|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Raczkowanie
|
Dot.: Akademia Pedagogiczna Kraków :)
Witam wszystkie wizażanki
![]() ![]() ![]()
#2162 |
Raczkowanie
|
Byłam wczraj... i dowieeddziałąm sie ,ze dziewczyny mają po 80% z rozszerzzen i sie martwią.... ja osobiscie mam 70% i.. przeraziło mnie to..;// na pedagogiki..../ na filologii polskiej tez byłam i kupa złozonych papierów.. a ludzie to tam wyglądają jak naćpani...;p a niektórzy to juz w ksiazkach siedza..;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Właśnie wszyscy mi odradzają socjologię na AGH! Więc już sama nie wiem ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Przyczajenie
|
moze ktos mi odpowie na moje pytanie ( wyżej napisałam ) dotyczące ped. z edukacja o bezpieczenstwie i wos.;]
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A na pedagogiki 2 lata temu ludzie dostawali się z 60/70% z podstawy w drugiej rekrutacji.
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj złożyłam i powiem wam, że jak poszłam do pokoiku gdzie składa się papiery na bibliotekoznawstwo, to pani powiedziała, ze ostatnia osoba była tu pół godziny temu, po czym komputer jej się zawiesił i wysłał mnie do bardzo miłego pana, który na koniec mnie cukierkiem poczęstował. Oj żeby tak mili ludzie byli w kasach biletowych na Dworcu Głównym w Krakowie to życie byłoby o wiele prostsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Rozeznanie
|
#2169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tenaya, bardzo możliwe, że przy tą osoba , przy której się zawiesił komp byłam ja xD I też dostałam cukierka:P Jeah. Ale go nie jadóam. Gościu podejrzany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Raczkowanie
|
do ala91: a ile masz % z polskiego? pisalas na pdst czy rozszerzenie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Paragraf 12 Regulaminu przyznawania świadczeń stypendialnych: 1. Celem udokumentowania dochodów uzyskanych przez członków rodziny studenta, do podania o stypendium socjalne załącza się następujące dokumenty dotyczące roku podatkowego poprzedzającego rok akademicki: 1/ zaświadczenia z urzędów skarbowych o wysokości dochodów uzyskanych przez członków rodziny 2/ zaświadczenia z urzędów skarbowych stwierdzające rozliczanie się członków rodziny na podstawie przepisów o zryczałtowanym podatku dochodowym od niektórych przychodów osiąganych przez osoby fizyczne 3/ oświadczenia członków rodziny o wysokości uzyskanych dochodów, na formularzach wg wzoru (opartego o druk stosowany przy ubieganiu się o świadczenia rodzinne) stanowiącego załącznik nr 4 do Regulaminu, jeśli rozliczają się oni na podstawie przepisów o zryczałtowanym podatku dochodowym od niektórych przychodów osiąganych przez osoby fizyczne 4/ zaświadczenia z urzędów gmin o wielkości gospodarstw rolnych wyrażanych w hektarach przeliczeniowych użytków rolnych 5/ kopie odpisów wyroków sądowych zasądzających alimenty na rzecz osób w rodzinie, kopie odpisów protokołów posiedzeń zawierających treść ugody sądowej lub oświadczenia - w przypadkach szczególnych, zgodnie z ust. 4 6/ oświadczenia członków rodziny o wysokości uzyskanych innych dochodów, nie podlegających opodatkowaniu, na formularzach wg wzoru stanowiącego załącznik Nr 3 do niniejszego regulaminu 7/ inne dokumenty istotne dla ustalenia miesięcznego dochodu na osobę w rodzinie studenta, o którym mowa w § 11 ust. 1. Naprawdę wszystkie informacje znajdują się na stronie UP trzeba tylko czytać! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Raczkowanie
|
do czarnulaa91 : 83% - polski rozszerzony
Edytowane przez ala91 Czas edycji: 2010-07-06 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Przyczajenie
|
witam ,mam ptanie,czy mam szanse się dostac na UP na pedagogikę wczesnoszkolną i przedszkolną z wynikiem 71 % z podstawowego polskiego? i drugie pytanie czy te pierwsze papiery muszę złozyc osobiscie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Rozeznanie
|
no ja myślę
![]() nie no jasne że nic złego ![]() ![]()
#2176 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Przyczajenie
|
witam ,mam ptanie,czy mam szanse się dostac na UP na pedagogikę wczesnoszkolną i przedszkolną niestacjonarną z wynikiem 71 % z podstawowego polskiego? i drugie pytanie czy te pierwsze papiery muszę złozyc osobiscie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Przyczajenie
|
Nie złoże do jutra teczki z dokumentami..;(
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Przyczajenie
|
A ja mam dziwne wrażenie, że się na filologię rosyjską nie dostanę :< i że się generalnie nigdzie nie dostanę :<
|
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Przyczajenie
|
witam ,mam pytanie,czy mam szanse się dostac na UP na pedagogikę wczesnoszkolną i przedszkolną niestacjonarną z wynikiem 71 % z podstawowego polskiego? i drugie pytanie czy te pierwsze papiery muszę złozyc osobiscie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Raczkowanie
|
ja mam 70% z rozszerzenia i sie boje ,ze sa dla mnie marne szanse...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() USZKI- teczki nie musisz składać osobiście ![]() Ja jadę dopiero pojutrze na UP i w końcu składam tylko na TiR ![]() ![]() Edytowane przez Suzzi11 Czas edycji: 2010-07-06 o 19:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Przyczajenie
|
póki co złożyłam papiery na pedagogikę wczesnoszkolną i przedszkolną do Małopolska Wyższa Szkoła Zawodowa w Krakowie,tam się dostaje w momencie złożenia papierów,ale chciałabym isc na bardziej prestiżową uczelnię.czyli z 70 z podstaw z polaka ie mam za bardzo na co tutaj liczyc
|
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
no ja tak samo w zeszłym tygodniu na bibliotekoznawstwo byłam jedyna osobą, jeszcze sobie z panem ucięłam pogawędkę i jestem zachwycona, tak tam jest przytulnie ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Przyczajenie
|
Z tej strony http://www.up.krakow.pl/stypendia/ wynika, że podanie o stypendia możemy składać do 3 września, ale co z akademikiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Wtajemniczenie
|
pedagogika z wychowaniem obronnym i wosem daje uprawnienia do pracy w szkole ale tez w słuzbach mundurowych jako pracownicy cywilni i jeszcze w administracji z tego co wiem można pracować- choc z tym drugim to jest tak nie do końca i jeśli cię interesują służby mundurowe to lepiej wybierz bezpieczeństwo narowdowe tutaj bardziej pod kątem nauczycielskich uczą-aczkolwiek jest miło i przyjemnie.
co do bezpieczeństwa to z tego co sie orientuje bedzie multum kandydatów i bedzie zawyżony próg bo bardzo duzo ludzi składa na nie jako na drugi kierunek co do magisterki to któraś z dziewczyn tu wprowadza was w bład bo juz istnieją studia magisterskie z bezpieczenstwa wewnetrznego i zarzadzania kryzysowego! |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Przyczajenie
|
A orientujecie się może czy duże kolejki na filologię rosyjską były? ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Studenci przyjęci na pierwszy rok studiów stacjonarnych w lipcu 2010 r. składają podania o : - stypendium socjalne, - stypendium na wyżywienie, - miejsce w domu studenckim do 3 września 2010 r. Pisze jak byk! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.