|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
trochę muszę, zwłaszcza, że wyglądam jakby mnie ktoś pobił.
![]()
#1622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- jak idę na rower to się nie maluje. jak wieje to oczy mi łzawią, więc mijałoby się to z celem. ale zawsze zakładam okulary przeciwsłoneczne. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1623 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja się w ogóle nie maluję na rower. Z oczami mam to samo co Ty, kiedyś próbowałam używać błyszczyka, ale jak mi się włosy kleiły do ust podczas jazdy, to podziękowałam za takie atrakcje:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Zakorzenienie
|
O jaki wątek chodzi?
Imieninującym życzę wszystkiego najlepszego ![]() Koszce gratuluję! ![]() ![]() Proszę mi tu etatu nie podpierniczać, ja tutaj poezyje tworzę ![]() ![]() Mam arbuza i oglądam 9. sezon Degrassi ![]() ![]()
#1625 | |
Zakorzenienie
|
Chodzi mi o filtr + puder, inaczej nie wychodzę z domu, bo moja cera jest w kiepskim stanie.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=298862 o ten, przejrzyj cały, a na skróty to post 76 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Tobie życzę dużo siły, żebyś opanowała swoją zazdrość. ![]() ja błyszczyka w ogóle nie używam, raz, że klei mi się do włosów, dwa, TŻ go 'zjada' w zastraszającym tempie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie, to jest najgorsze, że pojęcie szczęścia jest mi coraz bardziej obce, a mimo to kocham i jeszcze ta nutka zaborczości/zazdrości/kontroli we mnie siedzi, a wręcz budzi się we mnie pies ogrodnika. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1628 |
Zadomowienie
|
W ja póki co w ogóle nie mogę jeździć na rowerze ani na rolkach... Muszę bardzo na siebie uważać, odkąd zwichnęłam bark, chwila nieuwagi i mogłoby się to powtórzyć :/ Nikomu nie życzę, ból okropny, strach jeszcze większy, gdy widzisz, że bark nie jest na swoim miejscu w stawie, tylko gdzieś koło żeber
![]() Rebe decyzja o rozstaniu na pewno wymaga odwagi. W grę wchodzą przecież silne emocje, to bardzo duża zmiana, nagle wszystko staje się inne. Skoro nie czujesz się szczęśliwa (a tak przecież być nie może!), to musisz wszystko przemyśleć. Porozmawiaj też ze swoim tż (chyba, że już rozmawialiście...) Trzymam mocno kciuki! ![]()
osłoń mnie zielenią jestem jesienne nagie drzewo z zimna drżę Edytowane przez Janis_ Czas edycji: 2010-07-05 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1629 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja błyszczyk bardzo lubię, ale nie wtedy, kiedy uprawiam jakiś sport ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1631 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Nastepnie kochana zajmij sie moze troszke soba co? Wtedy odciagniesz swoja uwage od TZ. Cytat:
![]() Ja tez bym sie wkurzala o notatki dopoki sama nie poszlam na studia. U mnie tez tak jest, ze jeden kolega pisze za mnie prace, drugi robi za mnie referat, a trzeci sam ze swoich pieniedzy kseruje dla mnie notatki ![]() ![]() Niepokojaca rzecz, ze zdardzil swoja poprzednia dziewczyne, historia lubi sie powtarzac, ale przeciez nie musi ![]() Cytat:
Cytat:
Ale nie spisujmy go jeszcze na straty, jeszcze jest kilka godzin do konca dnia ![]() No właśnie dlatego, że mu podajesz wszystko na tacy, to on Cię olewa. A odnosnie tego licencjata - moj TZ sie broni we wrzesniu, co mu moge kupic? To nie jest magister ani nic, wiec mysle, ze jakis tort czy cos to bardziej na magistra pasuje. Co byscie mi zaproponowaly na prezent na obrone licencjata? Facetowi przeciez kwiatka nie kupie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1632 |
Zadomowienie
|
Na poprawę humoru!
![]() http://www.youtube.com/watch?v=O2fn3IORPyA Rebe rozumiem doskonale, nie wiadomo, co taka decyzja za sobą przyniesie. Czy będzie lepiej/gorzej... Dlatego też wymaga odwagi, przemyślenia z każdej strony. Daj sobie trochę czasu ![]()
osłoń mnie zielenią jestem jesienne nagie drzewo z zimna drżę Edytowane przez Janis_ Czas edycji: 2010-07-05 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1633 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Szatan jest w tym najlepsza ![]() ![]() Daj arbuza, daj ![]() Ja zjadłam obiad i zaraz po nim pół opakowania ptasiego mleczka z galaretką ![]() ![]() Jestem wściekła ![]() Idę się uczyć. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie mam planów.. odmóżdżam się przy tv, necie i może coś poczytam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hahaah właśnie mi się coś przypomniało daaaawno temu podbijał do mnie pewnie koleś.. poświęcił się dla mnie i dwa razy przyszedł na pieszo w zimę 5km.. no i obiecał mi nagrać płytę i któregoś dnia dostaję smsa: "Nagrałem Ci ptyty jeśli chcesz posłuchać to zadzwoń" ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1636 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
Zadomowienie
|
To również mój ulubiony fragment
![]() ![]() Nie wiem, w co się ubrać na dzisiejszą imprezę ![]() ![]()
![]() |
#1638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miałam iść na rower, ale A. wszedł na gg i mnie zagadał. ![]() ![]()
![]() |
#1639 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1640 |
Zakorzenienie
|
haha widze ze MONOPOL zrobil nowego hiciora Lans full erection remix
![]() mi sie strasznie podobaja te trzy nutki: ela rose - i can feel david guetta - gettin' over shakira - waka waka (i angielska i hiszpanska wersja) ![]()
#1641 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zamówiliśmy z TŻtem szczeniaka
![]() Jedziemy po niego w czwartek ![]() ![]()
![]() |
#1642 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1643 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno musi być sexy! ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1644 |
Zakorzenienie
|
Reb co z naszym rowerem?
![]()
#1645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ też bardzo często pisze tak jak mówi, czasem zdarza mu się błąd ortograficzny ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Zbieracie się jak sójki za morze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1646 |
Zadomowienie
|
Myślałam znów nad jakąś sukienką, ale nie chce iść w tej co ostatnio, a inne nie za bardzo nadają się na imprezy
![]() Może założę szorty (dżinsowe albo czarne z materiału?) a do tego jakaś bluzka na ramiączkach/ tunika, no i obcasy oczywiście hmmm? ![]() ![]()
![]() |
#1647 |
Zadomowienie
|
No dobra, trochę honoru mu muszę zwrócić, ale tylko trochę. Zadzwonił, że chciałby się ze mną dzisiaj spotkać. Proponował po 20, ale ja na 20 jestem umówiona na opijanie. Proponowałam 18, to nie, bo on musi iść na trening. No cóż, więc ja w swoją stronę a on w swoją. Zaproponował, że po mnie przyjedzie. Zobaczymy, nie zamierzam się stamtąd wcześnie zrywać jak będzie fajnie.
Ma zadzwonić po treningu. Treningi najważniejsze oczywiście ![]()
![]() |
#1648 | |
Zakorzenienie
|
Byłaś?
![]() Ja już byłam pod garażem, już wyciągałam rower i miałam jechać, ale musiałam tacie pomóc pudła nosić, zaraz przyjedzie z nowymi i znowu będę nosić. Trochę się wypocę. ![]() Siedzę przez komputerem z maseczką na twarzy, potem o 21 z TŻtem marnotrwanym na spacer. ![]() P.S. Napisał, że ma dla mnie niespodziankę. ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- [/COLOR] Cytat:
![]() Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-07-05 o 17:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1649 |
Zakorzenienie
|
Janis nie badz taka pokaz sie w tych sexy szortach:P
Koszka hmmm moze mial dla Ciebie jakas niespodzianke ![]()
#1650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie to czasem ciężko mi dobrać ubrania tak, żeby ładnie do siebie pasowały, dlatego ostatnio kupuję ubrania "zestawami", czyli np. szorty + pasująca do nich bluzka. Byłabym za sukienką, ale skoro mówisz, że się nie nadają... ![]() ![]() Niech będą szorty jeansowe, bluzka na ramiączkach i te obcasy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.