|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12
ja tam patrze po spodniach :P dlugos "L" jak pomnozysz przez 2,54 to masz dlugosc w cm
|
#1412 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja na Twoim miejscu nie psułabym tego ciałka żadnymi dietami, bo możesz sobie zaszkodzić. Ale masażyki i ćwiczenia każdemu na zdrowie wyjdą ![]() A facetami to się nie przejmuj wogóle, wykorzystuj i porzucaj! To Ty jesteś tą która wybiera!
|
|
#1413 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam kochane!!!
U mnie spadek o 1 kg, jestem w 7 niebie Niestety mam drugi antybiotyk, na szczęscie nie musze diety przerywać z powodu choroby
|
#1414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ooo Sparta.. Ty mi zawsze odpisujesz podaj mi kochana przepis na sernika bez skrobii
|
|
#1415 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- A i jeszcze łyżeczka proszku do pieczenia
|
|
|
#1416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- lece dziewczynki...do jutra
|
|
#1417 |
|
Raczkowanie
|
Oj mówię Wam dziewuchy nie mogę się jutra doczekać
![]() Wracam do Wujka Dukana, nareszcie! Przez to cholerne 10 dni przybyło mi prawie 2 kg. No cóż ![]() Tak więc oświadczam uroczyście, że dziś ważąc 70 kg (2 kg nadwyżki ) przy wzroście 169 (albo 167-68 ) zrobię zdjęcia swojego cielska i wstawię je za 6 tyg. (10 sierpnia ) wraz ze zdjęciem moje już wtedy dość zgrabnego ciałka Porównacie sobie ![]() I udowodnię Wam moje drogie, że jak się chce to można! |
|
|
|
#1418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do miski daję 2 opakowania twarogu chudego, dodaje aromatu waniliowego, 2 łyżki proszku do pieczenia, troche chudego mleka, słodzik według uznania i miksuję
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Ponawiam pytanie
![]() Mam pytanko ![]() Bo ważąc się wczoraj rano waga pokazała mi 66,5 kg ![]() Wczoraj wieczorem wypiłam dużo wody między 20-23 bo prawie litr, w sumie to ze 3 przez cały dzień... Rano staję na wadze a tu 67 kg ![]() Czy to możliwe, że ta woda zawiniła... w toalecie byłam od 23 do pory ważenie tylko 2 x... Nie zgrzeszyłam... Powiedzcie, że to mój organizm nie zdążył wydalić tego co wypiłam __________________ Jejuuuuu... od jutra zaczynam znowu 5 dni PP i nie mam pomysłu na jadłospis Macie jakieś ciekawe propozycje co dodać do twarogu chudego, żeby był przede wszystkim smaczny i żebym mogła go zjeść na kolacje?? Bo ja jakąś specjalną wielbicielką twarogu nie jestem (no chyba, że serniczek jest z niego )
|
|
|
|
#1420 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To tylko woda
|
|
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
też tak myślałam bo niby od czego miałabym przytyć ale chciałam to usłyszeć od kogoś innego
|
|
|
|
#1422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rewelacyjnie wyglądasz, to nie Twoje ciało potrzebuje pomocy tylko głowa
|
|
#1423 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1425 |
|
Raczkowanie
|
A na słodka czy na "słono" ?
![]() Na słodko to robię tak: Twarożek rozgniatam widelcem, dodaję słodzika wg. uznania i cynamon. Do tego białko z jednego jajka lub trochę jogurtu naturalnego ![]() Na "słono" Tu też rozgniatam widelcem, dodaję trochę szczypiorku, pieprzu i jogurtu albo kefiru. Mi to bardzo smakuje np. z naleśnikiem czy plackiem a samo też jest pyszne
|
|
|
|
#1426 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jak zobaczylam ten tylek i te nogi jeszcze zanim Emilia nam tu wkleila (zajrzalam do jej postow
) to tylko sie wkurzylam!Ze majac takie cialo chce sie jeszcze dietowac ...To kurka co MY tu mamy powiedziec ???????? majac takie cialo to sie grzeszy nie bedac z niego zadowolonym![]() AMEN sorry ale tylko sie niepotrzebnie wkurzylam i jakos zdolowalm ze ja nigdy nie bede tak wygladac (
Edytowane przez Katia25 Czas edycji: 2010-07-05 o 17:21 |
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Julliette
coś pokombinuje ![]() Najwyżej zrobię jak farsz do naleśników tyle że bedzie bez naleśników ![]() Udało mi się w końcu ułożyć jadłospis na całe 5 dni PP uffffZaczyna mi brakować pomysłów, a PP zaczyna być męczące... Bo z warzywkami to zawsze coś się wymyśli, a to gulasz a to co innego... Same białka strasznie ograniczają... Ale dam rade a co!!Katia Spoko nie jesteś sama... ja też o takiej figurze mogę pomarzyć... niestety ![]() Nigdy się takiej nie dorobię... PYTANIE z serii głupich bo zamota w głowie mi się zrobiła ![]() Dędąc na PP w II fazie jem jak na uderzeinówce?? Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2010-07-05 o 17:37 |
|
|
|
#1428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie ma rzeczy niemożliwych, trzeba tylko naprawdę mocno chcieć i wierzyć, że dane działania dadzą wymarzony efekt. Brzmi banalnie, ale to prawda
|
|
|
#1429 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny strasznie rozchorowałam się przez ten weekend i nie obyło się bez leków
, ale jakież było moje zdziwienie kiedy wczoraj wieczorem waga pokazała prawie 58 a przy chorobie apetyt jeszcze mniejszy.Dzisiaj odstawiłam leki, bo już sama nie wiem czy mają jakiś wpływ na wage czy to jakiś inny powód. Rano na wadze było już 56.5, ale nadal się zastanawiam czemu tak się stało. Czy choroba mogła mieć wpływ na zakłócenie diety? Mam jeszcze pytanie odnośnie skrobi kukurydzianej, Nigdzie nie mogę jej kupić. Może znacie jakiś sklep ze zdrową żywnością w Łodzi gdzie można ją dostać
|
#1430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z przesyłką 0,5 kg kosztowało mnie całe 9,50 zł |
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Słowo klucz to podświadomość. I można osiągnąć dosłownie wszystko ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Skrobię można kupić w sklepach z naturalną, czy ekologiczną żywnością.
|
|
|
#1433 |
|
Przyczajenie
|
Drogie Dukanki gratuluję sukcesów i zachęcam do dalszej walki .!
![]() Ja mierzę 174 cm zaczynałam od wagi 61 kg ;/ może domyślacie się jak długo zajmie mi zrzucenie 4-5 kg ? Jestem od 10 dni na Dukanie
|
|
|
|
#1434 |
|
Zadomowienie
|
Ayu nie masz troche racji...bo trzeba tez miec taka budowe...ona ma przedewszystkim dlugie nogi...widac to na tej focie....takie dlugasne udo ma...ja mam o polowe krotsze;/ przez to moje nogi wydaja sie grubsze:P
zreszta waze 49 kilo przy 164 wzrostu ....niby mieszcze sie w XS ale takiej dupci jak ona to nie mam , moj tylek jest nadal soczyscie murzynski odstajacy :P i nie mam tez takiej szpary miedzy nogami a przeciez nie moge juz mniej wazyc bo to byloby nie zdrowe prawda?? Dlatego takiej figury miec nie bede...nawet jakbym zaczela cwiczyc ![]() a dla mnie to jest chyba prowokacja...ja to tak odbieram....kto majac kompleksy niby takie jaK ONA DAJE TAKIE FOTY DO WGLADU??? Dziewczyna moze proboje wzbudzic w nas zazdrosc. I jej sie udalo halo halo masz super dupe my takiej nie mamy
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com Edytowane przez Achika Czas edycji: 2010-07-05 o 18:09 |
|
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#1436 |
|
Raczkowanie
|
Proszę
415 kostek smalcu wytopione
06.05.2010 67 kg 05.06.2010 60.9 kg 30 dni -6.1 kg 14.07.2010 57 kg 70 dni -10kg 15 dni zastój! 11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg 23.01.2011 III Faza 62 [B] pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm |
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
ja na diecie jestem 18 dni i mam już za sobą 4,5 kg...
Ale Ty musisz być szczuplutka... Z czego ty się chcesz odchudzić?? Ja mierzę 165 cm i doktorek wyliczył mi idealną wagę 63,4... Im szczuplejsza jesteś tym dłużej kg spadają (z założenia) Każdy organizm jest jednak inny... Tego nie da się przewidzieć... |
|
|
|
#1438 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak mniej więcej po spadkach dziewczyn patrze ale każdy jest inny, jeden grzeszy inny nie
06.05.2010 67 kg 05.06.2010 60.9 kg 30 dni -6.1 kg 14.07.2010 57 kg 70 dni -10kg 15 dni zastój! 11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg 23.01.2011 III Faza 62 [B] pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm |
|
|
|
|
#1439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do możliwości posiadania takiego wyglądu... Ja tam dalej trwam przy swoim
|
|
|
#1440 |
|
Raczkowanie
|
chyba przestanę czytać forum.
prawie w ogóle się nie udzielam, tylko poczytuję. ale po 10tej stronie ochów i achów nad figurą laski, która należy do ewidentnie szczupłych, które nie wiadomo po co się odchudzają i udzielają na takich forach jak to, aż mi się zbiera na bełt. sorry za wyrażenie. w sumie to wiem po co taka osoba pisze, po to by właśnie otrzymać 10 stronic postów pt "jesteś piękna, chcę wyglądać jak ty itd" .... nie uważacie, że powinnyśmy ochować nad koleżankami dukankami, które ciężką pracą schudły ... ? a tu zauważyłąm, że jak któraś z dukanek wrzuci fotkę po schudnięciu, a wiadomo, że mimo zejścia nawet kilkunastu kilogramów, raczej nie dojdzie jeszcze do ciała modelki, to ewentualnie kilka osób pokusi się na komentarz i gratulacje, a post i zwycięstwo danej dukanki niknie w morzu dalszych postów. też bym chciała mieć szczupłe nogi itd. ok. i nie pisze tego z zazdrością. pisałabym gdyby owa szczupła dziołszka, doszła do rzeczonych 47 kg i szapry między nogami ciężką pracą na dukanie, a my forumowiczki byśmy tą ciężką pracę obserwowały. a tak ? laska, która waży połowę tego co niektóre z odchudzających się na forum, wielce wypisuje posty, że ma cellulit, że waży tyle i tyle i jaka to nieszczęśliwa. szczerze ? też weszłam na pisane przez nią posty. i wierzcie mi, jak się na forum pt. wizaż, albo gdziekolwiek indziej w szeroko pojętą elektroniczną przestrzeń wrzuca foty swojego tyłka w gaciach, to nie sądzę by się miało kompleksy. śmieszne to. ewidentnie ma ochotę na podniesienie swojego ego poprzez takie posty, zdjęcia. przepraszam jeśli uraziłam kogokolwiek, ale musiałam się "wypisać". od razu proszę ażeby ewentualne sugestie co do mojego postu, nie spowodowały kolejnej burzy na forum. ja się kłócić z nikim nie mam ochoty, napisałam tylko to co sądzę i nieśmiało podejrzewam, że nie tylko ja .... pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

To Ty jesteś tą która wybiera!

(
Nie ma rzeczy niemożliwych, trzeba tylko naprawdę mocno chcieć i wierzyć, że dane działania dadzą wymarzony efekt. Brzmi banalnie, ale to prawda
a przy chorobie apetyt jeszcze mniejszy.