|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
a to chyba z 40 zł ![]() wr. o właśnie zacytowalaś to co zedytowałam ![]() jeśli chceta to oko, tylko se konta założcie, dajcie mi znać to powiem jak wykorzystać mego paypala i złożcie zamówienia ![]() no wiem wiem, nie pałuj ![]() no pamiętam kurczę, dostaniesz!na bielanach/bemowie kawałek niestety, godzina dojazdu.zależy czy któryś z kierunków nie jest sam w sobie dość straszny ![]() ale jak z zajęciami wtedy nie da się być równocześnie w dwóch miejscach ![]() a to w ogóle nie poszłaś? no szkoda bardzo, ale nie bierz do siebie tego, są sytuacje wyższe, że tak powiem. też się zastanawiam co z Weroniką? i Olą dziś pewnie byla w komisji, ale przeciez jutro już jedzie!
|
|
|
|
|
#4502 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A z plastrami to miałam straszne przeżycia, to był veet. Zapuściłam długaśne kłaki, nakładam, odrywam a tam prawie zero efektu, wosk mi został na nogach, męczyłam się żeby to zmyć. I tak dwa razy próbowałam i nic, może troche się wyrywało ale większość zostawała ![]() Depilatora bym z chęcią spróbowała ale szkoda by mi było kasy jakbym się przekonała że bólu nie wytrzymam.. |
|
|
|
|
#4503 |
|
Zadomowienie
|
O, Ola a wiesz może co zrobić z miejscami, które nie dotyczą kandydata w tym formularzu? Mam na myśli PŁ oczywiście
Np. te WKU, Olimpiady... powykreślać, zostawić ??
|
|
|
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musiałaś za słabo rozgrzać plaster, albo jednak były za krótkie. no, albo jeszcze taka możliwość, że za długie ![]() też tak miałam, myślałam, że już takie dłuuugieee są a tu zonk, tylko wosk mi się przykleił i tymi chusteczkami musiałam się męczyć, żeby zmyć, bo wosk przecież wodą nie zejdzie no właśnie własnie, mi mama dała bo miała 2 skądś samej też by mi szkoda było...
|
|
|
|
|
#4505 |
|
Zadomowienie
|
Marta, PŁ jest BARDZO inna -.-"
"Kopia dowodu osobistego lub innego dokumentu potwierdzającego tożsamość." to znaczy, że mam go skserować czy co z nim zrobić i ciekawe, czy musi być jakiś poświadczony ten papierek przez szkołę np, czy nie... kurcze. chciałabym jutro im to już wysłać
|
|
|
|
#4506 |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20436951]
Monika- za co policja Cię zatrzymała ? . za hałas ![]() [/QUOTE] za pasy
|
#4507 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak mogły być za długie tak myślałam że może za mało rozgrzane to za drugim razem suszarką je traktowałam, bo dłonie to mam z natury zimne i pocieranie mogło nie skutkować.Ale jak sobie przypomnę te klejące nogi.. całkowicie to ja to zmyłam po paru dniach, pamiętam że olejem nawet zmywałam Cytat:
edit: taa, se zeskanowałam.. dowód u tż-ta w portfelu zostawiłam...
Edytowane przez oluśkaaaaa Czas edycji: 2010-07-04 o 23:44 |
|||
|
|
|
#4508 | ||
|
Zakorzenienie
|
za co?Cytat:
skserować. jak wysyłasz to pewnie powinien być potwierdzony, ale przez kogo ![]() Cytat:
no za długie, że wiesz, tak jak u facetów prawie że myślę w takim razie, że za mało rozgrzałaś ![]() a nie miałas w zestawie takich chusteczek nawilżających, tłustych one służa własnie to "zmywania" resztek wosku ![]() olejem, matko i córko też tak wiecznie mam, że chce coś zrobić a się okazuje, że zostawiłam u tż w portfelu/w drugiej torebce
|
||
|
|
|
#4509 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurde to ze trzy lata temu było, muszę jeszcze spróbować kiedyś z plastrami. Tylko kiedy ja się tak zapuszczę.. I jeszcze mi skanera komputer nie wykrywa Jest tu jakaś co się na tym zna? Uwielbiam wszystko robić na ostatnią chwilę.
|
|
|
|
|
#4510 |
|
Zadomowienie
|
Ola, więc nie jedziesz jutro?
a już liczyłam, że ktoś rozwieje moje wątpliwości... Ja mieszkam pod Olsztynem więc sobie tak o do Łodzi nie pojadę a to już przecież 5.07 jutro. Kurcze Wydrukowałam wszystko tylko kurna co dalej ![]() Marta, na wszelkich innych uczelniach piszą, że dowód ma być poświadczony przez notariusza/szkołę lub bezpośrednio przez uczelnie, ale niby jak uczelnia miałaby mi to potwierdzić, przecież dowodu im nie wyślę No - ale Łódź jest inna i tam nic takiego nie jest napisane. fak jea.Denerwuje mnie ta rekrutacja. Wpłaciłam kasę na ten Olsztyn i co, nie zaksięgowana. Dziękuję bardzo za takie coś -.- zadzwonię do nich jutro. |
|
|
|
#4511 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A to co że 5.07, tam chyba do 15.07 przyjmują? Ale w sumie jak wysyłasz to chyba powinno być potwierdzone przez kogoś ![]() Mnie Łódź też wkurza A chcesz iść do Łodzi czy to tylko taka rezerwa?
|
|
|
|
|
#4512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niby polecony to kwestia 2-3 dni, ale... jakoś będzie mi lepiej, jak będą tam przed terminem ostatecznym Chyba jednak potwierdzę ten dowód... bo też odpis im wysyłam świadectwa, więc tak o Łódź... jeżeli dostanę się na biotechnologię to chcę bardzo, ale jeśli uda jakimś cudem mi się dostać na biotechnologię w Bydgoszczy lub Gdańsku to pewnie pójdę tam, bo wcześniejszy termin wyników rekrutacji
|
|
|
|
|
#4513 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ech, Łódź, w co ja się pakuję ![]() Mam nadzieję że nie narobię sobie tam jutro wstydu, bo ja potrafię.. wejdę nie tam gdzie trzeba albo czegoś zapomnę.
|
|
|
|
|
#4514 |
|
Zadomowienie
|
a co sądzicie o prawie cywilno-kanonicznym?
|
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
Też wbijam na chama
nie no, jutro poczytam ![]() cao, w ogóle nie zadałaś tego pytania w trzech wątkach Lrolleyes: Apropo PŁ - na forum samorządu już by zezwali od #@$@ ![]() Co Wy tam pisałyście o kserze dowodu? Ja normalnie dałam im to ksero, nic nie chcieli sprawdzić. A jeszcze miałam Tżta, też ich nie obchodziło I Kamila, przecież Ci mówiłam, że o WKU masz poprawnie uzupełnione olimpiady nie ruszasz, chyba, że się przed nami kryłaś, a jesteś jakimś olimpijczykiem ![]() W ogóle to siedzę, bo czekałam na konferencję PKW u mnie w OKW 53% do 43% dla JK; za to u mnie, gdzie mieszkam - 70% JK ![]() Ale dobrze, jednak nie emigruję. A już chciałam pisać Tżtowi, żeby tam został w tej Hiszpanii, że ja do niego dojadę Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-07-05 o 01:34 |
|
|
|
#4516 |
|
Rozeznanie
|
Justyna, czyli o WKU nic nie wpisywać?
A czy Ty wiesz może gdzie tam można auto zaparkować? ![]() Maskara z tymi wyborami, ciekawe kto wygra. |
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Tam chyba można wybrać "nie dotyczy", ostatecznie na podaniu mam n/d w "kategoria".
No baa, że wiem (że pierw z tatą tłukliśmy się pół godziny po Stefanowskiego/Politechniki/Radwańskiej to szczegół... jeszcze ja z kierownicą, tata pierwszy raz na PŁ i było Dokładnie sobie popatrz na http://www.p.lodz.pl/pol/mapa/index.jsp |
|
|
|
#4518 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie jade z TŻtem i pewnie bedzie sie wściekał że jak zwykle nie ma gdzie parkowac. Ale ale, od jakiej ulicy jest wjazd na lodowisko? |
|
|
|
|
#4519 |
|
Zadomowienie
|
Oj Justyna WKU to ja już wiem, ale i tak reszta jakoś mnie nie przekonuje xD Ja im wysyłam odpis świadectwa, to co, mam skreślić w "dostarczone dokumenty" świadectwo i w miejscu 5. .......... wpisać odpis? :sciana: I nie wiem, czy zrobić to raz czy to z ostatniej strony też mnie dotyczy, a może oni to uzupełniają? Kto tą rekrutację wymyslał to nie wiem. Na UTP też jest fun, jutro Ewe bede meczyć pytaniami
|
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie widzę, że ani na tej mapie, ani na Googlach nie ma ulicy
więc może to nie do końca było lodowisko a z 20 metrów od lodowiska, na co Google mówią "dziennik łódzki" i wtedy od Skorupki, od wschodu, bo jest ślepa.KLIK ---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- Ale Kamila, Ty ostatniej strony nie dotykasz! To oni ją wypełniają, nie wiem, czy Ci odeślą, czy jak mi dali do ręki. Taki miły starszy pan dopisał tylko "+CD" i oddał mi. Wyślij mi na giegie swojego maila, to Ci pokażę to podanie, moje jest na 100% dobre, bo je w końcu przyjęli
|
|
|
|
#4521 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki
![]() +CD? na CD co? zdjecie? |
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Podali w dokumentach wymaganych na stronie "w miarę możliwości cyfrowy zapis fotografii", to myślę, dam im, niech się cieszą
|
|
|
|
#4523 |
|
Rozeznanie
|
Myślałam że jakoś przez neta im sie to zdjęcie wgrywa, ale zapomniałam że to Łódzka
![]() A ja nie mam bo mi skaner nawalił i co? W miare możliwości to w miarę możliwości nie?
|
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, to łódzka... Mnie rozwala najbardziej, że oni te wszystkie dane wklepują ręcznie do komputerów, ewentualnie jakimś OCR skanują, jakby nie można było elektronicznie, żeby kandydaci wprowadzali
![]() Czyli nie musisz pierw składałam podanie Tżta, bez płyty, to ok, potem swoje, to pan: "ooo, płyta ze zdjęciem
|
|
|
|
#4525 |
|
Rozeznanie
|
Mam nadzieję że oni nie ze wszystkim są tak daleko w
Idę spać, bo umówiłam się, że wyjazd o 8
|
|
|
|
#4526 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
obojetnie_jaka@interia.pl Cytat:
CZY ICH BÓG OPUŚCIŁ? |
||
|
|
|
#4527 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ;*
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale trochę zalatana jestem przez ten wyjazd ![]() To już dzisiaj ![]() Muszę się skończyć pakować i do apteki się wybrać i do optyka jeszcze ![]() miłego dnia ;*
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
płukanie czereśni.
dzień dobry ;* kurczaki (ziemniaki, kurczaki, ziemniaki...), nie zacytowało mi czegoś ![]() no,ale mniejsza. ja chcę już października. A nawet września (odbiorę mundur i chyba wizja akademika powróciła. (nie ma żadnych mieszkań ogarniętych )z Karoliną się nie widziałam.
|
#4529 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry Żbiczki!
wróciłam! nie wiem w jakis sposób nadrobić tygodniową nieobecność to zaczynam. |
|
|
|
#4530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień
![]() Cytat:
![]() My wczoraj mieszkania szukaliśmy w necie ( znaleźc 4-pokojowe w normalnej cenie, bez otwartej kuchni to hardcore Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.

zaoszczędzę na robieniu nowych;
;-) Jeśli mogę 

i pamiętaj o naszym wspólnym szukaniu pracy, jeśli nie dostanę tego stażu
co z nią, któraś się orientuje?
a to chyba z 40 zł 
nie da się być równocześnie w dwóch miejscach 

Jest tu jakaś co się na tym zna? Uwielbiam wszystko robić na ostatnią chwilę.
a już liczyłam, że ktoś rozwieje moje wątpliwości... Ja mieszkam pod Olsztynem więc sobie tak o do Łodzi nie pojadę a to już przecież 5.07 jutro. Kurcze
A chcesz iść do Łodzi czy to tylko taka rezerwa?

olimpiady nie ruszasz, chyba, że się przed nami kryłaś, a jesteś jakimś olimpijczykiem ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
(że pierw z tatą tłukliśmy się pół godziny po Stefanowskiego/Politechniki/Radwańskiej to szczegół...
jeszcze ja z kierownicą, tata pierwszy raz na PŁ i było