|
|
#2521 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar XVI
|
#2522 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie potwierdzam i nie zaprzeczam
![]() (jakoś po tej długiej zimie odmarzłam i mi tyłek odżył mam ochotę na jakieś szaleństwa i nowe doświadczeniaCytat:
![]() Cytat:
zwłaszcza jak w klubie poprawiliśmy piwem ![]() A po powrocie wszyscy poszli spać, a ja z kolegą wzięliśmy resztkę tego łiskacza i dopijaliśmy na balkonie, żeby ich nie budzić
|
|
#2523 |
|
Nindżopesz
|
Ciotki
Gryszard będzie Ojcem Chrzestnym (z dużych liter brzmi bardziej filmowo) ale kto matką? Przyznawać się, która ma duże dochody, fajną chatę i może przysyłać paczki z USA? Może Hecate? ![]() I jeszcze będę musiała ogłosić przetarg na wybór imienia na chłopca bo mi TŻ odrzucił Edwarda, Edwina i Edmunda ![]() Lepiej się za robotę wezmę a nie goopoty. |
|
|
|
#2524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mam paranoje
![]() Wczoraj totalnym przypadkiem okazało się, że facet, którego poznałam i sobie na luzie rozmawialiśmy, pracował z moim byłym na statku za granicą. W pewnej chwili skojarzył fakty i wypalił: Ja wiem o Tobie wszystko! Okazało się, że były strasznie dużo o mnie gadał, a moje smsy przechodziły przez telefon tego gościa (niemiecki numer) i on je czytał. Tylko jedno mu nie pasowało, bo z tych opowieści miałam być brzydką złą czarownicą. Najdziwniejsze jest to, że on o mnie wiedział wszystko a nawet były odwiedzał go z moimi córkami i ten facet się z nimi bawił i je zna, a dla mnie ten człowiek był kompletną tajemnicą, pomimo, że były dużo opowiadał o innych kolegach z pracy... a o nim nigdy nie napomknął nawet... i teraz sama nie wiem co mam o tym myśleć. czy to dobrze, że go poznałam i dla kogo to może być dobrze. bo skoro puścił farbę mi o pewnych wybrykach byłego, to czy nie będzie grał na dwa fronty i byłemu sprzedawał rewelacji o mnie.... Wogóle strasznie dziwny z niego człowiek, przyszedł do knajpy jak Cejrowski - na boso... A to dopiero początek tej dziwacznej nocy był.... ![]() Reszty na razie nie ogarniam. Nie mam w głowie szufladki na takie sytuacje jeszcze. Chyba sobie założę pt "archiwum X" ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2525 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ale Ci się natentegowało zyciowo Jakby mi ktoś powiedział, że mnie swietnie zna, czytał moje sms-y jako pośrednik, etc, to chyba bym nogi za pas wzięła, gdzie pieprz rośnie nie wiem, ale bałabym się, ze będzie własnie grał na 2 fronty. Chyba, ze porozmawiasz z nim o tym szczerze, ale oczywiście on wcale szczery być nie musi...
|
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to niezły hardkor ![]() A ja w weekend znalazłam sobie jeszcze pare polskich kapel i słucham ![]() Sorcerer jest niezły, fajnie chłopaki grają ![]() I Nów (choć wokal jakiś dziwny Graveland tez mi się podoba
|
|
#2527 | ||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Brrry, brrry,brrry! ![]() Załatwiłam plany architektoniczne Biblioteki Miejskiej w Cieszynie. Nie pytajcie po co Zaraz wracam spać.Cóż za wydolność... Pamięciowa. Taaa... Mówię całe dwa słowa. ![]() Cytat:
![]() W sobotę na ognichu sekcji RPG kąpaliśmy się nago w jakimś osiedlowym stawie. A może to już bardziej niedziela była...? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ależ Ty okrutna jesteś! ![]() Cytat:
Tez nie mam weny. Mam kompulsy tabelkowe. Cytat:
![]() Ja ostatnio żyję na słodyczach i seksie. Jestem coraz grubsza, ale to chyba nie ciąża. ![]() Cytat:
Odczuwam bardzo silną niechęć dla takich... ideologii. Ale czego nie ma czego, bo nie wiem... A chcę wiedzieć!
|
|
#2528 |
|
Nindżopesz
|
Cbr, dopiero doczytałam o powrocie. No proszę
Tylko stawiaj teraz warunki i bądź konsekwentna!Koleżanka z roboty przetestowała BT, spodobało jej się. Mówi, że dym i kadzidło, i że fajniejsze niż RC. Moja krew |
|
|
|
#2529 | |
|
never say no to panda
|
wiem
![]() jak uda mię się schuść na czymś takim (płaszcząc rzyć na kanapie), opublikuję to to i zarobię kupę kasiory ![]() Cytat:
odkąd odstawiłam tablety chuop obchodzi mnie szerokim łukiem, a bez kija nie podchodzi w ogóle muszę sobie zrobić aptecznego testa, bo od dwóch miechów mam jakieś takie dziwne "lęki", co wiąże się tyż z pewnymi objawami fizycznymi (tym bardziej, że była ku temu okoliczoność )dobra, schlałam się i za dużo gadam
|
|
|
#2530 | ||
|
Nindżopesz
|
Wtenczas będzie Natalka
![]() Cytat:
Cytat:
A bo mi ciążę wieszczą I sama nie wiem czy się cieszyć czy płakać, haha.---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cbrku, ho ho, to byłoby nas dwie jaskóły? |
||
|
|
|
#2531 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pamiętam rozmowę z kumplem na ten temat: mówię mu, że są środki hormonalne dla facetów. On na to: - A ty wiesz, jak to rozwala gospodarkę hormonalną?! - Wiem - odrzekłam - kobietom tylko trochę mniej. ![]() Ogólnie gupi ten Twój chuop - powiedz mu, że popyt i tak przewyższa podaż więc niech Cię pilnuje, bo o drugą taka będzie mu trudno. Cytat:
Cytat:
Cieszyć się będziesz za dwa lata. Ale za to długo.
|
|
#2532 | |
|
never say no to panda
|
jeżeli już, to ja ta jaskóła niechciana, nieplanowana i w ogóle histeryzująca
(chociaż nie powiem, kusząca perspektywa )Cytat:
|
|
|
#2533 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
To Gryszard może nie na Kalisza ale niech na podstarzałego Brando się stylizuje? A matek chrzestnych może być kilka - jak w bajce o śpiącej królewnie - tylko pamiętaj by złe wiedźmy tez poprosić ![]() Cytat:
![]() A w ogóle dlaczego chłopca zakładasz? Betty, rzeczywiście zastanawiająco dziwna sytuacja....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2534 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wszelkim fanatykom i agresywnym typom mówię stanowcze: Nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2 jaskóły wiosny nie czynią Cytat:
![]() Choć mi pomagają - ja miałam rozregulowaną przed
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-05 o 13:46 |
||||||||
|
|
|
#2535 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A myslałam, że ja jestem pesymistką
|
|
|
|
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze ze mną nie gadałaś edit: kuurczę, ten radogost nie dość, ze dobrze gra, to jeszcze mają fajne teksty ![]() http://www.tekstowo.pl/piosenka,rado...go_szukam.html "I warto wierzyć I warto być Tam gdzie z pozoru Nie ma nic By kiedyś wreszcie Odnaleźć to Te jedną iskrę By ogrzać los" To na pewno metal? ![]() a gdzie mrok, zuoo i sztany?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-05 o 14:12 |
|
|
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj byłam u mojej najlepszej przyjaciółki. Oprócz mnie była jeszcze jej przyjaciółka z innej paczki. Siedzimy sobie pod parasolem w ogrodzie, zajadamy serniczek z galaretką, pijemy kawkę. A tu pan domu rzuca pytanie: na kogo głosowałyście ?( godpodarze pro-Pisowscy - Ułamek sekundy konsternacji , po czym przyjaciółka z innej paczki rzuca: na właściwego ! skwapliwie podchwyciłam : ja też na właściwego ! Po czym każdy stwierdził ,że i tak głosował na mniejsze ( jego zdaniem ) zło.Dyskusja polityczna przyjeła rachityczny wymniar i umarła śmiercią naturalną. Nastepnie panie udały sie na odchudzający spacer a pan domu przygotował w miedzyczasie grila ![]() Fachowo "wygrilowana" podwawelska jak najbradziej zbliżyła towarzystwo ![]() Miałam naprawdę milą niedzielę. Na dodatek moja przyjaciółka dba aby jej przyjaciółki dobrze sie trzymały w związku z czym mam zaproszenie do jej firmy na masaż twarzy , maseczkę i hennę . To nowy rodzaj masazu , bedę robic za model eksperymentalny . ![]() Jak eksperyment nie wyjdzie , to w sobotę przybedę na wizażankowe spotkanie ....w woalce
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-07-05 o 14:40 |
|
|
|
|
#2538 | |||||
|
Zakorzenienie
|
A jesteś pewna, czy to aby na pewno "totalny przypadek"...?
![]() Hyhyhy... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie zapeszajmy, bo mogą być bliźniaki To wiadomo nie od dziś ![]() Cytat:
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-07-05 o 14:32 |
|||||
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
mnie sie taki gatunek widzi
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
i za to Cię lubię
![]() mi tez grają z jajem i nie lecą na ogólnych nurtach zuuaaa, wojny i nienawiści ![]() (mone rteksty nie porażają ambnicją czy madrością, ale i takl sa o wiele lepsze od tych niektórych kiczowatych ględzeń o pięknych, dumnych Słowianach z ciemnego boru albo żeby wybić chrześcijan, inne plemiona i takie tam )edit: dobra, zwracam honor - zażyli mnie tekstem: "Popatrz na swe dzieło Twórco maskultury Pełno w nim robactwa I dezynwoltury" Co to jest "dezynwoltura???
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-05 o 15:04 |
|
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
I vice versja
Cytat:
![]() No tego jeszcze nie grali: w Katosach pada dyszcz... Ale mnie, sprytną bestię, nic nie zaskoczy - mam parasol
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-07-05 o 15:26 |
|
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
No ja np. mogę sobie pozwolić na dezynwolture w domciu bo nie ma mojego P. któremu mogło by to przeszkadzać.
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
swój swojego pozna
Cytat:
grunt, ze są lepsi od Wojnara, który rozwalił mnie tekstem:"Żył kiedyś lud w krainie mgły Przed wielu wieków... ciemnymi wiekami"
|
|
#2544 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ciekawe na czym ta eksperymentalność polega?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#2545 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale to ta, co mnie notorycznie irytowała. |
|
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam, ale cytowanie mi się zaburzyło ![]() Ja też miałam wczoraj zawał z powodu nocnych niepokojących wyników wyborów i spać nie mogłam aleee na szczęście rano się okazało ze fałszywy alarm Siedzę i mi duszno. I nie idę jutro do pracy bo muszę zacząć wybierać moje pozostałe 10 dni urlopu
|
|
|
|
#2547 | |||
|
Wiedźma
|
Ja nie wiem. Jestem tak przyzwyczajona do ludzi, których nie znam, a oni mnie znają, że... Chyba nie spędzałaby mi ta sytuacja snu z powiek.
Zdecydowałabym się na poprawne, dobre relacje bez poufałości i już. Przecież to nie jest wina tego gościa, że Twój luby o Tobie gadał. Ani to, że się kumplują. ![]() Cytat:
Dla mnie taka ingerencja w prawidłowo funkcjonujący organizm raczej nie jest korzystna. To w końcu lek - jeśli organizm go potrzebuje, prroszę bardzo, nawet zachęcam. Mój nie potrzebuje i nie zamierzam pchać się w poprawianie czegoś, co świetnie działsa, bo to nie kończy się dobrze. Zwykle. Taki mój pogląd. Dziwny może, ale mnie z nim dobrze. ![]() No co? Przeciez to nic takiego. ![]() Wyżej pisałam, że w takiej sytuacji - zupełnie inna sprawa. Ja nie jestem pesymistką. Ja mam doświadczenie. [QUOTE=ROZ-ter-KA;20474567]Zawsze mówiłam,żes mądra kobieta. Mogę ci nawet Corride wybaczyc. ![]() Dzięki, dzięki, dzięki łaskawa Pani. Cytat:
![]() Najsłoślifsza i najokrutniejsza. Siostro, pójdź w me ramiona! ![]() Eeee... No co Ty?! Ja?! Cytat:
I nie - nie będę próbować. Mogę dyskutować, mogę uznać, że pewne poglądy sa wynikiem wychowania, socjalizacji, kompleksów, czy głupoty, ale uważam też, że dorosły człowiek powinien być na tyle rozsądny, żeby przemyśleć swoje poglądy. Jesli tego nie robi, to w moich oczach traci wiele.
|
|
#2548 |
|
Nindżopesz
|
Cioteczki z Baru, tym razem jednak nie zostaniecie cioteczkami
Kolejna akcja za miesiąc. Ale przetrzymało mnie nieźle.Na wieczór planuję więc obalanie grzańca galicyjskiego, jutro gorąca kąpiel bo już dzisiaj nie zdążę i degustacja domowej naleweczki
|
|
|
|
#2549 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() Tak siak, okazja aby
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-07-05 o 19:44 |
|
|
|
|
#2550 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie powinno się w tym czasie zażywać gorących kąpieli ,w ogóle gorące kąpiele są złeee,robią źle skórze a niestety Red nastolatką już nie jesteś![]() Lodówkie przywieźli ,stoi se na przedpokoju w sukience z wielkich bąbli
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

)
)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ostatnio tak Ci bujnie wzeszły, że w szoku byłam
A chcę wiedzieć!