Scent Bar XVI - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-05, 12:03   #2521
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Scent Bar XVI

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Jeszcze nie ma czego gratulować
Ale moze będzie

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 12:20   #2522
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Znaczy masz siebie na myśli?
nie potwierdzam i nie zaprzeczam
(jakoś po tej długiej zimie odmarzłam i mi tyłek odżył mam ochotę na jakieś szaleństwa i nowe doświadczenia)
Cytat:
Koniec świata, nie zauważyłam, że mnie tu obgadują
A dzień dziś chyba 30ty więc...
no to biegiem po test, co tu barowe ciotki w niepewności trzymasz?
Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Teraz to ja sobie popijam pywo (bezalkoholowe Karmi).
Wieczorkiem będę sie łiskaczyć
po ostatniej imprezie na razie mam łiskacza dosyć zwłaszcza jak w klubie poprawiliśmy piwem
A po powrocie wszyscy poszli spać, a ja z kolegą wzięliśmy resztkę tego łiskacza i dopijaliśmy na balkonie, żeby ich nie budzić
Stary 2010-07-05, 12:31   #2523
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
no to biegiem po test, co tu barowe ciotki w niepewności trzymasz?
Ciotki Szkoda mi kasy na testa, ale za dwa dni się poświęcę.
Gryszard będzie Ojcem Chrzestnym (z dużych liter brzmi bardziej filmowo) ale kto matką? Przyznawać się, która ma duże dochody, fajną chatę i może przysyłać paczki z USA? Może Hecate?
I jeszcze będę musiała ogłosić przetarg na wybór imienia na chłopca bo mi TŻ odrzucił Edwarda, Edwina i Edmunda

Lepiej się za robotę wezmę a nie goopoty.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 12:37   #2524
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
a co Ci dzieweczko?
Mam paranoje
Wczoraj totalnym przypadkiem okazało się, że facet, którego poznałam i sobie na luzie rozmawialiśmy, pracował z moim byłym na statku za granicą. W pewnej chwili skojarzył fakty i wypalił: Ja wiem o Tobie wszystko! Okazało się, że były strasznie dużo o mnie gadał, a moje smsy przechodziły przez telefon tego gościa (niemiecki numer) i on je czytał. Tylko jedno mu nie pasowało, bo z tych opowieści miałam być brzydką złą czarownicą. Najdziwniejsze jest to, że on o mnie wiedział wszystko a nawet były odwiedzał go z moimi córkami i ten facet się z nimi bawił i je zna, a dla mnie ten człowiek był kompletną tajemnicą, pomimo, że były dużo opowiadał o innych kolegach z pracy... a o nim nigdy nie napomknął nawet...
i teraz sama nie wiem co mam o tym myśleć.
czy to dobrze, że go poznałam i dla kogo to może być dobrze.
bo skoro puścił farbę mi o pewnych wybrykach byłego, to czy nie będzie grał na dwa fronty i byłemu sprzedawał rewelacji o mnie....
Wogóle strasznie dziwny z niego człowiek, przyszedł do knajpy jak Cejrowski - na boso...
A to dopiero początek tej dziwacznej nocy był....
Reszty na razie nie ogarniam.
Nie mam w głowie szufladki na takie sytuacje jeszcze.
Chyba sobie założę pt "archiwum X"

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
ja na szczęście to przespałam, bo moje słabe serduszko by nie wyrobiło
skarbiątko - pochwal się lodówką (pokaż mi swoje agd a powiem Ci, kim jesteś )

chuop mi wrócił skruszony kilka dni temu.... było dopsz 2 dni i znów się zaczyna "mienie w dupie mojej roboty" i dzisiejszy poranek znów zaczął się od awantury
trudno, trza przywyknąć

a ja z okazji tegoż pieknie zwalonego (od samego rana) dzionka (jedyne pocieszenie to zwycięstwo Komorowskiego) chleję sobie winko półwytrawne z Lidla (pyszniaste!), zagryzam różniastymi serami pleśniowymi i jest git (a właaaaśnie - dziś zaczynam dietę alkoholowo-serową )
Cbr, tylko nie pozwól siebie traktować bez szacunku czy zaniżać sobie samoocenę - żaden nie jest tego wart.

Cytat:
Otóż to Skarbiątko

Ja jak sie biorę za porządki i wyrzucanie czegoś, co nie używałam od dawien dawna, to potem czesto się okazuję, zę to mi jest właśnie nagle potrzebne
Koty i dziwactwo? Niee, nie popieram tego skojarzenia
Ja męczę małża o : albo legwana albo świnkę morską tudzież kłólika męcze już rok i coraz bardziej sama jestem zmęczona tym męczeniem
Wczoraj w zoologicznym widziałam taka fajną świnkę kudłatą, ja nazywam je "czochrana" słooodka była
Po prostu przynieś zwierzaka do domu - wtedy na 100% zmięknie.
Stary 2010-07-05, 12:50   #2525
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Mam paranoje
Wczoraj totalnym przypadkiem okazało się, że facet, którego poznałam i sobie na luzie rozmawialiśmy, pracował z moim byłym na statku za granicą. W pewnej chwili skojarzył fakty i wypalił: Ja wiem o Tobie wszystko! Okazało się, że były strasznie dużo o mnie gadał, a moje smsy przechodziły przez telefon tego gościa (niemiecki numer) i on je czytał. Tylko jedno mu nie pasowało, bo z tych opowieści miałam być brzydką złą czarownicą. Najdziwniejsze jest to, że on o mnie wiedział wszystko a nawet były odwiedzał go z moimi córkami i ten facet się z nimi bawił i je zna, a dla mnie ten człowiek był kompletną tajemnicą, pomimo, że były dużo opowiadał o innych kolegach z pracy... a o nim nigdy nie napomknął nawet...
i teraz sama nie wiem co mam o tym myśleć.
czy to dobrze, że go poznałam i dla kogo to może być dobrze.
bo skoro puścił farbę mi o pewnych wybrykach byłego, to czy nie będzie grał na dwa fronty i byłemu sprzedawał rewelacji o mnie....
Wogóle strasznie dziwny z niego człowiek, przyszedł do knajpy jak Cejrowski - na boso...
A to dopiero początek tej dziwacznej nocy był....
Reszty na razie nie ogarniam.
Nie mam w głowie szufladki na takie sytuacje jeszcze.
Chyba sobie założę pt "archiwum X"

Po prostu przynieś zwierzaka do domu - wtedy na 100% zmięknie.
To dobry pomysł juz widze jego minę

Ale Ci się natentegowało zyciowo Jakby mi ktoś powiedział, że mnie swietnie zna, czytał moje sms-y jako pośrednik, etc, to chyba bym nogi za pas wzięła, gdzie pieprz rośnie nie wiem, ale bałabym się, ze będzie własnie grał na 2 fronty. Chyba, ze porozmawiasz z nim o tym szczerze, ale oczywiście on wcale szczery być nie musi...

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-07-05, 13:01   #2526
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Gryszard będzie Ojcem Chrzestnym (z dużych liter brzmi bardziej filmowo) ale kto matką? Przyznawać się, która ma duże dochody, fajną chatę i może przysyłać paczki z USA? Może Hecate?
I jeszcze będę musiała ogłosić przetarg na wybór imienia na chłopca bo mi TŻ odrzucił Edwarda, Edwina i Edmunda

Lepiej się za robotę wezmę a nie goopoty.
a jak mała ruda wiedźma będzie?
Cytat:
Mam paranoje
no to niezły hardkor

A ja w weekend znalazłam sobie jeszcze pare polskich kapel i słucham
Sorcerer jest niezły, fajnie chłopaki grają w sumie jeszcze lepsi chyba niz Kelthuzzar
I Nów (choć wokal jakiś dziwny), i Radogost - Baba Jaga
Graveland tez mi się podoba tesktów nie sposób zrozumieć, ale fajne, ciężkie brzmienie mają
Stary 2010-07-05, 13:03   #2527
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
ale rozumiem że reklama musi pójść bez względu na wszystko? więc "tylko" kilka tygodni nerwów i wszystko będzie dobrze?
No ja myślę. Namówiłam człowieka do zrobienia jej za frajer, napracował się jak cholera (dodam dla porządku, że on z tego żyje i zwykle nie pracuje za darmo), teraz nie wypada odpalić tej roboty.
Cytat:

bry wszystkim
Brrry, brrry,brrry!

Załatwiłam plany architektoniczne Biblioteki Miejskiej w Cieszynie. Nie pytajcie po co Zaraz wracam spać.
Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
no ba...toż nieustająco pamiętamy
Cóż za wydolność... Pamięciowa.

Cytat:
czekam z niecierpliwością
Taaa... Mówię całe dwa słowa.
Cytat:
a bo ja jestem otwarta na nowe wrażenia i doświadczenia
(nie na ludziów, bom socjofob, tylko na to, co tworzą - sztukę, wiedzę itp. chłonę całą sobą i chcę jeszcze, jeszcze...)
A ja na jedno i drugie. Lubię ludzi. Oczywiście tylko tych wartych lubienia. Jestem socjofilem.
W sobotę na ognichu sekcji RPG kąpaliśmy się nago w jakimś osiedlowym stawie. A może to już bardziej niedziela była...?
Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
no jakich kucze...niepełnoletnich? ,toż Gryx jest od paru lat wystarczająco pełnoletni a że odrobinkę młodszy....nie szkodzi ja się dobrze trzymam
Dobre podejście. Jak się człowiek dobrze trzyma to mu się i dobrze puścić łatwiej.
Cytat:
Napisane przez Szara Róża Pokaż wiadomość
Co racja, to racja. My się też nie zdecydujemy, za dużo negatywów, przy zbyt małej ilości pozytywów
No nic, trudno, musimy niestety jakoś z tym żyć - trzeba blokować i obserwować, naszym priorytetem będzie zapewnienie koci możliwie największego komfortu życia.

Cytat:
Nie pozwalam takich gupotów wypisywać! Ostatnio tak Ci bujnie wzeszły, że w szoku byłam
To było zanim mi wzeszły.
Cytat:
Co za wstrętnie wredna małpa A niech jej suty uschną
Ależ Ty okrutna jesteś!
Cytat:
Cześć ekipa SB
Przypominam o swoim istnieniu i donoszę, że podczytuję Was czasami, ale nie piszę, powód prozaiczny - w sumie nie mam co pisać, brak weny
Cześć Corii.
Tez nie mam weny.
Mam kompulsy tabelkowe.

Cytat:
a ja z okazji tegoż pieknie zwalonego (od samego rana) dzionka (jedyne pocieszenie to zwycięstwo Komorowskiego) chleję sobie winko półwytrawne z Lidla (pyszniaste!), zagryzam różniastymi serami pleśniowymi i jest git (a właaaaśnie - dziś zaczynam dietę alkoholowo-serową )
Wow! Dieta - marzenie.
Ja ostatnio żyję na słodyczach i seksie. Jestem coraz grubsza, ale to chyba nie ciąża.
Cytat:
A propos "nawiedzonych muzyków" spotykałam się przez miesiąc z metalem-faszystą (sam się tak określał, akurat muzykiem to on nie jest) i ogólnie fajny facet ale stresowały mnie wspólne wyjścia - potrafił prowokować wzrokiem i głośno komentować np. Murzynów. Zawsze się bałam, że dojdzie do jakiejś rozróby.
Namawiał mnie do słuchania jakiejś nacjonalistycznej muzyki ale szczerze mówiąc ja na teksty w ogóle nie zwracam uwagi bo i tak ich nie rozumiem :P
Ciekawe jak nasz związek potoczyłby się na dłuższą metę przy moim skrajnie liberalnym podejściu? W każdym razie to nie poglądy były przyczyną rozstania
Spotykałam się kiedyś z kolesiem przystojnym jak marzenie i bardzo mało mądrym wyłącznie dla walorów estetycznych, ale przyznaję szczerze, że z faszystą bym się nie umawiała. Pierwsza próba rasistowskiego wyskoku w mojej obecności skończyłaby się efektownym i trwałym zakończeniem znajomości.
Odczuwam bardzo silną niechęć dla takich... ideologii.

Cytat:
Jeszcze nie ma czego gratulować
Ale czego nie ma czego, bo nie wiem... A chcę wiedzieć!
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 13:08   #2528
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cbr, dopiero doczytałam o powrocie. No proszę Tylko stawiaj teraz warunki i bądź konsekwentna!

Koleżanka z roboty przetestowała BT, spodobało jej się. Mówi, że dym i kadzidło, i że fajniejsze niż RC. Moja krew

Stary 2010-07-05, 13:14   #2529
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Wow! Dieta - marzenie.
wiem
jak uda mię się schuść na czymś takim (płaszcząc rzyć na kanapie), opublikuję to to i zarobię kupę kasiory
Cytat:
Ja ostatnio żyję na słodyczach i seksie. Jestem coraz grubsza, ale to chyba nie ciąża.
strasznie zazdraszczam
odkąd odstawiłam tablety chuop obchodzi mnie szerokim łukiem, a bez kija nie podchodzi
w ogóle muszę sobie zrobić aptecznego testa, bo od dwóch miechów mam jakieś takie dziwne "lęki", co wiąże się tyż z pewnymi objawami fizycznymi (tym bardziej, że była ku temu okoliczoność )

dobra, schlałam się i za dużo gadam
Stary 2010-07-05, 13:23   #2530
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Wtenczas będzie Natalka

Cytat:
W sobotę na ognichu sekcji RPG kąpaliśmy się nago w jakimś osiedlowym stawie. A może to już bardziej niedziela była...?

Cytat:
Spotykałam się kiedyś z kolesiem przystojnym jak marzenie i bardzo mało mądrym wyłącznie dla walorów estetycznych, ale przyznaję szczerze, że z faszystą bym się nie umawiała. Pierwsza próba rasistowskiego wyskoku w mojej obecności skończyłaby się efektownym i trwałym zakończeniem znajomości.
Młoda i goopia byłam. Ale nadal mam stosunek "róbta co chceta tylko mnie w to nie mieszajta". Chociaż nie wyobrażam sobie wspólnego życia i słuchania jego bredzenia.

Cytat:
Ale czego nie ma czego, bo nie wiem... A chcę wiedzieć!
A bo mi ciążę wieszczą I sama nie wiem czy się cieszyć czy płakać, haha.

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cbrku, ho ho, to byłoby nas dwie jaskóły?

Stary 2010-07-05, 13:28   #2531
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
wiem
jak uda mię się schuść na czymś takim (płaszcząc rzyć na kanapie), opublikuję to to i zarobię kupę kasiory

Cytat:
strasznie zazdraszczam
odkąd odstawiłam tablety chuop obchodzi mnie szerokim łukiem, a bez kija nie podchodzi
w ogóle muszę sobie zrobić aptecznego testa, bo od dwóch miechów mam jakieś takie dziwne "lęki", co wiąże się tyż z pewnymi objawami fizycznymi (tym bardziej, że była ku temu okoliczoność )

Skoro tak mu zależy na antykoncepcji hormonalnej, niech sobie sam rozregulowuje organizm.
Pamiętam rozmowę z kumplem na ten temat: mówię mu, że są środki hormonalne dla facetów. On na to:
- A ty wiesz, jak to rozwala gospodarkę hormonalną?!
- Wiem - odrzekłam - kobietom tylko trochę mniej.

Ogólnie gupi ten Twój chuop - powiedz mu, że popyt i tak przewyższa podaż więc niech Cię pilnuje, bo o drugą taka będzie mu trudno.

Cytat:
Młoda i goopia byłam. Ale nadal mam stosunek "róbta co chceta tylko mnie w to nie mieszajta". Chociaż nie wyobrażam sobie wspólnego życia i słuchania jego bredzenia.
Mój stosunek "róbta, co chceta" nie obejmuje ideologii dyskryminujących ludzi, zachowań uwłaczających ludzkiej godności oraz przyzwolenia na krzywdzenie innych (a poniżanie kogoś ze względu na kolor skóry jest krzywdą, nawet jesli nie wiąże się z przemocą fizyczną).

