|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: FAZA III diety proteinowey dr Pierre'a Dukana
Cytat:
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1262 |
|
Zadomowienie
|
zgrzeszylam, ciuteczka torta czekoladowego i lampka wina...brat TZ mial obrone i zdal...ah;/ potraktuje to chyba jako uczte poprostu jej
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
|
|
|
|
#1263 |
|
Zadomowienie
|
3 fazę dzieloną (po prostu skróć trzeci etap o te dni, które minęły do tej pory), nadal dużo protein, potem warzywa, mało nabiału... Takie ostre PW z produktami 3-fazowymi. Na normalnej redukcji dodaje się 100-200 kcal na tydzień do tego co jadłaś, ale jeśli będziesz jadła tak jak do tej pory i zrobisz dzieloną 3 fazę to wyjdzie na podobne
![]() A jeśli to nie zadziała, to nie wiem. Może 2 dni proto do tego?
|
|
|
#1264 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was chudzinki
![]() I nadejszła ta chwila gdy oto ja przechodzę na III fazę ![]() I boję się, że przytyję
|
|
#1265 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1266 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic się nie bój, dasz rade ![]() ja dziś na proteinkach i też mam straszną ochotę zgrzeszyć, ale jestem twarda (przynajmniej dzisiaj, bo tak to zazwyczaj jakiś grzeszek siewkradnie); najbardziej to mi brakuje owocu dzisiaj a jak na złośc dziś wpadli moi rodzice i zjedli mi resztę ciacha i na jutro nie mam
|
|
|
#1268 |
|
Zadomowienie
|
Jak każdy chyba
Ale spokojnie, na początku waga może świrować, ale się normuje. Nie ma co panikować, należy cieszyć się nowymi produktami i utrwalać A jeśli mocno się boisz, zrób fazę dzieloną
|
|
|
#1269 |
|
Raczkowanie
|
Czy Wam tez tak wywala brzuch jak wprowadziłyście owoce? Nie mogę wyczuć bo z owoców wprowadziłam 1 jabłko dziennie i truskawki z 1 łyżką jogurtu i pół łyżki słodzika-to jem na podwieczorek. Truskawki w porcji 1 kubek taki 250g. Za dużo czy jak? Jabłko do drugiego sniadania a truskawki na podwieczorek i jestem jakaś taka pełna mimo porcelanki.
Małgosia Faza I 26 kwietnia 2010 waga wyjściowa 71,5kg. Spadek na I fazie 3,8kg Faza II 01maja 2010- 30 czerwca 2010 Spadek na fazie II 9,5kg Obecnie faza III od 01 lipca 2010 do 12 listopada 2010 waga aktualna 56,4 kg mniej mnie już 15,2kg |
|
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1271 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A te dwa dni proto to dwa dni pod rząd, czy rozdzielnie? ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
![]() Mi waga świruje (jestem na III fazie od tygodnia), mam nadzieję, że się uspokoi ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
Edytowane przez lakszmi Czas edycji: 2010-07-05 o 22:42 |
|||
|
|
|
|
#1272 |
|
Rozeznanie
|
moim zdaniem powinnaś zrobić dwa dni proto pod rząd bo wtedy będzie efekt
|
|
#1273 |
|
Zadomowienie
|
ja musze sie ogarnac bo coraz czesciej grzesze aaaaaaaaa !!! stracilam znowu uczte na taka glupote;/
Rodzina TZ zawsze mnie kusi nooo
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com Edytowane przez Achika Czas edycji: 2010-07-05 o 23:15 |
|
|
|
|
#1274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A utrwala się wagę, z którą się zaczyna 3 fazę. Na razie lakszmi może nie rób tych 2 dni proto, tylko podziel sobie 3 fazę.
|
|
|
|
#1275 |
|
Raczkowanie
|
Nie zgadniecie co się stało. WAGA MI SPADŁA hihihi o 400g, prawie połowa nadwyżki
Wisienka i Ayu dzięki za rady kochane
|
|
|
|
|
#1276 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim zadowolonym o poranku
W nocy padało, powietrze rześkie i świeże. Jestem po śniadaniu;2 kromki chleba z szynka pomidor, kawa, woda. Waga dziś oszalała od wczoraj wzrost o 50dkg. W sumie od 6 dni jestem na fazie III przybyło mi już 70dkg. Daję sobie czas dwóch tygodni na ustabilizowanie wagi i mam nadzieję,że wkońcu się unormuje. Dziwnie skacze w sobote spadek 40dkg teraz taki wzrost. Ile trwa taki wagowy szok na tej III fazie? Czy w miarę upływu dni waga reaguje mniej gwałtownie? Miłego wszystkiego, biegnę do pracy. Moje menu z wczoraj;śniadanie- 2 kromki chleba z szynka ,pomidor, kawa woda II śniadanie placki otrębowe, jabłko, woda obiad -ryba mintaj duszona, zielona sałata, kawa, woda podwieczorek-250g truskawek z łyżką jogurtu naturalnego i słodzika,woda kolacja-200g twarogu z łyżką jogurtu i rzodkiewką, zielona herbata Chyba to dobre menu wiec wzrost jedynie mogło spowodować to,ze za dużo tego?
Małgosia Faza I 26 kwietnia 2010 waga wyjściowa 71,5kg. Spadek na I fazie 3,8kg Faza II 01maja 2010- 30 czerwca 2010 Spadek na fazie II 9,5kg Obecnie faza III od 01 lipca 2010 do 12 listopada 2010 waga aktualna 56,4 kg mniej mnie już 15,2kg |
|
|
|
|
#1277 |
|
Zadomowienie
|
Bry
Właśnie dotarłam do pracy...ale duszno ;/ wieśniak czeka na spożycie z otrębami a na obiadek przyniosłam sobie pałkę i skrzydełko z kurczaka z zieloną fasolką szparagową W zapasie mam jeszcze jovi 0%.Na resztę posiłków jakoś nie mam jeszcze pomysłu ![]() Chyba kupię sobie w bufecie jakąś zupinę, u nas są tak wyjałowione ze wszystkiego,że świetnie nadają się na każdą dietę Ale wiem na pewno,że i tak już nie wrócę do chleba i ziemniaków. Chleba nie jadłam już przed dietą a na diecie stwierdziłam,że ziemniaki nie są potrzebne a tylko zapychają Po dniu wczorajszym niestety zanotowałam wzrost o 0,3 kg... ale może to być spowodowane moim obżarstwem na noc ;( A łudziłam się,że jak w międzyczasie wypiję 2 herbaty z pokrzywy to jakoś to da się obejść. I wniosek - nie da... ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Aha! I zdecydowałam się na tą III fazę podzieloną jednak. Jakoś mam opory przed szaleństwami i przed zjedzeniem owocka jakiegoś też mam opór ;/
|
|
#1278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkońcu się doczekałaś u mnie po wczoraszym protodniu spadek o 0,9kg ![]() właśnie gutuję krem marchewkowy i dzisiaj sobie odleje porcję zanim dodam ryż, a jutro będe miała dzień skrobiowy to z ryżem wszamam
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2010-07-06 o 09:34 |
|
|
|
|
|
#1280 |
|
Zadomowienie
|
a ja czuje sie jakas ociezala i gruba nie wiem czemu;/ waga ani drgnie albo skacze sobie do gory aaaaaaaa jutro zrobie sobie protodzien...bo w czwartek wyjezdzam wiec latwiej mi bedzie jutro zrobic takie ostre proto...oczekuje mega spadku bo jak nie to !!!!!
To wszystko przez te upaly....dzisiaj jest niby zimno ale nie zmienia faktu ze dalej jestem jakas napompowana...spodnie sie przyklejaja do nog najgorzej w dodatku moj kochany kot uraczyl mnie pobodka o 4.30 rano...obudzilam sie...mialam takie ssanie w zoladku ze juz nie zasnelam....przelezalam do 6 i zjadlam dwie kanapki.....teraz wszamalam placki z jablkiem startym i cynamonem....glowa mnie bloli mam ciezkie powieki i skopany humor
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
|
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
achika ostatnio nie najlepiej u Ciebie z samopoczuciem widzę
może to głupio zabrzmi, ale może jesteś w ciąży? tak od kilku dni mi to po głowie chodzi, jak piszesz, ze źle się czujesz ![]() chociaż fakt faktem - upały nam nie ułatwieją życia przynajmniej mi, bo nie lubie, jak jest taka pogoda
|
|
#1282 |
|
Zadomowienie
|
Jamapi wiem ze ostatnio marudze starsznie..ale pogoda codziennie podnosi mi cisnienie przez co zle sie czuje;/ a dzisiaj to juz wogole w nocy zasnac nie moglam a jak sie obudzilam o 4.30 to tez nie moglam zasnac i siedze tak od tej 4.30 juz ....
w ciazy chyba nie jestem biore tabletki zadnej nie zapomnialam ;PPP ale wiadomo nigdy nie mow nigdy....dzis wzielam ostatnia z listka wiec zobaczymy czy @ sie pojawi :PP Poprostu nie lubie takiej duchoty ani tego kiedy doslownie pot sie leje po plecach;/ a ostatnio w Szczecinie tak wlasnie bylo , dzisiaj pierwszy raz od wielu dni zalozylam dzinsy i ciezko mi je bylo wciagnac na tylek a na wadze bez zmian...wiec na bank nie przytylam
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com Edytowane przez Achika Czas edycji: 2010-07-06 o 10:11 |
|
|
|
|
#1283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
achika nie marudzisz!! nie o to mi chodziło .... poprostu się martwię
|
|
#1285 |
|
Zadomowienie
|
jaik jest goraco to zatrzymuje mnie sie woda w organizmie....jak pracuyje nad morzem...to nigdy wieczorem po pracy nie moge zalozyc jeansow bo poprostu sa za male, i mam zawsze takie dwa balony nad kolanami;/ juz nie wspomne o placach u rak i stopach ;P hehehe
Jamapi wiem nie odebralam tego zle nie martw sie DD , mam zly dzien i tyle ide zaraz zdac projekty na praktyki...zobaczymy jak mi pojdzie
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com Edytowane przez Achika Czas edycji: 2010-07-06 o 10:35 |
|
|
|
|
#1286 |
|
Zadomowienie
|
Tak się zastanawiam ile osób po ukończeniu II fazy nie przeprowadza III
Bo sądząc po aktywności na wątku drugofazowym i trzeciofazowym chyba sporo...---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Kurczaki, dzisiaj mój szef obchodzi imieniny i zaraz będzie imprezka i widziałam tyyyle ciast czeka ![]() Będzie ciężko...
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
dzi25 mysle ze 3 faza jest latwiejsza od 2 fazy i nikt nie potrzebuje wsparcia na forum, dlatego tu tak pusto
chociaz sama nie wiem, moze przerwali diete w polowie 3 fazy
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Emila3000 a jak u Ciebie waga dzisiaj? znowu spadeczek?
dzi25 no to może dzisiaj uczta?
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
znowu spadek - 200 g
zwykly dzien byl, zjadlam w ramach grzechu tiramisu i 3 cukierki
|
|
#1290 |
|
Zadomowienie
|
Chyba nie mam wyboru, bo zjadłam tartę z jagodami
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wkońcu się doczekałaś 
przynajmniej mi, bo nie lubie, jak jest taka pogoda
Bo sądząc po aktywności na wątku drugofazowym i trzeciofazowym chyba sporo...