|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
latko gratulacje!!!!!!!! Wow takiego dużego chłopczyka urodzić to nie lada wyczyn
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
ja czekam- rozpakowywujcie sie i bedziemy razem o kupkach rozmawiac;D
![]() |
#1683 | ||
Zakorzenienie
|
witam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() sliczna corka...chyba podobna do ciebie co? ![]() jakie macie plany na dzisiaj? u mnie ladna pogoda ale bez slonca..moze do zoo pojedziemy ![]() ![]()
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
gdyby u nas bylo tez bym poszla albo chociaz do kina ale oczywiscie nie ma bo po co nie?;/
za to w sobote jedziemy do Lodzi na male zakupki i do kina , mala zostaje z dziadkami. a tak mowia ze do mnie podobna;p
![]() |
#1685 |
Wtajemniczenie
|
Montii lataj póki możesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
Latko, bardzo sie ciesze i gratuluje
![]() mam nadzieje,zeszybko przeniosa Cie do sali. Darusia, sliczna Twoja malutka! A ja dzisiaj sie zle czuje, chyba sie przeziebilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1688 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() LATKO GARTULUJE KOCHANA ![]() ![]() ![]() Montiwitaj z nami ![]() Darusiasliczna córcia ![]() ![]() Carolto teraz czekam na Filipka ![]() ![]() ![]() jej jak wam zazroszcze kochane....nio ale moze ja kiedys tez bede sie cieszyc dzidzia ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Zadomowienie
|
Latkoo serdeczne gratulacje!!! Cudownie ze Filus jest juz z wami. Niedlugo bedziecie z nim juz w domku
![]() Witajcie kochane, Ja oczywiscie wpadlam juz w wir pracy. Musze trenowac nowego kolege i zajmuje mi to mase czasu, ale ktos w koncu musi mnie zastapic. Plam jest takie ze bede pracowac do konca miesiaca. Mam nadzieje ze starczy mi sily. Carol niedlugo Ty bedziesz tulic swojego Filipka. Ja prawie co noc snie ze urodzilam juz Anulke ![]() Darusia sliczne zdjecia ![]() Kochane bede sie starala zagladac. Calusy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1692 |
Raczkowanie
|
Latkooo... GRATULUJĘ
![]() A ja na razie mam się dobrze, nadal na diecie (podejrzenie cukrzycy ciążowej), schudłam 1,5kg, jutro idę na wyniki i mam nadzieję, że będą dobre, bo mam dosyć tej diety :P W życiu bym nie pomyślała, że będę tęsknić za zwykłym, białym pieczywem i za młodymi ziemniaczkami... 12 lipca wizyta u gina ^^ i oby wyniki były OK ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
|
na zaćmienie do kina, mala kima, ja posprzatalam, naszykowalam jej ubranko bo sie ochlodzilo u nas i leje i czekam az sie obudzi i ja przebiore.
![]() |
#1694 |
Zadomowienie
|
darusia, zdjęcia super, mała jest słodziakiem, a ty wyglądasz śliczniusio! no i ja tez się już nie mogę doczekac jak będziemy się dzielić wrażeniami o kupach
![]() kasia, ja cie podziwiam kobito, ja to bym teraz nie wyrobiła w robocie, padłabym na pychol.... katarina, współczuję ci, to normalnie skandal być w ciąży na diecie, no ale kurcze co zrobić skoro trzeba...miejmy nadzieję że już niedługo sobie pojesz normalnie... montii, ja w kinie byłam jakieś 2 tygodnie temu i jeszcze daję radę, ale w niedzielę byłam na żużlu i potem w knajpie ze znajomymi i mi kręgosłup odpadł, a brzuch miałam jak kamień.. bardzo źle się poczułam i poszliśmy wcześniej do domu. także tak jak dziewczyny powiedziały lataj póki możesz. a z ubranek to mi się bardzo przydały dżinsy ciążowe kupiłam w h&m na samym początku ciąży, do tej pory chodzę. no i właśnie musiałam kupić sporo bluzek i tunik, bo też zawsze dopasowane nosiłam. no i teraz jest taki wybór tego typu rzeczy w normalnych sklepach że uważam że w ciążowych nie ma co kupować bo oczywiście jest sto razy drożej. |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Zakorzenienie
|
Latko gratulacje!!!
![]() ![]() ![]() Carol jeszcze tylko 2 dni i ty będziesz swojego tuliła. Ależ ja wam zazdroszczę. No a Linka? ![]() Ja dziś byłam u gina. Zdjęć nie brałam, bo mały nie chciał nic ciekawego pokazać. Na szczęście nadal jest chłopczykiem ![]() A w czwartek, czyli pojutrze znowu wizyta u nefrologa, bo z moją nerką nie jest najlepiej. Bąbel widoczny na USG się powiększył dwukrotnie, więc muszę to znowu skontrolować. Za tydzień we wtorek mam badanie prenatalne u specjalisty. Będzie badał organy Pascalka. Pascalek jest troszkę mniejszy. Waży 490 g, no i wymiary różnią się od siebie o jakieś 2 tygodnie. Dlatego mam się pojawić na tych specjalistycznych badaniach. A za 2 tygodnie mam 3D i badanie glukozy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Latko duże gratulacje i buziaki utul małego od cioci Asia ![]() oj zaniedługo same mamusie będą na watku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Rozeznanie
|
Witam skarby !!!!!!
Latko - gratuluję z całego serca!!!!!!!!! A ja dzisiaj miałam wreszcie spokojną, przespaną noc.. nawet na badania wstawałam na budzik ![]() ![]() Glukozę wypiłam z cytrynką, nawet nie było tak źle.. ciekawe jak wyniczki .. ![]() Mam pytanko do dziewczynek, które spodziewają się chłopców- jak Wasze pępuszki - są wklęsłe czy wystają? bo mi jak narazie nie wystaje pępek i dzisiaj koleżanka powiedziała, że to na dziewczynkę... Monti - witaj wśród nas ![]() Kasieńko - kiedy Ty odpoczniesz kochana? naprwdę wielki ukłon w Twoją stronę, że tak dzielnie pracujesz do samego końca ![]() Weronisiu - trzymam kciuki, żeby kolejne USG wyszło dobrze, a wymiarami się nie martw, chłopczyk jest zdrowy, poprostu drobniejszy ![]() Darusia - malutka śliczna, a jaka podobna do mamusi ![]() ![]() Karolinko - jeszcze 2 dni i będziesz miała swojego Filipka ![]() ![]() ![]() ![]() Kilogramy pójdą w dół więc bedziesz mogła spokojnie skarbie się wyspać, brzusio nie bedzie ciążyć , różne dolegliwości odejda w zapomnienie... bardzo nameczyłas się w tej ciązy, życzę Tobie aby po cc wszystko szybciutko sie zagoiło i dużo zdróweczka!!!
#1698 |
Wtajemniczenie
|
Weronisiu a ja czekam
![]() Skorpionku, mi pierwsze co to wylazł pępek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Wtajemniczenie
|
Skorpionku ja mam pepek na wierzchu i ma byc dziewczynka
![]() ![]()
#1700 |
Rozeznanie
|
Linka, Gosiaro - dzięki za odp. Ja pytałam tak z ciekawości, Mam nadzieję, że pomimo wklęsłego jak na chwilę obecną pępka Kubuś zostanie Kubusiem
![]()
#1701 |
Zakorzenienie
|
Skorpionku co to za bzdury z tym pępkiem
![]() Ja zawsze miałam wklęsły. I przy córce i przy moich dwóch synkach ![]() Teraz miałam dość głęboką dziurę, ale się zmniejsza, ale dalej to jest dziura ![]() A tak poza tym, to gratuluję Skorpionku przespanej nocki ![]() ![]() U nas od wczoraj temperatura opadła do 24 stopni, więc nawet da się spać ![]() Ja na glukozę umówiłam się za 2 tygodnie. Już wykupiłam glukozę. U nas jest to syrop 300ml o smaku czarnej porzeczki ![]() Mam nadzieję, że moja glukoza nie będzie taka straszna, skoro jest smakowa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Aha! Wiecie co mi się przytrafiło? ![]() Kupiłam na Ebay wiadro do pieluch Sangenic, wraz z zapasowym wkładem. Czekałam na przesyłkę 2 tygodnie. No i ... doczekałam się! Małego pudełeczka, w którym znajdują się buty, na przeźroczystej koturnie i wielkiej szpili, takie jak do Go Go ![]() ![]() Już pisałam 2 maile, ale zero odpowiedzi. Pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Nie wiem co z tym zrobić? Przecież, żeby odesłać, to musiałabym zapłacić za tą przesyłkę, a nie mam takiej ochoty. Tym bardziej, że właścicielka nie reaguje na maile ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 |
Rozeznanie
|
Weronisiu, to ci przygoda.. no nieźle
![]()
#1705 |
Wtajemniczenie
|
hej Wam!
ja dzisiaj mam jakiś nietęgi humor, tak jakoś smutno mi, a tutaj jeszcze takie nowiny radosne i piękne zdjęcia, a ja jakaś taka rozmemłana dzisiaj chodzę, nic mi się nie chce, najchętniej to bym się gdzieś zaszyła i nie pokazywała się cały dzień. tak mi po prostu smutno, sama nie wiem czemu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1708 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki, ja mam pytanko jak u Was poziom leukocytów we krwi, dużo macie podwyższony?
Bo ja na początku miałam podwyższony, potem w granicach normy, a dzisiejszy wynik znowu jest podwyższony.... ![]()
#1709 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj mam szalony dzień
![]() Darusia przepiękne zdjęcia, Oliwka jest cudowna i jaka do Ciebie podobna!!! Kasieńko dziękuję, kurcze laseczki to już jutro !!!!!!!!!!!!! A w czwartek cesarka,jejku ja dzisiaj jestem taka zaaferowana nowym tel i termometrem( dostałam od cioci taki do uszka i na czoło dla Filusia) i musiałam od razu wszystko obczaic i piustawiać, bo ja kocham elektronike i bez instrukcji wszystko ustawiam ![]() ![]() A powiem Wam, ze laska w salonie mnie wkurzyła, nastraszyła cesarkę, gr głupia, wiem,ze bedzie bolalo, ale po sn tez mnie potwornie bolalo wiec wiecej nie moze, bylam pocieta jak zwierz a teraz tylko usmieszek bedzie ![]() Karolinko do figury wróce za jakiś czas, bo wiesz 20 kg to bardzo dużo do zrzucenia ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Weronisiu niezły numer, chyba bym sie wsciekla, kochana jak nikt nie odpisuje i nie mozna sie dodzwonic to na policje bym zgłosiła tego asa! Kasieńko wyniki w ciąży mogą byc troszke wyższe albo niższe od norm i to nie musi byc nic złego, np białych krwinek jest nieco więcej i to normalne i nie ma się co martwić. Rinoa kochanie nie smutaj się, wiem, ze jest Ci cięzko, ale pamiętaj, że po złych czasach przychodzą dobre ![]()
#1710 |
Zakorzenienie
|
Carol nie słuchaj nic na ten temat bo każdy ma inaczej, moja koleżanka po cesarce czuła sie lepiej niz laska która leżała z nią na sali i rodziła naturalnie , a 5 dni po wyjściu ze szpitala była u mojej koleżanki na takiej małej imprezce i mówiła że nic ją nie boli i dobrze sie czuje, po porodzie 2 tyg sama w domu imprezę też zrobiła naszykowała sałatki itd, a moja dyrektorka też po cesarce śmigała i mówiła że spoko troszkę ja na początku coś tam zabolało ale wszystko koło swojej małej zrobiła i mówiła że nie boli
![]() ![]() będzie dobrze zobaczysz no i trzymam jutro kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.