Cytat:
A bo mi ciążę wieszczą I sama nie wiem czy się cieszyć czy płakać, haha.
Najpierw płakać.
Cieszyć się będziesz za dwa lata. Ale za to długo.
Stary 2010-07-05, 13:34   #2532
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
jeżeli już, to ja ta jaskóła niechciana, nieplanowana i w ogóle histeryzująca
(chociaż nie powiem, kusząca perspektywa )

Cytat:
Skoro tak mu zależy na antykoncepcji hormonalnej, niech sobie sam rozregulowuje organizm.
kiedy mnie się tablety podobają - mała szansa, że zrobi się niechcianą dziecinę, nie chodzę po ścianach w czasie okresu - żyć, nie umierać
Stary 2010-07-05, 13:36   #2533
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

To Gryszard może nie na Kalisza ale niech na podstarzałego Brando się stylizuje?

A matek chrzestnych może być kilka - jak w bajce o śpiącej królewnie - tylko pamiętaj by złe wiedźmy tez poprosić

Cytat:
I jeszcze będę musiała ogłosić przetarg na wybór imienia na chłopca bo mi TŻ odrzucił Edwarda, Edwina i Edmunda .
Edgar Allan?

A w ogóle dlaczego chłopca zakładasz?

Cytat:
Mam paranoje
Betty, rzeczywiście zastanawiająco dziwna sytuacja....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 13:37   #2534
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
A ja na jedno i drugie. Lubię ludzi. Oczywiście tylko tych wartych lubienia. Jestem socjofilem.
a ja socjofobem
Cytat:
Sabciu, jesteś hardkorem!
Cytat:
Dobre podejście. Jak się człowiek dobrze trzyma to mu się i dobrze puścić łatwiej.

Cytat:
Wow! Dieta - marzenie.
ja niedawno żyłam tylko na słodyczach. I tez jestem coraz grubsza
Cytat:

wszelkim fanatykom i agresywnym typom mówię stanowcze: Nie
Cytat:
wiem

strasznie zazdraszczam

To nie powinnaś pić
Cytat:
jestem tolerancyjna i np. nie próbowałabym kolesia na chama na wiarę nawracać, ale już takie zachowania, faszyzmy itp u mnie nie przejdą
Cytat:
2 jaskóły wiosny nie czynią
Cytat:

Pamiętam rozmowę z kumplem na ten temat: mówię mu, że są środki hormonalne dla facetów. On na to:
- A ty wiesz, jak to rozwala gospodarkę hormonalną?!
- Wiem - odrzekłam - kobietom tylko trochę mniej.
taa...
Choć mi pomagają - ja miałam rozregulowaną przed

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-07-05 o 13:46
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 13:47   #2535
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Mój stosunek "róbta, co chceta" nie obejmuje ideologii dyskryminujących ludzi, zachowań uwłaczających ludzkiej godności oraz przyzwolenia na krzywdzenie innych (a poniżanie kogoś ze względu na kolor skóry jest krzywdą, nawet jesli nie wiąże się z przemocą fizyczną).
Niestety ja nie potrafię zrobić takiemu sceny, nawet nie umiem przegadać więc... Na szczęście miał takie poglądy na inne sprawy, że podziękowałam

Cytat:
Najpierw płakać.
Cieszyć się będziesz za dwa lata. Ale za to długo.
A myslałam, że ja jestem pesymistką

Stary 2010-07-05, 13:54   #2536
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety ja nie potrafię zrobić takiemu sceny, nawet nie umiem przegadać więc... Na szczęście miał takie poglądy na inne sprawy, że podziękowałam
a po co takiemu robić sceny i się zniżac do jego zachowania?
Cytat:
jeszcze ze mną nie gadałaś

edit: kuurczę, ten radogost nie dość, ze dobrze gra, to jeszcze mają fajne teksty
http://www.tekstowo.pl/piosenka,rado...go_szukam.html
"I warto wierzyć
I warto być
Tam gdzie z pozoru
Nie ma nic
By kiedyś wreszcie
Odnaleźć to
Te jedną iskrę
By ogrzać los"

To na pewno metal?
a gdzie mrok, zuoo i sztany?

