etorebka.pl - część X - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-05, 13:38   #1951
losek78
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część X

no fakt - kupilam kiedys skórzane baleriny w humanic za 140 i przez 2 sezony nie daly sie rozbic - potwornie twarde i nie wygodne , czego ja nie próbowalam - spirytus , młotek , wkladki rózne , impregnaty zmiekczajace i ziemniaki bez skórki nawet , tak ze kupilabym drugie buty za to cudowanie z nimi
a 1 balerinki z sigmy takie cwiekowe to po prostu bajka - takie mięciutkie , tylko farbowały , nastepne mialy cieniutki spod i nogi bolały od chodzenia , a ostatnie nie nadawaly sie do chodzenia jakies takie nie wyprofilowane i sie zrazilam do sigmy , no chyba sie jeszcze przekonam ? kto wie
Stary 2010-07-05, 13:38   #1952
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość

Mnie też i tak się zastanawiam czy klikać Flavię dzisiaj czy jutro dopiero, bo nie wpłyną mi rabat za jedno skorzystanie- może ta miła wizażanka, która skorzystała z mojego kodu teraz to czyta i da znać czy brała za pobraniem czy płaci przelewem

Miałam dzisiaj ze sobą turkusową Flavię, jak jechałam pociągiem to akurat siedziałam przy oknie na słońcu i jak przyszedł konduktor sprawdzać bilety i jak otworzyłam tą torbę to myślałam, że trupem padne na miejscu- co za smród A byłam pewna, że już ten okropny rybi smrodek wywietrzał, a tu się okazuje, że chyba jak się torba nagrzeje to idzie druga fala tego zapaszku Za chwilę ją wypiorę, może coś pomoże.
Pomimo tego, że śmierdzi i tak ją kocham- to takie moje śmierdzące maleństwo
Stary 2010-07-05, 13:41   #1953
netkaa00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
wiesz co, ona ma wg mnie idealny fason i jest naprawdę cudna, ale ten zapach czasem wkurza jednak nie jest zbyt intensywny, po wywietrzeniu i innych zabiegach, prawie nie daje o sobie znać, chociaż jak pisała nebya jak się nagrzeję
ale i tak ją polecam

Ciągle sie waham:P ale ja tak mam zawsze
Wcześniej zakupiłam już Andi szarą i jest to moja najlepsza torebka
Więc może i z tą też tak by było;P
netkaa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 13:41   #1954
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
żadna moja etorebka tak nie śmierdzi jak Flavia była wietrzona, perfumowana, bla bla bla i dalej guzik z tego
Wypierz podszewkę

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Ok, w takim razie ja źle zrozumiałam Twój post. Odczytałam to w taki sposób, że Twoja rodzina wówczas pracę miała dobrą i z sentymentem wspomina tamte czasy.

Może już lepiej zostawmy ten temat, bo tylko wyzwala w nas negatywne emocje, a po co to komu?
Miała dobrą ale to nie znaczy,że ktoś chce powrotu tych czasów tylko posiadania dobrej pracy.
Już zostawiliśmy

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 13:42   #1955
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
no fakt - kupilam kiedys skórzane baleriny w humanic za 140 i przez 2 sezony nie daly sie rozbic - potwornie twarde i nie wygodne , czego ja nie próbowalam - spirytus , młotek , wkladki rózne , impregnaty zmiekczajace i ziemniaki bez skórki nawet , tak ze kupilabym drugie buty za to cudowanie z nimi
a 1 balerinki z sigmy takie cwiekowe to po prostu bajka - takie mięciutkie , tylko farbowały , nastepne mialy cieniutki spod i nogi bolały od chodzenia , a ostatnie nie nadawaly sie do chodzenia jakies takie nie wyprofilowane i sie zrazilam do sigmy , no chyba sie jeszcze przekonam ? kto wie
Mnie np. każde buty obcierają ... czy to skórzane czy to ze skóry ekologicznej ... dosłownie każde nawet adidasy , ale nauczyłam się już z tym żyć. .
Np. ja najbardziej z sigmowych lubię wentylki i balerinki z kokardką ... cud miód po prostu

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 13:47   #1956
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
żadna moja etorebka tak nie śmierdzi jak Flavia była wietrzona, perfumowana, bla bla bla i dalej guzik z tego
Moja już nie śmierdziała, a przynajmniej ja tego nie czułam Miała praną podszewkę, była wietrzona na tarasie przez pare dni, na koniec perfumowana i było ok. Teraz jak już nie jest taka gorąca od słońca to też jest ok, jak się nagrzała na słońcu to dopiero było...

