|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
yes jesli ci sie nie spieszy to poczekaj
Moze sam zacznie ta rozmowe. A jak nie to bedzie to cos w stylu "Jestesmy juz ze soba tyle i tyle, przeszlismy razem wiele, czy nie uwazasz ze czas na kolejny etap ?"
|
|
|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1413 |
|
Rozeznanie
|
ja wczoraj o 17 wyszlam z domu na dżamprez, wrocilam dzis po 5,
spałam do 9 i wybaczcie mi, ale spac mi sie chce. Wy tu dalej o seksie gadaja, jakies hot wspomnienia, porady dla niedoswiadczonych jak ja (moze ktoras sie wypowie o oralu, to jak jutro przeczytam, to moze skorzystam z rady jak juz sie odwaze;p). no to ja lece, baboszki bamboszki ![]() paparazzi i dobranoc ![]() ps. przypomnialo mi sie cos. rozmawia chlopak z dziewczyna i on do niej mowie: -dobranoc. a ona do niego z wyrzutem: -nie bedziesz mi mowil co jest dobra a co zle! haha ![]() a tu macie linczka jeszcze fajnego: http://www.joemonster.org/art/14493/...iejsca_na_cene narkaaaaaa!
|
|
#1414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooh slodkoooo ?Yes wlaha ![]() Albo walnij mu prosto z mostu "byly buziaki, calusy, przytulanki to teraz czas na sex"
|
|
|
|
|
#1415 |
|
Wtajemniczenie
|
móz tż mnie zawsze delikatnie w ucho gryzie,
![]() i też nie nazywa rzeczy po imieniu tylko mówi "to"
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
Linka - chcesz małą rade "oralową" cioci Lily? To jak bedziesz miała jego "bandyte" w buzi, to możesz kręcić głową w prawo i lewo, to może być dla niego przyjemne.
Ja mam jeszcze chyba mój ulubiony trick, że czasem jak go "TAM" pieszcze, to masuje jednym lub dwoma palcami to magiczne miejsce pomiędzy "kuleczkami", a pupą. Też czasem wariuje, tylko pamiętaj- NIE ZA MOCNO!!! A i jezcze coś: Jak masz niewysokie łóżko, materac np. na wysokości kolan, to każ mu sie położyć w poprzeg, zeby kolana mial zgiete jak do siedzenia, moze podepszeć się poduchą, może "półleżeć"... I Ty "wejdź" mu między uda, uklęknij i do dzieła. Bedzie wszystko dobrze widział, co go podnieci. I możesz zastosować trick w.w. z masażem... Warto, żebyś zastanowiła się, czy chcesz połykać nasienie. Nie wiem czy wiesz, ale jedzenie oraz częstotliwosc wytrysków wpływają na jego smak. Np. po ananasie jest raczej kwaśna (czytałam), gdy nie robił tego kilka dni- słodka, gdy robił niedawno- słona. Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-07-05 o 00:21 |
|
|
|
#1417 |
|
Zadomowienie
|
ja też dziewczynki lecę,DOBREJ NOCYY ;*
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
weeez, nie znam go.. tzn spedzilam z nim moze 8 godzin w ciagu 2 dni..;d a poznalam go w pt po 21..
ale masakra, dziewczyno, NIGDY sie tak nie czulam, a to nie moj chlopak przeciez..;p
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Linka i nie jezdzij zebami po jego glowce
raz sie troche upilam i tak zrobilam tz kazal mi przerwac bo bolalo a myslalam ze jestem delikatna :DJa czasem tez robie tak, ze najpierw jedna reka go miziam i "caluje" a jak juz czuje ze dochodzi to dorzucam do tego druga reke (gora dol) + "calowanie" i moj odlatuje Ah i nie zapominaj o dwoch blizniakach ;] oni tez potrzebuja czulosci ';] |
|
|
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ide spac .
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pragniesz go ! Uwielbiasz kiedy Cie caluje ! Uwielbiasz kiedy podczas pocalunkow bierze Twoja twarz w dlonie ! Czas najwyzszy to zmienic ! i postarac sie tak aby to byl Twoj TZ!! Musisz go poznac!! Musisz czesciej sie z nim spotykac!!:P |
|
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
nie no nie wiem nie wiem..;p ja w sumie potrzebuje fizycznosci, a nie wiem czy stabilizacji takiej..;p
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
zaden sex!:P cnota to moja najcenniejsza rzecz i tak latwo jej nie oddam byle komu..;d
ale tak pospotykac sie bez zobowiązań.. ;p
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Mama każe mi wyłączyć kompa, grozi mi hasłem, ale nie...