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-07-05 o 14:12
Stary 2010-07-05, 14:17   #2537
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:

Dobre podejście. Jak się człowiek dobrze trzyma to mu się i dobrze puścić łatwiej. :cojest
:
Zawsze mówiłam,żes mądra kobieta. Mogę ci nawet Corride wybaczyc.

Wczoraj byłam u mojej najlepszej przyjaciółki. Oprócz mnie była jeszcze jej przyjaciółka z innej paczki.
Siedzimy sobie pod parasolem w ogrodzie, zajadamy serniczek z galaretką, pijemy kawkę. A tu pan domu rzuca pytanie: na kogo głosowałyście ?( godpodarze pro-Pisowscy -
Ułamek sekundy konsternacji , po czym przyjaciółka z innej paczki rzuca: na właściwego ! skwapliwie podchwyciłam : ja też na właściwego !
Po czym każdy stwierdził ,że i tak głosował na mniejsze ( jego zdaniem ) zło.
Dyskusja polityczna przyjeła rachityczny wymniar i umarła śmiercią naturalną.

Nastepnie panie udały sie na odchudzający spacer a pan domu przygotował w miedzyczasie grila
Fachowo "wygrilowana" podwawelska jak najbradziej zbliżyła towarzystwo
Miałam naprawdę milą niedzielę.

Na dodatek moja przyjaciółka dba aby jej przyjaciółki dobrze sie trzymały
w związku z czym mam zaproszenie do jej firmy na masaż twarzy , maseczkę i hennę .
To nowy rodzaj masazu , bedę robic za model eksperymentalny .
Jak eksperyment nie wyjdzie , to w sobotę przybedę na wizażankowe spotkanie ....w woalce

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2010-07-05 o 14:40
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 14:30   #2538
Szara Róża
Zakorzenienie

GG do Szara Róża

Cytat:
Mam paranoje
A jesteś pewna, czy to aby na pewno "totalny przypadek"...?

Cytat:
Taaa... Mówię całe dwa słowa.
Hyhyhy...

Cytat:

Cytat:
Ależ Ty okrutna jesteś!
Strrrrasznie okrutna, sła i słośliwa

Cytat:
Jestem coraz grubsza, ale to chyba nie ciąża.
Jakoś sobie tego nie potrafię wyobrazić

Cytat:
Zgadzam się z każdym zdaniem

Cytat:
Nie zapeszajmy, bo mogą być bliźniaki

Cytat:
To wiadomo nie od dziś

Cytat:
edit: kuurczę, ten radogost nie dość, ze dobrze gra, to jeszcze mają fajne teksty
http://www.tekstowo.pl/piosenka,rado...go_szukam.html
"I warto wierzyć
I warto być
Tam gdzie z pozoru
Nie ma nic
By kiedyś wreszcie
Odnaleźć to
Te jedną iskrę
By ogrzać los"

To na pewno metal?
a gdzie mrok, zuoo i sztany?
Bo to nowy gatunek: tzw. optimistic metal
co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie."

Edytowane przez Szara Róża
Czas edycji: 2010-07-05 o 14:32
Szara Róża jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 14:43   #2539
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Bo to nowy gatunek: tzw. optimistic metal
mnie sie taki gatunek widzi
Stary 2010-07-05, 15:02   #2540
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
i za to Cię lubię
Cytat:
Nie zapeszajmy, bo mogą być bliźniaki

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
mnie sie taki gatunek widzi
mi tez
grają z jajem i nie lecą na ogólnych nurtach zuuaaa, wojny i nienawiści
(mone rteksty nie porażają ambnicją czy madrością, ale i takl sa o wiele lepsze od tych niektórych kiczowatych ględzeń o pięknych, dumnych Słowianach z ciemnego borualbo żeby wybić chrześcijan, inne plemiona i takie tam)

edit: dobra, zwracam honor - zażyli mnie tekstem:
"Popatrz na swe dzieło
Twórco maskultury
Pełno w nim robactwa
I dezynwoltury"
Co to jest "dezynwoltura???

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-07-05 o 15:04
Stary 2010-07-05, 15:23   #2541
Szara Róża
Zakorzenienie

GG do Szara Róża

Cytat:
i za to Cię lubię
I vice versja

Cytat:
Co to jest "dezynwoltura???
: Klik!

No tego jeszcze nie grali: w Katosach pada dyszcz... Ale mnie, sprytną bestię, nic nie zaskoczy - mam parasol
co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie."

Edytowane przez Szara Róża
Czas edycji: 2010-07-05 o 15:26
Szara Róża jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 15:23   #2542
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

No ja np. mogę sobie pozwolić na dezynwolture w domciu bo nie ma mojego P. któremu mogło by to przeszkadzać.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 15:53   #2543
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
I vice versja
swój swojego pozna
Cytat:
spoko grunt, ze są lepsi od Wojnara, który rozwalił mnie tekstem:
"Żył kiedyś lud w krainie mgły
Przed wielu wieków... ciemnymi wiekami
"
Stary 2010-07-05, 15:59   #2544
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

Co racja, to racja. My się też nie zdecydujemy, za dużo negatywów, przy zbyt małej ilości pozytywów
No nic, trudno, musimy niestety jakoś z tym żyć - trzeba blokować i obserwować, naszym priorytetem będzie zapewnienie koci możliwie największego komfortu życia.

Cytat:
Ja uczulona jestem na takie rzeczy, niby większość ludzi zapiera się nogami i rękami że nie, absolutnie, rasistami nie są, ale niepostrzeżenie wymyka im się to i owo..... momentalnie znika część mojej sympatii do tych osób. W pracy często np. słyszę że Arabowie to a Krakusy tamto, na którymś festiwalu jakiś facet wyraził się o paleniu papierosów "murzyński nałóg"..... Niby nic ale wg mnie o ludziach, o ich myśleniu, świadczą nawet takie drobne wypowiedzi.

Cytat:
wiem

Cytat:
...
Ułamek sekundy konsternacji , po czym przyjaciółka z innej paczki rzuca: na właściwego ! skwapliwie podchwyciłam : ja też na właściwego !
bardzo ładne wybrnięcie z niezręcznej sytuacji
Cytat:
w związku z czym mam zaproszenie do jej firmy na masaż twarzy , maseczkę i hennę .
To nowy rodzaj masazu , bedę robic za model eksperymentalny .
Jak eksperyment nie wyjdzie , to w sobotę przybedę na wizażankowe spotkanie ....w woalce
na pewno wyjdzie - w każdym razie trzymam kciuki żeby wyszedł
ciekawe na czym ta eksperymentalność polega?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 16:13   #2545
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ja uczulona jestem na takie rzeczy, niby większość ludzi zapiera się nogami i rękami że nie, absolutnie, rasistami nie są, ale niepostrzeżenie wymyka im się to i owo..... momentalnie znika część mojej sympatii do tych osób. W pracy często np. słyszę że Arabowie to a Krakusy tamto, na którymś festiwalu jakiś facet wyraził się o paleniu papierosów "murzyński nałóg"..... Niby nic ale wg mnie o ludziach, o ich myśleniu, świadczą nawet takie drobne wypowiedzi.
Miałam taką babę w robocie, niby ona nic do nikogo nie ma ale bardzo łatwo przechodziło jej przez usta "arabusy, czarnuchy, indiańce, chinole"... I to jeszcze tonem pełnym pogardy. Szkoda, że nie spytałam czemu czuje się od nich lepsza.
Ale to ta, co mnie notorycznie irytowała.

Stary 2010-07-05, 17:09   #2546
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

nadrobiłam, ale cytowanie mi się zaburzyło

Ja też miałam wczoraj zawał z powodu nocnych niepokojących wyników wyborów i spać nie mogłam aleee na szczęście rano się okazało ze fałszywy alarm

Siedzę i mi duszno. I nie idę jutro do pracy bo muszę zacząć wybierać moje pozostałe 10 dni urlopu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 17:40   #2547
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Mam paranoje
Ja nie wiem. Jestem tak przyzwyczajona do ludzi, których nie znam, a oni mnie znają, że... Chyba nie spędzałaby mi ta sytuacja snu z powiek.
Zdecydowałabym się na poprawne, dobre relacje bez poufałości i już.
Przecież to nie jest wina tego gościa, że Twój luby o Tobie gadał. Ani to, że się kumplują.
Cytat:
kiedy mnie się tablety podobają - mała szansa, że zrobi się niechcianą dziecinę, nie chodzę po ścianach w czasie okresu - żyć, nie umierać
To chyba co innego - ta druga kwestia.
Dla mnie taka ingerencja w prawidłowo funkcjonujący organizm raczej nie jest korzystna. To w końcu lek - jeśli organizm go potrzebuje, prroszę bardzo, nawet zachęcam. Mój nie potrzebuje i nie zamierzam pchać się w poprawianie czegoś, co świetnie działsa, bo to nie kończy się dobrze. Zwykle.
Taki mój pogląd. Dziwny może, ale mnie z nim dobrze.
Cytat:
No co? Przeciez to nic takiego.
Cytat:

wszelkim fanatykom i agresywnym typom mówię stanowcze: Nie

Cytat:
taa...
Choć mi pomagają - ja miałam rozregulowaną przed
Wyżej pisałam, że w takiej sytuacji - zupełnie inna sprawa.
Cytat:
Ja nie jestem pesymistką. Ja mam doświadczenie.
[QUOTE=ROZ-ter-KA;20474567]Zawsze mówiłam,żes mądra kobieta. Mogę ci nawet Corride wybaczyc.
Dzięki, dzięki, dzięki łaskawa Pani.
Cytat:

Cytat:
Najsłoślifsza i najokrutniejsza.
Siostro, pójdź w me ramiona!

Cytat:
Zgadzam się z każdym zdaniem

Cytat:
To wiadomo nie od dziś
Eeee... No co Ty?! Ja?!
Cytat:

Zgadzam się co do najostatniejszej literki. Nie potrafię lubić i szanować rasistów, antysemitów, faszystów, szowinistów i innych takich.
I nie - nie będę próbować. Mogę dyskutować, mogę uznać, że pewne poglądy sa wynikiem wychowania, socjalizacji, kompleksów, czy głupoty, ale uważam też, że dorosły człowiek powinien być na tyle rozsądny, żeby przemyśleć swoje poglądy. Jesli tego nie robi, to w moich oczach traci wiele.
Stary 2010-07-05, 17:49   #2548
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cioteczki z Baru, tym razem jednak nie zostaniecie cioteczkami Kolejna akcja za miesiąc. Ale przetrzymało mnie nieźle.
Na wieczór planuję więc obalanie grzańca galicyjskiego, jutro gorąca kąpiel bo już dzisiaj nie zdążę i degustacja domowej naleweczki

Stary 2010-07-05, 18:33   #2549
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Cioteczki z Baru, tym razem jednak nie zostaniecie cioteczkami Kolejna akcja za miesiąc. Ale przetrzymało mnie nieźle.
Na wieczór planuję więc obalanie grzańca galicyjskiego, jutro gorąca kąpiel bo już dzisiaj nie zdążę i degustacja domowej naleweczki
Co się odwlecze to nie uciecze
Tak siak, okazja aby

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2010-07-05 o 19:44
Stary 2010-07-05, 18:36   #2550
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Gorąca kąpiel podczas@ Nie powinno się w tym czasie zażywać gorących kąpieli ,w ogóle gorące kąpiele są złeee,robią źle skórze a niestety Red nastolatką już nie jesteś trza dbać żeby sie nie sypnąć za parę lat

Lodówkie przywieźli ,stoi se na przedpokoju w sukience z wielkich bąbli

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości