problemy dnia codziennego- zapraszam!:) - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-05, 15:15   #3091
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)

Jestem, jednak za wczesnie powiedzialam hop. jestem o prawie reanimacyjnej akcji mojej sasiadki. Złota obieta. i właśnie przytulam do siebie termoforek.

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cześc Aś. E tam nietypowa Pewien facet z mojego srodowiska o ktorym tu bylo juz pisane ma panne w gdansku(1technikum), on w lublinie 2 rok studiow. Zaczeli ze soba byc po 1 czy 2 spotkaniach i do siebie jezdza wiec dla mnie to nie jest nietypowe.

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 15:18   #3092
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
Jestem, jednak za wczesnie powiedzialam hop. jestem o prawie reanimacyjnej akcji mojej sasiadki. Złota obieta. i właśnie przytulam do siebie termoforek.

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cześc Aś. E tam nietypowa Pewien facet z mojego srodowiska o ktorym tu bylo juz pisane ma panne w gdansku(1technikum), on w lublinie 2 rok studiow. Zaczeli ze soba byc po 1 czy 2 spotkaniach i do siebie jezdza wiec dla mnie to nie jest nietypowe.

jest nadzieja dla nas

A co się stało Twojej sąsiadce ?
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 15:21   #3093
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

jej oprocz zdenerwowania nic, mnie ratowała. Jakos nie mam zaufania do mojego mlodszego brata w takich sytuacjach

Stary 2010-07-05, 15:25   #3094
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Babcia Jaga Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Mam na imię Asia i mam 21 lat, śledzę wasz temat od jakiegoś czasu i postanowiłam się dołączyć. Wiem, że jesteście już zgraną ekipką ale może jakoś mnie przygarniecie :P. Moim największym problemem codziennym jest związek na odległość . Tęsknota straszna ale jeszcze 11 dni :P. A takie mniejsze to każdego dnia się pojawiają

witam miło cie przygarnąć.
Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
Justyyyyśśśśś (mam nadzieje ze nie zabijasz za takie zdrobnienie) nie mozesz tak sie dolowac i mowic ze masz nad sobą klątwe.
Pewnie że z pracą nie jjest łatwo, ale nie możesz się poddawać.
co prawda brakuje mi już trochę pomysłów jak Ci pomóc, a tez prada jest taka że jak pójdziesz gdzies tu do roboty to kokosow nie zarobisz,ale nie mozesz sie poddawac.
a przez neta jakies CV wysylasz? a moze chociaz na jakas hostesse do marketów?
a nie macie z TŻ innych znajomych za granicą żeby ewentualnie oni pomogli?

nio właśnie nie mamy... i te włochy to była ostateczność...

Czesc Asia skoro nas obserwujesz to napewno zauważyłaś że my otwarte babki jesteśmy i im więcej nas do i jest fajnie

a co Wy tak wszystkie z tymi związkami na odległość??? ja to nie wiem...ale bedziemy sie pocieszac a gdzie Twoj Tż jest?
Cytat:
jej oprocz zdenerwowania nic, mnie ratowała. Jakos nie mam zaufania do mojego mlodszego brata w takich sytuacjach
skąd ja znam takie bóle

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 15:27   #3095
Legionistka23
Zakorzenienie

Marys o tobie to było :P

Gosia nie ma sprawy :P 1wsze jak przeczytałam to myslałam, ze mojego Tz chcesz gdziesc wziasc na kilka godzin

hej babciu (bardzo fajny nick)

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 15:29   #3096
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

No to justys witaj w klubie.

Stary 2010-07-05, 15:35   #3097
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
no razem oficjalnie od 11.11.2009 a jeździmy tak do siebie to od lutego 2009r. ja sama nie wiem jak dajemy radę staramy się widzieć co miesiąc na kilka dni no a 16 lipca jadę na miesiąc do mojego TŻ i potem jakiś wspólny wypad gdzieś.. dość nietypowa sytuacja prawda ?
o matko skopska!!!! ja to Was dziewczyny podziwiam- wszystkie które decydują na się związki na odległość. dla mnie to jest nierealne i niewykonalne!!!! niemozliwe!!!
za chiny ludowe bym tak nie umiała

Natalia uuhhmmmm -skoro Filipek taki sliczy to tatuś.... hihi oczywiście żartuje- wole młodszych

Kaś biednaaaa neistety też znam ten ból:/ co prawda od 2miesięcy jestem bez @ i tez mnie to nie cieszy ale chyba wole to niż taki ból.
a termoforki to zbawienie-zainwestowałam nawet w hipcia Leona
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 15:35   #3098
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
Marys o tobie to było :P

