|
|
#571 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Trzymam Twoją dłoń, lecz nie czuję jej.
Naszą przyszłość przesłania mi mgła. Więźniem Twoich ramion, spojrzeń, słów i pocałunków jestem, choć wcale nie chcę.! próbowałam słuchać wszystkich rzeczy, o których mówiłeś, ale nie mogłam uciszyć głosów w mojej głowie.
|
|
#572 |
|
Rozeznanie
|
<3.
wróciłam do was perełki.
dziękuję za pamięć i pochwały <3 'Chodzi o faceta, który Cię pragnie, dzwoni do Ciebie, sprawia, że czujesz się seksowna i w stu procentach pożądana. Powinien chcieć spotykać się z Tobą coraz częściej, bo za każdym razem, gdy Cię widzi, lubi Cię, a potem kocha, coraz bardziej i bardziej..' mam jeden, wielki burdel w sercu. jeżeli czegoś pragniesz i za tym gonisz, to zawsze będzie uciekać. 'miesiące zapominania. leczenia własnej podświadomości, rozwianej na kawałki. po raz kolejny zgotowałam sobie to samo piekło. znając konsekwencje, zdecydowałam się na miłość. znowu, działającą tylko w jedną stronę.'
5.10.2011. nareszcie w moim życiu pojawił się ktoś , dla kogo warto żyć. <3 Edytowane przez xsxs Czas edycji: 2010-07-05 o 11:11 |
|
|
|
#573 |
|
Raczkowanie
|
cornflower - jaaak miło . <3 takie słowa od najlepszych strasznie cieszą . ;*Paralogiczna , SparklyAngel , without_demur - bierzcie sobie i kradnijcie Słoneczka . ![]() caroline060 rebellious Toogether93 agrr bajkowanastychick Kofeina w RedBullach sanderson93 latin without_demur _mandarynka myCh agattee dresowa nieliczylamwcalesie - chyba wszystkie moje ulubione . <3 najlepsze ! _________________________ ___ nie zapominaj o tamtych twarzach , zostaw dawną siebie i żyj .. spróbuj , ja pękam . a myśląc o mnie miałeś nadzieje , że się śmieje i przez Ciebie nigdy nie byłam smutna ? wydaje się świat taki niewinny , z uśmiechem na twarzy taki pełen tlenu . znikają szklane uczucia , ty znikasz , nocy znowu nie ma . boję się , że nie wytrzymam takiego tempa . zarumieniła się patrząc na jego opalone słońcem ramiona , zawsze wydawała się być do niego bledsza emocjonalnie a jednak ją pragnął .
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Może jestem inna ale cieszę się że nie jestem taka sama jak wszystkie
14.02.2014 r. Zaręczyny godz. 12:36 03.09.2016 r. Ślub godz. 13:00 Uśmiech kosztuje mniej niż elektryczność a daje więcej światła Lecz gdy o stan małżeński chodzi sprawdź czy się serce z sercem zgodzi , bo szału jest chwila a żalu cały wiek.... |
|
|
|
#575 |
|
Przyczajenie
|
bądź moim chiuauą < 3
nieodgadniony wyraz twarz. na ustach uśmiech. w sercu ból. nowe miejsce. nowi ludzie. nowy.. ty. zmieniłaś się nie do poznania. to ty nie pamętasz jaka byłam. poproszę inne życie. to mi się nie podoba. kolejna szansa? a czy wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki? myślenie boli. - powiedziała i przestała żyć.
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
people always leave.
I siedzę z nim w starym obskurnym hotelu, Ty wydzwaniasz z pytaniami 'dlaczego nie powiesz mu "nie" ' W duszy odpowiadam 'On nie jest Tobą'. Boże, pomóż mi w jakiś sposób. I nie chcesz pozwolić odejść.
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
luudzie ile tu powtórek
(...) a prawdy szukaj pośród traw , szukaj jej między wierszami , szukaj w oczach , które cię kochają Ona ? 1,70 zachwiania emocjonalnego zawieszonego gdzieś między swoją chorą rzeczywistością o prawdą a wieczorem zamykam oczy i śpiewam do księżyca wyszukuję wspomnień w wyblakłych słowach zapisanych na kartkach pamiętnika
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
z Tobą mam faze jak po maryśce ![]() kocham Twoje usta, oczy, ramiona, włosy... ..
kocham Twoje wszystko. |
|
|
|
#579 |
|
Rozeznanie
|
Uwielbiam Uśmiechem przypomnij mi, ile dla Ciebie znaczę.
Gdy Ciebie nie ma, nie ogarniam własnych myśli. 'toksyczny dotyk' Chodź, pokażę Ci słońce za dnia i księżyc nocą. Uczuciami barw mi serce, na kolor miłości.
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
,,Dzieci i zegarki nie mogą być stale nakręcane. Trzeba im dać troche czasu na chodzenie."
Kobieta bardziej kocha dziecko niż męża. Bo dziecko jest na pewno jej, a mąż nie zawsze. "Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu." CZŁOWIEK NIE JEST TYLKO SPRAWCĄ SWOICH CZYNÓW, ALE PRZEZ TE CZYNY JEST ZARAZEM W JAKIŚ SPOSÓB TWÓRCĄ SIEBIE SAMEGO
14.02.2014 r. Zaręczyny godz. 12:36 03.09.2016 r. Ślub godz. 13:00 Uśmiech kosztuje mniej niż elektryczność a daje więcej światła Lecz gdy o stan małżeński chodzi sprawdź czy się serce z sercem zgodzi , bo szału jest chwila a żalu cały wiek.... |
|
|
|
#581 |
|
Przyczajenie
|
nie było mnie tylko kilka dni, a tu już nowa część ;*
myCh - czuj się okradziona. ![]() _________________________ ___ But he doesn't want to read the message He doesnt want to read the message he doesn't want to read the message here /Ale on nie chce przeczytać wiadomości On nie chce przeczytać wiadomości On nie chce przeczytać wiadomości tutaj/ fałszywych hien wielkie stado, przyjaźnie bez sensu zakończone zdradą. moje niebo jest w Twoim pokoju.
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#583 |
|
Raczkowanie
|
Mojemu sercu brak jednego najważniejszego elementu - Ciebie. A gdy kiedyś Cię spotkam, to podejdę do Ciebie pewnym krokiem, namiętnie pocałuję i szepnę do ucha słodkim głosem: 'żałuj' Mimo gorzkiej kawy, którą piłeś,
Twoje usta nadal były niesamowicie słodkie.
|
|
#584 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zaraz po przeczytaniu pojawił się na moim opisie jest przecudnythe_end - ja twoją ofiarą umieram ze szczęścia ;** turka24oraz niewtajeminczona- cudne <3 ___________________ a gdybym zaginęła, zauważyłbyś.? wzbudzone nadzieje rozbijają się o życie jak fala o skałę - giną zatopiona w kałuży miłości "Choć wszystko wokół jest szczęśliwe ja czuje , że nie żyje..." -goodis Jeszcze nie umieram... ... ale jestem na dobrej drodze.. ;]
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam się nie zakochać, wiem.
Ale ciężko być obojętną na pocałunki wśród gwiazd i non stop mrugającą kopertę z Twoim imieniem w prawym dolnym rogu ekranu. Nawet nie wiesz ile bólu sprawia każde Twe spojrzenie. Nawet nie wiesz jak bardzo boli każdy Twój dotyk. Gdy wiem, że znów mam Cię tylko na chwilę. Mówili, że nigdy nie będziesz mój. A ja wierzyłam sercu, które upierało się, że jesteś Jego własnością. Głupie serce, znów się myliło.
|
|
#586 |
|
Konto usunięte
|
When once your heart gets broken you start to see cracks in everything.
/ kiedy raz Twoje serce stanie się pęknięte, Ty widzisz pęknięcia wszędzie/ Dear Me, You are the sexiest thing that has ever walked this earth. Love, Me / Kochana Ja, jesteś najseksowniejszą osobą któa kiedykolwiek chodziła po ziemi. kocham, ja./ |
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
myCh, inquiring - okradłam
*** Jak można po kilku wspólnie spędzonych miesiącach zrezygnować z miłości? Jak można zadawać tak nokautujące ciosy? No powiedz, jak? ![]() |
|
|
|
#588 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ____________ '' Hipotetycznie dziś już mogę idąc z nowym facetem, spotkać jego matkę albo jego samego gdybym miała go, bo oprócz paru melanżowych przygód, żaden nie zagościł w moim sercu, dłużej niż na 5 minut. '' (trochę przerobione z piosenki ) za dużo nienawiści a za mało serca... Przekroczyłam dawkę śmiertelną, czekania na Ciebie ... 'Co nie boli, to nie życie , co nie przemija to nie szczęście '' Nauczyłam się czegoś... Nauczyłam się miłości ... Miłości do Ciebie ... Już nigdy tego nie zapomnę... '' Lubię kiedy mężczyzna, lubię ... Lubię kiedy mężczyzna, lubię kiedy mężczyzna, rozumiesz? Lubię ... Gdy szuka ust , a lęka się słów i spojrzenia .. Dokładnie, lubię kiedy mężczyzna... ''
|
|
#589 |
|
Raczkowanie
|
bardzo dziękuję cukierachu ![]() spalam się w blasku księżyca; czuję, że dziś odejdziesz, tak po prostu i bez pożegnania. co za różnica i tak odejdziemy i tak wszyscy zapomną . wiesz, że to już nie odejdzie to Cię zniszczy i pochłonie. nie staraj się, nie uciekaj i tak musi dopaść. nie chowaj się szybciej się podniesiesz po bólu, nic już nie uratuje tej miłości, dziewczyno słyszysz ? to taki lans, kiedy zostawiasz mnie samą gdy na myśl nie przyjdzie Ci się wrócić bądź kochankiem; przyjacielem; chłopakiem; mężem; ale nigdy s****ysynem, który mnie zostawi.
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
|
|
#590 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
WiecznieZakochana - niee! nie umieraj! wdech, wydech, wdech, wydech! myCh - kradnę bezapelacyjnie! ________ A kiedy poprosisz o uśmiech - mam prawo odmówić.
'Szarpie mną jakaś pustka waleczna, tańcząca na resztach egoizmu. I krzyczy do uszu gryząc mnie w słuch, żeby walczyć - póki kości jeszcze wszystkich nie wytarłam.' He is running away from it, she must survive it. On od tego ucieka, ona musi to przetrwać.
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
..Twoje oczy, sa jak ocean piekne i niebezpieczne, sa tak piekne ze chce sie w nie patrzec godzinami przez to niebezpieczne, bo traci sie poczucie czasu
..
|
|
|
#592 |
|
Raczkowanie
|
marzenkaz - nie dodawaj co 15 minut opisów, bo zaśmiecasz wątek ...
__________ młodzi gniewni siebie pewni... W poszukiwaniu znaczenia słowa '' człowiek '' .. albo mnie kochaj albo zostaw w spokoju . Tylko gwiazdy znają los człowieka. (PS: przepraszam,że w nowym poście.)
Zrobię sobię kiedyś zdjęcie z Bogiem . Udowodnię Ci jak mało jeszcze wiesz . Edytowane przez turka24 Czas edycji: 2010-07-05 o 12:52 |
|
|
|
#593 |
|
Zadomowienie
|
zdajesz sobie sprawę z tego, że Cię nikomu nie oddam?
nie musisz mówić że jestem Twoim poparzonym biedactwem, nazwij mnie nawet Twoim burakiem. szczegół tkwi w zaimku dzierżawczym "mój" nawet moje oczy samoistnie łzawią nocami. przyzwyczaiły się. Ci, którzy nikogo nie mają są biedni, wredni czy zbyt wybredni? z każdym kolejnym łykiem piwa coraz bardziej mi Ciebie brak, z każdym kolejnym zaciągnięciem papierosem ... - od kiedy palisz? - a od kiedy Ciebie to interesuje? ... i ślubuję Ci być przy Tobie na dobre i na złe. zimą obiecuję Cię rozgrzać, jesienią nie zapominać o parasolu, wiosną towarzyszyć na każdym nudnym pikniku, a latem smarować plecy. przysięgam dbać o Ciebie. będę podawać Ci rosół przed imprezą, aby zapobiec kacowi. będę drapać Cię tam, gdzie zaatakowały Cię komary, a sam nie sięgasz. połamię każdego papierosa w Twoim domu, jeśli postanowisz rzucić palenie. bo najbardziej na świecie chcę towarzyszyć Tobie na drodze życiowej i idąc z Tobą za rękę, wspólnie pokonywać wszelkie przeszkody.
|
#594 |
|
Raczkowanie
|
dobrze, ze miała tusz na rzęsach, bo pewnie by już płakała...
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami Bog zsyla na ziemie kawalek nieba w postaci dzidziusia..... i ja mam juz swoj kawalek nieba..
|
|
|
|
#596 |
|
Raczkowanie
|
Zabrali mi słońce i powiesili tanią prowizorkę..
|
#597 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za wszystko
taaak? <3 suck my (not existent) dick /ssij moją (nie istniejącą) pałe/ Peter Pan and Wendy turned out fine so won't you fly with me? /Piotruś Pan i Wendy wyszli na dobre, więc nie chcesz ze mną polatać?/ i remember everything /pamiętam wszystko/ at least i can hold you in my mind /w ostateczności mogę trzymać cię w pamięci/ i'll give you everything, darling /mogę dać ci wszystko, kochanie/ i still think of you /nadal o tobie myślę/
|
#598 |
|
Raczkowanie
|
Doroteeeek - miło mi.
