|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
wczoraj do 2,30 gadalam z TŻ duzo tematow bylo... i się nie wyspałam
ale posprzątałam w domu ubrałam siebie, małego, umyłam się, ogarnęłam zjedliśmy i jest git haha jak nigdy![]() aa i ktoras pytała ile Mały ma lat a ja nie odpowiedziałam Lily dzięki za komentarz;* Emodziecko spotkaj się z nim może akurat;] on się może już seksić więc wiesz :p---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Aha, dziewczyny mam pytanie. Podoba wam się to: http://cgi.ebay.de/ESKADRON-Lammfell...item1e5cb2e227 tzn tak kolorystycznie. Bo muszę pokupować różne rzeczy dla konia i zastanawiam się czy będzie pasować. (koń gniady-brązowy ![]() )w ogóle wczoraj znalazłam za 1euro coś co w PL kupię za ponad 100 :O:O:O chyba kupię.
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2010-07-06 o 11:38 |
|
|
|
#1802 | |||
|
Zakorzenienie
|
A ja nic nie robie mi sie nie chce
jedynie zawsze wieczorem robie dłuższy spacer ![]() Cytat:
ale moze sie wstydzi poprostu, a % go ośmielają ;DCytat:
Cytat:
![]() Nie
|
|
#1803 |
|
Wtajemniczenie
|
no tak mi też koleżanka napisała, że po % człowiek się bardziej śmiały robi;p bo ogolnie to chodze z nim do klasy
|
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
nie widzielismy sie ponad tydzienMielismy sie spotkac w sobote pomimo tego ze on zszedl o 6 rano ze zmiany.Mowilam mu ze sie nie wyspi itd i ze znow beda musiala go budzic zeby zdazyl na autobus itd wiec chchialam przelozyc na niedziele alesie uparl.:/ no to okej.potem okazalo sie ze autobusu nie ma kolega nie pozyczy mu auta.mowie okej zalatwie transport pojechalam do miasta dzownie do niego i dzwonie a on nic ide do niego do mieszkania a jego tata z tekstem ze ja to sie chyba z nim nie dogadam pytam czemu wchodze do niego do pokoju a on lezy naje**y w 3 du*y ja cos do niego mowie a on wez daj mi spokoj i w ogole nie kontaktuje to wyszlam stamtad zplaczem i sobie pojechalam na zakupy. odezwal sie gdzies po 19 ze przeprasza i ze do mnie juz jedzie. No to jam u na to ze mnie nie ma w domu a on z pretensjami do mnie
ze jakja moglam sobie gdzies jechac ze on do mnie jedzie itd. wiec ja do niego ze gdzie on w ogole byl itd a on ze kolega z pracy mial urodizny i ze poszli pic masakra tak sie w*****al ze szok. Za to w niedziele znow nie mial cyzm przyjechac ale przyszedl na pieszo do mnie czujecie? 15 km . Nie wiem czy komus to sie bedzie chchialo czytac chaotycznie napisalam i prosze nie cytujcie
|
#1805 |
|
Wtajemniczenie
|
hoe ja to skomentuje tak: faceciii, ich się nigdy nie zrozumie;p zawsze robią po swojemu
|
|
|
|
#1806 |
|
Rozeznanie
|
joł!
wgl wczoraj tż do mnie pisal czy wyjde, to mu odp. ze nie bardzo, bo musze poskladac rzeczy w szafie. i co i co i co? przyszedl i mi pomogl ![]() ja prymierzalam, on decydowal czy zostaje, czy nie i skladal ![]() a potem bylby dziki seks gdyby nie fakt, ze moja mama w domu, ze moja siostra w domu, i ze pan okres sie wprosil -.-
|
|
#1807 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ni bedzie
trzeba sobie zasłużyć ![]() to samo powiedziałam mojemy+ to ze go tam zostawie z ziomkami;p Cytat:
![]() ![]() oj dla ciebie to wszystko co jest związane ze zwiazkami jest bezsensu :d hehe;p poczekaj aż sie zakochasz;p ![]() Cytat:
jestemy popularne- sie nie dziwie takie tematy ![]() Cytat:
Cytat:
(w aucie jak juz odbierzesz prawko
|
|
|
#1808 |
|
Zadomowienie
|
wydaje mi sie ze pasuje to do konia.. kurde ja tez chce miec konia tak za nimi szaleje a nie mam ani kasy na kupienie, na utrzymanie tez nie no i warunkow gdzie bym go trzymala :P
Kurde faceci to sa jednak nie normalni oni jak cos zrobia jest ok ale mu bysmy musialy siedziec w domu i czekac na swoich rycerzy az oni znajda czas:/ no wybaczcie to nie średniowiecze i mamy równouprawnienie:P wczoraj bylam w pracy jacys emerytowani policjanci robili sobie spotkanie i bylam na kasie i koleżanka tez i jak robilam raport dobowy to sie okazalo ze brakuje mi ponad 120zł.. dzownimy do tej laski a ona sobie zapomniała napisać że za jakąs faktóre zapłaciła ok 85zł... no to brakuje mi 47zł ja takie haki no przecie dobrze wydalam... a wczoraj jak już raport zrobilam to ci co jeszcze siedzieli w barze to sobie jeszcze piwo na wynos itp. no wiec zapisywalam na kartce zeby na drugi dzień ta kumpela wbila.. no i wbila tylko ze jeszcze jakas jedna kartke wbila co ja sobie napisalam jakie mamy zestawy zeby sie nie pomylic w cenach, a ja pol nocy nie spałam..ehh
|
#1809 |
|
Rozeznanie
|
ejlaski, wyszly Wam te paznokcie metodą gazetową?
bo ja nie wiem, na jakim papierze musi byc ten wzorek. bo druknelam na zwyklej kartce z drukarki i zrobilam jak trza i mi sie nic nie odbilo. za to zorbilam sobie tym innym sposobem pazurki. tzn ze njpierw gruba wartstwa lakieru, potem dwa paski roznymi kolorami i iglą slalom. tylko ze ja zrobilam sobie w wersji rozwej. troche inaczej mi wyszlo ale tez fajnie
|
|
#1810 |
|
Zadomowienie
|
ja kiedys jak robilam ta metoda gazetowa to sobie wzielam lokalna gazete czarno biala i mi sie odbilo ale nie do konca:P na bialym lakierze chyba ja mialam 2-3warstwy poczekac az wyschnie calkowicie chyba przezroczysty gazeta i znowu przezroczysty :P jak dobrze pamietam... zaraz mi bateria w laptopie padnie:P
ehh dzisiaj jak dobrze pojdzie to bedzie ostro:p robie niespodzianke mojemu tz mial byc tort na zimno ale ten co mial go robic jego synek ma kolki i nie wyrobi wiec sama upieke placek bo mam nowy pyszny przepis:p jak by ktoras chciala to podam
|
#1811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dooooooobrze Cytat:
![]() Kongo jak zwykle zacytowałas wszytsko i poszlas ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- D ej przyszła juz komus paczka veet????????? |
||
|
|
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no.. + o to, że jak w piątek mi się pytała o tego kumpla to powiedziałam Jej, że pokazywałam mu tylko stronę cubu.. . ale gdy pytała to wtedy tak było.. dopiero po kilku godzinach Go zaprosiłam . no, jednak wg Niej jest to kłamstwo i w ogóle ![]() |
|
|
|
|
#1813 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja tez;p tu o kamerke chozi;p |
|
|
|
|
#1814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie że Ci się podoba może spodobają Ci się te http://www.youtube.com/watch?v=WfBRPgJHNfo (ale od 3:10) http://www.youtube.com/watch?v=NAaQF...eal_rn-1r-5-HM http://www.youtube.com/watch?v=lZkpKDJaY4k http://www.youtube.com/watch?v=8YkwGZSa2GU http://www.youtube.com/watch?v=Jz1dRWaovuY http://www.youtube.com/watch?v=pkA5tXp_hkg http://www.youtube.com/watch?v=HVJ_I...layer_embedded a jak nie to nie żyjesz! hehe żartuję ![]() jak coś to skorzysta też z tego Oluśka ![]() Dziewczynki bardzo fajnie mi się z Wami rozmawia i wgl ale ja różne rzeczy tu pisałam i nie chciałabym się ujawniać.internet jest zdradliwy i wolałabym nie ryzykować.pprzeraszam.. mam nadzieje że mnie rozumiecie.wczoraj miałam więcej napisane ale pokłóciłam się z mamą.i.. ona twierdzi że za długo siedzę w komputerze i wyłączyła mi wtyczkę,potem za moje odzywanie się do niej powiedziała że da mi kare że wgl nie usiądę na kompa(żal ***a,chuju,oni Cię sprzedają,chciałem z Tobą porozmawiać jak z białym człowiekiem,pij ale uważaj z kim to robisz,i ****a niech dzwonią po policję siedziałem już i mogę dalej.(żeby nie było syn do ojca to mowił)wpadł w jakiś szał wywalał go z samochodu poryczał się,na sam koniec po jakiejś dobrej godzinie(uwaga,uwaga!) taryfą przywiózł facet piwo i już była zgoda.o i tak mi minął wieczór,chciałam tu wejśc i się wyżalić ale nie miałam nawet jak. Byłam na szcepieniu,zapisalam sie na pt do fryzjerki (ściąć grzywkę) i na 17 idę z koleżanką.
So take a dirty picture for me Edytowane przez zawirowana Czas edycji: 2010-07-06 o 13:57 |
|
|
|
|
#1815 |
|
Zadomowienie
|
ent co Ci pisze
?
|
|
|
|
#1816 |
|
Wtajemniczenie
|
juz ok ,bo jakis blad wyskakiwał
![]() ![]() dziekiii* ![]() ![]() a po jakim czasie od zgloszenia Ci to przyslali?
|
|
|
|
#1817 |
|
Rozeznanie
|
zawirowana, uuu to bida. bida z nyndzom
![]() a ja zrobiłam sobie pazurki, siostra wróciła z praktyk, mama gdzieś pojechała i co robie? hahaha, z nudów weszłam na jaktosierobi . tv i oglądam różne filmiki instruktażowe <hahaha>
|
|
#1818 |
|
Zadomowienie
|
no fatalnie -.- wczoraj mnie roznosiło. dziś zresztą też.teraz wpadła i do mnie i 'liczę Ci czas' ****a no żal,weźcie.o komputer się kłócić aaaaaaaa w**** na maxa znowu.;/
linka czytałam że robiłaś sobie na paznokciach wzorek 'slalomem' on jest za***isty(często miałam u siebie na paznokciach)popatrz też na pajęczynkę z linku który podałam wcześniej bo też bardzo fanie wychodzi
|
#1819 |
|
Zadomowienie
|
ent przed planowaną imprezą powinnaś dostać jeśli pojawisz się w kalendarzu :d
ja dostałam dwa dni po planowanej imprezie, bo miałam na sobote. |
|
|
|
#1820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja zaznaczylam planowana impreze na 6 sierpnia heh
|
|
|
|
|
#1821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idź, nie spróbujesz to się nie dowiesz, młodszy to nie znaczy mniej dojrzały może akurat nie należy do dzieci ![]() Cytat:
|
|
|
#1822 |
|
Rozeznanie
|
no wlasnie pajęczynkę też widziałam i też sobie wypróbuję
![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- poprostuewelinka wysłałaś mi zaproszenie na tego meila z miriam?
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam, mama już się zapowiedziała, że jej mam tez zrobić
|
|
#1824 |
|
Zadomowienie
|
bardzo fajnie wychodzą wzorki co najważniejsze są proste.ja już kilka razy robiłam koleżankom.
![]() linka a jak miałaś swój pierwszy raz to byłaś pewna tego że chcesz to zrobić?namawiał Cię w jakiś sposób?czy 'wyszło' to z Ciebie wszystkich ogarnęła 'mania' posiadania prawka i jeżdżenia ,a mnie to ****a ie rusza.jak najdlaje jestem od tego żeby iść. xd nie wiem czemu .;p
So take a dirty picture for me Edytowane przez zawirowana Czas edycji: 2010-07-06 o 14:33 |
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Linka, jak czytam co piszesz o swoim związku, to aż ci zazdroszczę, jesteście chyba idealnie dopasowani do siebie!
Ty mu jedzenie przynosisz do pracy, on Ci pomaga uprzątnąć w szafie jaaa cie :d super! : )Cytat:
, my też z tżem oglądamy, ale osobno, bo późno leci i komentujemy przez smsy ![]() zawirowana- też byłam na szczepionce nie bolało mnie i nie boli... jak na razie. Byłąm z tżem i kupił mi prince polo za to że byłam dzielna A od fryzjera właśnie przyszłam, podcięłam tylko końcówki ![]() haha wszystkie mają te szlaczki na paznokciach ja też, tylko, że u nóg na dużych
|
|
#1826 |
|
Zadomowienie
|
linka wysłałam.
ent po jakichś 3 dniach się pojawiłam, ale ja wybrałam krótki termin
|
|
|
|
#1827 |
|
Rozeznanie
|
zawirowana, nie nie było żadnego namawiania. spytał czy chcę to zrobić, ja wtedy spytałam 'a Ty chcesz?' no i on powiedział że chce, i ja powiedziałam że w takim razie ja też chce:P trochę śmiesznie to brzmi, wiem, jakbym swoją zgodę uzależniła od jego widzimisię ale to nie tak, ja ot tak sobie spytałam czy on chce bo to przecież oczywiste było że skoro mnie pyta to znaczy że on chce.
ale było fajnie, był czuły, ciągle pytał czy mnie nie boli na pewno, czy wszystko ok, głaskał, przytulał, całował. fajnie było ![]() choć trochę bolało. ja sobie pomalowałam paznokcie na pastelowy róż i zrobiłam na kciuku i tym przedostatnim ten slalom i chciałam zobaczyć jak wyjdzie pajęczynka więc zrobiłam sobi na jednym ale nie wyszłaa mi ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- poprostuewelinka, bo z tego meila korzystała moja siostra bo na allegro ma konto na nim, i wywaliła mi chyba Twojego meila. wyślesz mi jeszcze raz jak Ci podrzucę innego meila?
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1829 | |
|
Zadomowienie
|
aha no to fajnie linka że był taki ,ja chyba bałabym się konsekwencji-ciąża.nie bałaś się tego?
a czemuż to pajęczynka nie wyszła (musisz ciągnąć jednym ruchem i dawać trochę więcej lakieru na te linie-wtedy powinno ci wyjść )---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. więc mamy o tyle łatwiej, że możemy kiedy chcemy ;p.
Edytowane przez colds Czas edycji: 2010-07-06 o 14:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

ubrałam siebie, małego, umyłam się, ogarnęłam zjedliśmy i jest git haha jak nigdy

przestan
ze jakja moglam sobie gdzies jechac