Nie pozbędziecie sie mnie tak prędko!---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
) ![]()
|
|
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
ej bo u pieska to instynkt bierze górę
a ja kurde mam rozum haha;d
|
|
#1427 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
to jest zaaaaaaaaaaaaajeeeebiste! ![]() Cytat:
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Zmyłam makijaż
Wgl dzisiaj miałam sukienke usztywniana na biuście u chodziłam bez stanika
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-07-05 o 00:34 |
|
|
|
#1429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to zrobilam z tz bo juz wczesniej bylam pewna, ze to nie jest byle kto, ze jest to czlowiek ktoremu cholernie na mnie zalezy i szczerze powiedziawszy miesiac po tym jak zaczelismy ze soba chodzic bylam pewna ze to bedzie moja pierwsza milosc, dluga milosc ![]() Takze usprawiedliwiam sie ![]() zrobilam to bo bylam pewna swoich uczuc i jego. po miesiacu bycia ze soba moje wszelkie watpliwosci (a bylo ich w hooj) zostaly rozwiane
|
|
|
|
|
#1430 | |||
|
Wtajemniczenie
|
noooo to trza to wdrozyc
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
:P ![]() trudno i tak polowa powie,ze yyyy nie mam kamery czy cos;p sprobujmy zebrac a potem bedziemy sie martwic![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej, jakieś kuta*y drą pyski pod okrem: "Wstaaaaawać" i gwiżdza. Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-07-05 o 00:44 |
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy wiem ze ktos jest w domu staram sie opanowywac. a w jaki sposob to juz wam pisze: 1. biore do buzi koldre i ja gryze, albo dlon 2. przysysam sie do tz szyi, po czym po sexie ma mega maliny ![]() a jak nie ma nikogo to krzycze, jecze, stekam, wzdycham, mowie, ze go kocham, ze jest boski, a i raz powiedzialam, ze czuje sie jak w niebie i tz zaczal sie smiac i ja tak samo i smialismy sie i kochalismy ale oboje nie doszlismy ![]() No racja, jak jest delikatny seks taki czuly, to tylko wzdycham ![]() Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2010-07-05 o 00:39 |
|
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Kredzia - no ja też czasem gadam podczas stosunku. Mówie np. : "jeszcze", "szybciej", "wolniej", "mocniej", "taaaak"... Różne takie. Mówie, że go kocham, że jest świetnie, wspaniale, że jest najlepszy... Długoby wymieniać...
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-07-05 o 00:43 |
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze czasem mowie "nie tak mocno". nie dlatego ze ostry seks, chociaz wcale go nie uprawiam bo mnie to nie kreci. tylko dlatego ze mam w sobie ta narosl" i czasem kiedy tz o nia zahaczy to boli.
dobranoc |
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też idę już spać. Dobranoc
![]() ![]()
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-07-05 o 00:49 |
|
|
|
#1436 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
tak, odpisał. ale to już mało ważne, co takiego..
gdy wyjeżdżałam umówiliśmy się na rozmowę. przyszedł, poszliśmy na przystanek. znowu powiedział, że się zakochał oraz że chciałby spróbować. i że nie wie dlaczego tą rozmowę przeciągał, mimo iż wiedział czego chce. nie odpowiedziałam mu wtedy nic, tylko gdy już byłam na miejscu i czekałyśmy za podmiejskim, zadzwoniłam i podziękowałam za rozmowę. rzuciłam też, że niedługo ja wygłosze jakiś monolog, ale ma się liczyć z tym, iż mi ciężko mówić o pewnych sprawach mimo, że pomyślałam o wszystkim. od dzisiaj oficjalnie jesteśmy razem. chcę spróbować .a co mi tam, edytuje .ogólnie cieszył się, że wszystko przemyślałam, że miałam wątpliwości, które wyniknęły z obawy. stwierdził, że to dobrze o mnie świadczy, bo nie jestem jakąś, która mówi, co jej ślina na język przyniesie. . ach, i poszliśmy do Niego, bo chciał się przebrać. stwierdziłam, że poczekam przed bramą. liczyłam na to, że postoję sama, a okazało się, że siedział Jego brat i Jego dobry kumpel, w sensie K. dobry kumpel . i pytał się temu bratu K. czy jestem dziewczyną K. i w ogóle. wywiązała się rozmowa taka, iż brat K. powiedział, że będzie miał dobrą szwagierkę do picia (chodziło o to, że mam głos z taką chrypką, jak to powiedział brat K. - jakbym porządny tydzień była na libacji,dobrej libacji ) i że ze mnie i K. wyjdą małe Kociaczki
Edytowane przez colds Czas edycji: 2010-07-05 o 02:53 |
|
|
|
#1438 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha jestes boska !! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
kurde co do tych odgłosów to byłoby mi głupio
![]() Cytat:
![]() ps. skończmy te tematy w ogóle jestem z moim aż 9 dni ![]() i przypomniało mi się co przed wczoraj mówił. tak całujemy sie on tak przerywa "przy tobie" znowu i przerwywa 'nie moge sie opanować'
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-07-05 o 10:33 |
|
|
|
|
#1440 |
|
Wtajemniczenie
|
nie było mnie jeden wieczór, a tu takie tematy haha
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

Moze sam zacznie ta rozmowe. A jak nie to bedzie to cos w stylu "Jestesmy juz ze soba tyle i tyle, przeszlismy razem wiele, czy nie uwazasz ze czas na kolejny etap
?"