Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;* - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-04, 12:59   #1231
niby nic
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Ide do kościoła... Bo mi każą, a później na wybory (tylko na kogo ja zagłosuje ) i do sklepu.

Moja mama gada z moją ciotką, której córka jedzie z nami... Za tydzień już mnie tu nie bedzie. I mój laptop zostaje w domu Nie wiem, jak ja to zniose- 2 tyg. od mojego K. o 24 godziny jazdy
Ciesz się, ze dupe opalisz a nie dobrze Wam zrobi jak sie nie będziecie troche widzieć

Cytat:
Napisane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Pokaż wiadomość
wczoraj gadałąm na poważnie z tż. powiedział mi ze mu zależy na mnie, ze tego nie zepsuje. ze bedzie sie starał jak tylko może.
w ogóle jak mnie wczoraj po szyi całował to normalnie odlatywałam
bo w ogóle poszlismysie przejść bo bylismy na ognisku i ja mu siedziałam na kolanach całujemy sie, ja patrze na niego a on koszulke ściąga:O ja takie oczy i tylko w myśli 'ku.rwa no chyba go po.je.bało, z***.iesz wszystko człowieku kolejnym ruchem' etc. a on mi na plecy ta koszulke, zeby mi zimno nie było, przytulił mnie, 'jak ty sie trzesiesz, chodz przyniose ci coś do ubrania' kurde bez kitu tak mi ulżyło hahaha
w ogóle boże jeszcze z nikim tak sie nie całowałam jak z nim, on mnie tak pociąga, ze no meksyk.. pierwszy raz takie cos mam
hahah

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Mouse widze, ze też sie odchudzasz Jak Ci idzie?

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 13:07   #1232
poprostuewelinka
Zadomowienie

yes on mi ciągle proponuje, osttanio się zgodziłam, była między nami taka chemia, że nie potrafię mu się oprzeć

poprostuewelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 13:11   #1233
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poprostuewelinka Pokaż wiadomość
yes on mi ciągle proponuje, osttanio się zgodziłam, była między nami taka chemia, że nie potrafię mu się oprzeć
A chcesz się opierać? bo jak z jakiegoś powodu musisz to sie z nim nie spotykaj, bo bankowo do czegoś dojdzie

Zawirowana, masz piosenke
http://www.youtube.com/watch?v=-1Xg79VxV8I

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 13:33   #1234
lily92920
Zakorzenienie

AAAAAAAAAA burza!!!

Zrobiłam dla tż deser, tzn. pół, teraz czekam, aż skęśnie...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 13:37   #1235
Toriaa
Zakorzenienie

na kogo glosujecie;P?

Toriaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 13:42   #1236
lily92920
Zakorzenienie

Ja dałam Komora, bo Jaro mi sie wizualnie mniej podoba i "on" już był Z reszta do samego konca nie byłam pewna i zaznaczyłam Bronka...

Niby- no właśnie też tak myśle, ze dobrze nam to zrobi, tylko żeby on mi jakiegoś numeru nie wyciął... Ale obiecał celibat i ze bedzie spotykał sie tylko z kumplami, żadnych dziewuch!
Stary 2010-07-04, 13:49   #1237
Movement
Zakorzenienie

Komor wszystko sprywatyzuje. Lepszy Kaczyński.

ja też będę wyjeżdzała na ok 2 tyg. jak sobie pomysle ze mam tyle czasu tża nie widziec to az mnie ciary przechodzą ;/

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 13:53   #1238
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Movement Pokaż wiadomość
Komor wszystko sprywatyzuje. Lepszy Kaczyński.

ja też będę wyjeżdzała na ok 2 tyg. jak sobie pomysle ze mam tyle czasu tża nie widziec to az mnie ciary przechodzą ;/
ale akurat prywatyzacja szpitali bd dobra ;P nawet mowili i czytalam o tym, bo kazdy mysli, że juz nie bd nic za darmo itp , a to nie na tym polega

ja na szczescie w tym roku tz nie opuszczam ;p , moze na tydzien do babci, ale watpie , on bd do mnie przyjezdzal i zostawal do 2,3 potem wracala taxi, ja do niego jade na noc, a tak to widujemy sie co drugi dzien na 3 godzny bo ostatni autobus jesto o 21;23 a i tak w domu jestem o 22 ; 30 ;/;/ i nie widzi mi sie pozniejsze wracanie sama przez cale miasto, jak jeszcze przy lesie mieszkam.

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 14:01   #1239
Movement
Zakorzenienie

No, ale to dla każdego dobry prezydent będzie inny. Na śląsku jest dużo kopalni, jak to sprywatyzują, to będa redukowac miejsca pracy do minimum. Więc będzie dużo osób bez pracy, poza tym moj tata twierdzi że to bedzie kraj dla bogatych ludzi, ci średni i biedniejsi będa na pozycji straconej, bo jak sam komrowski powiedział: nie ma polski a ani polski b.
a kaczynski chcial pomagac najpierw biedniejszym rejonom i jak wyjdą na prostą, dopiero ruszyć z resztą kraju, zeby nikt nie został w tyle.

Stary 2010-07-04, 14:09   #1240
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
No, ale to dla każdego dobry prezydent będzie inny. Na śląsku jest dużo kopalni, jak to sprywatyzują, to będa redukowac miejsca pracy do minimum. Więc będzie dużo osób bez pracy, poza tym moj tata twierdzi że to bedzie kraj dla bogatych ludzi, ci średni i biedniejsi będa na pozycji straconej, bo jak sam komrowski powiedział: nie ma polski a ani polski b.
a kaczynski chcial pomagac najpierw biedniejszym rejonom i jak wyjdą na prostą, dopiero ruszyć z resztą kraju, zeby nikt nie został w tyle.
takie gadanie tylko wgl mnie , bo nie wyciagnie tych biedniejszych rejonow tak na prosta, bo po prostu to trzeba stopniowo, ciekawe jakim cudem on to chce zrobic, bo jak narazie nikomu sie nie udalo, a co jego brat do tego nie dazyl ?
wiadomo kazdy kandydat i tak ma swoje plusy i minusy, wiec o tym mozna gadac bez konca

moj tz zgodzil sie pojsc ze mna na Zaćmienie do kina ,aż sie zdziwiłam ;PP

Stary 2010-07-04, 14:26   #1241
Kredzia_
Zakorzenienie

Czy wy tez macie takie wrazenie, ze nie dostaniecie sie na zadne studia?
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 14:28   #1242
Elegance
Rozeznanie

ja mam wrażenie ze nie zdam ang i polskiego !;p
a na studia idę zaoczne wiec wiecie;p

Studentka Politechniki Wrocławskiej
Elegance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 14:31   #1243
lily92920
Zakorzenienie

Mój tż nie chce chodzić ze mna do kina, byliśmy raz... Na... uwaga! HARRYM POTTERZE I jeszcze z jego kolegą i jego laską, oni ciągle komentowali i gadali, a ja wgl nie wiedziałam o co tam chodzi, bo nie czytałam i nie oglądałam wszystkich części... Było miło, ale nie powiem, żeby był to jakiś romantyczny film. Ale czekam na "Seks w wielkim mieście" i pójde z koleżanką i mama, jak na 1 część. Albo sama... Na "Kwiat Pustyni" nikt nie chciał mnie zabrać, ale "Seksu..." nie odpuszcze, musze to zobaczyć (ale nie z tż).
Stary 2010-07-04, 14:32   #1244
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elegance Pokaż wiadomość
ja mam wrażenie ze nie zdam ang i polskiego !;p
a na studia idę zaoczne wiec wiecie;p
CHyba zaczne i ja rozwazac ta mozliwosc.

Szczerze powiem wam, ze ja nawet nie wiem co chce robic w przyszlosci ... a najgorsze jest to, ze wcale nie interesuje mnie ekonomia;/
Stary 2010-07-04, 14:33   #1245
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość
Ja sie boje angielskiego. Moja koleżanka zdała matme na 86 % a była taka noga... Ja chce do KRK ale nie myśle narazie o maturze, choć zaczynam starożytność powtarzać.

Mam dzisiaj wolną chate Szykuje się romantyczny wieczór, deser już prawie gotowy, czekam jeszcze jak rodzice wyjdą i zrobie naleśniki z tuńczykiem i pomidorem albo z serem staciatella, zobacze co tam w lodówce siedzi...
Stary 2010-07-04, 14:41   #1246
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie boje angielskiego. Moja koleżanka zdała matme na 86 % a była taka noga... Ja chce do KRK ale nie myśle narazie o maturze, choć zaczynam starożytność powtarzać.

Mam dzisiaj wolną chate Szykuje się romantyczny wieczór, deser już prawie gotowy, czekam jeszcze jak rodzice wyjdą i zrobie naleśniki z tuńczykiem i pomidorem albo z serem staciatella, zobacze co tam w lodówce siedzi...
Ja ang sie nie boje bynajmniej pisemnego. Na ustnym sie tak zestresuje, ze nic nie wydukam. A z polaka na ustnym wybiore temat i naucze sie go na pamiec.

Najbardziej obawiam sie matmy ... Z polakiem dam sobie rade tylko tutaj gorzej z lekturami, ktore bede musiala sobie poprzypominac. W te wakacje moze powtorze matme... i przeczytam lalke
Stary 2010-07-04, 14:44   #1247
lily92920
Zakorzenienie

Ja matme powinnam zdać, a na żadną uczelnie mi i tak sie nie przyda chyba ze na prawo, ale jest wymienne z historią, a ja już na korki jestem zapisana wiec... A wiecie, co zastanawiam sie nad położnictwem... Tam jest tylko biol. lub wos z dodatkowych... Ale nie wiem, czy to dla mnie, ja chcialam zawsze na prawo lub pedagogike wczesnoszkolna (rozwale te dzieciaki ). A najbardziej sie boje pisenmego angielskiego, ustnego sie nie boje bo jak na korkach czy w szkole mamy na to ćwiczenia, to dostaje 4 i 5...

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2010-07-04 o 14:45
Stary 2010-07-04, 14:45   #1248
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
CHyba zaczne i ja rozwazac ta mozliwosc.

Szczerze powiem wam, ze ja nawet nie wiem co chce robic w przyszlosci ... a najgorsze jest to, ze wcale nie interesuje mnie ekonomia;/
a mnie logistyka nie interesuje ;PP i oczywiscie gadanie mojego taty "no to zamierzasz by recepcjonistka, czy stac za lada ? "
ja chcialabym ina kosmetologie, ale oczywiscie powiedzialam rodzica, to nie bla bla nic po tym nie bede robic, kosmetyczek jest duzo ;P
wiec niewiem, napewno cos z chemia i biologia , chociaz biologii jeszcze nie mialam, ale podstawy bd na maturze zdawac ;/

Kredzia - a ty w technikum czy liceum jestes ?

Edytowane przez eMCe
Czas edycji: 2010-07-04 o 14:46
Stary 2010-07-04, 14:46   #1249
Elegance
Rozeznanie

mi tez mówią ze ang i polski to proscizna ale ja się boje ze się nie nauczę.. na pamięć i nie zdam ja własnie idę na ekonomie ;p tzn ;p Finanse i rachunkowość ...

Studentka Politechniki Wrocławskiej
Elegance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 14:52   #1250
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eMCe Pokaż wiadomość
a mnie logistyka nie interesuje ;PP i oczywiscie gadanie mojego taty "no to zamierzasz by recepcjonistka, czy stac za lada ? "
ja chcialabym ina kosmetologie, ale oczywiscie powiedzialam rodzica, to nie bla bla nic po tym nie bede robic, kosmetyczek jest duzo ;P
wiec niewiem, napewno cos z chemia i biologia , chociaz biologii jeszcze nie mialam, ale podstawy bd na maturze zdawac ;/

Kredzia - a ty w technikum czy liceum jestes ?
Technikum ekonomiczne

Cytat:
Napisane przez Elegance Pokaż wiadomość
mi tez mówią ze ang i polski to proscizna ale ja się boje ze się nie nauczę.. na pamięć i nie zdam ja własnie idę na ekonomie ;p tzn ;p Finanse i rachunkowość ...
No wlasnie ja tez ide na FiR. Duzo ludzi sobie chwali ten kierunek. A matmy na niej jest malo bo tylko na pierwszyk roku, a pozniej to tylko statystyka, dodawanie, odejmowanie i %. I chyba na to pojde...
Stary 2010-07-04, 15:21   #1251
lily92920
Zakorzenienie

Ja troche żałuje, że nie wybrałam biol.- chem. tylko języki. Ale i tak bede zdawać histe i chyba wos.

JAAAAAAAAA, mówią w RMF, że we Włoszech jest 3 stopień (najwyższy) upałów i że już jacyś ludzie umarli od tego. Lol, a ja tam jade za tydzień...

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Tia... A u mnie, że bede zamiatać ulice, choć i do tego trzeba mieć mature. Albo, że zostane kurą domową Jasne

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

http://www.intymnie.com/feba,suri_2_...od_id-1625.htm widzicie te pomidowki? Właśnie mój strój ma taki "pomidorkowy" motyw, może później wrzuce foto
Stary 2010-07-04, 15:38   #1252
Lolja
Wtajemniczenie

a mój ojciec mówi że będe kible sprzątać.

a wybieram sie na celnika lub straż graniczną xD

.

Krzyś:
http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png

Nasze Maleństwo:
http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png
Lolja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 15:39   #1253
lily92920
Zakorzenienie

Ej, sie wkurzyłam na starych, mieli iść o 16, a sie okazało, że ida o 17 A ja kazałam po 16 tż przyjść, miałam nakryć stół, usmażyć te naleśniki (a jak beda starzy to nie usmaze bo sie wkurza, ze papram znowu), miałam założyc sukienke i wogóle. Mój plan cały legł w gruzach
Stary 2010-07-04, 15:40   #1254
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
takie gadanie tylko wgl mnie , bo nie wyciagnie tych biedniejszych rejonow tak na prosta, bo po prostu to trzeba stopniowo, ciekawe jakim cudem on to chce zrobic, bo jak narazie nikomu sie nie udalo, a co jego brat do tego nie dazyl ?
wiadomo kazdy kandydat i tak ma swoje plusy i minusy, wiec o tym mozna gadac bez konca

moj tz zgodzil sie pojsc ze mna na Zaćmienie do kina ,aż sie zdziwiłam ;PP
no, o polityce to tyle mozna by gadac.. ;p

moj na zacmienie ze mną pojdzie, ale jak zaproponowałam kiedys komedie romantyczną to usłyszałam : chcesz, to ci sciągnę, po co tracic kase na bilet
Cytat:
no, ja mam mieszane uczucia jak myslę o studiach
Cytat:
Mój tż nie chce chodzić ze mna do kina, byliśmy raz... Na... uwaga! HARRYM POTTERZE I jeszcze z jego kolegą i jego laską, oni ciągle komentowali i gadali, a ja wgl nie wiedziałam o co tam chodzi, bo nie czytałam i nie oglądałam wszystkich części... Było miło, ale nie powiem, żeby był to jakiś romantyczny film. Ale czekam na "Seks w wielkim mieście" i pójde z koleżanką i mama, jak na 1 część. Albo sama... Na "Kwiat Pustyni" nikt nie chciał mnie zabrać, ale "Seksu..." nie odpuszcze, musze to zobaczyć (ale nie z tż).
a bylam z moim na zmierzchu, ksi.ęzycu w nowiu, REC2, na pile byłam i chyba na jeszcze jakimś horrorze... .o, na sierocińcu

Stary 2010-07-04, 15:43   #1255
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
moj na zacmienie ze mną pojdzie, ale jak zaproponowałam kiedys komedie romantyczną to usłyszałam : chcesz, to ci sciągnę, po co tracic kase na bilet
No mój właśnie ściągnął "Walentynki" bo tak bedzie lepiej, po co iść na "Jaśniejsza od gwiazd", lepiej sciagnac coś za free, a kase kisić... Albo trzymać na kolejnego Harrego Pottera
Stary 2010-07-04, 15:44   #1256
Movement
Zakorzenienie

co do matury, to z polskiego ustnej sie nie boje, troche bardzoej stresuję się pisemna maturą.
z maty mysle ze jakos na 30% napiszę
ang, tak samo jak polski
i do tego biole podstawową biorę
a chcę isc na fizjoterapię zaocznie

Stary 2010-07-04, 15:53   #1257
lily92920
Zakorzenienie

No jaka ja jestem zła na tyh starych, niech oni już idą no... Zrębali mi plaaaan
Stary 2010-07-04, 15:59   #1258
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
No jaka ja jestem zła na tyh starych, niech oni już idą no... Zrębali mi plaaaan
ciesz się, że w ogóle wychodza

Stary 2010-07-04, 16:36   #1259
ouu
Wtajemniczenie

czy tylko mi tak się nuuuudzi?
Stary 2010-07-04, 16:38   #1260
linka2007
Rozeznanie

a ja wczoraj na imprezie plenerowej bylam od 17, i wrocilam do domu dzis po 5. o 9 wstalam, zero prysznica ani nic. kolezankom ktroe u mnie nocowaly jajecznice zrobilam, potem one pojechaly, ja sie wybralam z mama na szmatki do znajomej i sobie kupilam taka sliczna spodniczke
z bershki, za 15 zl, nówka, z metką czaicie?

kurrrrrrr wa, robiłam sobie bikini i ten terenten plastrami i o ****a, cała się lepie, krwiak mi sie jeden zrobil, nie wyrwałam wszystko i bede musiala poprawiać.
damn. nie wiedzialam ze to tyle babrania sie z tym!
dobrze chociaz, ze na bol jestem odporna taki nagly i kontrolowany
choc pod koniec to juz bolalo troche

od jutra zaczynam akcje pod krypotonimem 'letnia piękność'
1. opalam się na czeko czekoladkę!
2. zaczynam robic brzuszki na mój brzuch zeby byl plaski, choc tz mi zabronił (jego argument: mi sie podoba i nikomu innemu nie musi)
3. zaczynam robić jakieś ćwiczonka na dupę
4. nie popalam papierosów już w ogoleeeeeeeeeeee!!!!!!!!! !
5. piję więcej wody
6. nie jem śmieci tj czipsy i tp (choć i tak już teraz nawet nie jem tego)
7. zmywam codziennie wieczorem mejkap i nie ma że mi sie nie chce!

jeszcze jakieś pomysły?
która ze mną? :d

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości