Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12 - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-06, 16:16   #1621
Katia25
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12

Cytat:
Napisane przez notnicegirl Pokaż wiadomość
uff juz po zakupach w lidlu. Mam do Was pytanko czy w tym 'super' sklepie mozna dostac otreby?;> albo slodzik?;>
zapomnialam sie dzis za tym rozejrzec:/
u mnie slodzik w lidlu jest ale otrebow nie ma ,ale co kraj to i inny towar
Stary 2010-07-06, 16:25   #1622
Konczita
Zakorzenienie

uffff ale naprodukowałyście ale doczytałam wszystko .. i mam smaka juz na każdy przysmak

Cytat:
Napisane przez sonia26 Pokaż wiadomość
Na te posiłki bez pomysłu polecam: jajka na twardo, miękko, sadzone.
Twaróg chudy biały(w lidlu jest 275 gr za 2,49 zł) można go zmieić blenderem z pokruszoną tabletką słodzku aromatem migdałowym i odrobiną mleka 0,5%(taki Danio Dukanio)
w kauflandzie są twarozki domowe z Piąnicy w kubeczku 150 gram
serek wiejski lekki
zamiast tych otrebów można zrobić placki(1 jajko, otreby, odrobina mleka albo serka homo, słodzik, aromat i na patelnie) przepyszne na 2 śniadanie

---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ----------

Witam wszystkich,
moja waga pokazała dziś równe "57". Ale się ciesze, że coś ruszyło. @ nadal nie ma wiec zaczynam już sie martwić. Jeszcze 2 kilo!!
Tylko, że jest problem, nie mam sie w co ubrać wszystko na mnie wisi a ciuchy kupię dopiero jak dojdę do wymarzonej wagi.
gratuluję 57 boski brzmi ...
oj to danio dzisiaj będzie chyba i ja wybiore się do Lidla ...musze pobuszowac po lodówkach i zobaczyc co i jak

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
4 dzień i dziś rano waga 63,8 z 65,5 powoli idzie... ale daje rade, teraz chodzę do pracy do przedszkola wiec szybciej mi cza leci
proszę jak ładnie .. ja tez chce wiedzieć jak leci w dół musze kupić wagę a dzisiaj nie miałam czasu skoczyć po mojego nowego "przyjaciela" buuu

Cytat:
Napisane przez sicily Pokaż wiadomość
Witam i gratuluję wszystkim tak fajnego wątku

Melduje się Sicily wraz z moim Mężczyzną. Jesteśmy właśnie w fazie I diety. Było ciężko, ale staramy się wytrwać.

Ja chcę zgubić kilka kg przed sobotnim weselem, moj J. niestety potrzebuje większej utraty wagi.

Nasze dzisiejsze śniadanko to:

- omlet z curry, miętą, szczypiorkiem i beztłuszczowym serkiem wg przepisu Doktora z jego książki.

Do pracy J. dostał pojemnik z roladkami a'la Sicily. Czyli beztłuszczowy serek przyprawiony szczyptą siekanej cebulki i korniszona, solą, pieprzem, słodką papryką, siekanym ździebkiem szczypiorku oraz pietruszki. Takim serkiem smaruję plasterek chydej wędliny z kurczaka lub wolowego pastrami i zwijam jak roladke. Pycha.

KOLACJA dziś to - pieczony filet z kurczaka z "sałatką" z fety 0% (feta+suszone oregano+kilka kropelek soku z cytrny+pieprz+sól+słodka papryka+szczypta siekanej dymki).

Zrobię zdjęcia wieczorem i wkleję. Widzę, że dziewczyny to robią. Super pomysł

Witam i pozdrawia
witaj ale menu strzeliłaś moje się kryje ale zjadłam otręby z jogutrem naturalnzm ... musze te placuszki spróbowac czy mi wyjdą

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
no w pierwszej ksiazce niewiele o otrebach jest ale tu dziewczyny szpiegują dukana na stronach, forach i nowych ksiazkach i tam jest o otrebach. ja od uderzeniowki do dzisiaj jem codziennie placki otrebowe na 2 sniadanie i jak widac chudne
oczywiscie, ze moje 9kg to nie woda tyle jej w sobie nie mialam. na uderzeniowce spadlo mi tylko 2 kg bo ja od zawsze pilam hektolitry wody, moj znak rozpoznawczy na uczelni to byla zawsze 1,5 litrowa butelka wody, z wodą sie budze i z woda zasypiam, bez wody nie zjem sniadania wiec organizm jej nie zatrzymywal bo mial ciagle dostawy. Widocznie tez nie masz w sobie zatrzymanej wody. A prawdziwe chudniecie z sadelka zaczyna sie ok 2 tyg po rozpoczeciu diety wiec cierpliwosci

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

dla mnie tez na poczatku bylo wiele niejasnosci ale pozniej sama zobaczysz, dojdziesz do wprawy, wypracujesz sobie swoj system dukania i juz sama bedziesz wiedziala co mozna a co nie
Cytat:
PAN SERNIK :
-2 opakowania serka homo z lidla (1kg)
-6 jajek
-12-13lyzeczek slodzika albo 36 tabletek
-aromat smietankowy albo jakis albo wcale
-płaska lyzeczka proszku do pieczenia

białka z odrobiną soli ubijasz (mikserem oczywiscie coby sie nie zmeczyc)

zoltka, serek, slodzik, aromat i proszek miksujesz dokladnie

dokladasz bialka i delikatnie miksujesz albo mieszasz

wylewasz do blaszki, na ktorej dnie położylas papier do pieczenia

pieczesz 1h na dole piekarnika (ja jeszcze dodatkowo na dolnym grzaniu)

potem ja zdejmuje obręcz z foremki zeby woda dobrze wyciekla z sernika bo duzo jej tam (stawiam na ruszcie z mikrofali i klade na szmatce)

potem do lodowki

potem zabierasz PANA SERNIKA na kawe i robicie to co lubicie najbardziej
czyli pewnie i u mnie będzie podobnie bo z woda to przyjaźnie sie od zawsze ... ale zobaczymy
o mamoooooo co za sernik aaaaaaaaa ... teraz to juz chyba do tego lidla po mojego dukankodanusia skocze

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

GRATULUJĘ WSZYSTKIM SPADKU KTÓRY OSIĄGNELI
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 16:34   #1623
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez notnicegirl Pokaż wiadomość
Zaznajomiłam się z książką , tylko ze nie mieszkam teraz u siebie i nie mam wpływu na to co ubywa z NIE mojej lodówki Pytanie bylo skierowane do osob ktore sa sklonne pomoc a nie krytykowac.
Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
jak byś zwróciła uwagę na całośc mojej wypowiedzi, a nie tylko na element który cię zabolał (prawda w oczy kole) to byś zauważyła, ze napisałam, że ani nie jedzenie do 15-stej ani jedzenie białej kiełbasy nie jest dobre;
ale po co czytać i wyciągać wnioski, lepiej się odrazu oburzać
notnicegirl - To w jaki sposób mamy Ci pomóc? Dostałaś dobrą radę na wstępie.

Cześć wszystkim! Dzień pełen wrażeń, dużo chodzenia. Zmykam do domku.

Edytowane przez Emilia 25
Czas edycji: 2010-07-06 o 16:37
Emilia 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 16:42   #1624
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Macie i podziwiajcie roladkę Może ktoś mi powie co sądzi o moich przebiegłych obliczeniach nt. otrąb
wygląda smakowicie
moja waga stoi w miejscu, ale trwam dzielnie bo mi ta dieta ogromnie smakuje

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 16:44   #1625
blackredmoon
Raczkowanie

Cytat:
Witam i gratuluję wszystkim tak fajnego wątku

Melduje się Sicily wraz z moim Mężczyzną. Jesteśmy właśnie w fazie I diety. Było ciężko, ale staramy się wytrwać.

Ja chcę zgubić kilka kg przed sobotnim weselem, moj J. niestety potrzebuje większej utraty wagi.

Nasze dzisiejsze śniadanko to:

- omlet z curry, miętą, szczypiorkiem i beztłuszczowym serkiem wg przepisu Doktora z jego książki.

Do pracy J. dostał pojemnik z roladkami a'la Sicily. Czyli beztłuszczowy serek przyprawiony szczyptą siekanej cebulki i korniszona, solą, pieprzem, słodką papryką, siekanym ździebkiem szczypiorku oraz pietruszki. Takim serkiem smaruję plasterek chydej wędliny z kurczaka lub wolowego pastrami i zwijam jak roladke. Pycha.

KOLACJA dziś to - pieczony filet z kurczaka z "sałatką" z fety 0% (feta+suszone oregano+kilka kropelek soku z cytrny+pieprz+sól+słodka papryka+szczypta siekanej dymki).

Zrobię zdjęcia wieczorem i wkleję. Widzę, że dziewczyny to robią. Super pomysł

Witam i pozdrawia
Wszystko brzmi pysznie, dacie radę z pewnością
PS. jeśli chcesz coś zgubić tylko na sobotie wesele a dopiero zaczęliście, to nie wiem czy to jest dobry pomysł, bo na uderzeniówce raczej tłuszczu się nie pozbędziesz, a wody

Cytat:
12 kcal i jeszcze pytasz czy mozna? przeciez to dukan a nie glodowka, oczywiscie, ze mozna

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

nie wiem czy nie przesadzam ale.. zaczynam sie martwic o Lesie.. nic nie mowila o zadnym wyjezdzie a nie widze jej juz 3 dzien
Też to zauważyłam gdzie jest Lesia??

Cytat:
Napisane przez blackhardcore Pokaż wiadomość
no nie jasne sa dla mnie nie jedne sprawy, bo pisze ze mozna jesc placki,podaje przepis ale dopiero pozniej pisze cos ze musowo trzeba jesc otreby. 3 lyzki dziennie. powiedz mi czy twoje -9 kg to faktycznie tkanka tluszczowa czy tylko 75 % wody? jakos nie czuje sie inaczej po tych dniach Protal, niz wczesiej.zadnej roznicy ;(

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

aha i to o tych otrebach pisze dopiero jesli chodzi juz o 2 faze
Bo na uderzeniówce pozbywasz się wody raczej, nie tłuszczu
Daj sobie czas, na pewno poczujesz się lżejsza

Cytat:
Napisane przez Lajo Pokaż wiadomość
Witam
U mnie spadki spadki, ale nie mam pojęcia ile. W niedzielę rano waga 90,9. Całą niedzielę siedziałam i zaplatałam włosy. Sporo ważą, nie wiem ile Zakładałam, że jak się zważę w poniedziałek, będzie więcej. Np 91,5- myślę, że mam kilogram na głowie :P
Ale ważę się w poniedziałek a tu 90,7. Dzisiaj 90,5 więc w sumie nie wiem. Chciałabym odjąć ten kilogram i móc mówić, że ważę 89,5 (startowałam z waga 107,4 więc uwierzcie mi, 89,5 to byłoby coś ) Ale nie odejmę, bo nie mam pewności, że to właśnie kilogram. Ot co. Mam nadzieję, że ktoś zrozumiał mój wywód.

p.s. odnośnie jedzenia w Anglii, byłam tam kiedyś 4,5 miesiąca i schudłam chyba z 10 kg bo jeść się nie dało :P A może to ta plaża? nie wiem, coś tam na mnie dobrze wpływa w tym UK
Nie odejmuj nic, to jest Twoja waga i tyle, a w wagę wlicza się wszystko -wlosy, paznokcie i co tam jeszcze. Gdyby tak, to ja bym sobie mogła odjąć wagę wody w moim organizmie, którą wyliczyła mi waga, a to bez sensu ;p
Poczej troszkę, a na pewno zobaczysz tą 8 z przodu

GRATULUJĘ WSZYSTKIM SPADKÓW! JESTEŚCIE DZIELNE I WSPANIAAAAŁE
będzie: 55 kg

jest: 57
NIE DAM SIĘ!
----

Kocham Cię
blackredmoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 16:54   #1626
SwinkaNaDukanie
Przyczajenie

Cześć Wam
Powiedzcie mi, czym grozi 14 dniowa przerwa w diecie?
Jadę na wakacje na 2 tygodnie do meksyku i tam diety prowadzić nie dam rady... jestem w II fazie.
SwinkaNaDukanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 17:06   #1627
JulietteCapulette
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SwinkaNaDukanie Pokaż wiadomość
Cześć Wam
Powiedzcie mi, czym grozi 14 dniowa przerwa w diecie?
Jadę na wakacje na 2 tygodnie do meksyku i tam diety prowadzić nie dam rady... jestem w II fazie.
Zastojem, wzrostem itd.
Ech... ja miałam przerwę w diecie 11 dni i wróciłam już dziś... nareszcie!
Ale jestem na siebie wściekła przez tą przerwę... no ale trudno czasu nie wrócę...
JulietteCapulette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 17:23   #1628
Puchatkovva
Zadomowienie

Witam wszytskie dukanki wątek obserwuje już od dłuższego czasu. Jestem aktulnie na 6 dniu diety no i 3,5 kg mniej.
Godzinami siedzę i szukam jakiś przepisów ;d Najwiekszy ból i chwila załamania to chyba dzień dzisiejszy, gdy cała moja rodzinka zajadała się pyszną i pachnącą pizzą a ja musiałam nacieszyć się twarożkiem...
ale wytrwałam !

Thank God
I’m a woman!

Puchatkovva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 17:25   #1629
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nillka88 Pokaż wiadomość
ja nie używam specjalnego do pieczenia tylko taki zwykły sweetie gold i jest dobre, chodzi chyba o to, że do pieczenia nie można używac słodzika na aspartamie ale na cyklaminianie sodu tak
Aspartam w wysokiej temperaturze staje sie TRUJACY! i gorzki. Co do innych substancji slodzacych nie wiem jakie reakcje zachodza. Najlepiej sprawdzic sklad slodzikow do pieczenia i szukac takich o podobnym skladzie.
kataluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 17:31   #1630
missines
Raczkowanie

Witam!

Okropnie się dziś czuję, jestem mega osłabiona.......jest tak makabrycznie duuuszno, cisza przed burzą, szaroburo i nie da się oddychać
Mam nadzieję, ze u Was pogoda lepsza.

Przez to niewiele zjadłam, tylko 2 posiłki, ale nie dam rady więcej. Jeszcze tylko kolację zmieszczę wrrr. Może jutro nadrobię.

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 17:43   #1631
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Katia25 Pokaż wiadomość
jak widze te wasze seri homo to ryczec mi sie chce bo w moim glupim kraju takowych nie ma ;( Byly jako nowosc w jednym sklepie i sie zmyly
a w polskich sklepach tylko Danio maja

u mnie pogoda do d...zimno wieje i nic sie nie chce ...
wlasnie popijam kawusie ,chetnie bym przespala caly dzien ,niestety nie ma sie juz tego luksusu majac niemowle w domu
Katia25 sprawdz w Tesco Natural Normandy Fromage Frais 500g - to taki tescowy homo. U mnie stoi kolo jogurtow naturalnych. U ciebie tez musi byc

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
No tak, France
Dziwiło mnie to najbardziej, że angole jedzą na śniadanie tak:
2 jaja sadzone, fasola taka jakby po bretońsku, bekon smażony, tosty z masłem lub zamiast tego porcja frytek , do teko czasami tzw hash brown potato, czyli jakby placki ziemniaczane no i oczywiście herbata z mlekiem
Masakra, ja jak patrzyłam jak grubasy to normalnie zżerały to nie miałam ochoty na nic
...i jeszcze do tego wszystkiego sausages a i jeszcze czsem dopychaja sie kanapka z czipsami
Stary 2010-07-06, 17:47   #1632
Katia25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kataluna Pokaż wiadomość
Katia25 sprawdz w Tesco Natural Normandy Fromage Frais 500g - to taki tescowy homo. U mnie stoi kolo jogurtow naturalnych. U ciebie tez musi byc
nie ma na 100%
w UK tak ale nie tutaj

ach i znalazlam ten sernik !!!
o ten mi chodzilo
http://kuchniahalutki.blox.pl/2010/0...DR-DUKANA.html

Edytowane przez Katia25
Czas edycji: 2010-07-06 o 17:49
Katia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 17:52   #1633
countryhouse
Raczkowanie

Dziewczyny pomóżcie od kilku dni nie mogę gadać z porcelanką co robić bo brzuch mam ogomny a o samopoczuciu nie wspomne?
Stary 2010-07-06, 17:55   #1634
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

a to moj dzisiejszy obiadek - pizza

juz zjedzona ciasto to po prostu rozpustne z 3 lyzecz otrebow owsianych+ 2 jajka+ 1 lyzka jogurty , nie chcialam uzywac ani skrobii ani drozdzy, a jak szybko sie robi no i super smakuje

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind

Edytowane przez twinsplus1
Czas edycji: 2010-07-06 o 17:57
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 17:58   #1635
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez countryhouse Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie od kilku dni nie mogę gadać z porcelanką co robić bo brzuch mam ogomny a o samopoczuciu nie wspomne?
Rabarbar bedzie twoim przyjacielem . U mnie dziala na surowo.
Stary 2010-07-06, 18:01   #1636
JulietteCapulette
Raczkowanie

O matko kochana jak mi się spać chce...
Wiecie co ja jestem chyba dziwna bo wolę taka pogodę niż upały (przynajmniej teraz) bo nie muszę chodzić z odkrytym cielskiem
Stary 2010-07-06, 18:01   #1637
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość

juz zjedzona ciasto to po prostu rozpustne z 3 lyzecz otrebow owsianych+ 2 jajka+ 1 lyzka jogurty , nie chcialam uzywac ani skrobii ani drozdzy, a jak szybko sie robi no i super smakuje
A co to za serek dalas?
Stary 2010-07-06, 18:02   #1638
countryhouse
Raczkowanie

surowy rabarbar? ja chyba jednak zrobie drzem
Stary 2010-07-06, 18:15   #1639
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez countryhouse Pokaż wiadomość
surowy rabarbar? ja chyba jednak zrobie drzem
zrob. tez dziala.
Stary 2010-07-06, 18:35   #1640
JulietteCapulette
Raczkowanie

Dziewczyny a co sądzicie o udkach z rożna np. z Polo Marketu?
Bo tanie są i dobre
1 zł. jedno udko i tak sobie myślę jakby tłuszcz w papierowe ręczniki z nich odsączać
Stary 2010-07-06, 18:50   #1641
missines
Raczkowanie

Cytat:

O cholibka, ale smakowita!!! Szkoda, że wcześniej nie widziałam zdjęcia, bo wreszcie jakiś głodek mnie złapał

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 18:55   #1642
sicily
Raczkowanie

Cytat:

Wow!!!! Padłam... Na którym etapie diety będe mogła cieszyć się TYM przysmakiem i jak dałaś serek na wierzch? SUPER Sicily też chce... Do tej pory ja mój TŻ zywiliśmy się dietą śródziemnomorską i potwornie brakuje mi pasty, pizzy, foccacii - WSZYSTKIEGO.
Kurczak na kolację jest w piekarniku, czekam na powrót TŻ. I czytam wszystkie niesamowite "dukańskie" wątki.

Dziewczyny - jesteście WIELKIE. Zgromadziłyscie potęzny know-how jak "używkować" tę dietę. Dziękuję...

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=157276
sicily jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 18:57   #1643
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez Katia25 Pokaż wiadomość
nie ma na 100%
w UK tak ale nie tutaj

ach i znalazlam ten sernik !!!
o ten mi chodzilo
http://kuchniahalutki.blox.pl/2010/0...DR-DUKANA.html
jakies 50 mil od Ciebie jest Asda a oni doworza do domu tam znajdziesz ASDA Good for you virtually fat free fromage frais - natural
(500g) i Quark ten sam, ktory my kupujemy w Morrisonie

zerknij sobie tutaj http://groceries.asda.com/asda-estor...equestid=58930

dostawa - tutaj mozesz sprawdzic czy dowoza do Ciebie wpisujac kod pocztowy

https://groceries.asda.com:443/asda-...ncontainer.jsp

Stary 2010-07-06, 18:59   #1644
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez kataluna Pokaż wiadomość
A co to za serek dalas?
a no mozzarella 8,5% fat z Lidla to tak od swieta

Stary 2010-07-06, 19:03   #1645
violka_87
Raczkowanie

Cytat:

Jak to cudo zrobiłaś ???
violka_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 19:07   #1646
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość
O cholibka, ale smakowita!!! Szkoda, że wcześniej nie widziałam zdjęcia, bo wreszcie jakiś głodek mnie złapał
Cytat:
Wow!!!! Padłam... Na którym etapie diety będe mogła cieszyć się TYM przysmakiem i jak dałaś serek na wierzch? SUPER Sicily też chce... Do tej pory ja mój TŻ zywiliśmy się dietą śródziemnomorską i potwornie brakuje mi pasty, pizzy, foccacii - WSZYSTKIEGO.
Kurczak na kolację jest w piekarniku, czekam na powrót TŻ. I czytam wszystkie niesamowite "dukańskie" wątki.

Dziewczyny - jesteście WIELKIE. Zgromadziłyscie potęzny know-how jak "używkować" tę dietę. Dziękuję...
a mysle, ze na U juz mozesz ja mam teraz P wiec to tak jak U w sumie, no i nie ma tam skrobi ani drozdzy a serek to tak jak wyzej napisalam, ale takiego nie mozesz jesli jestes na U no i na II tez od swieta

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
Napisane przez violka_87 Pokaż wiadomość
Jak to cudo zrobiłaś ???
wszystkie skladniki wymieszalam i wlalam na rozgrzana patelnie bez tluszczu, potsmazylam z 2 stron, dorzucilam dodatki i wlozylam na chwile do piekarnika na 190 stC tak na ok 10 minut cala operacja zajela mi ok20 minut

Stary 2010-07-06, 19:12   #1647
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez kochak Pokaż wiadomość
wiem wiem ale bedzie pozno... zdarze wywietrzyć sie hihihi chyba... denerwuje sie okropnie, dziwny typ i nie dobry
Cytat:
Napisane przez kochak Pokaż wiadomość
hmmm... ciezki temat... musze w końcu wyczuć sytuacje bo zwariuje... nic dzis w pracy nie zrobiłam, nie dobrze nie moge sie skupic na niczym... jeszcze 15 min i do domku!!!!
łooo matko ale jestem ciekawa co to za tajemniczy pan

Cytat:
a no mozzarella 8,5% fat z Lidla to tak od swieta
nie przyznawaj się
Stary 2010-07-06, 19:24   #1648
violka_87
Raczkowanie

Cytat:
a mysle, ze na U juz mozesz ja mam teraz P wiec to tak jak U w sumie, no i nie ma tam skrobi ani drozdzy a serek to tak jak wyzej napisalam, ale takiego nie mozesz jesli jestes na U no i na II tez od swieta

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

wszystkie skladniki wymieszalam i wlalam na rozgrzana patelnie bez tluszczu, potsmazylam z 2 stron, dorzucilam dodatki i wlozylam na chwile do piekarnika na 190 stC tak na ok 10 minut cala operacja zajela mi ok20 minut
dzięki sprubuje w czwartek
Stary 2010-07-06, 19:37   #1649
violka_87
Raczkowanie

a może macie ochote na kebaba
Stary 2010-07-06, 19:40   #1650
Achika
Zadomowienie

tez jestem na maksa spiaca ziew......
- 4 kg
12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY

52!!!! I cel
I cel osiagniety

II cel 50 kg

Moj kulinarny blog:
http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com
Achika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości