|
|
#4771 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kraków :) cz.II
chociaż może jutro na spokojnie przeanalizuje listę
|
|
|
|
#4772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2010-07-04 o 21:44 |
||
|
|
|
#4773 |
|
Matka Smoka
|
To poczekam do jutra do wieczora jeszcze
![]() Hula, którą masz nawierzchniową?dobra? zastanawiam się nad tym diamentowym. A białka truskawkowego miałaś łyżeczkę, więc niewiele Ale zawsze jak z owocami się miesza to prawie białka nie czuć. Aaa i czy dałaś Lence dla mnie próbki perfum?Lenka, najprawdopodobniej w środy o 20.30 jest joga początkowa z tym fajnym facetem, ja się wybieram. ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Miło mi
|
|
|
|
#4774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niesttey nie dałam bo się wtedy za bardzo spieszyłam wychodząć z domu;/ wogóle to zpaomniałam z krakowa kabla do aparatu :ściana: i będę musiała po niego jechac;/ |
|
|
|
|
#4775 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ad.2 Niekoniecznie. Problem w tym, że kasa często pozwala nam realizować marzenia. Chciałbym mieć duże orchidarium - niestety zarówno wykonanie, utrzymanie jak i zapełnienie go storczykami jest kosztowne. Chciałbym zobaczyć tepuis na Wyżynie Gujańskiej - to koszt około 7000 zł. Chciałbym mieć czas, by więcej czytać - niestety muszę zarobić na utrzymanie i nie mam kiedy czytać, a książka to wydatek minimum 30 zł. |
|
|
|
|
#4776 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Ad.1. Nie mówię o tym, że pracujesz w aptece, tylko podejrzewam chęć werbowania na jakiegoś konsultanta/ współpracownika. Oczywiście taka propozycja nie jest niczym zdrożnym. Tylko zastanawiam się czy tylko na tym się skończy Twoja wizyta ![]() Ad.2. Pomieszałeś. Moja uwaga o kasie była tylko odnośnie Twojej opinii, że pracując na etacie realizujemy tylko marzenia szefa. |
|
|
|
|
#4777 |
|
BAN stały
|
OK. Drugie źle zrozumiałem. Faktycznie, pracujemy często wyłącznie dla kasy. Jak ja teraz.
Co do pierwszego - nie skończy się, bo moja sygnatura jest efektem ubocznym pobytu tutaj. Kiedyś sporo udzielałem się na forum normaderm, ale zlikwidowali. |
|
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
kicccia - a gdzie mam te zdjęcia?
|
|
|
#4779 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
godna pochwały obywatelska postawa ![]() Dzięki wolałabym umieć nie wspominać i iść do przodu nie oglądając się za siebie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ehh odzwyczaiłam się od samotności, trochę się boję być tak zupełnie sama w mieszkaniu Mam nadzieję, że w zamian za czułość Pinki i Popcorn zadbają o to, żebym spała bez strachu ![]() ![]() Cytat:
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
jedziesz tramwajami :
4,8,13,24,14 przystanek bronowice. 14 i 24 zatrzymuje sie na petli reszta jedzie dalej. wysiadasz i idziesz dalej po linii jc. to pytaj o poczte. to jest przy samej poczcie.
|
|
#4781 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za nieczytanie wątku się kajam... Ale zaczną się wolne weekendy to na pewno zacznę potrzebować (i zaglądać/uzupełniać )W Agrafce podobno za 5 są filmy ;> |
|
|
|
|
#4782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
? Np w szkole? Bo kocha dzieci, uwielbia nauczać i doskonale się w tym spełnia, no i lubi mieć wakacje ?
|
|
#4783 | |
|
Matka Smoka
|
Świetny koncert - bardzo mocny, rockowy, energetyczny. Miło zaskoczona byłam, bo nawet się bałam przez chwilę, że na takich ,,wiejskich festynach" to playbacki są
A tu świetne nagłośnienie, KK dała czadu, jedna ballada tylko była, ludzi pod sceną niewiele więc byłam w drugim rzędzie i jeszcze było miejsce, żeby poskakać. Toż napisałam o tym przecie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4785 |
|
Matka Smoka
|
Noo laski odstawione były, że hej, disco grało a wesołe miasteczko świeciło jak Las Vegas
![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- O ja, myślałam, że Twoja GHD droższa była.... |
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4787 | |||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Wróciłam z kilkudniowego snu. Pojechaliśmy w ciemno, ale wszystko się udało - znaleźć tani nocleg, trafić w piękną pogodę, poopalać, popływać w morzu, nacieszyć sobą, zrobić świetne zdjęcia. Nie zwiedzaliśmy miast ani Open'era, ale nie było to naszym priorytetem - Much mogliśmy posłuchać w dowolnym momencie w mp3. Zauważyłam, że mogłabym podrywać facetów na znajomość mapy i orientację przestrzenną
![]() I jaka jest w porównaniu z Himalaya? Cytat:
![]() Tylko ja jestem taki ciołek, co zaliczył wszystko, tylko się nie obronił ![]() Cytat:
Te ciury są naprawdę zdrowe i inteligentne. I wszystko jasne ![]() Jakbyś miała ochotę na trylogię Narrenturm, to dysponuję. Co za pora :/ Cytat:
Tu jeszcze musisz dodać, czy wolny. Cytat:
Tylko proszę, nie wyjeżdżaj nam z biznesami typu FM MLM ![]() A ja pracuję na etacie i nie narzekam, lubię tam pracować, a dzięki temu mogę się spełniać w czymś innym. Nie potrzebuję pracować jako przewodnik górski, by czerpać przyjemność z gór. Cytat:
Cytat:
Dopiero teraz się dokopałam I co było sprawcą?Cytat:
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-07-05 o 19:51 |
|||||||
|
|
|
#4788 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4789 | |
|
Matka Smoka
|
Malla,
1) Narrentum to podobne do Wiedźmina, czy trudniejsze i nudniejsze? Bo jak nie, to ja poproszę. 2) czy złota dobra odzywka to ta?:http://www.allegro.pl/item1102347583...iracle_fv.html 3)dawaj namiary na tanie noclegi nad morzem 4)boshhhhh jak ja Ci zazdroszczę tego wypadu! 5) ruszcie się koniecznie na Teatry Uliczne a zwłaszcza na Anakolut ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4790 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
A dobra wiadomość jest taka, że prawie wszystkim ogonom się udało znaleźć domy, albo chociaż domy tymczasowe
|
|
|
|
|
#4791 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Ad. 2. Chodziło mi o złotą z Avonu. Ad. 3. Ośrodek kolonijny Ad. 4. E tam. Za to po przyjeździe się poprztykaliśmy i teraz jest lipa. Ad. 5. A ruszysz się ze mną?
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
chętnie
![]() dziewczyny u których mam coś do odebrania będe w krakowie w środę od około 11 do 14 czy jest możliwość żebym wtedy coś od kogoś odebrała ?tylko, że będę z bagażami i kompem więc nie mam za bardzo możłiowści jeżdzić daleko ale może kaurat ktoś bedzie w centrum
|
|
|
|
#4793 |
|
Matka Smoka
|
Malla,
Ad1 hmmm to się zastanowię, na razie mam etap lekkiej przemiałki dla mózgu. Ad2 jak to z Avonu, jak mówiłam od początku o SH?;> Ad3 ja spałam w okolicach Kudowej w ośrodku kolonijnym też tanio, schludnie, łóżeczka dla krasnaliAd4 życie! ![]() Ad5 Ja się zastanawiam właśnie kiedy się wybiorę bo piątek mi odpada, w sobotę będę niezywa po piątku Myslałam o czwartku ale to nic pewnego. Może jakoś byśmy się wtedy spotkały i dokonały wymian? Ja mam jakieś hurtowe ilości u każdego Nie wiem co z czeszkami - idą i idą...---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Hula, dla mnie masz próbki, ale ja w takich godzinach pracuję, ale jakby któraś je przejęła.... |
|
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeżeli z kimś się styknę to na pewno zostawię ![]() byłam dzisiaj pierwszy raz na fitnessie wybrałam najtrudniejszy pozom stepu przez przypadek i po 20minutach miałam dosyć ale wytrwałam do końca chociaż się ze mnie lało ale teraz jestem szczęśliwa
|
|
|
|
|
#4795 |
|
Matka Smoka
|
Kobieto, kolana sobie spierniczysz!!! Step to najgorszy na kolana, a jeszcze jako pierwszy trening!
|
|
|
|
#4796 |
|
BAN stały
|
Wbiłam się już raz do Was na wątek dawno temu, ale jakoś tak mi nie wyszło wytrwanie... Więc próbuję raz jeszcze. No heloł
|
|
|
|
#4798 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
) - jesteś usprawiedliwiona krakowianko marnotrawna![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Jak nie wiadmo skąd to zawsze odpowiedź brzmi ,,nk" ![]() ZAMAWIAM ODŻYWKI, NIKT???? |
|
|
|
|
#4799 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jakie odżywki? Rzutnij linka, plz |
|
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

Ale zawsze jak z owocami się miesza to prawie białka nie czuć. Aaa i czy dałaś Lence dla mnie próbki perfum?