|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl - część X
no fakt - kupilam kiedys skórzane baleriny w humanic za 140 i przez 2 sezony nie daly sie rozbic - potwornie twarde i nie wygodne , czego ja nie próbowalam - spirytus , młotek , wkladki rózne , impregnaty zmiekczajace i ziemniaki bez skórki nawet , tak ze kupilabym drugie buty za to cudowanie z nimi
a 1 balerinki z sigmy takie cwiekowe to po prostu bajka - takie mięciutkie , tylko farbowały , nastepne mialy cieniutki spod i nogi bolały od chodzenia , a ostatnie nie nadawaly sie do chodzenia jakies takie nie wyprofilowane i sie zrazilam do sigmy , no chyba sie jeszcze przekonam ? kto wie
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciągle sie waham:P ale ja tak mam zawsze ![]() Wcześniej zakupiłam już Andi szarą i jest to moja najlepsza torebka Więc może i z tą też tak by było;P |
|
|
|
|
#1954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Już zostawiliśmy
|
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale nauczyłam się już z tym żyć. .Np. ja najbardziej z sigmowych lubię wentylki i balerinki z kokardką ... cud miód po prostu
|
|
#1956 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miała praną podszewkę, była wietrzona na tarasie przez pare dni, na koniec perfumowana i było ok. Teraz jak już nie jest taka gorąca od słońca to też jest ok, jak się nagrzała na słońcu to dopiero było...![]() Ze śmierdziochami można sobie poradzić, tylko trochę czasu to zajmuje Miałam już jednego śmierdzioszka i na szczęście już nie śmierdzi. Mam co prawda Flavię turkusową, ale zamierzam kupić beżową, bo sam model tej torebki, wykonanie i wygoda użytkowania są dla mnie nie do ocenienia, polecam Uwielbiam tę torebkę i na pewno kupię też beżową jak tylko rabatu troszkę nazbieram, bo turkusową uwielbiam Smorodek można jej wybaczyć, zresztą jak już ją będziesz miała w rękach to na pewno z miejsca ją pokochasz![]() Cytat:
![]() Z tym smrodkiem to jest tak, że niby myślałam, że już go nie ma, ale wrócił ze zdwojoną siłą Myślę, że jeszcze jedno pranie i będzie ok, trochę dłużej pomoczę podszewkę, później na taras, a u mnie dzisiaj wieje więc mam nadzieję, że nie będzie już zajeżdżać Tylko mnie dzisiaj zaskoczyła, bo normalnie to wyglądało tak jakbym w takiej torebce ładnej jakieś zdechłe ryby wiozła
|
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupuj Danula: skorzystam z twojej rady ![]() Iduś: mnie też KAŻDE buty obcierają. nawet trampki ....
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1958 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ale mi stracha narobiłyście z tym smrodkiem Flavii..
![]() Jak tylko przyjdzie to zaraz się biorę za pranie podszewki haha
|
|
|
|
#1959 |
|
Wtajemniczenie
|
A i jeszcze w temacie butów. Kupiłam w CCC najwygodniejsze szpilki jakie kiedykolwiek miałam i do tego piękne. Mam je od studniówki, czyli ponad dwa lata, może nie noszę ich często, ale swoje przeszły i nadal wyglądają tak jak w dniu kupna
Jestem z nich naprawdę zadowolona, a dałam za nie wtedy 60 zł Z kolei najwygodniejsze sandały kupuje w Deichmannie, nie wiem dlaczego tak pasują moim stopom- wszystko jedno z czego są, nic mnie nie odparza, stopa się nie poci no i wytrzymują długo. Ostatnio nawet kupiłam kolejną parę. Jedyny minus tego sklepu to wzornictwo- ja np. nie lubię żadnych świecących badziewek przy butach a tam często się zdarza, że mają takie przeładowane buty. Ale można znaleźć i takie fajniejsze modele, albo radzić sobie inaczej W sandałach, które ostatnio kupiłam było sporo ozdóbek, ale były tak przymocowane ( na żyłce), że bez problemu je usunęłam
|
#1960 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2010-07-05 o 14:58 |
|||
|
|
|
#1961 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przesyłka dziś została wysłana, więc mam nadzieję, że teraz poczta jej nie zgubi i sprawa zamówienia się zakończy A a propos sandałek - mam dwie pary Lasockiego z CCC i naprawdę polecam - można w nich chodzić cały dzień Poza tym z sandałek z Deichmanna (Graceland) też jestem w miarę zadowolona, chociaż już do chodzenia na cały dzień się nie nadają Wczoraj udało mi się kupić jedne, nad którymi się zastanawiałam od miesiąca - i właśnie przecenili z 69 zł na 34 Z jesienno-zimowymi butami już jest u mnie gorzej, bo prawie wszystkie mnie obcierają i uwierają
Edytowane przez an.ka Czas edycji: 2010-07-05 o 15:05 |
||||
|
|
|
#1962 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1963 |
|
BAN stały
|
W CCC kupiłam sporo butów i niektóre (niezależnie od ceny) wytrzymywały długo i były wygodne, tylko 2 pary trafiłam felerne.
Obecnie mam rzymianki Sarah Karen i są super wygodne, przewiewne. No ale one kosztowały ponad stówę ![]() W Deichmannie nic nie kupiłam już i nie kupie po tym, jak kozaki ze skóry ekologicznej po jednym wyjściu w mżawkę miały zacieki - kolor dosłownie spływał z cholewki, a tez ponad 100 kosztowały. Chętnie bym kupowała w Ecco, Venezii lub Ryłko, ale są dość drogie, a ja wolę mieć ze 3 pary butów na sezon, a nie 1... |
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dylemat.. Klikać czy nie klikać
![]() Może lepiej poczekać, może coś wrzucą nowego.. Muszę to dobrze przemyśleć żeby nie stracić mojego gigantycznego rabatu A jeśli nic nie dorzucą to rozważam: 1. turkusową flavie 2. szarą andi 3.granatową anę (jeszcze.. choć chyba mi jednak przeszło)
|
#1965 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam Flavii nawet lekki smrodek wybaczam
Zresztą już się właściwie - po ponad 3 miesiącach od zakupu - ulotnił
|
|
|
|
#1966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tylko Charlizze ma chyba turkusową? O ile dobrze pamiętam, "zapach" pewnie zależy też od barwnika.
I nie zastanawiaj się długo, bo ona pewnie szybko zniknie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Za to szpilki z Ryłko (kosztowały swoje, ale mam je od lat i nic się nie dzieje). W ccc kupuję baletki, sandały to różnie . Za to w deichamannie nie kupiłam nigdy nic, bo wszystkie buty są za szerokie, a obcasy są niestabilne dla mnie.
|
|
#1967 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja troszkę spryskałam podszewkę perfumami i szybko wywietrzało, chociaż moja od początku nie śmierdziała jakoś szczególnie. Naprawdę warto ją kupić
|
|
|
|
|
#1968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i jakoś fasony średnio mi się widzą-większośc kojarzy mi się z butami ortopedycznymi![]() Cytat:
A ty masz beżową falvie?
|
|
|
#1969 |
|
Zadomowienie
|
Z Ryłko polecam kozaki - jeśli ktoś chce klasyczne, na kilka sezonów
|
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
no mam
i nie wiem czy miłość do beżowej pozwoli mi gdziekolwiek wyjść z turkusową Ech te dylematyAle z tymi śmierdzącymi flaviami to mnie zastanawiacie, aż poszłam powąchać i zdecydowanie moja NIE śmierdzi
Edytowane przez kunia1 Czas edycji: 2010-07-05 o 15:26 |
|
|
|
#1971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
|
|
|
#1972 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale czasem widział wiele ładnych, kobiecych wzorów, no ale ceny powyżej 300 zł... Za kozaki to mogłabym tyle dać, ale za balerinki? |
|
|
|
|
#1973 |
|
Zadomowienie
|
Iduś - odpisali Ci na Twój mail odnośnie reklamacji Flavii?
Ja wczoraj z 10 razy musiałam pooprzesuwać ten zamek, żeby się w końcu zasunał
|
|
|
|
#1974 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chyba na tę zimę zainwestuję w Ryłko, bo ostatnie moje oficerki już się zniszczyły (Z CCC, skóra eko, wytrzymały intensywne noszenie przez 2 sezony). A taka klasyka dobra jakościowo zawsze się broni
|
|
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to czarna Lizzy już śmierdziała
|
|
|
#1976 |
|
Zadomowienie
|
Biegnę na fitness (czyli odchudzanie bez Dukana) - miałam przed zajęciami wstąpić do Arkadii, bo to ten sam przystanek, ale zasiedziałam się na wątku
Może to i lepiej, bo znowu bym się skusiła na coś, co nie jest mi niezbędne A tak pieniądze zostaną na Emilkę - oczywiście niezbędną
|
|
|
|
#1977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sandałki też koło 300zł kosztują
|
|
|
#1978 |
|
Konto usunięte
|
Ta "emilka", która przemknęła przez Allegro w ub. tygodniu wróciła...
http://www.allegro.pl/item1115057000...mi_u_mi_u.html |
|
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
moja Flavia poleciala na reklamacje
![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
ładny brązik
|
|
#1980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wahałabym się między Andi i Flavią, pewnie..Cytat:
wege www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu Edytowane przez CharLizZie Czas edycji: 2010-07-05 o 16:38 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.

A byłam pewna, że już ten okropny rybi smrodek wywietrzał, a tu się okazuje, że chyba jak się torba nagrzeje to idzie druga fala tego zapaszku
Za chwilę ją wypiorę, może coś pomoże. 
jednak nie jest zbyt intensywny, po wywietrzeniu i innych zabiegach, prawie nie daje o sobie znać, chociaż jak pisała nebya jak się nagrzeję 

, ale nauczyłam się już z tym żyć. .

A i jakoś fasony średnio mi się widzą-większośc kojarzy mi się z butami ortopedycznymi