Gosia nie ma sprawy :P 1wsze jak przeczytałam to myslałam, ze mojego Tz chcesz gdziesc wziasc na kilka godzin

hej babciu (bardzo fajny nick)

co do Filipka to ja mogę wpaść się nim zająć ale to zależy jaką stawkę oferujesz . Wieeem, że nick fajny, taki życiowy
Stary 2010-07-05, 15:41   #3099
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Cytat:
o matko skopska!!!! ja to Was dziewczyny podziwiam- wszystkie które decydują na się związki na odległość. dla mnie to jest nierealne i niewykonalne!!!! niemozliwe!!!
za chiny ludowe bym tak nie umiała
Natalia uuhhmmmm -skoro Filipek taki sliczy to tatuś.... hihi oczywiście żartuje- wole młodszych
Kaś biednaaaa neistety też znam ten ból:/ co prawda od 2miesięcy jestem bez @ i tez mnie to nie cieszy ale chyba wole to niż taki ból.
a termoforki to zbawienie-zainwestowałam nawet w hipcia Leona
Dlatego ja wlasnie na starcie skreslilam Grzesia o ktorym tu wspominalam- faktem ze studiujemy w jednym miescie ale zaczynac zwiazek od sesji pelnej nerowo i wakacji na odleglosc to porazka. Ale mniejsza z tym
Gos dlaczego bez @? Tez bym tak chciala.

Stary 2010-07-05, 15:42   #3100
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
No to justys witaj w klubie.
a termofory pomagają ci??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-05, 15:43   #3101
gg22
Zakorzenienie

kurcze tak sie zastanawiam.....bo przez tego cholernego kleszcza musze brac antybiotyki przez 5dni, wziełam 2 i zadzwonił kolega że obronił licencjata no i wiadomo co...
wiem, że niby się mówi że antybiotyków z alkoholem się nie łączy, ale co innego jak tam troche się osłabi ich działanie a co innego jak mam wypić piwo i paść w konwulsjach tocząc pianę z pyska....tego bym nie przeżyła

no i nie wiem....wytrzymam bez alkoholu bo jeszcze w stadium delirum nie jestem, ale chetnie bym się napiła co myślicie?
Stary 2010-07-05, 15:46   #3102
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

wlasnie sie przytulilam do niego i troche pomoglo.

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Ja Ci powiem ze na zapalenie migdalow mialam silny antybiotyk i poszlam sobie wtedy i wypilam grzanca i mi tylko wesolo bylo ale nie bylam pijana

Stary 2010-07-05, 15:49   #3103
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego ja wlasnie na starcie skreslilam Grzesia o ktorym tu wspominalam- faktem ze studiujemy w jednym miescie ale zaczynac zwiazek od sesji pelnej nerowo i wakacji na odleglosc to porazka. Ale mniejsza z tym
Gos dlaczego bez @? Tez bym tak chciala.
i dobrze zrobiłaś, a może jak wrócicie to mimo upływu czasu nadal bedzie grało? lalalalaalallaalaaa

bez @ bo cholera mam problem z hormonami i wykończyłam już palestrę lekarzy i nadal nie wiem czemu:/ jeden mi powiedzial ze nic sie z tym nie zrobi dopóki nie będę chciała mieć dzieci. no to nic nie robie....jak do pół roku nie pocieknie to będę musiała zacząć znowu kombinować
Stary 2010-07-05, 15:50   #3104
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze tak sie zastanawiam.....bo przez tego cholernego kleszcza musze brac antybiotyki przez 5dni, wziełam 2 i zadzwonił kolega że obronił licencjata no i wiadomo co...
wiem, że niby się mówi że antybiotyków z alkoholem się nie łączy, ale co innego jak tam troche się osłabi ich działanie a co innego jak mam wypić piwo i paść w konwulsjach tocząc pianę z pyska....tego bym nie przeżyła

no i nie wiem....wytrzymam bez alkoholu bo jeszcze w stadium delirum nie jestem, ale chetnie bym się napiła co myślicie?

ja bym nie ryzykowała... ale no nie wiem to tylko ja;* mam podejście , że przy lekach się nie bierze...

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-05, 15:53   #3105
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Cytat:
i dobrze zrobiłaś, a może jak wrócicie to mimo upływu czasu nadal bedzie grało? lalalalaalallaalaaa

bez @ bo cholera mam problem z hormonami i wykończyłam już palestrę lekarzy i nadal nie wiem czemu:/ jeden mi powiedzial ze nic sie z tym nie zrobi dopóki nie będę chciała mieć dzieci. no to nic nie robie....jak do pół roku nie pocieknie to będę musiała zacząć znowu kombinować
Gosik ja lekarzom nie ufam po mojej wizycie u gin.
A grac nie bedzie.

Stary 2010-07-05, 15:59   #3106
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
A grac nie bedzie.
ja bym jednak zawalczyła o ten okres... boli bo boi ale przynajmniej mam pewność, że wszystko ze mną ok....

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-05, 16:00   #3107
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
A grac nie bedzie.
ja musze ufać bo mame mam lekarza

a ginów zmieniałam milion razy i tak naprawde trafiłam tylko na 1fajnego albo raczej interesującego się problemem. Dzięki niemu trafiłam do kolejnych endokrynologów i tak się to toczy.

nie wiem czemu grać nie będzie, ale nie chce rozwijać teraz tematu bo musze uciekac. przesiadziałam na wizazu cały dzien w pracy-czas do domciu ale oczy to juz mi na klawiature wypadaja....

uciekam dzieczynki jak mnie nie bedzie pozniej to napisze Wam jutro czy nie padlam w konwulsjach po wymieszaniu ale czy chce czy nie to coś mi się wydaje że mi Tż nie pozwoli % ruszyć, więc zostanę przy soczku.

miłego popołudnia
Stary 2010-07-05, 16:03   #3108
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Ja musze isc do lekarza znow ale jak znow trafie na idiotke to sie zastrzele

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Gosik

Stary 2010-07-05, 16:05   #3109
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Ja musze isc do lekarza znow ale jak znow trafie na idiotke to sie zastrzele

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Gosik

aż tak źle?? można wiedzieć co się stało?? do mnie zaraz moja kumpela wpada.. spędzamy ze soba juz 3 dzien pod rzad a w piątek jadne z nią do TZ bo ona tez bedzie na weselu wiec nastepne 3...

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-05, 16:09   #3110
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Co nie tak? Pierwszego dnia umieram doslownie- zimne poty, dreszcze, dretwienie konczyn, zwijanie sie z bolu, utraaty przytomnosci, wymioty. Nic przyjemnego a jak poszlam do lekarza to mnie ekspresem zbadala i stwietrdzila ze jestem okazem zdrowia. Mowie jej wtedy ze jade co miesiac na ketonalu forte i dolikatnie bol ustepuje tylko i przynajmniej nie placze z bolu tylko zaciskam zeby a ona co? nospe forte mi daje i dziekuje za wizyte

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

OOo jak Wam super

Stary 2010-07-05, 16:10   #3111
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Co nie tak? Pierwszego dnia umieram doslownie- zimne poty, dreszcze, dretwienie konczyn, zwijanie sie z bolu, utraaty przytomnosci, wymioty. Nic przyjemnego a jak poszlam do lekarza to mnie ekspresem zbadala i stwietrdzila ze jestem okazem zdrowia. Mowie jej wtedy ze jade co miesiac na ketonalu forte i dolikatnie bol ustepuje tylko i przynajmniej nie placze z bolu tylko zaciskam zeby a ona co? nospe forte mi daje i dziekuje za wizyte

kochana ale ja wiem o czym mówisz bo mam dokładnie to samo. jakbys opisywała moje objawy... mało tego.. ja przed okresem mam takie bóle piersi, że tez płacze z bólu jak przyjdzie załozyc stanik

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-05, 16:20   #3112
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Nie no to przed z objawów to ja mam tylko drazliwośc emocjonalna i jak mie wszystko zaczyna wku... denerwowac() to wiem ze to tuz tuz. A przy nieregularnosci to przydatny objaw

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Eh kurde zaczynam sie martwic o romeo.. Nie odzywa sie od piatku po poludniuNie wiem co sie dzieje.

Stary 2010-07-05, 16:22   #3113
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no to przed z objawów to ja mam tylko drazliwośc emocjonalna i jak mie wszystko zaczyna wku... denerwowac() to wiem ze to tuz tuz. A przy nieregularnosci to przydatny objaw

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Eh kurde zaczynam sie martwic o romeo.. Nie odzywa sie od piatku po poludniuNie wiem co sie dzieje.
moze napisz do niego??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-05, 16:25   #3114
Babcia Jaga
Zakorzenienie

też kiedy przechodziłam przez takie katorgi okresowe i przedokresowe ale od momentu jak biorę tabletki to na szczęście mija bezproblemowo może to by wam pomogło ? hm ?
Stary 2010-07-05, 16:25   #3115
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

napislaam wczoraj ze sie martiwue i ze chyba napisze do Marcina(jego brata) ze mu sie cos stalo, ze go okradli i zabili(w nawiazaniu do rozmowy z dnia kiedy wylicytowal rower i sie umowil na odbior o 23 i kazal mi tak zrobic jak nie wroci do pierwszej)

Stary 2010-07-05, 16:26   #3116
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
Gosia jakis dziwny ten szef...co za dupek..ale z tymi ciastkami to przegiecie..jak mozna sie tak zachowywac..? a to oni tam nie maja sprzatczek? bo jesli nie no to zazwyczaj pracownicy sprzataja..ja tez miałam takiego szefa..zero szcunku do 2 osoby..nic tylko wziac takiego i mu jak ja nie lubie takiego tarktowania..

kropelka hej lec po butki bo bardzo ładne:P

a co do tego randkowania..to niebardzo..sie da moja mama jest po operacji biodra i ma ciezko wyjsc na 5 pietro..wiec nam nie zostanie..(u nich nie ma gdzie spac Filipek) a siostra Tz..z nia nawet bym nie chciała zostawiac Filipka..(ona go nawet na rece nie wezmie bo by ja bolały..)
buuu pojechałam nie było butów już czemu ja ich wtedy nie wzięłam jak widziałam, że były nooo ja mam pecha no
Natalko możemy sie wszystkie grupowo zebrać i zaopiekować Filipkiem, żebyście mieli czas dla siebie

Cytat:
Napisane przez manciaooo Pokaż wiadomość
Michalina, 18 lat, zdecydowanie wolę gdy mówią na mnie Miśka.
Aktualnie mogę podzielić się tylko smutkiem,bo mój chłopak wyjechał i już zaczynam za Nim tęsknić. a to dopiero drugi dzień..
witaj

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
a wiesz co najgorsze?? mój tata na siłe zdobędzie ta kase... siebie nie oszczedzi bo pzeciez coeczka studia a on mial juz zawal... i bierze leki...
ojej ciężka sytuacja, może spróbujcie składać jeszcze te papiery może się uda

Cytat:
Hej dziewczyny. Mam na imię Asia i mam 21 lat, śledzę wasz temat od jakiegoś czasu i postanowiłam się dołączyć. Wiem, że jesteście już zgraną ekipką ale może jakoś mnie przygarniecie :P. Moim największym problemem codziennym jest związek na odległość . Tęsknota straszna ale jeszcze 11 dni :P. A takie mniejsze to każdego dnia się pojawiają
hej witaj
ile tu kobitek w związkach na odległość

Cytat:
no to się cieszę Mój TŻ mieszka nad morzem a ja prawie w górach nie wiem jak to w ogóle możliwe no ale jakoś dajemy radę. Może się to zmieni jak skończę studia hmm czyli jakieś 3 lata
wow podziwiam ja bym nie umiała chyba tak, tzn nie wyobrażam sobie tego dlatego ja się staram w takie związki nie pakować, bo myślę, że nie dałabym rady

Cytat:

myślę, że nic nie będzie, ale może nie pij tak dużo, lepiej uważać
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 16:26   #3117
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
napislaam wczoraj ze sie martiwue i ze chyba napisze do Marcina(jego brata) ze mu sie cos stalo, ze go okradli i zabili(w nawiazaniu do rozmowy z dnia kiedy wylicytowal rower i sie umowil na odbior o 23 i kazal mi tak zrobic jak nie wroci do pierwszej)
i odpisał??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-05, 16:28   #3118
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

mi lekarka nie chciala przepisac bo "nie mam partnera z ktorym moglabym wspolzyc". Tak to byl cytat z jej ust jak z nia rozmawialam. a pytala tylko czy zaczelam wspolzycie. Wrrr kobieta koszmar

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Nie odpisał. Nie bylo go chyba na necie co jest dziwne bo powinen byc w pracy albo rano albo po poludniu.

Stary 2010-07-05, 16:29   #3119
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
mi lekarka nie chciala przepisac bo "nie mam partnera z ktorym moglabym wspolzyc". Tak to byl cytat z jej ust jak z nia rozmawialam. a pytala tylko czy zaczelam wspolzycie. Wrrr kobieta koszmar

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Nie odpisał. Nie bylo go chyba na necie co jest dziwne bo powinen byc w pracy albo rano albo po poludniu.

kurcze faktycznie dziwnie... oby wszystko było ok.

ja z kolei tabletek nie chce. raz , że nie współżyje dwa jestem przeciwna im.. nie wiem czemu ale poprostu nie chce.

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-05, 16:31   #3120
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Ja tabletki moglabym brac jesli by tylko pomogly. Ech trzeba cos ze soba zrobic, przelamac sie.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości