|
|
#691 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Dusza nie znałaby tęczy, gdyby oczy nie znały łez”.
========================= ============= Wracaj ... ![]() |
|
|
|
#692 |
|
Raczkowanie
|
Zuzka Z - uzależniam się od Twoich opisów
Na ostatnim naszym spotkaniu miał skamieniałą twarz. Nie potrafił podejść, przytulić choćby na chwilę... Człowiek, którego tak kochałam stał się uczuciowym inwalidą....
|
|
#693 |
|
Przyczajenie
|
nastychick & pistolecik - okradam , mogę ? ![]() poprostuAsiss - zachwycasz . ' to co zostało w mojej klatce piersiowej , po tym wszystkim co mi zrobiłeś , to już nawet sercem nazwać nie można ! '
' nie przekonuj mnie , że zasługuję na miłość . mam kompleks niższości i cierpię na bezmiłość , zapomniałeś ? ' ' skaż mnie na wieczne szczęście . nie będę żądała adwokata . nie zamierzam się bronić . ' ' wieczorami siadała w oknie , a wtedy przypominały jej się wszystkie chwile spędzone z nim . dlaczego robiła to tylko wieczorami ? bo uważała że tylko wtedy wypada jej płakać . '
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
zetrzyj z mej twarzy, ostatnie uronione łzy tęsknota za Tobą mnie niszczy, wróć
'I sent an angel To watch over You last night But it came back. I asked why? And it said.. Angels don't watch over angels.' /wysłałam Anioła, żeby czuwał nad Tobą ostatniej nocy, ale wrócił, spytałam się czemu? a on powiedział... Anioły nie czuwają nad Aniołami...
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
i wrócę tam na pewno, zobaczysz. będę biegać boso po trawie i krzyczeć w las, że przecież jest lato, że wakacje, że słońce, że Ty. to lato z radiem, słoneczny patrol pośród zbóż. pachniało tam latem i majerankiem, a powiew wiatru zawsze przynosił smak świeżej mięty. będę chodzić do sklepu dwa kilometry, i schodzić z drogi kombajnom, będę tarzać się sianie, podbierać kurom jajka, będę plotła wianki, a Ty będziesz obok.
|
#696 |
|
Rozeznanie
|
To wszystko nie zmienia tego,
że na prawdę mi Ciebie brak. nie pytaj kto ponosi winę za to. To przeszłość. I tylko iskra pozostanie po Tobie, która nigdy nie spłonie. Dlaczego nie zjawisz się przy mnie, jeśli wiesz,że mam dość problemów? Dlaczego nie zadzwonisz, kiedy wiesz,że ja nie mogę? czy znowu zapomniałam odebrać telefon od ciebie? Nie, ty nigdy nie dzwoniłeś, to była tylko myśl wewnątrz mojej głowy. I mam nadzieję, że dzisiejszej nocy tęsknisz za mną.
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Bo tylko z Tobą o tak późnej porze patrząc w gwiazdy nie żałuję niczego i pragnę udusić się Twoim zapachem ...
Pokochać Twoją inność, radosnych myśli zwinność |
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
ja, mały człowiek.
ciche nuty. zamykam oczy. pomyśl o mnie, jak ja myślę o Tobie. ten uśmiech jest tylko dla mnie. przeszłość nic nie znaczy. moje serce Twoim miejscem. nie jesteś sam. zgaś światło. chwila spokoju. |
|
|
|
#699 |
|
Zadomowienie
|
- Dlaczego nie siedzisz w więzieniu ?!
- Za co ? - Za to że jesteś dilerem !. - Nie jestem ! Niby skąd to ci przyszło do głowy ?! - Bo narkotyzujesz mnie kolorem twoich oczu.... Jednym słowem P O P E L I N A W życiu ? Ah szkoda gadać. Dorobiłam się tylko problemów... gdzie do chol*** jest czeko1395 ?!***
a teraz patrz, bo właśnie biorę się w garść. Edytowane przez RozowaSkeyterka Czas edycji: 2010-07-06 o 09:42 |
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
without_demur - okradaj. ja tez to robie przy kazdej okazji.
;*you gave me strength when I wasn't strong. you gave me hope when all hope is lost. you
opened my eyes when I couldn't see. dałeś mi siłę, gdy zaczynałam słabnąć. dałeś mi nadzieję, gdy ją straciłam. otwarłeś mi oczy, gdy byłam ślepa. into each life some rain falls, then comes the snow. but after the snow the flowers will grow. w każdym życiu pada deszcz, potem nadchodzi śnieg. ale, gdy śnieg przestanie padać rosną kwiaty. they try to tell us we're too young. too young to really be in love. próbują wmówić nam, że jesteśmy za młodzi. zbyt młodzi, aby naprawdę się zakochać. they say that love's a word. aword we've only heard, but can't begin to know the meaning of. mówią, że miłość to słowo. słowo, które tylko słyszelismy i nie mogliśmy poznać jego znaczenia.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#701 |
|
Raczkowanie
|
- "Z szukaniem faceta jest jak z mierzeniem spodni w sklepie: - gdy coś nie pasuje zastanawiasz się czy przypadkiem nie masz za dużej dupy.." - "Miałam dziwny sen... wszystko w nim miało sens." - "Kobiety nie trzeba pilnować, trzeba tak zrobić żeby nie chciała odejść.." - "O jutrze nie myślę, bo jeszcze przede mną dzisiaj.." Pozdrawiam serdecznie. *;
|
|
|
|
#702 |
|
Rozeznanie
|
'Dziś przeszła obok Ciebie obojętnie udając, że nic dla niej nie znaczysz. Wróciła do domu, włączyła komputer i otworzyła folder nazwany "Wakacje 2009". Jej oczom ukazały się dziesiątki zdjęć okryte pierzyną wspomnień. Powiększyła pierwsze zdjęcie. Ciemne niebo, zielona trawa i On. Leży bokiem, podpierając głowę na łokciu. Na twarzy gości uśmiech. Ten uśmiech... Kolejne zdjęcie. I znów On. Tym razem zdjęcie zrobione z zaskoczenia. Łobuzerski uśmiech jednak wciąż mu towarzyszy. Obiektyw uchwycił wyciągniętą ku fotografowi rozpostartą dłoń. Chciał go zasłonić. Następne zdjęcie i następne wspomnienie. Pamięta wszystko, jakby to wydarzyło się wczoraj. Ona siedzi skulona na ławce, On stoi za nią. Opiera skrzyżowane ręce na oparciu ławki. Nachyla się ku niej. Sposób w jaki na nią patrzy... Przepełniony radością i troską. Kliknęła na czerwony krzyżyk. Suwakiem przewijała w dół poszukując tego najpiękniejszego zdjęcia. Jest. Powiększyła okienko i wpatrywała się w nie, podsuwając kolana pod brodę. Po jej policzku spłynęła łza. Nie otarła jej. Pozwoliła, by spadła na jej rękę, pozostawiając mokry ślad. Zamknęła oczy, lecz zdjęcie nie wyblakło. Więcej, stało się wyraźniejsze w jej pamięci. On jak zwykle uśmiechnięty, Ona również roześmiana. Słońce oświetlało ich oliwkowo-brązowe ciała. Obraz w jej głowie zaczął się poruszać. Jego szybki ruch, który poderwał ją z ziemi i usadowił na swoich plecach. Jej ręce uderzające w jego ramiona, symbolizujące protest. Ich śmiech, który wyrył się w jej pamięci. Pytające i pełne oburzenia spojrzenia ludzi. Błysk flesza upamiętniający to wydarzenie... I w końcu upadek,który wywołał wodospad zmieszanych ze sobą ich melodyjnych rechotów. Otworzyła oczy. Zamknęła podgląd zdjęcia oraz folder, w którym zachowane zostały dziesiątki innych wizualnych pamiątek tamtego lata.'
"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha." Tupac Amaru Shakur Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2010-07-06 o 19:11 |
|
|
|
#703 | |
|
Zadomowienie
|
wykopując wspomienia z zakamarków świadomości,
myślę sobie jak cholernie głupia byłam, kochając się w Tobie przez te wszystkie lata. co z tego, że nie umiesz śpiewać? chcę ostatni raz zobaczyć, jak poruszają się twoje usta. czy to nie dziwne, że kulki w jogurcie zawsze układają się w kierunku twojego okna? poókj z widokiem na złamane serce. [QUOTE=without_demur;20474 102] Mrs Unfabulous - QUOTE]Cytat:
jejj, nigdy bym nie pomyślała, że to Wy będziecie o mnie pamiętać. dzięki .
|
|
|
|
|
#704 |
|
Rozeznanie
|
Kochana ma.
Tragicznie potrzebuje nadziei.
Ze mna odzyskaj utracone marzenia. 'Za każdym razem gdy się całujemy, czuję jak wdmuchujesz we mnie swoją miłość.' Zawsze znajdzie się jakiś powód, żeby czuć się nie do końca dobrze. Ja jestem. Zamknij tylko oczy, zamknij.
|
|
#705 |
|
Raczkowanie
|
without_demur - kradnij myszko <3 miło.
RozowaSkeyterka - najlepszego robaczku <3. Zakochałam się. Przez pomyłkę. chcę romansu jak z Pamiętnika, miłości takiej jak Romeo i Julii, historii takiej jak Szkoła uczuć i chcę, aby zdarzyło się to z Nim. kliknij na moje serce i zapisz jako swoje. nie mogę zapomnieć tego malinowego szczęścia pachnącego Tobą.
Edytowane przez LoveYourEyes Czas edycji: 2010-07-06 o 10:43 |
|
|
|
#706 |
|
Raczkowanie
|
LoveYourEyes - okradam. ;3 - gdy się spotkamy to sprawię żebyś o mnie nigdy nie zapomniała, a wieczorami będziesz chciała ze mną spać. ^^ - miśku... o kimś takim jak ty nie można zapomnieć! ;* { autentyczna rozmowa z Moim mężczyznę można 'wykastrować' jednym zdaniem: wolę, abyś został moim przyjacielem niż kochankiem. ![]() kocham Cię tak po prostu bezgranicznie. <3 ' Du musst auf dein Herz hörn hör wie es schlägt, wie es fleht, wie es schreit, hör wie es lebt, wie es lacht, wie es weint auch wenn du es willst, da misch ich mich nicht ein wie du es machst, wird es schon richtig sein. ' Musisz słuchać swego serca słuchaj jak bije, jak krzyczy, słuchaj jak żyje, jak sie śmieje, jak płacze nawet jak ty tego chcesz, to się nie mieszam jak zrobisz to będzie dobrze.
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie słowa i to od Ciebie strasznie motywują. dzień bez Twoich opisów, to dzień stracony ha ![]() + dontgivemenames Paralogiczna - czytać Wasze opisy to sama przyjemność, o nie odchodź nigdy za daleko, wiesz jak boję się zostać sama. nie, nie mam nic do powiedzenia szczególnie komuś takiemu jak Ty. ' mój umysł jest nieobecny. obracam się dookoła i głęboko w środku moje łzy toną. gubię opanowanie. co się stało? jestem zbłąkana przez miłość to jest to co czuję '
|
|
|
#708 |
|
Raczkowanie
|
Kochać Cię . Jeszcze jeden raz spotkać Ciebie. Nie bądź romantyczny, to i tak na mnie nie działa Okropne, ale cóż czasem tak bywa Nienawiść i chciwość co za nos wodzi non-stop prosto do czyśćca, w niebie nie ma dla mnie miejsca. Spróbuj sobie wyobrazić - życie czy śmierć tu wszystko może się wydarzyć
|
#709 |
|
Raczkowanie
|
Potrzebuje Cię, by pragnąć od nowa, potrzebuje Cię, by na nowo próbować, potrzebuje Cię... Potrzebny mi jesteś, by wyżej się wspinać, potrzebny, bym mogła spokój zatrzymać, potrzebuje Cię... ;* . Jesteś dla mnie do życia powodem.. ;* . ON - wyznacznik mojego szczęścia.. !
|
#710 |
|
Raczkowanie
|
tak po prostu miłość.
i nawet kiedy będziesz 400km ode mnie, i nawet kiedy nie będę mogła Cię dotknąć, i nawet jeśli już nigdy nie wrócisz to i tak Cię kocham. ciepły powiew wiatru rozpalał ją całą. gorące serce mi potrzebne. w pamiętniku dawnych dni szukam nas.
pełne zakochanie.. [glamour]628526[/glamour] Edytowane przez nomoredrama Czas edycji: 2010-07-06 o 11:01 |
|
|
|
#711 |
|
Raczkowanie
|
RozowaSkeyterka - sto lat i najlepszego!
dontgivemenames caroline060 - przeżywam istny orgazm czytając Wasze cuda _________ Zdeptaj, zmieszaj z błotem, rozerwij na strzępy. Później spójrz pod nogi - znajdziesz nic nieznaczące serce.
'Wiesz co jest gorsze od płakania w poduszkę? Pustka. Taka chwila kiedy po prostu siedzisz i wpatrujesz się w niebo, wiesz, że nie możesz nic zrobić i ogarnia cię to przerażające poczucie bezsilności, które zżera cię od środka. A Ty nie robisz nic. Po prostu się przyglądasz.'' Nie sądzę bym potrzebowała więcej, aniżeli Ciebie. A obietnice są po to, żeby je łamać, prawda? Ty jedną złamałeś, jednocześnie łamiąc moje serce. Mówiłeś, że NASZE życie to paranoja, absurd, bezsens przeplatany uniesieniami, chwilą. Dziś nie ma Ciebie, a życie nadal jest trudne, z tym, że o wiele bardziej wolałam te paranoje we dwoje.
|
|
#712 |
|
Raczkowanie
|
"Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie."
"...i w księżycowym blasku promieni, rwąc kwiaty w srebrnej mgle, uwierzmy żeśmy sercem złączeni w pierwszej miłości rozkosznym śnie." "Jedną z najstarszych ludzkich potrzeb jest mieć kogoś, kto zastanawia się, gdzie jesteśmy kiedy nie wracamy wieczorem do domu." "Ten Pan i ta Pani są na siebie skazani." |
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
caroline060 nieliczylamwcalesie myCh - kradnę
RozowaSkeyterka - spełnienia marzeń dzióbek Resztki marzeń wypalają się ze mnie jak ze świecy,
a stopiona nadzieja kapie jak wosk. Jeśli jest jakaś granica w miłości, przysięgam, że ją przekroczę ... Znów jest zmierzch bez gwiazd, wśród łez... 'Potrzebowała Cię każda komórka mojego ciała.' Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-07-06 o 11:17 |
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
i znów okradam
![]() Tylko zawołaj moje imię.
Ja tam będę, Po prostu żeby Ci pokazać jak bardzo mi zależy.
|
#715 |
|
Raczkowanie
|
ciągle go widzę
ale już nie mojego. I only need your shoulders in order to feel around the entire world belongs to me / tylko Twoich ramion potrzebuję, aby poczuć ze cały swiat nalezy do mnie / a gdy zatęsknisz po prostu przyjdź i mi to powiedz. potrzebuję Cię jak nikogo innego. Paralogiczna - są straszne. staram się dla Cb ale nie wychodzi. ;( KLIK - klikać i pytać!! Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-07-06 o 12:48 |
|
|
|
#716 |
|
BAN stały
|
I never wanted anything the way that I want you.
Nigdy nie chciałam niczego tak jak chcę Ciebie. Your words don't seem to matter. Twoje słowa nic nie znaczą. Are we fading. Przygasamy. Im scared we'll fall apart tonight under the moonlight. Boje się, że rozpadniemy się tej nocy w świetle księżyca. Take my hand and hold it tight. Weź moją dłoń i trzymaj ją mocno. Trzymać kciuki, agrr poznaje swoją nową klasę. ![]() |
|
|
|
#717 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
<3nie wiadomo kiedy zdmuchnął wszystko przeciąg. ktoś otworzył okno, ktoś otworzył drzwi.
mam żal, że mi się tylko zdajesz. i nawet noc się nie domyśla, kiedy jesteśmy razem... znowu historia. po co dno niej wracać, kiedy i tak wszystko przed nami. stało się. nie odstanie. siedzę pod byle jakim niebem i słucham co mówi przeciętność. zalogowałam się w tobie na zawsze. czytam co o mnie myślisz w twoich czcionkach. dokoła pełny ekran z widokiem tego co ma jeszcze nastąpić... -niczego nie rozstrzygają rzuty karne, ani dogrywka życia. więc o co chodzi? - o miłość... to majątek, który roztrwaniają. podaj mi swój szept. dzisiaj rezygnuję z kolacji. miłość - nieprzytomny rozdział w moim życiu. -dlaczego go nie uwiodłaś? -bo drżałam - patrzyłam w jego czy i nie widziałam nic prócz tych oczu pochylonych nade mną nisko, niżej, spadających na mnie. znikłam, pokochałam go, kochałam... RozowaSkeyterka- happy birthday Miśku ! ![]()
Blada cera, kontrastuje z czerwonym kolorem szminki. Mój zimny wyraz twarzy kontrastuje z ogniem w sercu. Edytowane przez CaMa Czas edycji: 2010-07-06 o 12:08 |
|
|
|
|
#718 |
|
Zadomowienie
|
need you love - a dziękuję
lubię zachwycać ![]() happyend - aż się wtrącę! straszne? a z basebell'a dawno nie dostałaś? ![]() *
czuła się jakby biegała wzdłuż sinusoidy: osiągnęła już szczyt swoich dotychczasowych możliwości, znajdując się w jego centrum zainteresowania, więc zgodnie z zasadami musiał nastąpić szybki zwrot akcji. od zawsze jest buntowniczką, jednak tej reguły nie sposób było złamać. czekałam na Ciebie 20 lat, wytrzymam dodatkowe 2 tygodnie nawet pogoda nie sprzyja Twojemu wyjazdowi. zostań
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-07-06 o 12:45 |
|
|
|
#719 |
|
Raczkowanie
|
Kontrastowao ;P
Jeśli jest jakaś granica w miłości, przysięgam, że ją przekroczę ... ------------------------------------------- Łooo.. zabieram sobie. Do niektórych rzeczy trzeba dorosnąć, a do innych po prostu przywyknąć Przyjaciela zdobywa się lata, a traci w jednej chwili Dobrą wskazówkę można otrzymać tylko u zegarmistrza Szanuj każdy dzien tak, jakby to był twój ostatni... "Droga wolności zaczyna się tam, gdzie się kończy strach" "Ból jest dobrym nauczycielem ale mało kto chce być jego uczniem" Idąc do przodu patrz, czy zostawiasz ślady, po których mógłbyś wrócić Ciemno w Sercu, Ciemno w Duszy, Bo Bez Ciebie Musze Żyć w Głuszy... ;( Myślisz Że Mnie Znasz?...wiesz Tyle Ile Chciałabym Zebyś Wiedział.. "Tylko w miłości kompletne zero może być dla kogoś wszystkim." "Umieć kochać - do tego trzeba ukończyć szkołę cierpienia." "Większość z nas kocha z potrzeby kochania, a nie dlatego że znaleźliśmy kogoś godnego miłości." "Dobry człowiek woli sam cierpieć, niż na cierpienia drugich patrzeć." "Wiem ze trudno jest uwierzyc jak...latwo sie stac tylko wspomnieniem...." "Cisza jest bolesna, ale właśnie w ciszy wszystko nabiera kształtu." "Stałaś wśród śmiechów i szyderstw wylewu jak anioł smutku i archanioł gniewu" "A gdy nadchodzą deszczowe dni uczę się chodzić pomiędzy kroplami..."![]()
-A Wytrzymasz Ze Mną...? -Nie Wytrzymam Bez Ciebie... x3 Edytowane przez OoYourDestiny Czas edycji: 2010-07-06 o 12:51 |
|
|
|
#720 |
|
Wtajemniczenie
|
Wzięła w ręce jego twarz i powiedziała:
Żeby tak mogło zostać na zawsze. Z żadnym mężczyzną nie byłam tak szczęśliwa. Z nikim nie było mi tak dobrze jak z tobą. Przysięgam ci, nie śniło mi się nawet, że będę kiedyś taka szczęśliwa. ' Kiedy jestem smutna, czytam stare wiadomości od Ciebie i udaję, że otrzymałam je dopiero przed chwilą. Taki mały trik, aby na mojej twarzy przez chwilę gościł szczery uśmiech. ' Można to nazwać osobistą porażką. Taką, gdzie czuję się jak mała gówniara otrzymująca mały ochrzan od rodziców, wpatrzona w czubki swoich butów, z pociągającym nosem... Nienawidzę porażek. Zwłaszcza kiedy nie miałam na nie stuprocentowego wpływu. A porażki wcale mnie nie motywują. ani trochę. Kolejny poranek kiedy powinnam dostać pochwałę, że nadal żyję. Nie zagłodziłam się, nie utopiłam w wannie, nie wzięłam nic na sen i nie zapiłam tego wódką. Nie zapiłam się tak ogólnie, nie wlazłam pod pędzący autobus. Kolejny poranek kiedy moi przyjaciele i mój psychiatra powinni przysłać mi wielki bukiet kwiatów z karteczką: Jesteśmy dumni, że sobie radzisz! Tęsknię wnętrznościami i gardłem, moje włosy tęsknią, moja skóra jest zrobiona z tęsknoty. - a czego Ty wymagasz od kolesia, który przesiaduje na murku z piwem? - miłości. Chciałabym mieć wspomnienie, które byłoby dowodem na to, że choć przez moment byliśmy - a nie tylko byłam ja i byłeś Ty. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.

?!
;*

.
i cieszę się bardzo. kradnij, kradnij. 

!
lubię zachwycać