|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
Jestem, jednak za wczesnie powiedzialam hop. jestem o prawie reanimacyjnej akcji mojej sasiadki. Złota obieta. i właśnie przytulam do siebie termoforek.
---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cześc Aś. E tam nietypowa Pewien facet z mojego srodowiska o ktorym tu bylo juz pisane ma panne w gdansku(1technikum), on w lublinie 2 rok studiow. Zaczeli ze soba byc po 1 czy 2 spotkaniach i do siebie jezdza wiec dla mnie to nie jest nietypowe.
|
|
|
|
#3092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest nadzieja dla nas A co się stało Twojej sąsiadce ?
|
|
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
jej oprocz zdenerwowania nic, mnie ratowała. Jakos nie mam zaufania do mojego mlodszego brata w takich sytuacjach
|
|
|
|
#3094 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam miło cie przygarnąć.Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
Marys o tobie to było :P
![]() Gosia nie ma sprawy :P 1wsze jak przeczytałam to myslałam, ze mojego Tz chcesz gdziesc wziasc na kilka godzinhej babciu ![]() ![]()
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
No to justys witaj w klubie.
|
|
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za chiny ludowe bym tak nie umiała Natalia uuhhmmmm -skoro Filipek taki sliczy to tatuś.... hihi oczywiście żartuje- wole młodszych![]() Kaś biednaaaa neistety też znam ten ból:/ co prawda od 2miesięcy jestem bez @ i tez mnie to nie cieszy ale chyba wole to niż taki ból.a termoforki to zbawienie-zainwestowałam nawet w hipcia Leona
|
|
|
|
|
#3098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do Filipka to ja mogę wpaść się nim zająć ale to zależy jaką stawkę oferujesz
|
|
|
|
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gos dlaczego bez @? Tez bym tak chciala. |
|
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze tak sie zastanawiam.....bo przez tego cholernego kleszcza musze brac antybiotyki przez 5dni, wziełam 2 i zadzwonił kolega że obronił licencjata
no i wiadomo co...![]() ![]() wiem, że niby się mówi że antybiotyków z alkoholem się nie łączy, ale co innego jak tam troche się osłabi ich działanie a co innego jak mam wypić piwo i paść w konwulsjach tocząc pianę z pyska....tego bym nie przeżyła ![]() no i nie wiem....wytrzymam bez alkoholu bo jeszcze w stadium delirum nie jestem, ale chetnie bym się napiła co myślicie?
|
|
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie sie przytulilam do niego i troche pomoglo.
---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Ja Ci powiem ze na zapalenie migdalow mialam silny antybiotyk i poszlam sobie wtedy i wypilam grzanca i mi tylko wesolo bylo ale nie bylam pijana
|
|
|
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lalalalaalallaalaaabez @ bo cholera mam problem z hormonami i wykończyłam już palestrę lekarzy i nadal nie wiem czemu:/ jeden mi powiedzial ze nic sie z tym nie zrobi dopóki nie będę chciała mieć dzieci. no to nic nie robie....jak do pół roku nie pocieknie to będę musiała zacząć znowu kombinować |
|
|
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym nie ryzykowała... ale no nie wiem to tylko ja;* mam podejście , że przy lekach się nie bierze... |
|
|
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A grac nie bedzie. |
|
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym jednak zawalczyła o ten okres... boli bo boi ale przynajmniej mam pewność, że wszystko ze mną ok....
|
|
|
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ginów zmieniałam milion razy i tak naprawde trafiłam tylko na 1fajnego albo raczej interesującego się problemem. Dzięki niemu trafiłam do kolejnych endokrynologów i tak się to toczy. nie wiem czemu grać nie będzie, ale nie chce rozwijać teraz tematu bo musze uciekac. przesiadziałam na wizazu cały dzien w pracy-czas do domciu ![]() uciekam dzieczynki jak mnie nie bedzie pozniej to napisze Wam jutro czy nie padlam w konwulsjach po wymieszaniu ale czy chce czy nie to coś mi się wydaje że mi Tż nie pozwoli % ruszyć, więc zostanę przy soczku. miłego popołudnia
|
|
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Ja musze isc do lekarza znow ale jak znow trafie na idiotke to sie zastrzele
---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Gosik |
|
|
|
#3109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż tak źle?? można wiedzieć co się stało?? do mnie zaraz moja kumpela wpada.. spędzamy ze soba juz 3 dzien pod rzad a w piątek jadne z nią do TZ bo ona tez bedzie na weselu wiec nastepne 3... |
|
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
Co nie tak? Pierwszego dnia umieram doslownie- zimne poty, dreszcze, dretwienie konczyn, zwijanie sie z bolu, utraaty przytomnosci, wymioty. Nic przyjemnego
---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- OOo jak Wam super
|
|
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana ale ja wiem o czym mówisz bo mam dokładnie to samo. jakbys opisywała moje objawy... mało tego.. ja przed okresem mam takie bóle piersi, że tez płacze z bólu jak przyjdzie załozyc stanik |
|
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no to przed z objawów to ja mam tylko drazliwośc emocjonalna i jak mie wszystko zaczyna wku... denerwowac(
) to wiem ze to tuz tuz. A przy nieregularnosci to przydatny objaw![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Eh kurde zaczynam sie martwic o romeo.. Nie odzywa sie od piatku po poludniu |
|
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
też kiedy przechodziłam przez takie katorgi okresowe i przedokresowe ale od momentu jak biorę tabletki
to na szczęście mija bezproblemowo może to by wam pomogło ? hm ?
|
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
napislaam wczoraj ze sie martiwue i ze chyba napisze do Marcina(jego brata) ze mu sie cos stalo, ze go okradli i zabili(w nawiazaniu do rozmowy z dnia kiedy wylicytowal rower i sie umowil na odbior o 23 i kazal mi tak zrobic jak nie wroci do pierwszej
)
|
|
|
|
#3116 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natalko możemy sie wszystkie grupowo zebrać i zaopiekować Filipkiem, żebyście mieli czas dla siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ile tu kobitek w związkach na odległość ![]() Cytat:
ja bym nie umiała chyba tak, tzn nie wyobrażam sobie tego dlatego ja się staram w takie związki nie pakować, bo myślę, że nie dałabym rady ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
i odpisał??
|
|
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
mi lekarka nie chciala przepisac bo "nie mam partnera z ktorym moglabym wspolzyc". Tak to byl cytat z jej ust jak z nia rozmawialam. a pytala tylko czy zaczelam wspolzycie. Wrrr kobieta koszmar
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Nie odpisał. Nie bylo go chyba na necie co jest dziwne bo powinen byc w pracy albo rano albo po poludniu. |
|
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze faktycznie dziwnie... oby wszystko było ok. ja z kolei tabletek nie chce. raz , że nie współżyje dwa jestem przeciwna im.. nie wiem czemu ale poprostu nie chce. |
|
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tabletki moglabym brac jesli by tylko pomogly. Ech trzeba cos ze soba zrobic, przelamac sie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

Pewien facet z mojego srodowiska o ktorym tu bylo juz pisane ma panne w gdansku(1technikum), on w lublinie 2 rok studiow. Zaczeli ze soba byc po 1 czy 2 spotkaniach i do siebie jezdza wiec dla mnie to nie jest nietypowe.

. Tęsknota straszna ale jeszcze 11 dni :P. A takie mniejsze to każdego dnia się pojawiają 
miło cie przygarnąć.
i jest fajnie
<3
hihi oczywiście żartuje- wole młodszych
neistety też znam ten ból:/ co prawda od 2miesięcy jestem bez @ i tez mnie to nie cieszy ale chyba wole to niż taki ból.

bo jesli nie no to zazwyczaj pracownicy sprzataja..ja tez miałam takiego szefa..zero szcunku do 2 osoby..nic tylko wziac takiego i mu