawić i tak właśnie robię. Staram się nie żałować, tego, co było i zbytnio nie martwić się, tym, co będzie. Doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że każdy czyn niesie za sobą łańcuch, ciąg zdarzeń, za które często ponoszę konsekwencje. Ale czymże byłaby bez nich moja egzystencja ? Wiesz, już dwa lata tysiące wzlotów, setki upadków, Miliony zbiegów olokiczności, niefortunnych wypadków. Ej ale zawsze razem, odkąd pamiętam w sumie Ty zawsze obok Trzymasz mnie za rękę gdy chwiejnie idę wyboistą drogą Nadal mi trudno okreslić, kim dla mnie jesteś To nie istorne raczej, jesteś po prostu moim szcęsciem Oni, ludzie bez twarzy barwią marzenia wielokolorowo A My naszą własna przystań chcemy pomalować na fioletowo
|
#383 |
|
Raczkowanie
|
spóźniona, bo spóźniona, ale jestem.
![]() - a Ty kochanie byłaś grzeczna - i to jeszcze jak. mijałam go na ulicy i nawet go nie oplułam.! 'Kiedy patrzę w lustro zadaję sobie pytanie: Kogo chcę zadowolić? Ludzi czy siebie? I wybieram siebie' Coraz ciężej oddycham, coraz mniej tlenu wokół mnie. To znak, że oddalasz się na dłużej niż 5 minut.
|
#384 |
|
Raczkowanie
|
papergirl , inguiring , CaMa , SparklyAngel , BananowaBrazylijka , BananowaDelma - okradłam.
LoveYourEyes - podobasz mi się coraz, coraz bardziej. czii - ![]() wybaczyć? proszę, naucz mnie. jesteśmy jak dzieci. dzieci, które jeszcze nic nie wiedzą. czułam, że kocham Diabła... To trudne, ale spróbuj.. Spróbuj nie mówić, a rozmawiać. i kochaj mnie całym swoim ograniczonym sercem.
Powinni jeść mniej. Bramy do raju są wąskie. Edytowane przez without_demur Czas edycji: 2010-07-03 o 17:10 |
|
|
|
#385 |
|
Przyczajenie
|
zainteresowanie twoją osobą minęło.
abonament chwilowo zajęty. spróbuj później. masz kogoś ? miewam . szczęśliwa do odwołania. czy coś przegapiłem ? tak miłość . kochasz mnie ? nie, ale to nie koniec świata. charakter niespokojny, niepokorny, trudny.
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
dreams__x33 - kwiatuszek mooooj <3!
Twa ważna miłość nie może być ot tak wymazana jakby gumką. if i make you feel second best i'm sorry - i was blind. jezeli czules, ze nie jestes dla mnie najwazniejszy wybacz – bylam slepa. i gotta get myself together before i lose my mind. muszę się pozbierać zanim do końca postradam zmysły.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2010-07-03 o 17:07 |
|
|
|
#387 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
__ a ona czeka... już nie ma ich. dlaczego mam się bać? zatęsknij za mną, ostatni raz.
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś brakującym elementem mojej życiowej układanki.
|
#389 |
|
Zadomowienie
|
czy będzie tak czy będzie : przepraszam?
nie mogę wstać z łóżka bez ryzyka zapomnienia tego wszystkiego co zaszło. nie usłyszałam jak wyszedłeś.myśle czemu tu stale jestem. nie mogę istnieć,dopóki nie usiądziesz tutaj ze mną.
|
#390 |
|
Raczkowanie
|
sms od ciebie - takie coś , sprawia że życie jest piękne .
połączeni tęsknotą .
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.

Miło mi. A to zabieram

.