|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
Smażę tak jak ziemniaczane.
|
|
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
A ja gotuję jedno, chyba, że mam ochotę na coś innego niż mężowi wymyśliłam i albo je albo głoduje... Bo tak naprawdę to my uczymy tak facetów a później narzekamy
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Mi właśnie chyba jakieś cholerstwo wyrasta z tyłu, bo mam spuchnięte dziąsło i mnie pobolewa. Może to ten mądrości??
|
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Co do placków z cukini to ja akurat nie robiłam, ale widzę, że identycznie jak te co robiłam dzisiaj... zrobiłam zdjęcie, wrzucę potem i przepis na kulinarnego... może akurat ktoś skorzysta... ja myślę co by jutro na obiad zrobić. Na pewno będzie młoda kapucha na ciepło i nie wiem co do tego... może zrobię placuszki z piersi z kurczaka do tego
|
|
|
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A to, że wybrzydzają ja mam głęboko w d... niech sobie sami gotują Za wołowinę bym się dała pokroić, indyka nie lubię (jak dla mnie smierdzi) Edytowane przez anuszka1401 Czas edycji: 2010-07-05 o 14:09 |
|
|
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko serem posypuję już po smażeniu
|
|
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie usmiałam teraz ...zadzwoniłam do TZta bo teraz kończy prace, żeby mi kupił dwie koperty bąbelkowe , bo sprzedałam spódnice i biustonosz i nie chce dwa razy na poczte latac , a on mówi do mnie ale mnie wystraszyłaś
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3848 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie ma mowy, wystarczy mi atrakcji![]() ja biore i bede brala po porodzie zeby zapobiec niedoborom, podczas karmienia ubywa nam jeszcze wiecej Cytat:
![]() Cytat:
jak to dzieci
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mniej jednak jak dla mnie pyszne ![]() Mniam, uwielbiam placuszki z piersi choc w sumie tylko raz robiłam ![]() edit: no chyba, że ktoś smaży na teflonie to mozna bez tłuszczu, ale jak dla mnie to nie ten smak
Edytowane przez anuszka1401 Czas edycji: 2010-07-05 o 14:04 |
|
|
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musze w takim razie zrobic te placuszki moze jutro ??? |
|
|
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
Oj a mi znowu wieprzowina bardzo śmierdzi, w ciązy przynajmniej... masakra. Indyka i kuraka lubię...
Zaraz zrzucę zdjęcie dla Was Ja też lubię kombinować, na szczęście mój chłop zje wszystko |
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
ooo, tak nigdy nie robiłam, a ciekawe
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Mój też Dobrze, że nie wybrzydza, bo bym go ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
Dlaczego np. te które wyrwane nie mogą odrosnąć tylko wyrastają jakieś kurcze mądrości?![]() Zrób zrób koniecznie placuszki, bo jak linka pisała, później możesz nie zdążyć pojeśc takich smakołyków
|
|
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
odwaliłam lepszy numer
Pojechałam na uczelnię. M był za miastem i już wracał. Powiedziałam, że podaje tylko po wpis i wracam do domu.On, że będzie kolo 20tej i żebym zadzwoniła to po mnie przyjedzie. Na uczelni okazało się, że nie będzie wpisów i poszłam z dziewczynami na lody. Było dość głośno. Posiedziałyśmy trochę. Koło 20tej wyciągam telefon aby zadzwonić do M, patrzę a tak kilka nieodebranych połączeń ![]() Okazało się, że od 19: 30 próbował się ze mną skontaktować... Nie odbierałam, on nie wiedział co się dzieję, do tego te upały. Miał już czarne myśli, że gdzieś zemdlałam albo rodzę Właściwie to już jechał na uczelnię... Dobrze, że nie pojechał bo jakby mnie tam jeszcze nie znalazł to dopiero by się stresował. Jakoś nie przyszło mi do głowy aby do niego zadzwonić wcześniej albo wysłać smsa |
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
anuszka - ja jem tylko drób i ryby
![]() A placki z cukinii bym zjadła
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy któras z was otwierała spór na all ?
Kupiłam z miesiac temu hulajnoge, przyszła uszkodzona , wiec za porozumieniem ze sprzedawca miałam odesłać uszkodzony towar i oczekiwać dobrego + zwrot gotówki za wysyłkę reklamacji...tak też uczyniłam ... dwa tygodnie temu mi napisali ze dobry towar lada moment powinien byc a przelew w trakcie realizacji , oczywiscie nie mam ani jednego ani drugiego a i na miala mi przestali odpisywac i zaczynaja lapac duzo negatywów ...wkurzyłam się na maksa |
|
|
|
#3856 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie mam dwóch zębów teraz. Na dole po prawej nie mam szóstki a po lewej piątki, którą mi dziś wyrwała. Ósemki mam już wszędzie, wychodziły mi kilka lat ale już chyba wyszły i o dziwo są zdrowe. Cytat:
Z resztą u moich rodziców jest też kwestia, że tata pochodzi z Gór Świętokrzyskich a mama z Dolnego Śląska- dwa odmienne regiony i np. u mojego taty w domu jadło się takie rzeczy, że nigdy bym do ust nie wzięła... np. pierogi z makiem...
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
HD ładnie załatwiłaś TŻ
Co do sporów na allegro, to nie otwierałam... wrzucam Wam zdjęcia mojego obiadku z dzisiaj
|
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
hd to tż musiał mieć niezłego stresa
Przynajmniej miał jakis trening
|
|
|
|
#3859 |
|
Zadomowienie
|
mnie ostatnie 3 dni tak biodra w nocy bolały, że spać nie mogłam :/ do tego teraz pachwiny zaczęły pobolewać... podobno to znaczy wszystko, że się rozciąga wszystko i przygotowuje, także pozostaje się tylko męczyć...
|
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
lazurowa mój ojciec też nie jadł spagetti, pizzy i wielu wielu rzeczy, czasem nawet nie spróbował, a twierdził że nie lubi
|
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Co do bioder i pachwin... to ja mam tak co noc. Szlag człowieka może trafić - znam ten ból
|
|
|
|
#3863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hd - mój tez czasem wpada w panikę jak nie odbiorę telefonu, a czasem po prostu nie zdążę dojść, albo wyszłam do sklepu i nie wzięłam ![]() lazurowa - to ciężkie ma życie ta twoja mamusia ![]() basia, ola - a moje dodatkowo wyskakują wiec jest wesoło jak siedzę na WC i nie mogę wstać bo wyskoczyło
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-07-05 o 14:17 |
|
|
|
|
#3864 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dziekuje oj tak, czas leci jak szalony, dopiero co Marysia byla malenka a tu juz 8 lat
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem teraz jakaś zakręcona. Przykłady: - prawie wyszłam ze sklepu bez reszty - na wyborach podałam nie ten adres co trzeba i jeszcze się upierałam, że jest poprawny - w szpitalu zapomniałam skierowania na badania P. doktor powiedziała, że to normalne i tylko się ze mnie śmiała. A właściwie z nas - że wszystkie kobitki w 9 miesiącu są zakręcone )) Nawet nie pomyślałam, że będzie mnie szukał... |
|
|
|
|
#3866 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie biodra nie bolą.
Może dlatego, że zawsze miałam stosunkowo szerokie biodra i budowę klepsydry...
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaa.... i musze zaznaczyć, że na ta uczelnie pojechałam w ostatniej chwili bo zapomniałam o wpisach.Zadzwoniły do mnie dziewczyny z pytaniem czy będę.
Na wariackich papierach ubrałam sie i wyleciałam z domu, wpadłam do taksówki (facet chyba myślał, ze zaraz mu urodzę ) i w tym czasie zadzwoniłam do M, że mi sie przypomniało i że jadę na uczelnię. Wiedział więc, że mam ciężki dzień... a potem się nie odzywałam |
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też biodra nie bolą
ogólnie to nic mnie nie boli- pachwiny, biodra, brzuch itd. więc jak mi przypier... przy porodzie to się osikam z bólu ![]() hd oj ja też jestem bardzo bardzo zakręcona Do sklepu to praktycznie muszę codziennie po coś się wracać Dobrze, że już po egzaminach, bo chyba już bym nie dała rady się uczyć ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- aaaaa właśnie spojrzałam na moje stopy iiii pobiłam wszelkie rekordy puchnięcia! Idę wymoczyc girki w chłodnej wodzie, posmaruję żelem chłodzącym i się położę!! Zatem żegnam Was na razie
|
|
|
|
#3869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez nie lubie ![]() i kciuki za wizyte [QUOTE=papeteria;20473718] zostawiłam u dentystki 1400,- w sumie /QUOTE]Cytat:
![]() Cytat:
a drob mi smakuje a moj tz tez wszystkozerny ja tez chce, ale kto to usmazy, poki co ide smazyc klopsiki na obiad
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

Smażę tak jak ziemniaczane.

. A to, że wybrzydzają ja mam głęboko w d... niech sobie sami gotują

a wzroku tez nie mozesz zaniedbac
wszedzie cos ....
a drob mi smakuje a moj tz tez wszystkozerny