|
|
#1951 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
No bo skoro mam egzamin 6:15 to on chce zebym jezdzila o tej sobie jak jest dokladnie takie natezenie ruchu:P
|
|
|
|
#1952 | |
|
Zadomowienie
|
zapodaj linka
a nie mogłabyś kogoś znaleść u siebie? żeby nie jechać? ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
bd trzymała kciuki
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
Yes- że też Ci się chce...
|
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w miescie nie ma fajnych, a on ma studio a poza tym patrz jakie robi foty <- kilk
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- trzeba sie poswiecic chcę dać taka na prawde zaje*istą fotke dla TŻ i w ogóle trza sie uwieczniać na zdjęciach jak się jest młodym i pięknym
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, wiecie co ja zrobiłam? Chciałam odwiedzić kumpele w szpitalu, a mam go pod nosem, wiec kupiłam jakieś łakocie i poszłam na izbe, bo nie pamietałam, gdzie leży, powiedzieli, że jej nie ma w szpitalu, no ale jak z nia rano gadałam i mówiła, że jest... I byłam na nefrologii, neurologii, urologii, a jej nigdzie niebyło... I dzwonie od niej z domu, ona mówi, że jest w szpitalu po drugiej stronie miasta
---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- moge Wam dac foty z mojej starej sesji z 1 LO, chcecie? |
|
|
|
#1956 |
|
Zadomowienie
|
boże nikt nie przejął się moim ideałem z salonu era
chcecie jakie za***iste fotyy
So take a dirty picture for me Edytowane przez zawirowana Czas edycji: 2010-07-06 o 23:27 |
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
chcemy
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj w chaciee mialam niezla jadke ... poprostu to co sie stalo tzn nie stalo sie ale moglo sie stac to sie normalnie w pale nie miesci ... ;/
Yes mam nadzieje, ze zdjecia nam pokazesz i tak wyjdziesz na nich slicznie ![]() lil u mnie jest na odwrot. to ja nie mam kasy tylko tz. z tym, ze on nic a nic mi nie wypomina, nie jest skapy. Zawsze jak jezdzimy na zakupy do ch (a robi je czesciej niz ja !! przynajmniej raz w msc) to pyta sie mnie zawsze czy nic nie chce czy cos mi sie spodobalo. Ostatnio jak bylismy to przymierzylam w hm taka sliczna kiecke mala czarna na wesele chcialam i pokazuje sie tz i mowi ze pieknie w niej wygladam i czy mi sie podoba, ja mowie, ze jest sliczna i w ogole tak sie przegladam a on "Chceszm kupic Ci?" Ja ze niee no cos Ty ... Mi jest az wstyd, ze on musi za wszystko placic. ale tlumaczy mi, ze skoro zarabia to moze i ze chce. nawet z tym wyjazdem nad morze, mowie ze nie wiem jak to bedzie bo za bardzo nie mamy pieniedzy i w ogole a tz "przestan gadac o tych pieniadzach, po to zarabiam, po to odkladam abysmy mieli swoje wymarzone wakacje. nie musisz brac zadnych pieniedzy". w tamtym roku to samo. za cala nocleg zaplacil za mnie i za siebie 400stowy. upieralam sie ze nie chce ale on dalej swoje. wiecie jaka z***e dostalam od dad jak mu o tym powiedzialam ?
|
|
|
|
#1959 |
|
Zadomowienie
|
kredzia a co się mogło stać?
|
#1960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dziwię się.. No i dlaczego kupiłaś sobie loda ?! ; / Cytat:
Wgl czaicie.. Znowu ta sama kumpela zaprosiła mnie nad to jeziorko i tam będzie ten mój nie mój, tzn musi być haha, bo on tam w sumie codziennie jeździ.. Jade tam w czwartek, wracam w niedziele, 3 noce czaicie ?! ooo zgwałce go chyba..
|
|
|
#1961 |
|
Zadomowienie
|
nanu ja byłam na mikrodermabrazji szału nie było, ale ja nie miałam złej cery
mojej siostry były facet był na takim klasycznym oczyszczaniu, najpierw było dobrze, ale potem nie było |
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz dam foty do gal.
|
|
|
|
#1963 |
|
Zadomowienie
|
Oluśka zaraz opuścisz nasze grono beztż.:P
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
galeria!!!
|
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
zawirowana no co Tyyy.. ; d ja żeby być z chłopakiem musiałabym go naprawdę dobrze znać i być tego pewna na 100 %, bo na byle jakich związkach mi nie zależy, bo jak już mam się w coś wkręcić, to na 100 %.. a doszłam do wniosku, że są wakacje, to się będę bawić.. a TŻ jak będzie chciał to sam się znajdzie..
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
Starałam sie wybrać jakieś lepsze te foty, ale na niektorych mam zeza
|
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
jezuu ale mnie wystraszylas haha bo ja kiedys pisalam z takim kolesiem i tez cos na G było... on w ogole se walil konia i gadal ze mna przez telefon. i tez fotograf haha ale on gdzies na mazurach mieszka wiec spoko loko ;dTen koleś jest z Giżycka.haha;d
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jako miłośniczka koni musiałaś być podwujnie poirytowana...
|
|
|
|
|
#1969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bierz go ! ![]()
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=m_9VIfLdJbk
Wgl to oglądałyście ten film? Ponoć bez szału... ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Ok, ja ide umyć łepetyne I musze serie na brzuch i uda zrobić Kocham Was ![]() Paaaaaaaa Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-07-07 o 00:06 |
|
|
|
#1971 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- niby nic-ej no bez kitu ma mój numer nie skojarzyłam tego,ale to i tak nie ta bajeczka niestety. bożee on był mega! chociaż jedna przejęła się moim ideałem xD
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
i ja dodalam cos do galerii
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
umarłam
tęsknię za TŻem.. k*rwa jak głupio mi się to pisze, przyzwyczaiłam się do tego pięknego K. ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- hoe - mogę dodać Cię do znajomych na pb?
|
|
|
|
#1974 |
|
Zadomowienie
|
Jezu laski... stęskniłam się i już dłużej nie wytrzymam, albo zwariuję ;D
Postanowiłam sobie, że jak mam tak pisać, że mnie nie ma tydzień i potem wszystko nadrabiam, to dam sobie spokój, bo później nie daję rady, ale nie mogę. Znowu czuję się jak nowa, bo z miesiąc się nie odzywałam i kompetnie nie wiem co u Was. Wykituję w tym domu... Dupa, bo i tak wyjeżdżam za tydzień, ale przynajmniej poudzielam się do tego czasu, bo Wy zawsze potraficie podnieść na duchu i poprawić humor swoimi postami. A ja... jakoś nie pisałam, bo jak mnie coś złego spotyka to jakoś mi ciężko i zamykam się w sobie. Dobra, bo piszę jak powalona. Witajcie i przepraszam ;* Pamięta mnie jeszcze ktoś? Była któraś z Was na Openerze? Edytowane przez RazDwaTrzyMamCie Czas edycji: 2010-07-07 o 00:38 |
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj spowrotem ![]() hoe - napisałam komentarz i dodałam ![]() noir - Ciebie przy okazji też dodałam |
|
|
|
|
#1977 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mial dobre opinie na MM??jezu, wstalam :O i zara jade juz nie moge sie doczekać
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już od rana zostałam wkurzona... Tż miał przyjsć o 8, ale mi napisał, że autobus nie jezdzi dzisiaj, bo sa wakacje (no popatrzcie...
) to dzwonie do niego jak poje bana... A on nie odbiera, odebrał za... uwaga!... 8 RAZEM!!! I mówie do niego "Co ty k. nie odbierasz", a on... uwaga2!... Żebym tak sie do niego nie odzywała, bo go dzisiaj nie zobacze, bo... uwaga3!... ROBI MI ŁASKE, ŻE DO MNIE PRZYJDZIE Ej, nie skomentowałyście moich starych fotek z sesji... Co, nie podobają się Wam ![]()
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-07-07 o 08:11 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.

i tez fotograf haha 
) to dzwonie do niego jak poje bana... A on nie odbiera, odebrał za... uwaga!... 8 RAZEM!!! I mówie do niego "Co ty k. nie odbierasz", a on... uwaga2!... Żebym tak sie do niego nie odzywała, bo go dzisiaj nie zobacze, bo... uwaga3!... ROBI MI ŁASKE, ŻE DO MNIE PRZYJDZIE