![]() dodałam cię do swojego serca, a teraz mnożę straty. kochał ją, ale nie tak jak ona.. do końca życia... witaj smutku! - uśmiech jest dla ludzi szczęśliwych. - i tu się mylisz, bo właśnie uśmiech daje szczęście. spróbuj się uśmiechnąć, to zobaczysz. atak morderczych całusów. ;* Moje drogie, kochane i w ogóle najlepsze panie <3 chciałam poinformować iż zostawiam was na kilka dni / tygodni. Kooochaaaaam ;******* !
|
#599 |
|
Rozeznanie
|
poprostuAsiss, dreams_x33 - Dziękuje i kradnijcie ile chcecie <3
Jest okej wypij kilka piw i będzie dobrze. Piwo, seks, zdrada, zemsta, chciwość... gdzie tu miejsce na miłość? Drżę godzinami przed snem myśląc co jutro przyniesie mi w ręce, a co z cholernym tupetem odbierze. - Cześć, taak czuję się dobrze, no na prawdę nie masz się co przejmować (....) daj spokój wyrosłam już z tego (...) tak wpadnę do Ciebie jak uporam się z brudnymi skarpetkami .... yhym... był frajerem (...) no pa,pa. - gdyby było tak łatwo jak niedawno zapewniała, gdyby chociaż na ułamek sekundy mogła od krzyżować palce by nie kłamać, a mówić prawdę. Zgasiła papierosa, odłożyła zakrwawioną szmatkę. - No to teraz czas udawać, że jest cholernie pięknie i znaleźć dobry kamuflaż na zadane sobie rany zapomnienia. - westchnęła opadając wewnętrznie z sił. Chcę istnieć w Twoim życiu. - prosze uważać wszystkie naiwne damy, bo po barze krąży frajer, który pragnie zawładnąć waszym sercem . Czekam, aż świat zawiruje, po czym zwali mnie z nóg ze szczęścia. Potyka się co chwilę, podnosi co drugi raz i brnie jak ślepe kocie do czegoś o czym usłyszała, co jest jak legenda... Poświęcenie to kiedy on zje cały pucharek truskawek nie mówiąc nawet, że ma na nie uczulenie. Brnę w życiowym gównie. Motywem przewodnim jest nieszczęśliwa miłość, a gdzie miejsce na problemy pijaczyny z bloku obok, albo biedaka, który prosi o drobne na chleb, no gdzie? Dziwny stan odrętwienia serca.
|
#600 |
|
Raczkowanie
|
Let me cut off the wings , you dont need them
| Pozwól mi odciąć Ci skrzydła, nie potrzebujesz ich Well you can cry me a river | Cóż jak dla mnie możesz wypłakać morze łez Eat your heart | Zjem Twoje serce Jestem zmęczony byciem tym kim chciałeś abym był
Stałam się taka obojętna nie czuję Cię już Proszę bądź moim filtrem świetlnym Nasze sylwetki w świetle zachodzącego słońca Teraz jeśli chcesz możesz mi powiedzieć "idź do diabła" I nie atakuje Cię chyba , że dostanę znak . Nigdy się nie poddam Mówię miłość , miłość , miłość , miłość , miłość , miłość , miłość , miłość , miłość , miłość <33 Mówią , że na wojnie i w miłości wszystkie chwyty dozwolone lecz ja nie muszę z tym walczyć ... I kochanie Twoja miłość mnie zmieni I teraz mogę zobaczyć każdą perspektywę I teraz mogę zobaczyć każdą pojedyńczą możliwość I wiem , że któregoś dnia wszystko się uda Bo będe robić wszystko żeby tak się stało On poprostu jest zwykłym dupkiem . Każde słowo `Kocham Cię` wypowiedziane z jego ust były kłamstwem. Mówi to każdej dziewczynie na mieście , raniąc je wszystkie bo każda jego wielka miłość wystarcza mu na tydzień..
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.

;*
14.02.2014 r. Zaręczyny godz. 12:36
03.09.2016 r. Ślub godz. 13:00 

jest przecudny