|
|
#661 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Choć podziwiano mnie, przewróciłam w końcu się,
lecz spotkałam kogoś w tamte dni, kto dał przykład mi.
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
` ja oddycham dzięki temu, że jest przy mnie`
+bajkowa- bardziej cza się starać <3 |
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
I cant stand another night Stand another night without you Nie mogę znieść następnej nocy Nie mogę nieść nocy bez Ciebie Since you've been away everything's don't seem like they used to be Od kiedy jesteś daleko wszystko to nie wydaje się takie jakie powinno być Cant live without your love Nie mogę żyć bez twojej miłości
|
|
#664 |
|
Zadomowienie
|
'And it takes my breath away. What You do, so naturally..' I to odbiera mi oddech. To, co robisz, tak naturalnie.. 'You have a way of moving me..' Masz sposób, w który mnie poruszasz..
|
|
#665 |
|
Raczkowanie
|
Movement , bajkowa - kradnijcie szkraby ;***
limitowanaa, z innej bajki - gdy nadchodzi zmierzch, rodzi się miłość nie z tego świata. Za naiwność trzeba płacić. Za głupotę. Zaślepienie. Za wszystko. i jeśli znajdziesz jakiś pretekst, bym znów mogła się do niego przytulić, daj mi znać. w ciągu jednego spojrzenia trzy razy skradł mi serce.
Edytowane przez LoveYourEyes Czas edycji: 2010-07-05 o 20:22 |
|
|
|
#666 |
|
Raczkowanie
|
Witam ! Jestem Nowa ;P Już od Dłuższego Czasu Przeglądam Wasze Opisy I doszłam Do Wniosku, że jesteście Świetne ! ;DDD
Żeby Nie przeciągać. Dodam Teraz Kilka Swoich ;P Jeżeli Któreś Sie powtórzą To Przepraszam ![]() Dramat to życie, z którego usunięto nudne sceny. Na moje, to masz ekstazę. ![]() i to uczucie, jakby kończył Ci się tlen. Uwielbiam się wami bawić xd Zła kobieta ... ![]() Przepraszam, zapomniałam Ci powiedzieć, że pier^dole poważne związki i powiedz, że w dzisiejszych czasach prawdziwa miłość istnieje..wyśmieję cię.
|
#667 |
|
Wtajemniczenie
|
Naughty_, without_demur, z innej bajki - okradajcie kochane moje, to przyjemność ;*** <3.
I co zrobić gdy serce za jednym z tęsknoty umiera, a rozum za drugim głowę obraca? Chowam twarz. Nie patrz mi w oczy. Chcę to przemilczeć, nic więcej. Nie ma Cię, a ja nie czuję tej słynnej więzi mimo dzielących kilometrów. Żyję, bez Ciebie.
|
#668 |
|
Rozeznanie
|
<333
![]() Czytaj z ust moich i kradnij spojrzenia.
Nie doceniasz, gdy jestem blisko, gdy mnie nie ma, mówisz, ze tęsknisz. Kolory waszych oczu są niemal identyczne, ale to przecież przeciwieństwa się przyciągają.
"hi mom, there are just 3 girls here, sleep over party, you know" [by otojest <3] ![]() Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-07-05 o 20:46 |
|
|
|
#669 |
|
Raczkowanie
|
„Tragedia trwa chwilę, reszta cierpienia to nasze dzieło”
- chińska wróżba z ciasteczka
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
Kradnę ;* Zabieram `Siedzę sama w moim pokoju i myślę o wszystkim przez co przeszliśmy. Patrzę na zdjęcie w moim ręku i próbuję jak najlepiej zrozumieć. Naprawdę chcę wiedzieć co zrobiliśmy źle z miłością która wydawała się taka silna.` Mój 600 post . ![]() Z tej okazji wymienię te które najczęściej okradam i które zajmują najwięcej miejsca w moim serduszku: xxgroszek07xx myCh Drift limitowanaa _Panna_Migotka_ agrr papergirl rebellious z innej bajki Paralogiczna <3333333333
'nie jesteś moją własnością,ja po prostu mam Ciebie". T. 24.01 Edytowane przez NieidealnaJa Czas edycji: 2010-07-05 o 21:47 |
|
|
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
Ej chłopaku z naprzeciwka! Lubię Cię.
No weź! Nie patrz na mnie w ten sposób bo mogę stać się niegrzeczna.
|
#672 |
|
Przyczajenie
|
Przepraszam że zawracam głowę , ale mam prośbę..
Jestem z chłopakiem i bardzo za nim tęsknię .. on się do mnie w ogóle nie odzywa. wymyśliłbyście mi jakieś opisy ? z góry dziękuję. być zwariowanym .. mieć swój świat i własne kredki. |
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
' pogrzebałam nadzieję, by pozwolić Ci odejść Jeśli ciągle Ci zależy, nie pozwól mi o tym nigdy wiedzieć. Ciągle podsuwam twoje listy do moich ust I robię z nich część siebie, zachowując każdy pocałunek '
|
#674 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje, za pochwały <3
Jest taki czas w życiu dziewczyny, że zaczyna być kobieta przez co zaczyna cierpieć. Znamy się już chyba pięć lat i jak na razie wiemy o sobie tylko tyle co nic. Wynagrodzę Ci wszystkie dni nieudanego dzieciństwa i wszystkie zjedzone z niesmakiem brokuły. Znajdę złoty środek na ludzką głupotę, utopie ich wszystkich w zupie mlecznej. Niech im będzie powiem nawet smacznego. Wziął ją jak worek ziemniaków i powiedział, że nigdzie nie pójdzie, fakt nie poszła. Siłą możesz zatrzymać moje ciało, ale nie dusze. Stań i popatrz na to co do cholery zrobiłeś no patrz ! patrz kur*7wa kiedy mówię! Ssij futro mojego misia! Bo matczyna rada na każdą dolegliwość zawsze będzie ograniczała się do ' idź spać' albo ' weź sobie tabletkę', ale na złamane serce nie ma tabletki ani sen nie pomoże.
|
#675 |
|
Raczkowanie
|
1. Siedziała samotnie na placu zabaw , gdzie przesiadywała mając pięć lat . Usiadła i patrzyła na dzieci które kręciły się na karuzeli ,nie mając żadnych problemów . Zrobiło się ciemno , dzieci rozeszły się do domów , a ona siedziała ... / Poszła na karuzelę zakręciła się tak mocno , że wyobraziła sobie cudowny ,kolorowy świat , bez żadnych kłopotów i problemów , wręcz idealny . Nagle karuzela się zatrzymała , a ona spojrzała na szary , jej smutny obraz życia , z problemami i kłopotami , stwierdziła że idealnego świata nie ma .
2. jestem i będę Twoja do końca . 3.przyjaciel to osoba, która potrafi prosto w oczy wyznać Cii, że jesteś beznadziejny, i to równiież ta osoba , która pomimo twojej beznadziejności zawsze przy tobie będzie i nigdy Ciię nie zostawi . _________***__________ Każde słowo ma jakieś znaczenie . |
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
limitowanaa : 'Idealny facet nie pije, nie pali, nie zdradza i nie istnieje'
świetne to ![]() biorę na podpis ![]() z innej bajki - dziękuję Twoje opisy również są świetne __ Tak, przecież Ty NIGDY nie kłamiesz. Zawsze mówisz tą chole*ną, paradoskalną prawdę...
Chciałabym Mu teraz wyznać miłość, ale kur*a nie mam pojęcia jak. ![]() Edytowane przez niewieszjaktesknie Czas edycji: 2010-07-05 o 22:04 |
|
|
|
#677 |
|
Zadomowienie
|
Stanęła bosą stopą na gorącym piasku. Słuchała szumu morza. Przeczesała palcami rozwiane włosy. To, że podrywał ją każdy napotkany chłopak zaczynało ją nudzić.
Uprałam, rozwiesiłam, wysuszyłam, uprasowałam i poskładałam naszą miłość. Teraz czekam aż się w nią ubierzesz...
|
#678 |
|
Raczkowanie
|
*** Często daje mi zielone światło.. ja, szykuję się do ruszenia, a on wtedy nagle zmienia na czerwone. *** |
|
|
|
#679 |
|
Przyczajenie
|
jesteście mega świetne! <3
a ja dam troszkę z piosenek dość już moich i Twoich łez, jak jest wiesz, masz twarz zasmuconą. zgadzam się z tobą, z każdą racją. ciężki charakter? wiem, mam z natury. nie chcę przepraszać wszystkich od rana. wyrzuty sumienia, a po nich szczerość. walka ze sobą z dnia wczorajszego. zacząć od zera, zepchnąć w niepamięć. zły sen, z którego chce się obudzić. wiesz co? sam oszukuję się tak często. nie powiem, że nie stało się nic. a jak nie Ty, to kto mi został? gdybym wcześniej znał koniec, to bym tego nie chciał. Twego piękna i szczęścia, wolna czy zajęta, dziś mi obojętna. chcę dalej iść i nie pamiętać o sentymentach. i chyba nie potrafię powiedzieć, że nie chciałbym Ciebie mieć.
|
#680 | ||
|
Rozeznanie
|
To dobrze, czy źle?
![]() Cytat:
.No cóż .. zaskoczyłaś Mnie trochę, bo nie jestem aż taka dobra jak niektóre tutaj, jednakże dziękuję za uznanie Co?! Ja?! Dziękuję, ale naprawdę nie zasługuję na takie uznanieCytat:
![]() To przyjemność dla mnie, że mogę Cię okradać;* Ten biorę ! Rany dziewczyny, nie ma mnie 2 dni a tu rewolucja.! ![]() 'Usiadła na parapecie. Spoglądała w niebo, które przesłoniły właśnie ciemne chmury. Zbiera się na deszcz, być może na burzę. Drzewa kołysał wiatr. Trawa poruszana jego podmuchami tworzyła fale. Usłyszała śmiech dzieci. Zapragnęła wrócić do tych beztroskich czasów. Wtedy największym problem jaki ją spotykał to "ona nie chce się ze mną bawić", albo "ona mi zabrała lalkę". Zamknęła oczy. Napawała się spokojem jaki ją otaczał. Starała się nie myśleć o tym, co ją dotychczas spotkało. Chciała zapomnieć, odrzucić wszystko w niepamięć. Usłyszała pierwszy grzmot. Otworzyła oczy. Na szybie pojawiały się pierwsze krople deszczu. Wraz z nimi do jej oczu napływały łzy. Poczuła jak jedna spływa powoli po jej policzku. Otarła ją szybko. Nie chciała znów płakać. Obiecała sobie, że nigdy więcej nie będzie płakać z Jego powodu. Postanowiła się pozbierać i nie myśleć już o tym, ale... nie potrafiła. To było silniejsze od niej. Sadziła, że teraz będzie jej łatwiej. Jak bardzo się myliła... Każdego wieczoru wracała do Niego myślami. Starała się oszukać nawet siebie, własną podświadomość, która tak bardzo tęskniła za Jego obecnością. Nadaremnie. Zbyt wielką pustkę zostawił w jej sercu, by teraz mogła ją zapełnić czymś innym. Czy to niedziwne ? Powinna dać sobie już spokój, nie myśleć. Minęło tyle czasu, a ona wciąż czeka. Ma nadzieje.Powiedziałbyś, że nadzieja matką głupich, ale przecież każda matka swoje dzieci kocha, prawda ? Ocierając kolejną łzę, która pomimo jej starań, znów spłynęła, spojrzała na podwórko skąpane w letnim deszczu. Szare kolory przyozdobiły niebo. Można by powiedzieć, że pogoda uzewnętrzniała jej samopoczucie. Krople deszczu z coraz większym impetem uderzały o szyby okien. Ujrzała biegnącą po ulicy dziewczynkę. Jej przemoczona sukieneczka zmieniła barwę z lekko zielonej na trawiastozieloną. Mokre blond warkoczyki podskakiwały z każdym jej krokiem. Białe pantofelki uderzały o pokryty kałużami asfalt. W tle było słychać zbliżającą się burzę. Mimo to dziewczynka biegła z uśmiechem na twarzy. Odruchowo zagościł on również na jej ustach. Przypomniało się jej dzieciństwo. Znów zapragnęła powrócić do tamtych czasów. Zamknęła oczy i wsłuchiwała się w odgłos kropli uderzających o szybę. Przez moment nie myślała o niczym, lecz On nie pozwalał jej na to. Zawsze, gdy przestawała o Nim myśleć, nie trwało to długo. Nie dawał jej zapomnieć. Upominał się. Przynosił jej wszystkie wspomnienia z Nim związane. Tak piękne, ale i tak samo bolesne. Poczuła ukłucie w sercu. Po Jego stracie poczuła, jakby coś w niej umarło. Jakaś cząstka jej. A może Jego... Tą pustkę przepełniał ból, który doskwierał jej każdego dnia..'
|
|
#681 |
|
Przyczajenie
|
Miałeś kochać mnie, miałeś kłamać, gdy jest źle...
I kiedy myślę, że zapomniałam nagle pojawia się ON Związek to jeden wielki kompromis...niestety tylko mój!
|
|
#682 |
|
Przyczajenie
|
' Jutro pomyślę jak go odzyskać.
Mimo wszystko, życie się dzisiaj nie kończy. ' ' deszczowe pocałunki ' ' everybody lies ' |
|
|
|
#683 |
|
Rozeznanie
|
Słodko-kwaśny smak życia.
- Siema ![]() - No heyah ![]() - Nie, orange. ![]() Pozostałam bez serca...drań odszedł i zapomniał mi go oddać. Nadszedł ten dzień w którym przestała mi smakować moja ulubiona czekolada.
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
inquiring, Love_HateYOU, BananowaDelma, Diva69 - miło widzieć uznanie dla twórczości
![]() ;* _______ chodź za rękę miastem przed siebie, nie myśl, co przypomina każda ulica pikantne są relacje między nami nie widzę sensu, w tym aby śnić o Tobie wysil się. zobacz różnicę kłamstwo płynie wzdłuż Twojego ciała. razem z krwią. Twój dotyk czuć każdym kawałkiem mojej skóry lubię ten Twój świat nie pytaj, nie mów, możesz milczeć, tylko bądź z tym ciepłym dotykiem codziennie to Twój uśmiech działa jak Red Bull nie mam kontroli nad tymi relacjami. wiem, że TY też tak czujesz. tylko pomyśl, brak kontroli nad ludzkimi relacjami, to swobodny, spontaniczny bieg myśli, czynów, pozwalający naturalnie rozwijać się sytuacji, bez skrępowań i niepotrzebnych analiz. i to jest piękne, przecież to wiesz wiem co mówią Twoje oczy tylko Twój uśmiech mogę tak kochać. tylko Twój uśmiech mogę szczerze odwzajemnić i tak ciepło i miło się robi, gdy uśmiechasz się do mnie
|
#685 |
|
StrongHeart25
|
"Jeśli całe życie siałeś strach, zbierzesz coś innego ponad gniew..." [coma]
"Spadam,powoli spadam,w korytarze świateł w pomroki znaczeń, spadam jakby nie było całego świata jakby nie było nawet mnie " [coma] "Daj mi dłoń swą nie chcę tonąć już" [DKA] "Przepraszam Ciebie, przepraszam nas.W ciszy skupienia przez kilka lat.."[DKA] Stałeś się dla mnie nieosiągalny... Nie ufam samcom. "Kolejny raz nie może spać, Kolejny raz bierze kurtkę, ubiera buty I zatrzaskuje za sobą drzwi. Pójdzie tam,usiądzie na trawie, Pogapi się w gwiazdy, I będzie szukać odpowiedzi Na pytanie "dlaczego !?" " [mojego autorstwa] Na ziemi koszmar z nieba wzięty..
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
Powtórz Aaaa ja Cie również <3![]() A Ty moja ulubiona! nie musisz mi dorównywać, możesz być lepsza <3 a teraz ja Cie okradam, ślicznotko ![]() przeceniasz mnie, nie doceniasz siebie <3 ____ Najlepsza noc gdy przez sen zamiast poduszki ściskam mocniej Twoją dłoń Każda szansa paliła się w jego rękach jak kartka papieru w ognisku bo jednak serca nie potrafił rozgrzać Niewybaczalne błędy- przez Ciebie zapominam, że takie popełniasz. Powiedz, szczęśliwy świecie, którą drogę zdołam przejść by znaleźć Ciebie? Na co dzień żył, jakby był wolny a wraz ze srogą zimą wracał tam, gdzie miał najcieplej- w jej ramiona Pomyśl, jak czułbyś się , gdyby szczęście obojętnej Ci osoby, zależało jedynie od Ciebie. Przynajmniej pozamiataj po jej ostatniej rozsypce emocjonalnej
|
#687 |
|
Raczkowanie
|
Otwórz oczy, znów jest jutro.
Potrzeba czterech sekund żeby dojść do drzwi. Ja ci daję dwie. Przyrzeknij, że nie spóźnisz się o całe życie. Co się stało wczoraj dziś się nie odstanie. Wiem, że mam więcej seksapilu na czubku mojego nosa, niż wiele kobiet ma w całym ciele. Nie widać tego od razu, ale tam jest.
Edytowane przez _sasza_ Czas edycji: 2010-07-05 o 23:15 |
|
|
|
#688 |
|
Zadomowienie
|
miss U misiu.
I-1-2 (I one two, czyli po mojemu I want U )każdy lubi dzieci, ale nie zachowuj się jak jedno z nich tęsknię za moim byłym kretynem. chcę Cię z powrotem, choć na moment. wiem, że na ten swój oryginalny i szalony nieco sposób chcesz mi pokazać, jak bardzo Ci zależy ![]() 'zawsze' w naszych słownikach widocznie inną ma definicję ' na dobre i na złe ' przestało być tylko tytułem serialu dziś moja tęsknota przeszła sama siebie. potrzebuję Twojego uroczego "dzień dobry", nieśmiałego dotyku Twojej dłoni, Twojej głowy na moim ramieniu, podczas oglądania filmu. pragnę Twych pocałunków, spojrzeń jakbym cudem świata była. marzę o tym, żebyś w swojej lodówce znów miał zapas Desperadosów, specjalnie dla mnie, a na obiad przygotował spaghetti ze słoika. a nawet bardzo bym chciała znów być o Ciebie chorobliwie zazdrosna.i chociaż wiem, że jesteś zwykłym idiotą, pozwoliłabym Ci wrócić. nie musiałbyś nawet błagać mnie o przebaczenie. Twoja obecność mi wystarczy to takie okropne uczucie, kiedy nauczysz go jak rozmawia się z kobietami, co powinno się robić, a czego unikać, jak zrobić na nich wrażenie, a nawet powiesz, jaki podryw działa.. a on po prostu odejdzie i wypróbuje to na innej. * Olcia okrada? i nazywa w dodatku ślicznotką? ![]() padłam!
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-07-05 o 23:15 |
|
|
|
#689 |
|
Raczkowanie
|
dontgivemenames , nieliczylamwcalesie , LoveYourEyes , Pistolecik, Paralogiczna - okradłam.
limitowanaa - ten o dumie. wow. CaMa - aniołki nie potrzebują pozwoleń, prawda? xD nie no.. mogłaaam ? <oczy kota z shreka> BananowaDelma - kradnij, miśku. cornflower_ - aż mi głupio, bo Cię już nałogowo okradam. tak, tak, znów to zrobiłam. i cieszę się bardzo. kradnij, kradnij. Jak wszystko o czym marzysz czym myślisz czujesz o d d y c h a s z Obrazek w twojej głowie mam w niej wiele twarzy po za nią staję się zwykła z w y c z a j n a dotykaj a nie patrz wtedy spytam którą mnie wolisz bardziej
|
#690 |
|
Rozeznanie
|
powieki? są potrzebne, by nie widzieć jak odchodzisz. Po 144000 sekundach ciszy, 2400 godzinach płaczu, 100 nieprzespanych nocach. Napisałeś: 'nie zapomnę o Tobie nigdy'. Tych oczu, nie zapomnę. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.

<3

ale się nakradłam 

Ja?! Dziękuję, ale naprawdę nie zasługuję na takie uznanie
;*
Powtórz