Cytat:
Napisane przez netkaa00 Pokaż wiadomość
O kurcze
A chciałam ją zamówić..
I już teraz nie wiem. .
Ze śmierdziochami można sobie poradzić, tylko trochę czasu to zajmuje Miałam już jednego śmierdzioszka i na szczęście już nie śmierdzi. Mam co prawda Flavię turkusową, ale zamierzam kupić beżową, bo sam model tej torebki, wykonanie i wygoda użytkowania są dla mnie nie do ocenienia, polecam Uwielbiam tę torebkę i na pewno kupię też beżową jak tylko rabatu troszkę nazbieram, bo turkusową uwielbiam Smorodek można jej wybaczyć, zresztą jak już ją będziesz miała w rękach to na pewno z miejsca ją pokochasz

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Ja mogę ci posłodzić

Moją flavię wyprałam i już nie zajeżdża jak się ją otwiera, ale fakt nigdy takiego śmierdzocha nie miałam
Ooo jak miło

Z tym smrodkiem to jest tak, że niby myślałam, że już go nie ma, ale wrócił ze zdwojoną siłą Myślę, że jeszcze jedno pranie i będzie ok, trochę dłużej pomoczę podszewkę, później na taras, a u mnie dzisiaj wieje więc mam nadzieję, że nie będzie już zajeżdżać Tylko mnie dzisiaj zaskoczyła, bo normalnie to wyglądało tak jakbym w takiej torebce ładnej jakieś zdechłe ryby wiozła

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 13:51   #1957
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Flavia jest świetna, zapach zwalczysz, a na pewno jak ją dostaniesz to ją polubisz kupuj
Danula: skorzystam z twojej rady
Iduś: mnie też KAŻDE buty obcierają. nawet trampki ....

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 13:51   #1958
peearl
Rozeznanie

Dziewczyny ale mi stracha narobiłyście z tym smrodkiem Flavii..
Jak tylko przyjdzie to zaraz się biorę za pranie podszewki haha
peearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 13:56   #1959
nebya
Wtajemniczenie

A i jeszcze w temacie butów. Kupiłam w CCC najwygodniejsze szpilki jakie kiedykolwiek miałam i do tego piękne. Mam je od studniówki, czyli ponad dwa lata, może nie noszę ich często, ale swoje przeszły i nadal wyglądają tak jak w dniu kupna Jestem z nich naprawdę zadowolona, a dałam za nie wtedy 60 zł Z kolei najwygodniejsze sandały kupuje w Deichmannie, nie wiem dlaczego tak pasują moim stopom- wszystko jedno z czego są, nic mnie nie odparza, stopa się nie poci no i wytrzymują długo. Ostatnio nawet kupiłam kolejną parę. Jedyny minus tego sklepu to wzornictwo- ja np. nie lubię żadnych świecących badziewek przy butach a tam często się zdarza, że mają takie przeładowane buty. Ale można znaleźć i takie fajniejsze modele, albo radzić sobie inaczej W sandałach, które ostatnio kupiłam było sporo ozdóbek, ale były tak przymocowane ( na żyłce), że bez problemu je usunęłam

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 13:57   #1960
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie dzisiaj pochmurno, ale strasznie duszno i ciężkie powietrze. Ale przynajmniej w domu jest przyjemniej.
Moja sypialnia jest tak nagrzna że Cały dzień jest włączony wentylaotr ai tak jest gorąco Ale ponoć na jutro tylko 20stopni zapowiadają to może się ochłodzi u mnie też

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Mnie np. każde buty obcierają ... czy to skórzane czy to ze skóry ekologicznej ... dosłownie każde nawet adidasy , ale nauczyłam się już z tym żyć. .
Np. ja najbardziej z sigmowych lubię wentylki i balerinki z kokardką ... cud miód po prostu
Cytat:
Iduś: mnie też KAŻDE buty obcierają. nawet trampki ....
Myślałam, że jestem sama w tym bólu Ale właśnie ta "chińszczyzna" z ccc ostatnio zaczęła mnie obcierać dopiero po 6 godzinach więc proszę nie narzekać na nią-to jest cud

Cytat:
Napisane przez peearl Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale mi stracha narobiłyście z tym smrodkiem Flavii..
Jak tylko przyjdzie to zaraz się biorę za pranie podszewki haha
Może ta partia jest niesmrodliwa

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2010-07-05 o 13:58
Stary 2010-07-05, 14:04   #1961
an.ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
nie przejmuj się ..
pw bardzo grzeczny, więc nie wiem jak można zarzucić tutaj zły ton ..
Cytat:
jeszcze nie miałam takiej sytuacji, jak jest w wysłanych, o chyba logicznym jest, że zostało wysłane
i jak dla mnie w treści tego privu, nie było nic niestosownego.
Cytat:
Nie przejmuj się, czasami tak się zdarza- ktoś ma gorszy dzień i już W PW nie ma nic niestosownego według mnie.
Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
mogło się tak stać bo ja kiedyś do Ćwirki wysyłałam wiadomość i też nie doszła.
An.ka nie przejmuj się ... wyślij Brydzi wiadomość jeszcze raz (chyba można dodać opcję, żeby ta druga osoba potwierdziła, że otrzymała wiadomość )
Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
nie martw się jak dla mnie PW jest bardzo grzeczny
Dziękuję Wam, dziewczyny, kochane jesteście Bo już zupełnie zgłupiałam po tym zarzucie o niestosowny ton...
Przesyłka dziś została wysłana, więc mam nadzieję, że teraz poczta jej nie zgubi i sprawa zamówienia się zakończy

A a propos sandałek - mam dwie pary Lasockiego z CCC i naprawdę polecam - można w nich chodzić cały dzień Jedne i drugie udało mi się kupić na Nocach Zakupów z -20%, także cena wyszła sensowna - ok. 100 zł za skórzane sandałki Poza tym z sandałek z Deichmanna (Graceland) też jestem w miarę zadowolona, chociaż już do chodzenia na cały dzień się nie nadają Wczoraj udało mi się kupić jedne, nad którymi się zastanawiałam od miesiąca - i właśnie przecenili z 69 zł na 34 Z jesienno-zimowymi butami już jest u mnie gorzej, bo prawie wszystkie mnie obcierają i uwierają

Edytowane przez an.ka
Czas edycji: 2010-07-05 o 14:05
an.ka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-05, 14:11   #1962
peearl
Rozeznanie

Cytat:

Może ta partia jest niesmrodliwa

Chciałabym żeby tak było
peearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 14:13   #1963
Dominiique
BAN stały

W CCC kupiłam sporo butów i niektóre (niezależnie od ceny) wytrzymywały długo i były wygodne, tylko 2 pary trafiłam felerne.

Obecnie mam rzymianki Sarah Karen i są super wygodne, przewiewne. No ale one kosztowały ponad stówę

W Deichmannie nic nie kupiłam już i nie kupie po tym, jak kozaki ze skóry ekologicznej po jednym wyjściu w mżawkę miały zacieki - kolor dosłownie spływał z cholewki, a tez ponad 100 kosztowały.

Chętnie bym kupowała w Ecco, Venezii lub Ryłko, ale są dość drogie, a ja wolę mieć ze 3 pary butów na sezon, a nie 1...
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 14:14   #1964
kunia1
Zakorzenienie

A ja mam dylemat.. Klikać czy nie klikać
Może lepiej poczekać, może coś wrzucą nowego.. Muszę to dobrze przemyśleć żeby nie stracić mojego gigantycznego rabatu
A jeśli nic nie dorzucą to rozważam:

1. turkusową flavie
2. szarą andi
3.granatową anę (jeszcze.. choć chyba mi jednak przeszło)

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 14:14   #1965
an.ka
Zadomowienie

Ja tam Flavii nawet lekki smrodek wybaczam Zresztą już się właściwie - po ponad 3 miesiącach od zakupu - ulotnił
Stary 2010-07-05, 14:15   #1966
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane gdzie mogę obejrzeć real zdjęcia flavi???
Cytat:
O kurcze
A chciałam ją zamówić..
I już teraz nie wiem. .
Tylko Charlizze ma chyba turkusową? O ile dobrze pamiętam, "zapach" pewnie zależy też od barwnika.

I nie zastanawiaj się długo, bo ona pewnie szybko zniknie

Cytat:
U mnie dzisiaj pochmurno, ale strasznie duszno i ciężkie powietrze. Ale przynajmniej w domu jest przyjemniej.
U mnie tak samo. Pół nocy lało, to myślałam, że będzie chłodniej. A tu nic.

Cytat:
A i jeszcze w temacie butów. Kupiłam w CCC najwygodniejsze szpilki jakie kiedykolwiek miałam i do tego piękne. Mam je od studniówki, czyli ponad dwa lata, może nie noszę ich często, ale swoje przeszły i nadal wyglądają tak jak w dniu kupna Jestem z nich naprawdę zadowolona, a dałam za nie wtedy 60 zł Z kolei najwygodniejsze sandały kupuje w Deichmannie, nie wiem dlaczego tak pasują moim stopom- wszystko jedno z czego są, nic mnie nie odparza, stopa się nie poci no i wytrzymują długo. Ostatnio nawet kupiłam kolejną parę. Jedyny minus tego sklepu to wzornictwo- ja np. nie lubię żadnych świecących badziewek przy butach a tam często się zdarza, że mają takie przeładowane buty. Ale można znaleźć i takie fajniejsze modele, albo radzić sobie inaczej W sandałach, które ostatnio kupiłam było sporo ozdóbek, ale były tak przymocowane ( na żyłce), że bez problemu je usunęłam
Ja najwygodniejsze na obcasie mam z kolei z Trolla Za to szpilki z Ryłko (kosztowały swoje, ale mam je od lat i nic się nie dzieje). W ccc kupuję baletki, sandały to różnie . Za to w deichamannie nie kupiłam nigdy nic, bo wszystkie buty są za szerokie, a obcasy są niestabilne dla mnie.
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 14:15   #1967
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Flavia jest boska, na pewno nie pożałujesz zakupu ja troszkę spryskałam podszewkę perfumami i szybko wywietrzało, chociaż moja od początku nie śmierdziała jakoś szczególnie.

Naprawdę warto ją kupić
Stary 2010-07-05, 14:17   #1968
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
W CCC kupiłam sporo butów i niektóre (niezależnie od ceny) wytrzymywały długo i były wygodne, tylko 2 pary trafiłam felerne.

Obecnie mam rzymianki Sarah Karen i są super wygodne, przewiewne. No ale one kosztowały ponad stówę

W Deichmannie nic nie kupiłam już i nie kupie po tym, jak kozaki ze skóry ekologicznej po jednym wyjściu w mżawkę miały zacieki - kolor dosłownie spływał z cholewki, a tez ponad 100 kosztowały.

Chętnie bym kupowała w Ecco, Venezii lub Ryłko, ale są dość drogie, a ja wolę mieć ze 3 pary butów na sezon, a nie 1...
Ceny w ecco są tak powalające A i jakoś fasony średnio mi się widzą-większośc kojarzy mi się z butami ortopedycznymi

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Może lepiej poczekać, może coś wrzucą nowego.. Muszę to dobrze przemyśleć żeby nie stracić mojego gigantycznego rabatu

1. turkusową flavie
2. szarą andi
Klikaj A ty masz beżową falvie?

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-07-05, 14:18   #1969
an.ka
Zadomowienie

Z Ryłko polecam kozaki - jeśli ktoś chce klasyczne, na kilka sezonów Ja w kozakach Ryłko przechodziłam 3 zimy i nic się nie działo. Miałam też kozaki z Daniji - musiałam po 2 założeniach reklamować, bo odpadło pół obcasa. Naprawili mi, ale jakoś krzywo chyba. Ostatniej zimy kupiłam też kozaki w Everest i też nie są tak wygodne jak te z Ryłko. Wszystkie były z naturalnej skóry i wszystkie przy zakupie wydawały się super wygodne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-05, 14:21   #1970
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
no mam i nie wiem czy miłość do beżowej pozwoli mi gdziekolwiek wyjść z turkusową Ech te dylematy

Ale z tymi śmierdzącymi flaviami to mnie zastanawiacie, aż poszłam powąchać i zdecydowanie moja NIE śmierdzi

Edytowane przez kunia1
Czas edycji: 2010-07-05 o 14:26
kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 14:24   #1971
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Flavia to naprawdę dobry wybór

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
Moja już nie śmierdziała, a przynajmniej ja tego nie czułam Miała praną podszewkę, była wietrzona na tarasie przez pare dni, na koniec perfumowana i było ok. Teraz jak już nie jest taka gorąca od słońca to też jest ok, jak się nagrzała na słońcu to dopiero było...

Ze śmierdziochami można sobie poradzić, tylko trochę czasu to zajmuje Miałam już jednego śmierdzioszka i na szczęście już nie śmierdzi. Mam co prawda Flavię turkusową, ale zamierzam kupić beżową, bo sam model tej torebki, wykonanie i wygoda użytkowania są dla mnie nie do ocenienia, polecam Uwielbiam tę torebkę i na pewno kupię też beżową jak tylko rabatu troszkę nazbieram, bo turkusową uwielbiam Smorodek można jej wybaczyć, zresztą jak już ją będziesz miała w rękach to na pewno z miejsca ją pokochasz

Ooo jak miło

Z tym smrodkiem to jest tak, że niby myślałam, że już go nie ma, ale wrócił ze zdwojoną siłą Myślę, że jeszcze jedno pranie i będzie ok, trochę dłużej pomoczę podszewkę, później na taras, a u mnie dzisiaj wieje więc mam nadzieję, że nie będzie już zajeżdżać Tylko mnie dzisiaj zaskoczyła, bo normalnie to wyglądało tak jakbym w takiej torebce ładnej jakieś zdechłe ryby wiozła
Stary 2010-07-05, 14:26   #1972
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Ceny w ecco są tak powalające A i jakoś fasony średnio mi się widzą-większośc kojarzy mi się z butami ortopedycznymi

A niektóre faktycznie, strasznie toporne są. Za to bardzo wygodne Ale czasem widział wiele ładnych, kobiecych wzorów, no ale ceny powyżej 300 zł... Za kozaki to mogłabym tyle dać, ale za balerinki?
Stary 2010-07-05, 14:28   #1973
an.ka
Zadomowienie

Iduś - odpisali Ci na Twój mail odnośnie reklamacji Flavii?
Ja wczoraj z 10 razy musiałam pooprzesuwać ten zamek, żeby się w końcu zasunał
Stary 2010-07-05, 14:28   #1974
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
Z Ryłko polecam kozaki - jeśli ktoś chce klasyczne, na kilka sezonów Ja w kozakach Ryłko przechodziłam 3 zimy i nic się nie działo. Miałam też kozaki z Daniji - musiałam po 2 założeniach reklamować, bo odpadło pół obcasa. Naprawili mi, ale jakoś krzywo chyba. Ostatniej zimy kupiłam też kozaki w Everest i też nie są tak wygodne jak te z Ryłko. Wszystkie były z naturalnej skóry i wszystkie przy zakupie wydawały się super wygodne

Chyba na tę zimę zainwestuję w Ryłko, bo ostatnie moje oficerki już się zniszczyły (Z CCC, skóra eko, wytrzymały intensywne noszenie przez 2 sezony). A taka klasyka dobra jakościowo zawsze się broni
Stary 2010-07-05, 14:31   #1975
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
no mam i nie wiem czy miłość do beżowej pozwoli mi gdziekolwiek wyjść z turkusową Ech te dylematy

Ale z tymi śmierdzącymi flaviami to mnie zastanawiacie, aż poszłam powąchać i zdecydowanie moja NIE śmierdzi
ja też mam beżową i moja nie śmierdzi
Za to czarna Lizzy już śmierdziała
Stary 2010-07-05, 14:35   #1976
an.ka
Zadomowienie

Biegnę na fitness (czyli odchudzanie bez Dukana) - miałam przed zajęciami wstąpić do Arkadii, bo to ten sam przystanek, ale zasiedziałam się na wątku i już nie zdążę Może to i lepiej, bo znowu bym się skusiła na coś, co nie jest mi niezbędne A tak pieniądze zostaną na Emilkę - oczywiście niezbędną
Stary 2010-07-05, 15:05   #1977
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam turkusową i myślę, że wystarczy mi miłości na beżową

Cytat:
A niektóre faktycznie, strasznie toporne są. Za to bardzo wygodne Ale czasem widział wiele ładnych, kobiecych wzorów, no ale ceny powyżej 300 zł... Za kozaki to mogłabym tyle dać, ale za balerinki?
Ogólnie zwróciłam uwagę na platfusiaste sandałki i baleriny z ecco. Pewnie są wygodne ale za tyle kasy to by musiały mnie nosić Sandałki też koło 300zł kosztują

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-07-05, 15:15   #1978
201608151053
Konto usunięte

Ta "emilka", która przemknęła przez Allegro w ub. tygodniu wróciła...

http://www.allegro.pl/item1115057000...mi_u_mi_u.html
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 15:25   #1979
Iduś
Zakorzenienie

moja Flavia poleciala na reklamacje

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Beata2906 Pokaż wiadomość
Ta "emilka", która przemknęła przez Allegro w ub. tygodniu wróciła...

http://www.allegro.pl/item1115057000...mi_u_mi_u.html

ładny brązik

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 15:35   #1980
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:

1. turkusową flavie
2. szarą andi
trudny wybór... nie wiem co bym wybrała na twoim miejscu ale wahałabym się między Andi i Flavią, pewnie..
Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Tylko Charlizze ma chyba turkusową? O ile dobrze pamiętam, "zapach" pewnie zależy też od barwnika.

I nie zastanawiaj się długo, bo ona pewnie szybko zniknie
tak, mam turkusową tak samo jak nebya, więc może to rzeczywiście wina jakiegoś smrodliwego barwnika

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu

Edytowane przez CharLizZie
Czas edycji: 2010-07-05 o 15:38
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości