|
|
#2461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
![]() (ja problemów z religią nie mam... może za mało żarliwa w wierze jestem wierzyć wierzę, ale co do KK to miewam mieszane uczucia - to tylko ludzie, też popełniają błędy i nie zgadzam się z nimi całkowicie)Ja to mam twardy żołądek - moja ciekawość wszystko chłonie i przetrawi, tylko potem wyciągam z tej treści jakieś wartości czy cenne rzeczy, a cały shit wydalam (z głowy )Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-04 o 22:11 |
||
|
|
|
#2462 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a najbardziej odpowiadałaby mi opcja bycia na miejscu w czwartek popołudniu Wczoraj cały wieczór spędziłam na youtube oglądając skecze Rowana Atkinsona i fragmenty Not the Nine O'Clock News - genialne - owocem tego cytat w podpisie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
|
|
|
#2463 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ja też uważam, że teksty są ważne
w kontekście wynurzeń powyższych i własnych wklejaków ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- ja mam czasem, eee, hermetyczne skojarzenia mnie się zdaje, że to ty wkleiłaś Ataraxianą wersję tego
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-07-04 o 22:21 |
|
|
|
#2464 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Wardrunę tak wpadłam po uszy, że jak zobaczyłam wcześniejsze paskudne nagrania z Gorgoroth, to i tak mnie nie zraziło do tego, co zrobili później ![]() Cytat:
![]() Przykładem np. mój malarski idol Salvador Dali (choć prywatnie to kawał świra był ale jego obrazy wielbię miłością dozgonnąedit: oczywiście, jak się trafi jakiś zespół, co oprócz dobrego grania ma jeszcze dobre teksty, to poziom mojej sympatii wzrasta gwałtownie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-04 o 22:21 |
||||
|
|
|
#2465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to,że ktoś nosi na szyi Peruna, a nie krzyżyk znaczy tylko,że wierzy w coś innego niż nosiciel krzyżyka. I to jego prywatna sprawa. I nie ma to nic wspólnego z agresją i narzucaniem siłą swoich poglądów. W każdym środowisku znajdą się jednostki głoszące radykalne poglądy. To przecież zależy od konkretnego człowieka. Niezależnie czy jest katolikiem czy rodzimowiercą. Moim zdaniem nie powinno się szufladkować, bo to jest krzywdzące. To tak, jakby przez pryzmat kilku jednostek, wyrabiać sobie zdanie o całym wyznaniu. Cytat:
nie wiedziałam,że to dawne quelle. Ciekawe, czy mogą spartaczyć dżinsy?
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o właśnie, zgadzam się z tym całkowicie (tylko jak zwykle nie umiem wyrazić swoich poglądów krótko i konkretnie, tylko od razu nawijam o kilku rzeczach naraz ot, tak to jest jak się *******nik w głowie ma a toto nie wzbudziło we mnie emocji
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-04 o 22:32 |
|
|
|
|
#2468 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gdzieś przeczytałam,że nasz nowy Prezydent nazywa się Jaronisław Komorczyński
idę spać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2469 | |
|
BAN stały
|
Zdjęcia kota będą w późniejszym czasie
Cytat:
![]() --- Ale mi się nic nie chce
|
|
|
|
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi też ryło się drze i poza tym nie nadanżam czyli pifko, fajka i spac
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc.
Patrząc na sondaże, nie zdziwię się jak jutro obudzę się jednak w innej rzeczywistości
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2472 |
|
BAN stały
|
Też się boję tych sondaży
|
|
|
|
#2474 |
|
BAN stały
|
To se pogadaliśmy |
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2476 | ||
|
Zakorzenienie
|
ach bo w stresie żem,idą prawie łeb w łeb..... lodówkę kupilim....śmy- Mastercook a teraz kłócimy się o piekarnik ![]() Gryxiu co to za porównanie z tym Kaliszem? Tyś uroczy jak cherubinek a Kalisz cóż....pocieszny olbrzym...trafiłeś jak kulą w płot z tym porównaniem ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- cześć
|
|
#2477 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
noooo
Cytat:
![]() mnie możecie pogratulowac teścia, wróciliśmy z plaży, chata otwarta dosłownie drzwi na oścież, dokumenty od aut, kluczyki na stole, a jego net , kiedy wróci, pewnie jeszcze posiedzę
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-07-05 o 00:01 |
|
|
|
|
#2479 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie mam na myśli cudne słodkie cherubinki takie do wyściskania i do poślinienia
![]() Cytat:
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż biedaczka się trochę męczyładziękuję
|
|
|
#2481 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2482 |
|
Zadomowienie
|
Noc już dojrzała, pora więc sowę wprowadzić:
Sowa co nie jedno ma oblicze
|
|
|
|
#2483 |
|
BAN stały
|
Radio podało najnowsze wyniki...
|
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
nocny triller by PKW
![]() poszlabym juz spac, ale w takich warunkach sie nie da...
|
#2485 |
|
BAN stały
|
Ufff, wszystko z powrotem na dobrej drodze, oby
![]() --- Dobranoc Jutro na zachodzie Polski przewidują 35 C w cieniu
|
|
|
|
#2486 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Jestem czarna jak mój czarny charakter. Tak. Wszystkie trzy. ![]() Mam już na dysku tę reklamę. Ale boję się, że nieprędko się gdziekolwiek pokaże, bo pewna pani sobie mnie w niej nie życzyła i od miesiąca nie ma zgody na upublicznienie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Szczególnie, że kiedy zamykam oczy śnią mi się tabele szczelnie wypełnione programem, a w charakterze najcudowniejszych i najbardziej podniecających marzeń sennych występują maile z prelkami o DeDekach i WoDach...
|
|
#2487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Na pewno będzie jeszcze okazja
![]() Cytat:
![]() Inaczej chyba mnie ciekawość doszczętnie zeżre ![]() Cytat:
![]() Jeszcze jedna taka noc jak dziś i będę mogła dreszczowiec napisać... ![]() Ostatni odcinek powrotu był z dziwnymi przejściami. Ale dotarłam w jednym kawałku. I doła właśnie złapałam
|
|
#2488 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ale cieszę się z wklejonego linka bardzo, nie wiedziałam że Sopor Aeternus w ogóle robi covery.. ja bardzo lubię TO - piękna ilustracja muzyczna do poezji Edgara Allana Poe Cytat:
![]() i czyja opcja wygrała? nie szroni czy nie żre prądu? a może udało się i jedno i drugie? Cytat:
ale zachowania bardzo kocie ![]() Cytat:
![]() ale rozumiem że reklama musi pójść bez względu na wszystko? więc "tylko" kilka tygodni nerwów i wszystko będzie dobrze? Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#2489 |
|
never say no to panda
|
madziczko, Red, skarbiątko, gryszardzie - patrząc na dzisiejsze wyniki, myślę, że możemy już świętować
bry wszystkim
|
|
#2490 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no ba...toż nieustająco pamiętamy
Tak własnie sobie tłumaczę Cytat:
I wzrost lodówki mniejszy,bo po przeanalizowaniu i burzliwej wymianie zdań zgodzilismy się że większa niż 185 cm skiepści nam cały plan umeblowaniaSłowem...energooszczędna ,nieprzekombinowana ale w miarę nowoczesna jest. Cytat:
![]() dzień dobry
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

wierzyć wierzę, ale co do KK to miewam mieszane uczucia - to tylko ludzie, też popełniają błędy i nie zgadzam się z nimi całkowicie)
)

w kontekście wynurzeń powyższych i

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
może innym razem się uda...