|
|
#2551 | |||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XVI
Niezłe jaja Trochę dziwny ten zbieg okoliczności, ale w sumie wiem z własnego doświadczenia, że świat jest mały i lubi nas zaskakiwać ![]() Cytat:
Wczoraj w nocy przez chwilę pomyślałem, że już po ptokach Pamiętam wybory '95 (tak, tak - niech Was młodziutka buziulka w awie nie zmyli Cytat:
![]() No ba! ![]() Śfintóh! ![]() Cytat:
A czy w Biedronie mają dobry (i tani) asortyment alkoholowy? Wódka i piwo to zawsze w Polo, bo mają najtaniej Cytat:
Cytat:
A to niby ja miałem być prawdziwym Polakiem --- Niech w końcu spadnie deszcz |
|||||
|
|
|
#2552 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#2553 | |||
|
Zakorzenienie
|
nic takiego?
(ja bym się nawet do bielizny nie rozebrała, wstydzioch jestem )Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-05 o 20:02 |
|||
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
łaaaaa ale Ojcem Chrzestnym czego / kogo ?
dugo mnie nie było (ojciec mój jednak przegrał z chorobą i to w momencie mojego ostatniego logowania ) |
|
|
|
#2555 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Maja, widziałaś zapowiedź teledysku AgatkiL?
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-07-05 o 19:46 |
|
|
|
#2556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że się szybko pozbierasz A Gryksiu ma być ojcem chrzestnym dziecka Red - jak się go wreszcie dorobi
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaa jak się dorobią - no to jest ponoć droga przez mękę - są różne przepsiy - przyjaciółki opowiadają takie historyje że się normalnie aktów odechciewa - zawsze marzyłam sobie że będę robić dziecko po swojemu a tu nie ma, są wariacje na temat typu do dnia jakiegoś nie za dużo razy, dużo razy, kilka razy pod rząd - chcesz czy nie - musisz robić - bosz
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-05 o 19:32 |
|
|
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorsze jest właśnie takie nastawienie na, za przeproszeniem, produkcję zero spontanu, romantyzmu, przyjemności, tylko łobowiazek i basta dla mnie by to odebrało radochę
|
|
#2559 |
|
BAN stały
|
Rachell...
|
|
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn sama nie próbowałam ale tak mi wszyscy wkoło mówią i mają doświadczenie - ale owszem i spontanicznie czasem coś się przytrafia jak życie nie raz pokazało w tej kwestii :P ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- senkju Don Vito Corleone Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-05 o 19:38 |
|
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2562 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
no to mamy prezydenta i nawet I-szą damę!! Madzik
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu zasmęcę was pytaniem - czy są dziś mecze? Nie mam programu TV i żyję w wielkiej niewiadomej
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2565 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Jutro Holandia i Urugwaj a w środę Niemcy i Hiszpania a to będzie super mecz
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o której mecz Niemcy -Hiszpania?
|
|
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aleś sie nagadała dobrze, że nie kot Wiecie, co... po powrocie do domu oblukałam sobie ten Radogost, a tam... nawet do rzeczy ciacha grają ![]() http://userserve-ak.last.fm/serve/50...l__dsc1866.jpg I mają poczucie humoru polecam cover Fasolek - mało nie fikłam ze śmiechu ![]() http://www.youtube.com/watch?v=xrb2tv4gduE edit: Corii, no jak bym nie widziała!!! chcieli mnie na plan przyciągnąc, ale się nie dałąm... ja przed kamerę, brr...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-05 o 20:03 |
|
|
|
|
#2568 | ||
|
Nindżopesz
|
Rachell
![]() A Gryx ma być Ojcem Chrzestnym mego niepoczętego potomka, natomiast Wesołe Cioteczki z Baru będą po poczęciu proszone o odprawienie pogańskich guseł nad kołyską. Cytat:
Cytat:
Alem się wkurzyła na babę w spółdzielni mieszkaniowej. Przez ową babę zakup chaty stoi od znakiem zapytania. Bo mieliśmy przepisać chatę TŻ na jego matkę (w sensie darowiznę zrobić i skorzystać z kredytu na swoim) a do tego potrzebne jest zaświadczenie, że wsio popłacone i takie tam. A baba "prezesa nie ma, jest na wywczasach, będzie 2go sierpnia". No kurna! A jak umrze na tych wakacjach? To już nigdy żadnego zaświadczenia nie wydadzą?? I bym skargę napisała ale do kogo? Do prezesa na prezesa, że go nie ma? Na babę? Rozmyślam czy jakoś USem nie straszyć ale pewnie ich to g... obchodzi a na dodatek mają w statusie zapis "zaświadczenia wydajemy jak jest prezes, EOT". Arghhh. Pozostaje jeszcze kredyt walutowy w inszym banku ale tam sobie życzą + 6 tys (no dobra, może skombinujemy) i zamknięcia karty debetowej (czyli kolejne + 10 tys bo planowaliśmy stamtąd wziąć, no dobra, moze skombinujemy). Ale karta debetowa jest w mbanku a oni wszelkie pisma wysyłają pocztą - więc czy dojdzie na czas? Idę się upić tym grzańcem. |
||
|
|
|
#2569 | ||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam znajomą, która by się nie zgodziła. Twierdzi ona, że mężczyźni dojrzewają do siódmego roku życia, a potem już tylko rosną. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brzmi jak koszmar senny (nomen omen). Cytat:
Cytat:
Standardowo o 20.30.
|
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki Czyli zdążę
|
|
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do płodzenia - nie pamiętam neistety szczegółów a przekaz ma być dokładny - nie chcę byście poczęli laleczkę chucky coś typu ze na córkę przepis to raz a dobrze 3 dni przed owulacją - ale hmmm no tak spamiętaąłm znow na syna 5 dni pod rząd przed godziną zero raz dziennie - masakiera ale to sprawdze co do spółdzielni - moja kolezanka pracuję w jednej moge zapytac co mozesz zrobic zeby dostac zaswiadczenie - choc ta spółdzielnia nasza to malućka jest i nie stolicowa mocno - no ale prezesa ma i moze ona wie co robic jak prezes na wakacjach przeca cała spółdzielnia nie zamiera |
|
|
|
|
#2572 | |
|
BAN stały
|
Padnę na zawał chyba (więc może sobie daruję tak ekstremalne emocje?)
![]() Cytat:
![]() Tak w ogóle to witam Cię Sabbuś ( ) po nieobecności |
|
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee tam - nie ma to jak porządna adrenalinka. Człek czuje, że żyje
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2575 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Jak to, chcieli, ale Ty nie chciałas?? Z takimi walorami??!! No Maju, taka okazja, a Ty strusia udawać
|
|
#2576 |
|
Wiedźma
|
Do Katowic?
![]() No własnie. Budzi to moją wielką zazdrość. Wy przynajmniej rośniecie! Przeczytałam, że członek czuje, że żyje. To chyba znaczy, ze wszystko ze mną w porządku, czyż nie?
|
#2577 | ||
|
Zakorzenienie
|
no i co z tego?
![]() Ja tam dobrze widzę w ciemności ![]() Cytat:
Chyba intelektualnymi - wystarczy, że popełniłam tekst tej piosenki ![]() Jestem usatysfakcjonowana (i czekam na tantiemyCytat:
w biodrach i w
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-05 o 20:38 |
||
|
|
|
#2578 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
A ja jeszcze nie zaczęłam pić, wstyd, jak to człowiek łatwo wypada z obiegu. |
||
|
|
|
#2579 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Toć ba!
![]() Cytat:
Cytat:
W Twoje zawsze, maj słit darling Cytat:
![]() Ciotuchna Sałatta będzie trzymać kciuki za bliźniaki ![]() ![]() U mnie już padał. Nawet dwa razy... ![]() Cytat:
Madzik, jak Ty czasami coś powiesz, to dupę urywa ![]() Taaaaaa! Cytat:
Cytat:
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-07-05 o 20:51 |
||||||
|
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

Trochę dziwny ten zbieg okoliczności, ale w sumie wiem z własnego doświadczenia, że świat jest mały i lubi nas zaskakiwać 

)
A czy w Biedronie mają dobry (i tani) asortyment alkoholowy? 
)
Nie powinno się w tym czasie zażywać gorących kąpieli ,w ogóle gorące kąpiele są złeee,robią źle skórze a niestety Red nastolatką już nie jesteś
mam nadzieję, że się szybko pozbierasz 

zero spontanu, romantyzmu, przyjemności, tylko łobowiazek i basta
dla mnie by to odebrało radochę 

(i czekam na tantiemy