|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12
Cytat:
Np. 2 dni temu mialam spadek 0,7 wczoraj wzrost + 0,2 a dzis spadek znowu 0,7 I tym sposobem doszłam do mojej najnizszej wagi na dukananku... Dzis waga pokazała 70,5 |
|
|
|
|
#1352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za przepisik udanych zakupów życzę ![]() Cytat:
![]() ... zaczynam czytać książeczkę bo kartkowanie się nie liczy ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Kobitki mam pytanko jaką wage najlepiej zakupić ?????????? ta z pomiarem wody jest dobra ? działa to ?
|
|
#1353 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Piekny spadeczek no ja osiagnelam moja najnizsza wage na Dukanie a tu prosze wzrost tym bardziej jestem zla bo takich wzrostow to ja nie mialam
|
|
#1354 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tydzien temu - 8,4
|
|
#1355 |
|
Raczkowanie
|
Jak cos to na priv, żeby nie robić off topów
wieczorem wkleje podsumowanie
06.05.2010 67 kg 05.06.2010 60.9 kg 30 dni -6.1 kg 14.07.2010 57 kg 70 dni -10kg 15 dni zastój! 11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg 23.01.2011 III Faza 62 [B] pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm |
|
|
|
#1356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale w sumie jaki to offtop?
|
|
#1357 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma za co przepraszać
tylko, jak wszystkie wpiszą ile jest to dobijemy dziś do 5000 i zaś kolejna część wątku. Ayu nas "powyszczela" .
06.05.2010 67 kg 05.06.2010 60.9 kg 30 dni -6.1 kg 14.07.2010 57 kg 70 dni -10kg 15 dni zastój! 11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg 23.01.2011 III Faza 62 [B] pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm Edytowane przez sonia26 Czas edycji: 2010-07-05 o 12:05 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1358 |
|
Zadomowienie
|
:d
|
#1359 | |
|
Raczkowanie
|
Witam po makrelowym śniadanku
![]() Cytat:
Grunt że wazy dokładnie po przecinku bo stara zwykła waga ciągle to samo pokazywała
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli rozumiem iz zwykła waga spisuje się świetnie tak ?... oo jakies pomiary sa prowadzone ja tez chce sonia do Ciebie odmeldowywać???http://allegro.pl/item1091411176_eld...war_2lata.html ma ktoś taką??? chyba jednak z tymi pomiarami tez fajnie mieć ...
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2010-07-05 o 12:23 |
|
|
|
|
#1361 |
|
Zadomowienie
|
a ja zrobilam sobie dukanowe buly z mikrofali ale wyszly jakeis rozlazle bleeee....moze cos z tym jest ze w upaly zbiera sie woda...bo ja mam ostatni trwaly wzrost ktory nie chce zejsc...dziwne ejst to wieczoren przed snem waze 50,5 a rano dzis kolo 11 wazylam 49,9 to troche maly ten sopadek nie???
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
|
|
|
#1362 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluje wszystkim spadków
![]() Mam pytanie, czy dozwolone są kotlety sojowe? I jeszcze głupsze: jeśli można je jeść to i na PP i na PW? Wartości odżywcze: białko 50 g węglowodany 16.8 g tłuszcz 1.2 g błonnik 19 g sód 0.4 g |
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale po 18-stej nie jadam, no chyba, ze uczta
|
|
#1364 |
|
Zadomowienie
|
heloł sluchajcie mam problem jesli chodzi o wybor sera mielonego na sernik. otoz kupilam jeden ser ale w watku o produktach Emilka zasugerowala ze posiada on skrobie modyfikowana, z tego co widze na opakowaniach sera president nie jest napisany sklad. pomozcie co wybrac? chce upiec sernik bez skrobii zeby byl dobry na PP
|
#1365 |
|
Rozeznanie
|
5 dni uderzeniówki i żadnego spadku wagi!!!! nic. zasad przestrzegałam żeby nie było. tym samym zwracam się do wszytskich, którzy chcą zrzucić dwa- trzy kg- nie ma sensu na dunkanie bo nic to nie da
jak pisałam mam 160, waze 47 kg... nie rzuc e teraz dunkana bo boje sie efektów, zrobie 2 faze 5 na 5 a pozniej skoro nie schudłam to jakoś łagodnie z tego wyjde
|
|
|
|
#1366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo skad niby waga wie jaki jest sklad mojego ciala? przeciez ktos moze miec moj wzrost i wage a byc z samych miesni a ktos moze byc z samego tluszczu nigdy na to uwagi nie zwracalam![]() ja mam wage firmy FALA w realu np są i tylko pokazuje wage i jestem z niej zadowolona ![]() ![]()
|
|
#1367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak coś w tym jest ... teraz to już sama nie wiem ... ... ale dzisiaj mam mało urozmaicone menu hehe sis padnie jak zobaczy mój obiad ![]()
|
|
#1368 |
|
Raczkowanie
|
witam w ten piękny dzień
nad ranem wróciłam z nad morza, akurat wypadły mi 3 dni PW, jedzeniowo nie zgrzeszyłam(wogóle mało jadłam, chociaż kusiły mnie lody i gofry), ale za to alkoholowo i drinkowo nie dałam rady na wadze dziś 67,8, przed 3 dniami było 67,5 boję się teraz o zastoje ale do celu mam 2 kg, a czas do 20 lipca wiec myślę że dam radę od dziś proteinkowo opalenizna i niezapomniane wspomnienia wszystko rekompensują
|
|
|
|
#1369 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mogę spytać ile masz wzrostu? bo ja nic na dunkanie nie zleciałam
|
|
|
|
|
#1370 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Oświadczam wszem i wobec, że po równych 2 tygodniach z Dukanem moja waga z 61kg spadła to 57,8 Do celu (54) już niedaleko, chociaż Dukan mi wyliczył 56,8 ![]() I jeszcze Wam powiem, że właśnie moja rodzinka jadła pizze, a mnie to wcale nie rusza, siedzę ze wszystkimi przy stole i zajadam się wieśniakiem z otrębami i jest git ![]() Idę zaraz toś przekąsić, żebym znowu nie miała problemu ze zbyt małą ilością kcal
|
|
#1371 |
|
Zadomowienie
|
Czarownico moze Ty sie wypowiesz na temat sera do sernika bo z tego co pamietam to Twoj sernik byl slawny, tylko Ty robilas z homo?
|
#1372 | |
|
Zadomowienie
|
po pierwsze to masz za mala wage zeby cos zleciec
co chcesz zleciec jak nie masz z czego?![]() po drugie widocznie nie mialas zatrzymanej w organizmie wody, to dobrze, znaczy, ze pilas zawsze odpowiednia ilosc. chudniecie zaczyna sie dopiero po ok 2 tyg wiec czekaj na efekty skoro juz sie tak uparłas dukać chociaz wcale tego nie potrzebujesz ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
![]() i zawsze robie go z serka homo z lidla, tego ze skrobią i udaję, że jej tam nie widzę ![]() ale widzialam też taki twaróg president 1kg, 4% tluszczu. tez moze jest fajny ale 30% drozej wychodzi
|
|
#1373 | |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyno, masz 160cm, 47 kg wagi, chciałaś zrzucić 2-3 kg a zrobiłaś 5 dni uderzeniówki!! Dukan nie jest dla Ciebie, od początku Ci to mówiłyśmy, robiąc tak długa uderzeniówkę nie mogłaś schudnąć, bo rozwaliłaś metabolizm. Nie narzekaj teraz i proszę nie opowiadaj teraz wokół, że na Dukanie nic nie schudłaś, bo zaraz będzie, że Dukan to zła dieta itp. itd. Jak dalej będziesz tak postępowała to żadna dieta Ci nie pomoże!
Idź na lody i zaakceptuj taki stan rzeczy jaki jest i daj sobie spokój z dietami. ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
Ale dla zainteresowanych- w kerfurze taka "5in1" jest za 80 zł.
|
|
|
#1374 |
|
Zadomowienie
|
małe sprostowanie, ja sernika nigdy nie robilam, ja robiłam PANA SERNIKA ![]() i zawsze robie go z serka homo z lidla, tego ze skrobią i udaję, że jej tam nie widzę ![]() ale widzialam też taki twaróg president 1kg, 4% tluszczu. tez moze jest fajny ale 30% drozej wychodzi[/QUOTE] fakt przeoczylam ten szczegol:P a Sparta Pana kochanka czy jakos tak..no ja wlasnie planuje mala randke i chce sie porzadnie przygotowac ha...ja wlasnie mam ser ze skrobia i moze tez udam ze jej tam nie ma no bo co? wyrzuce?
|
#1375 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nic Ci nie zleci tak jak dziewczyny napisały, bo nie ma co zlecieć. Chcesz sobie wykończyć organizm to proszę bardzo leć trybem 5/5, mimo że dawno pisałam że ewentualnie możesz spróbować 2/0. P.S. Upiekłam biszkopt do rolady wygląda super i stygnie w ścierecze
|
|
#1376 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki za silną wolę i niech waga leci w dół! ![]() Cytat:
![]() Witam porannie znad kawki. Właśnie zbieram sie na dukanowe zakupy. Mam nadzieję, że dziś mój żołądek będzie pragnął dużo mniejszej ilości jedzenia (i nie w nocy). 2 dzien PW uważam za rozpoczęty!
|
|
|
#1377 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo ladnie GRATULUJE pieknie spada
|
|
#1378 |
|
Wtajemniczenie
|
Maricken - na czym polega tryb 2/0? Musze przyznać, że zawsze lecialam 5/5 i nie interesowały mnie inne. Dwa dni PW i zero P?
|
|
#1379 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pomiary dodatkowe są zbędne, bo jak wspomniała Czarownica to raczej pic na wodę i ja też na to nie zwracam uwagi i nie korzystam z tych funkcji. Na takiej najzwyklejszej gramów ie zobaczysz I na dodatek zwykłe wagi ważą/przekłamują o jakieś 2kg mniej niż elektroniczne.Cytat:
|
|
#1380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Innym wariantem 2/7 (2 dni czystych protein i 5 dni PW) jest 2/0 - 2 dni czystych protein i 5 dni zwyczajnych bez specjalnej diety, lecz również bez zbytnich ekscesów." Dukan poleca to na cellulit, dla kobiet o szczupłej "górze" a bujnym "dole".
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

taki duzy wzrost od wczoraj 

Reszta już jakoś pójdzie!

Piekny spadeczek 
[B] 

czyli rozumiem iz zwykła waga spisuje się świetnie tak ?